Yok benim kemiklerim ağrımıyor. Çok hareketliyim hatta ama gece çok fena ayaklarımda yanma başladı. Uyandıkca yıkıyorum ama ne fayda11 günüm kaldı bitse en azından şu sıkıntılardan kurtulsak.
Canım benim hastanemde sgk lı olunca 850 gibi bir fiyat epidral farkıda 350 extra da bir şey istemiyorlarmış tavsiye ederim çok temiz ve ilgili bir hastane Türkiye hastanesi salı günü ben sezeryanla bebeğime kavuşacağım inşallah ve normal doğum yanlısı bir hastane fakat bebek dönmediği için ve kilolu olduğu için 10 gün erken kavuşacağım bebeğime
sezeryanda isteğe bağlı 1600 gerekli olunca 1260 çok fazla istemişler
Günün en erken günaydını benden olacak galiba..:86:Bu saatlerde uyuyamayan bi ben mi varım ya...:84:
Türkiye hastanesi nerde ki?Ben Pendikteyim buraya yakın bi yer olsun diyorum.Fiyat uygunmuş baya dediğin gibi..Bi araştırayım canım yeri yurdu neresidir hastanenin ilgin için teşekkürler...
Benimki zorunlu sezeryan ama telefonda öyle bir ayrım yapmadılar.Sezeryanla normal doğum fiyatı sanırım aynı ,fark olarak sadece epidural alıyorlar sanırım.BU c.tesi kontrolümüz var bi de yüz yüze konuşalım diyorum fiyatı ,söyledikleri fiyata göre de diğer ihtimalleri düşünürüm artık.İnsanın alıştığı hastaneyi bırakması da zor oluyor bu saatten sonra bakalım artık...:44:
Günaydın kızlarr çok uykum var evde olsamda uyusam
kızlar günaydın.. bişi sorcam size.. bebişleriniz için bez aldınızmı biz henüz almadık en son ultrasona girdiğimde uzmn. 3700gr dedi.. şimdi primanın care var a beyaz paket 1 no su 2-5 kg 2 no su 3-7 kg. bende arada kaldım kimisi o bezlerin kalıbı rahat oluyor diyor 1 al siz ne yapacaksınız.. malum çantasına koymak lazım.
kızlar günaydın.. bişi sorcam size.. bebişleriniz için bez aldınızmı biz henüz almadık en son ultrasona girdiğimde uzmn. 3700gr dedi.. şimdi primanın care var a beyaz paket 1 no su 2-5 kg 2 no su 3-7 kg. bende arada kaldım kimisi o bezlerin kalıbı rahat oluyor diyor 1 al siz ne yapacaksınız.. malum çantasına koymak lazım.
bugun internetim çok kötü kızlar gideyim da kahvaltı yapayım kzıım aç aç durmasınsu perisini merak etttim doğdumu acaba bebiş şimdilik hoşcakalın
günaydın kıslar !
ya moralim çok bozukk sanırım mantar olmuşumbacak aramda ve göğüs aramda kızarıklık var ve sürekli kaşınıo.. ilk başta pişik sandım ama sonra göğüs aramada sıçrayınca mantar dedim kesin..netten baktım ıslak ve sürekli terleyen bölgelerde oluyomuş mantar..hayatımda hiç olmamıştım ya çok fena..ilk başta pişik kremi kullandım soyulmaya başladı ama tam geçmedi..şimdi sağlık ocağına sorcaz trovogen die bi krem sprey var ondan kullanıcam sanırım..yarın doktor randevüm var ona da sorucam..
çok moralim bozuldu tam da doğum öncesi nie böle oldu kio kadar da bakıorum kendime..ama çok terliodum sanırım ondan oldu..bide parfümlü günlük ped kullanmamak lazımmış,sprey sıkmamak lazımmış..bi kaç kere üst üste ağda yapmıştım ondan da tahriş oldu..sıkı iç çamaşırı giymemek lazımmış pamuklu bol giymek lazımmış..sanırım ben bunlara dikkat edemedim..:96:
siz de böle bişi oldu mu hiç ??
Herkese günaydın güzel anneler ve bebekleri
Nasılsınız