2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba,hepinize birşeyler sormak istiyorum arada bi karnım acayip sertleşiyor belim ağrıyor iğneler batıyor kasıklarıma kramp gibi birşey giriyor söyleyin ne olur yarın doğurmak için yeterli mi bunlar

ben olsam pazartesiye daha sıcak bakardım, 41+ lardasın artık. zamanı geçmiş bebeğin de tehlikeleri var, Allah korusun.

bu bahsettiğin sancı oluyor canım
zaman tut düzenliyse ve 5 dakkandan az zamanda oluyorsa geliyor bebiş

Merhabalar kızlar, nasılsınız?
Miniğim maşallah hareketli, sabaha kadar uyutmadı beni. Şimdi de tek gözüm kapalı

ayy bilmiyorum ki ama zamanıda gelmiş artık doğum sancısıdır inşallah...

Merhabalar kızlar, nasılsınız?
Miniğim maşallah hareketli, sabaha kadar uyutmadı beni. Şimdi de tek gözüm kapalı

selam canım hoşgeldin napalım annemle bir köroğlu bir ayvaz balkonda pinekliyoruz... iyiyiz çok şükür

ayy bilmiyorum ki ama zamanıda gelmiş artık doğum sancısıdır inşallah...

selam canım hoşgeldin napalım annemle bir köroğlu bir ayvaz balkonda pinekliyoruz... iyiyiz çok şükür

aayyy kendi annen mi canım kıskandım walla annemi çok özledim yanım da olsa da oturup laflasam anneciğimle iki haftadır görmüyorum özledim biricik annemiii

aayyy kendi annen mi canım kıskandım walla annemi çok özledim yanım da olsa da oturup laflasam anneciğimle iki haftadır görmüyorum özledim biricik annemiii

kendi annem canım ... valla insana annesinden başkası yalan bu dönemde.. nasıl destek oluyor bana manevi olarak tabii öle çok iş güç yapamıyor yaşlı çünkü ama nefes oluyor yanımda işte... sende al yanına eğer bi manisi yoksa gelsin vaktinde gelmiş nerdeyse...

çok güzel oldu canım yaa yarısını yedik bile :) içine çok azcıkta tarçın attım oda çok güzel bi tat verdi aklında olsun

tamam canım, afiyet şeker olsun. yalnız barbunyalar iyi haşlanmazsa akşama çok gaz yapar, bebiş doğduktan sonra az yemeye çalış. :)

benim grup işini unutma.

kocasıyla poz veren mavi elbiseli hamile

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel canım benim aayy ben gel diyorum da annem en küçük olduğum için biraz fazla düşkünlerdir bana seni sancılanıp hastaneye giderken görürsem dayanamam dedi hastaneye gittiğimde gelecek inşallah birde aynı apartmanda ablam oturuyor kaynanam da var onlara emanet etti beni olmasalar tek olsam muhakkak gelirdi de şimdi içi rahat ablam var diye ama annem başka yaaa bak özledim şimdi yanımda olsa da balkonda otursak

ayy ne güzel olur ama benimkiler 1o gündür hazır tık yok gerçi sen benden ilerdesin doğur gitsin gülaycığım

hep beraber bir nefeste inşallah

buarada benim göbek iyice düştü
bugün kan tahlili için bi tanıdığa gittim göbeğin çok küçülmüş dedi
böyle göbek düşünce hareket etmekte kolaylaştı vala...
37 deyken ağzımdan çıkıcak sanıyodum

:)))) Ben de sıcakta öfleyip pöflüyorum :))) Annem de ne yapsın, dinliyor kadıncağız..

hastane şekerimizde hazır
yatağıda yaptım
pelin gibi sabaha doğururmuşum

Ohhh, gözün aydın canım :)))
Zamanın da iyice yaklaşmış, belli mi olur doğuruverirsin :))))

Benim şu anki durumum işte canım, sanki nefes borumdan yukarı çıkacak. Bakalım bizimki ne zaman düşmeye başlayacak?

ayy ne güzel yaa inşallah 40-41. haftalara kadar bekletmez bizimkiler..

saol canım
bir anda düştü sanki benim göbek pazar günü çok gezdim pazartesi aşağı inmeye başladı

bol bol yürümek lazım bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…