- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
slm kızlar, moralim bozuk
doktorum beni saf yerine koydu. ben normal doğum istiyordum bebeğim 37.haftada doğum pozisyonundan tersine dönmüştü yani kafası yukarı çıkmıştı. doktorumda resmen sevinmişti "haftaya sezeryanla alırız" diye.
geçtiğimiz cumartesi muaynemizde bebeğimin tekrar doğum pozisyonu aldığını öğrendik, ama doktorum bana ısrarla bu cuma sezeryanla alalım diye tutturdu. ben diyorum normal istiyorum o diyoki"sezeryan daha kolay, ağrı çekmezsin".
neyse lafı uzatmayayım meğer kadın korkudan bana söyleyememiş, cumadan sonra 1 hafta yıllık izne çıkıyormuş, yani tam benim doğum haftamda.ben muaynedeyken eşime demiş "izne ayrılcam, ben çıkmadan alalım cuma günü bebeği" nasıl sinir oldum insan zamanında söylemezmi sanki yeni mi belli oldu izin tarihi. giderse gitsin gıcık oldum kadına, ben normal doğurcam, hangi doktor denk gelirse artık şansıma. siz olsanız ne yapardınız:26:?
canım hiç takma bence sancıların geldiğinde gidersin sonuçta hastanede senin doğumunu yapmıyacak doktor olmayacaktır
yasal olarak kabul etmek zorundalar
hayırlısıyla normal yaparsan zaten doktorun pek bi işlevi olmuyor
benimde dönmemiş deyip duruyodu doktorum dün başka doktora gittim ve doğum pozisyonu almış dedi
bu hafta kendi doktorumada gitmem gerekken erteliyorum , haftasonu gideceğim bana yine doğum pozisyonu almamış derse bekleriz o zaman diyeceğim ve dediğim gibi sancı gelince mecburen biri bakacak