2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Akşam eşimi alayım da yürüyüşe çıkarttırayım bari :))) İyi fikir canım, sağol.

gezin tabi yaa , hem laf aramızda iyi oluyo kalabalık yerler olmassa romantik romantik yürüyüş yapıyoruz
flört ederken gittiğimiz yerlere gidiyoruz tadını çıkarıyoruz
hem şurda ne kaldı dimi

[
sen son haftaya kadar bekliycekmisin canım?
karar verebildin mi doğum şekline

ya canım başta sezeryan tellallığı yapan ben şimdi sezeryanın daha zor olduğuna karar verdim ayın 20 sine kadar bekliycem eğer bebek çok iri olmazsa sezeryan olmıycam ama eğer 4 e yakın sa yada 4 se felan sezeryan olucam böyle karar verdim...

hayırlısı olsun canım , sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil
buarada herkesin aynımı bilmiyorum ama 37 den sonra benimkinin büyümesi yavaşladı
bakarsın seninkide oyle olur...

selam kızlar o kadar yoruldumki anlatamam dip köşe düzenlemesi yaptım süpürdüm evi ama hala tık yok doğmak istese bu kadar yorgunluğa gelirdi kızım
yarın kayınvalidem geliyo ikimiz napcaz evde bilmiyom kadın sıkılcak iyce doğurayım diye gözümün içine bakcak ama nafile benim kıza akşam babasının artık ültimatom vermesinin zamanı geldi 41 i beklemek sakıncalı oluyormus kakasını yeme riski varmış diye duydum bugun tırstım gelsede gecmeden böyle dertlerimiz olmasa bide bi ark söledi onlarada prof sölemiş mavi florasan sarılığa iyi geliyormus eletrikcide satılıyormus onlar oğullarına yapmış gözüne gelmemesi gerekiyomuş eğer süt emmezse sarılık olma riski yuksekmiş onlar soyundurup yan yatırmışlar sırtından alması için ışığı gözüne gelmemiş böylece karanlık odada yapmıslar yararlı olmuş ev arkadasımdı bunu söyleyen guvendiğim biri bende olursa yaparım süt almazsa yani

hayırlısı olsun canım , sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil
buarada herkesin aynımı bilmiyorum ama 37 den sonra benimkinin büyümesi yavaşladı
bakarsın seninkide oyle olur...

ya benimki de aksine 37den sora iice dombili oldu..ilk başlarda iyiydi baya..şimdi 3.5 oldu..git gide de dombili oluyo 4 kiloya yakın doğar diyo dr. ama iri bebek olduğu için doğum kanalına girmemiş işte..o zorluğu kötü..yani istesen de iri bebeğin doğumu zor riskli oluyo..

canım kesin 41.haftaya kadar bekletilmiyor öyle mi?Benim şimdi 40+2gün oldu 41i beklemem mi yani?

kanalda olunca 3 doktorda farklı ölçtü bende
bacak boyuda 3 doktorda aynı çıkmış
son haftalar 40-50 gr alınır demişlerdi , oylede oldu
seninki işin kolayını bulmuş ne kanala girmiş ne kilodan çekinmiş maşallah

hamişler doğurmaktan korkmayın şekli önemli değil ne olursa sonuç güzel..spinal kiminde başağrısı kiminde bel ağrısı yaparmış benim beim acaip ağrıyor şu anda..belimi toplayamıyorum ama siz korkmayın güzel duygulardı...
küçük kızım var herşeye değer...

ay cnm inş biz de sağ salim çok acı çekmeden kavuşuruz bebeklerimize.kaç haftalkken doğurdun

sarıpapatya hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne zaman doğum yaptın canım?öpüyorum meleğini gözlerin den
ne güzel kavuşmuşsun kızına darısı hayırlısıyla başımıza inşallah

ay cnm inş biz de sağ salim çok acı çekmeden kavuşuruz bebeklerimize.kaç haftalkken doğurdun
38+2 de canım sağol

amin
öptm grşz

kızlar karnım yine çok sertleşti ama başka birşey hissetmiyorum ağrı gibi kasılma mı oluyor yine de?

sağol canım tavsiyen için..
kendimle ilgili en iyi bildiğim şey 1. çok kararsızım, 2. çok korkağım..bu verilerle normal doğum yapabilir miyim bilemiyorum..
Bir de şeyi düşünmeden edemiyorum o kadar büyük bişey çıkacak ordan, vajina eski haline gelir mi ki?:26:

bana kalsa hiç doğurmıycam canım..
düşün düşün bi hal oldum..
oğlum karar versin nasıl doğacağına bakalım..

valla tarif ettiklerin kasılma gibi ama canım sıklığı ve düzenliliği önemliymiş..seninkiler nasıl?

ya bi de şeyden korkuyorum
ya ıkınıp çıkaramazsam bebişin kafasını
vakumla filan çekiyolarmış,korkuyorum öyle şeylerden ben....

Son düzenleme:
kaç dakikada bir oluyor baksana canım..

arada bi fark ediyorum eğer elimi karnıma götürürsem hissediyorum sertleştiğini iki gündür ara ara oluyor ama hiç zaman tutmamıştım doktorun tarif ettiği gibi değil diye,sadece sert oluyor herhangi bi ağrı olmuyor yine de doğum kasılması olabilir mi?zaman tutayım o zaman canım benim sağol

kızlar hastaneyi aradım nöbetçi kalan doktora sordum sadece sertleşme hissediyorum ağrıyla gelmiyor dedim vee kasılmaymış buda öyle dedi inşallah bakalım yarın ne çıkacak dua edin kızlar hayırlısını dileyin hakkım da

canım bu kasılmaysa bende bayadır var ama yorulunca oluyo dinlenince geciyo 8. ayımda çok olmuştu süt içmeye başlayınca düzenli gecti demin doğum yapmış bi arkla görüştüm ağrıda oluyo dedi bendede seninki gibi ağrı yok sadece bir yere toplanıyo karnım bazen adı kasılmaysa iyi ama gecen haftada oluyodu ama nst de bişey çıkmadı
suna bak ya kasılmak istiyoruz artık dimi önceden olunca korkuyoduk erken gelmesin diye şimdide gels,in diye bakıyoruz gelmiyolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…