2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım ya, insan kendi bilse bile baskasından duyunca rahatlıyr br nebze, yanlızlığın gideriyor sank bu şekilde ben evde tek basıma bekviyorum doğumu eşim hep işte annem de yok vefat etti, bu aralar iyice duygusal bir tip oldum cıktım hep b hormonlar ... b arada benim karnım baya aşağı indi yani 4 parmak sıgıyor gösğüsümve göbeğim arasına :) Kızımın gelişi yaklasıyor hersey normal gözüküyor, zaten bende normal düşünüyorm, bu arada ben içerenköydeki FSM hastanesine gidiyorum özel gibi dr. vardan cok memnunum.

yarın yine kontrolüm var. Bakalım ne diyecek dr.um.
İzin tarihide belli olmuştur belki İnşallah Temmuz sonundadır izini

Allah kolaylık versin canım, güzel haberlerle gel bize inşallah. Benim de yarın kontrolüm var, bakalım kızım ne kadar kilo almış, nasıl durumu? Bir de bu zamana kadar doğum şeklini filan konuşmadık doktorumla, bakalım ne diyecek. Doktorun izne çıkacak olsa söylerdi şimdiye kadar, o da ağustosta çıkıyodur izne benimki gibi merak etme

aynı sıkıntı bende de var. bizimde normal 2250 epidural 2500 sezeryanda 2800. doktorumdan bende çok memnunum ama bu kadar paraya da kıyamıyor insan..

Aynen öyle canım, bazen burada yazılanları okuyup " herkeste aynı sorunlar varmış, normal demek ki bu belirtiler " deyip, çoğu şikayetimi doktoruma bile sorma ihtiyacı hissetmediğim çok oldu benim Sen de kendini yalnız hissetme, gel günlüğümüze yaz, rahatla. Günlerin yaklaşmış madem, eşin dışında aradığında hemen yetişebilecek bi arkadaşını veya komşunu da hazır et bence. En azından bu da seni rahatlatır. Sancı, su gelince herşey yoluna girer zaten, öncesi düşüncelerle yorma kendini Bu arada, Allah annene rahmet etsin, yardım elini senin üzerinden eksik etmesin, annenin yokluğunu kendi varlığıyla doldursun inşallah.

aynı sıkıntı bende de var. bizimde normal 2250 epidural 2500 sezeryanda 2800. doktorumdan bende çok memnunum ama bu kadar paraya da kıyamıyor insan..

Ne kadar çok paralar dönüyor şaka gibi... sezeryanı anlarım bir nevi ama normal doumda doktorun faktörü cok az maalesef özel çapa hastanesinde normal doğum fiyat 200 küsür hadi epiduralli olsun 400, ne eksii var dier hastanelerden ? mine hanm cok iş bilen ve kesinlikle normav doğum yanlısı bir doktor aynı zamanda... yazık günah insanlar doğm yaomak için ciddi paralar döküyorvar, halbuki ne zor kazanılı
yor bu devirde

amin canım sağolasın. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeklerii sağlıkla alsın tüm anneler kucaklarına. benimde yarın kontrolum var artık her hafta gidip nst ye bağlanıyorum,en son kızım 2500 küsürdü 50 cm di :) bakalım boyu kilosu keyfi nasıl cıkıcak yarın :)

Son yıllarda doktorlar sezeryan doğuma ağırlık verdikleri için, sağlık bakanlığı normal doğumu " doktorlara " özendirmek, yönlendirmek için normal doğum fiyatları sezeryandan daha fazla yaptı kızlar da, burada bi sıkıntı var sanki,

Hadi doktorları teşvik ettiler normal doğuma da, zavallı bizi kim şevklendirecek? Ben de istiyorum ek ödeme, yoksa doktor nederse desin sezeryan olurum, bana ne, ilgililere duyurulur burdan !

off bunları okudukça kendimi enayi gibi hissediyorum, en başında hiç fiyatları sormadan başladım hastaneme ve doktoruma şimdi değiştiremiyorum, ben sezeryana 8.000 tl vereceğim, 2 gece yatış ve bebeğin ilk rutin testleri varmış içinde

çok fazlaymış gerçekten fiyatlar
eğer yakınsa ünv. hastanesi hiç düşünmeden git derim
orda özel hastaneden daha iyi sonuçlar alırsın bence

kızlar bende eğitim araştırma hastanesinin kadın doğum kısmında yapıcam sgk ile ücret ödemiyorsunuz yenide yapıldı bina falan içindekiler çok temiz.. rabbim hayırlısını nasip etsin. benim bugün hafif hafif sancılarım başladı bel ağrısına artık kasık ağrılarımda eşlik ediyor kızlar..ama öyle sürekli olmuyor.. bi 5 dk oluyor sonra bikaç saat olmuyor.. sizce ben yaklaştımı doğuma artık gelsin oğluşum 39+6 dayız..

kızlar haziran 2011 annelerinin topiğini okudum biraz, orda henüz doğum yapmamış birsürü kişi var, bizde ise haziranda patır patır doğumlar oldu
doğum yapanlar doğum haftalarını yazabilirler mi? ortalamaları merak ediyorum, zamanından önce doğurmaktan çok korkuyorum:18:

merhaba hamişler,

dün kontrole gittim.oğlum 3009 gr olmuş. herşey yolundaymış.fakat hala doğum pozisyonu almamış.kafası iki kaburgamın ortasında.bidahaki hafta yine ultrasona gireceğiz, eğer dönmezse 11 temmuzda sezaryan tarihi verdi dr.umuz. bu saatten sonra dönmesi çok zor dedi.bende alıştırdım kendimi artık.11 temmuzda bebeğim gelecek galiba, tabi o tarihe kadar suyum vs gelmezse.bende son hazırlıklarımı yapıyorum.
bebek şekeri konusunu naaptınız sizler?

selam anne adayları
bizde kontrolumuzu yaptık bu hafta bebiş 2900 olmuş, herşeyin yolunda olduğunu söyledi dr umuz, 13 temmuza gün verdi, bir gün önce yatış yapacakmışım , doğum özel hastanede epudral sezeryan olacak, doğum ücretini sordum 400 lira hastaneye ödeyecekmişim, sgk lıyım ayrıca, nst yede girdim ,sancı gözükmedi, 20 lirada nst ye verdim, muayeneyede 22 lira ödedim...bizden son durumlar böyle, hafif idrar yolu iltihabı olmuş gibi ağrılarım var suya dayandım...

CANIM ben bebek şekerini gitti gidiyordan aldım çok hoş ve fiyatı uygundu herkes beğeniyo..bi aa resim koycam ama bu araannem var temizlik yapıyoruz..
yarın yine kontrolüm var. Bakalım ne diyecek dr.um.
İzin tarihide belli olmuştur belki İnşallah Temmuz sonundadır izini
benimde yarın kontrolüm var..şaka maka bende geçtim 38 i...tık yok..adet sancısı bel ve kasık ağrısı arada oluyor ama alıştım artık..

beyda günümüz aynı sende varmı bişeyler..benim ayaklar el yüz şiş insan kılığından çıktım artık fenayım...

kızlar merhaba ben de 2011 temmuz annesi olacağım Allah ın izniyle,ne kadar manyağım 2010annelerinin orada paylaşım yapıyor muşum dün akşam 2011başlığını farkettim uyuyarak bakıyor muşum resmen ama geçte olsa buldum sizi
tekrar merhaba çiçeği burnunda anneler ben 39+2haftalık hamileyim kız bebek bekliyorum hayırlısıyla ismini esra ece koymayı düşünüyoruz.
muhtemel doğum tarihim 4temmuz bakalım hayırlısıyla bekliyorum kızımı inşallah sağlıkla gelir meleğim.Yazıları okuma fırsatı bulamadım önümüzdeki hafta bebişine kavuşacak anneler var mı?

Süperrrr :))))

Doktorun çok ayıp etmiş canım. Ben böyle bi şeye çok sinirlenirdim herhalde. Hatta apar topar yeni doktor bulmaya koyulurdum.

Bende de bazen böyle sancılar oluyor canım, üstelik hamileliğim süresince ara ara hep oldu. Hazırlayıcı dancı bunlar. Tabi iyi takip etmek lazım, malum son zamanlara geldik. Hazırlayıcı sancı ve gerçek sancıyı ayırd etmek lazım :))))

En önemlisi de huzur aslında...Senin aksine bu aralar daha huzursuz hissediyorum belki de temelinde bu vardır sızlanmamın...Biraz durup düşünmek lazım sanırım.Tavsiyelerin için teşekkürler canım...

kızlar 8000leri okuyunca ağzım açık kaldı walla nasıl fiyatlar bunlar nerede oturuyorsunuz?benim gittiğim hastane de normal 1250 sezeryan 2250 tabii yatış bebişimin testleri içinde mi bilmiyorum daha
Buarada benim belim de ağrı ve karnımda kasıklarım da ara ara iğne batmaları oluyor yattığım zaman dönüşlerim de kasıklarımdan aşağıya doğru kemiklerim ayrılacak gibi oluyor ve pazar günü nst de sancılarım başlamış çıktı sizce ben ne zamana doğum yaparım kızlar muhtemel tarihim 4temmuz bu kadar belirtiyle 4ünü geçmez demi çok heyecanlıyım da

Geç de olsa bulmuşsun bizi canım, dert etme, hoşgeldin aramıza

Bu sene bikaç erkek hariç, herkes kız bebek bekliyor sanırım; meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İçin kıpır kıpırdır şimdi senin, darısı başımıza, bizim var daha günümüz

kızlar ben nisan annesiyim ama bizim topikte kimse olmadığı için bi dolaşim dedim....malum herkes bebişine bakma telaşında neyseki benimki uyudu.....neyse yazılanları biraz okudumda zamanın ne kadar çabuk geçtiğini bi kez daha farkettim....allah hepinizin yardımcısı olsun...bugünlerin tadını çıkarın,güle oynaya doğuma gidin..bugünleri mutlulukla anlatırsınız umarım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…