- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
slm kızlar, moralim bozuk
doktorum beni saf yerine koydu. ben normal doğum istiyordum bebeğim 37.haftada doğum pozisyonundan tersine dönmüştü yani kafası yukarı çıkmıştı. doktorumda resmen sevinmişti "haftaya sezeryanla alırız" diye.
geçtiğimiz cumartesi muaynemizde bebeğimin tekrar doğum pozisyonu aldığını öğrendik, ama doktorum bana ısrarla bu cuma sezeryanla alalım diye tutturdu. ben diyorum normal istiyorum o diyoki"sezeryan daha kolay, ağrı çekmezsin".
neyse lafı uzatmayayım meğer kadın korkudan bana söyleyememiş, cumadan sonra 1 hafta yıllık izne çıkıyormuş, yani tam benim doğum haftamda.ben muaynedeyken eşime demiş "izne ayrılcam, ben çıkmadan alalım cuma günü bebeği" nasıl sinir olduminsan zamanında söylemezmi sanki yeni mi belli oldu izin tarihi. giderse gitsin gıcık oldum kadına, ben normal doğurcam, hangi doktor denk gelirse artık şansıma. siz olsanız ne yapardınız:26:?
selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım?
Canlarını sıkkın arkadaşlara rabbimden sabır, gönül ferahlığı ve huzur diliyorum. Teselli kar etmiyor zaten, bari dualarla yardımcı olalım
Kızlar, dün gece 9 aydır unuttuğum adet sancılarımı yaşadım ilk defa ve hiç özlememişim bu ağrıyıYaklaşık bi 10 dakika sürdü. Afedersiniz ama hani sindirim sistemimiz de yavaş çalışıyor ya, acaba o muydu, yoksa bunlar yalancı sancı mıydı bilemedim. Ara ara adet sancısı gibi sancı çeken var mı aranızda? Bugün 36+0. Gündeyiz kızımla ve ilk defa böyle sancı hissettim ve tırstım biraz açıkcası
Selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım?
Canlarını sıkkın arkadaşlara Rabbimden sabır, gönül ferahlığı ve huzur diliyorum. Teselli kar etmiyor zaten, bari dualarla yardımcı olalım
Kızlar, dün gece 9 aydır unuttuğum adet sancılarımı yaşadım ilk defa ve hiç özlememişim bu ağrıyıYaklaşık bi 10 dakika sürdü. Afedersiniz ama hani sindirim sistemimiz de yavaş çalışıyor ya, acaba o muydu, yoksa bunlar yalancı sancı mıydı bilemedim. Ara ara adet sancısı gibi sancı çeken var mı aranızda? Bugün 36+0. gündeyiz kızımla ve ilk defa böyle sancı hissettim ve tırstım biraz açıkcası
canım hiç takma bence sancıların geldiğinde gidersin sonuçta hastanede senin doğumunu yapmıyacak doktor olmayacaktır
yasal olarak kabul etmek zorundalar
hayırlısıyla normal yaparsan zaten doktorun pek bi işlevi olmuyor
benimde dönmemiş deyip duruyodu doktorum dün başka doktora gittim ve doğum pozisyonu almış dedi
bu hafta kendi doktorumada gitmem gerekken erteliyorum , haftasonu gideceğim bana yine doğum pozisyonu almamış derse bekleriz o zaman diyeceğim ve dediğim gibi sancı gelince mecburen biri bakacak
büyümüşte annesine destek oluyor oy oy :)
eşinde anlar yakında inş. canım. vakit çabuk geçiyr valla...
kızlar bişey sorcam, karnınız aşağı düştü mü? herkesete oluyor mu? :44:
Yaşasıınnn:))Bir bebişimiz daha geliyoooor:)))Canım saat tut ağrı hissettiğinde karnın kasılıyosa ve bu sürekli düzenli olarak oluyorsa,hele bir de geceden beri hiç geçmemişse......Hiç durma hastaneye kooş:)):95::95:Yok o kadar korkutmayayım seni ama doktorum bana 2 saat boyunca geçmeyen ve düzenli sancın olursa mutlaka gel demişti doğum başlamış olabilir canım ihmal etme...Hadi hayırlısı....:18:ya aslında ben akropol hastanesini dr.bülent bey için tercih etmiştim ama martta randevu istediğimde ağustosa randevuz tarihi vermişlerdi, doğum sonrasına. bende bayan doktordan randevu almak zorunda kalmıştım, şimdiyse bayan beni bırakıp izne çıkıyo yerine bülent bey bakacakmış.belki böylesi daha iyi oldu bilemiyorum.:26:
bişey daha sorcam sizlere dün gece bi kasık ağrısı başladı sabaha kadar hiç uyumadım, şu anda uykusuzluktan kırılıyorum ama uzanınca şiddetleniyor ağrılarım, sanki kasıklarıma küçük iğne batıyor gibi sıkıp bırakıyor beni 10 dakkaya bir tekrarlıyor. bu acaba doğum belirtisi mi? yarın kontrolum var, acaba bugun gitsem mi hastaneye?
Canlarını sıkkın arkadaşlara Rabbimden sabır, gönül ferahlığı ve huzur diliyorum. Teselli kar etmiyor zaten, bari dualarla yardımcı olalım
Kızlar, dün gece 9 aydır unuttuğum adet sancılarımı yaşadım ilk defa ve hiç özlememişim bu ağrıyıYaklaşık bi 10 dakika sürdü. Afedersiniz ama hani sindirim sistemimiz de yavaş çalışıyor ya, acaba o muydu, yoksa bunlar yalancı sancı mıydı bilemedim. Ara ara adet sancısı gibi sancı çeken var mı aranızda? Bugün 36+0. gündeyiz kızımla ve ilk defa böyle sancı hissettim ve tırstım biraz açıkcası
Merhaba güzel annişler
Bütün gece parti vardı bizim evde, bitişiteki hanzo ne uyudu ne uyuttu sabaha kadar uzun hava dinletti bize
sabah tam uyumuşum bu seferde apartmandaki hanzo komşular sanki birbirlerine çok uzakmışlar gibi kapıda bağıra çağıra muhabbet ettiler
çoğunluk toplum içinde yaşamayı bilmiyor iyice gerileri gidiyoruz , yozlaşıyoruz , sorumsuzlaşıyoruz , cahil bir nesil büyütüyoruz....
çalışırken bunları ne duyuyor ne görüyordum ve daha iyi dinleniyordum
şimdi hepsi sanki üzerime geliyor, ne acayip bir binada ev seçmişim kendime...
Yaşasıınnn:))Bir bebişimiz daha geliyoooor:)))Canım saat tut ağrı hissettiğinde karnın kasılıyosa ve bu sürekli düzenli olarak oluyorsa,hele bir de geceden beri hiç geçmemişse......Hiç durma hastaneye kooş:)):95::95:Yok o kadar korkutmayayım seni ama doktorum bana 2 saat boyunca geçmeyen ve düzenli sancın olursa mutlaka gel demişti doğum başlamış olabilir canım ihmal etme...Hadi hayırlısı....:18:
canım karnım kasılmıyor sadece kasıklarıma iğne batıyor gibi oluyor geceden beri geçmedi, gerçekten doğum sancısımı bu?:26:
herkeslere selamlarrrrrrrrr...kızlar artık yavaş yavaş sonlara geliyoruz....rabbim yardımcımız olsun....
arkadaşımız kızından şikayetçi gelmiyor diye....bizdede vardı bir inatçı....4 gün önce kızkardeşim doğum yaptı teyze oldum....onun kızıda 40 haftasını doldurdu hatta 41. haftada doğum yaptı diyebilirim...demekki yerlerini seviyorlar.....
Maşallah çok tatlı DAMLANURUM ...normal doğum yaptı sadece 2 tane dikişi var ..oda bebeğin eli takılmış...ondan...rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin....sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı..
slm kızlar, moralim bozuk
doktorum beni saf yerine koydu. ben normal doğum istiyordum bebeğim 37.haftada doğum pozisyonundan tersine dönmüştü yani kafası yukarı çıkmıştı. doktorumda resmen sevinmişti "haftaya sezeryanla alırız" diye.
geçtiğimiz cumartesi muaynemizde bebeğimin tekrar doğum pozisyonu aldığını öğrendik, ama doktorum bana ısrarla bu cuma sezeryanla alalım diye tutturdu. ben diyorum normal istiyorum o diyoki"sezeryan daha kolay, ağrı çekmezsin".
neyse lafı uzatmayayım meğer kadın korkudan bana söyleyememiş, cumadan sonra 1 hafta yıllık izne çıkıyormuş, yani tam benim doğum haftamda.ben muaynedeyken eşime demiş "izne ayrılcam, ben çıkmadan alalım cuma günü bebeği" nasıl sinir olduminsan zamanında söylemezmi sanki yeni mi belli oldu izin tarihi. giderse gitsin gıcık oldum kadına, ben normal doğurcam, hangi doktor denk gelirse artık şansıma. siz olsanız ne yapardınız:26:?
Kızlar daha önce konuşulmuştu sanırım ama ben hiç dikkat etmemiştim hastanemden bir fiyat almadığım için.Dün hastaneyi aradım fiyatını sordum.Doğum 2.950 hoca farkı 500 müş.Bir de epidural istiyorsan +650 alıyorlarmış.Yani benim doğum anlayacağınız 4.100e filan maloluyor.Ağzım açık kaldı fiyatı duyunca.Ben taş çatlasın 2500 filan olur diye düşünüyordum.Sizdeki fiyatlar nasıl aynı mı yoksa bana mı çok geliyor bu fiyat?Bir de SGKlıyım Allahtan olmasak ne kadar olacaktı Allah bilir..Fiyatı duyunca üniversite hastanesine gitsem mi acaba diye düşünmedim değil doğrusu 23 gün erken doğum tehlikesi sebebiyle yatmıştım zaten Marmara ünv. nde..hemşirelerle hocalarla kanka olmuştuk...Kendi hastanemden çok memnunum tamam ama 2 gün için değer mi o fiyat emin değilim...
slm canım bendede oluyor ara ara kasıklarımda son haftalara yaklaşınca olması doğalmış bebiş yerleşiyormuş öle didiler banada
selam canım
vala bu aralar sancın olması normal vucut kendini hazırlıyor
önemli olan düzenlimi değil mi?
Allah razı olsun canım bugün hiç keyfim yok nedense.sabahtan beri giriyorum okuyorum yazılanları tek kelime yazmak gelmiyor içimden...hayırdır inşallah doğum yaklaştıkça bi ruh halineden diğerine geçip duruyorum bi ağlıyorum bi kahkahalarla gülüyorum kendimi tanıyamıyorum..Hepsi şu hormonların marifeti sanırım:))
Evet canım hepimiz kasılıyoruz artık zaman yaklaştı ne de olsa:))Endişelenecek bir durum yok.Bağırsak hareketi miydi acaba diye ikilemde kalıyorsan sancıyı hissettiğinde karnına dokun taş gibi sertleşmişse sancıdır canım..
Fiyat çok fazla canım. Heleki normalse gereksiz bence.
Bende özel hastaneye gidiyorum. Sezedryan yada normal fiyat farkı almıyorlar. Hoca farkı sadece 200tl alıyorlar.
Yani benim doğumda izinde olmazsa dr.um doğum 200 e mal olacak. İzinde olursa özel hastaneye gittiğim halde hiç ücret ödemeyeceğim
Kızlar bende temmuz annesiyim 36+5. gündeyiz, fakat gecen hafta sonu yazlıga gitmek gibi bir cahillik ettim cook sancım ovdu o yol bana bitmedidr ye gittim ne Nst de sancı cıktı ne bişey uzanınca geciyor agrılar ama ayaktayken vajinada kemiklerime batma oluyor cok ağrlk hissi oluyor, adet sancıvarımı şiddetli şekilde hissediyorum gene benimle aynı şikayetleri olan var mı? bu arada kız annesiyim bende :)
Sezeryan olacak canım.Ciddi ciddi düşünmeye başladım bi taraftan hamileliğimin başından beri oraya devam ediyorum doktorumu çok seviyorum o var ama dediğin gibiyse fiyat çok fazla sanırım...:97:
Sezeryan olacak canım.Ciddi ciddi düşünmeye başladım bi taraftan hamileliğimin başından beri oraya devam ediyorum doktorumu çok seviyorum o var ama dediğin gibiyse fiyat çok fazla sanırım...:97: