- 30 Mart 2011
- 200
- 2
Bende de bazen böyle sancılar oluyor canım, üstelik hamileliğim süresince ara ara hep oldu. Hazırlayıcı dancı bunlar. Tabi iyi takip etmek lazım, malum son zamanlara geldik. Hazırlayıcı sancı ve gerçek sancıyı ayırd etmek lazım :))))
Tecrübesizlik bu yüzden kötü, deneme yanılma ya da sorarak anlamaya çalışıyoruz ama ne kadar olursa o da, sağol canım
Bu arada, kızlar cahilliğimi hoş görün lütfen ama daha önce doğum yapmış ya da bilen birileri beni aydınlatabilir mi acaba bu " nişan " dediğiniz şey ne? Adet benzeri bi kanama gibi algıladım ben ama :26:
Bir de, bu suyu gelmek dediğiniz olayda gelen suyun özelliği ne? Mesela ben çok terliyorum, genellikle de hep ıslak vücudum. Bu durumda veya banyoda iken gelirse suyum ben nasıl bileceğim? Rengi, kokusu vb. farklı mı acaba? Miktarı ne kadar mesela? Bir de nişan mı, su mu daha önce geliyor? Son soru, bu dedikleriniz geldiğinde hemen apar topar hastaneye mi yetişmeliyiz, yoksa kısa bi duş alacak vaktimiz var mı?
Ağrılar da başlayınca merak ettiğim şeyler arttı, yanıt veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum