- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
ayy ne güzel yaa inşallah 40-41. haftalara kadar bekletmez bizimkiler..
sen son haftaya kadar bekliycekmisin canım?
karar verebildin mi doğum şekline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzel yaa inşallah 40-41. haftalara kadar bekletmez bizimkiler..
Akşam eşimi alayım da yürüyüşe çıkarttırayım bari :))) İyi fikir canım, sağol.
sen son haftaya kadar bekliycekmisin canım?
karar verebildin mi doğum şekline
[
ya canım başta sezeryan tellallığı yapan ben şimdi sezeryanın daha zor olduğuna karar verdim ayın 20 sine kadar bekliycem eğer bebek çok iri olmazsa sezeryan olmıycam ama eğer 4 e yakın sa yada 4 se felan sezeryan olucam böyle karar verdim...
hayırlısı olsun canım , sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil
buarada herkesin aynımı bilmiyorum ama 37 den sonra benimkinin büyümesi yavaşladı
bakarsın seninkide oyle olur...
selam kızlar o kadar yoruldumki anlatamam dip köşe düzenlemesi yaptım süpürdüm evi ama hala tık yok doğmak istese bu kadar yorgunluğa gelirdi kızım
yarın kayınvalidem geliyo ikimiz napcaz evde bilmiyom kadın sıkılcak iyce doğurayım diye gözümün içine bakcak ama nafile benim kıza akşam babasının artık ültimatom vermesinin zamanı geldi 41 i beklemek sakıncalı oluyormus kakasını yeme riski varmış diye duydum bugun tırstım gelsede gecmeden böyle dertlerimiz olmasa bide bi ark söledi onlarada prof sölemiş mavi florasan sarılığa iyi geliyormus eletrikcide satılıyormus onlar oğullarına yapmış gözüne gelmemesi gerekiyomuş eğer süt emmezse sarılık olma riski yuksekmiş onlar soyundurup yan yatırmışlar sırtından alması için ışığı gözüne gelmemiş böylece karanlık odada yapmıslar yararlı olmuş ev arkadasımdı bunu söyleyen guvendiğim biri bende olursa yaparım süt almazsa yani
ya benimki de aksine 37den sora iice dombili oldu..ilk başlarda iyiydi baya..şimdi 3.5 oldu..git gide de dombili oluyo 4 kiloya yakın doğar diyo dr. ama iri bebek olduğu için doğum kanalına girmemiş işte..o zorluğu kötü..yani istesen de iri bebeğin doğumu zor riskli oluyo..
hamişler doğurmaktan korkmayın şekli önemli değil ne olursa sonuç güzel..spinal kiminde başağrısı kiminde bel ağrısı yaparmış benim beim acaip ağrıyor şu anda..belimi toplayamıyorum ama siz korkmayın güzel duygulardı...
küçük kızım var herşeye değer...
hamişler doğurmaktan korkmayın şekli önemli değil ne olursa sonuç güzel..spinal kiminde başağrısı kiminde bel ağrısı yaparmış benim beim acaip ağrıyor şu anda..belimi toplayamıyorum ama siz korkmayın güzel duygulardı...
küçük kızım var herşeye değer...
38+2 de canım sağolay cnm inş biz de sağ salim çok acı çekmeden kavuşuruz bebeklerimize.kaç haftalkken doğurdun
sarıpapatya hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne zaman doğum yaptın canım?öpüyorum meleğini gözlerin den
ne güzel kavuşmuşsun kızına darısı hayırlısıyla başımıza inşallah
sağol canım tavsiyen için..Layyydy ve garfield nacizane tavsiyem normal doğum yapmanız. İlk doğumumu normal yaptığım için mi bilmiyorum ama soran herkese normali tavsiye ediyorum. Çünkü sabah doğum yaptım akşama dikişlerimin üzerine oturabiliyordum bile. Hafif bir sızı oluyordu arada 2 gün sonra oda geçti. Şiimdi çektiğimiz sızıların yanında o sızı hiç zaten.
Bence iyi düşünün. En doğru kararı almaya çalışın derim. Tabi bu sadece benim fikrim. Siz kendinizi daha iyi tanırsınız
bana kalsa hiç doğurmıycam canım..Kalbinin sesini dinle ne istiyorsan onu yap. beni delirttiler sonunda aynen şu moddayım:18::18::18:
sezeryan olcam bende. Ama bıktım milletin ahkam kesmelerinden. Doğuracak olan biziz o kadar taşıdık sıkıntısını çektik.Kimsenin karışmaya hakkı yok doktorun bile.
valla tarif ettiklerin kasılma gibi ama canım sıklığı ve düzenliliği önemliymiş..seninkiler nasıl?kızlar merhaba,hepinize birşeyler sormak istiyorum arada bi karnım acayip sertleşiyor belim ağrıyor iğneler batıyor kasıklarıma kramp gibi birşey giriyor söyleyin ne olur yarın doğurmak için yeterli mi bunlar
ya bi de şeyden korkuyorumcanım seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bende senin gibiyim...ama tek endişem normalde bebeğin gelmesi superisindede olduğu gibi 41. haftayı bulabiliyo o yüzden zorlanıyor insan karar vermekte...sonuçta ikiside zor ....
kaç dakikada bir oluyor baksana canım..kızlar karnım yine çok sertleşti ama başka birşey hissetmiyorum ağrı gibi kasılma mı oluyor yine de?
kaç dakikada bir oluyor baksana canım..
kızlar hastaneyi aradım nöbetçi kalan doktora sordum sadece sertleşme hissediyorum ağrıyla gelmiyor dedim vee kasılmaymış buda öyle dedi inşallah bakalım yarın ne çıkacak dua edin kızlar hayırlısını dileyin hakkım da