Bende de bazen böyle sancılar oluyor canım, üstelik hamileliğim süresince ara ara hep oldu. Hazırlayıcı dancı bunlar. Tabi iyi takip etmek lazım, malum son zamanlara geldik. Hazırlayıcı sancı ve gerçek sancıyı ayırd etmek lazım :))))
Geç de olsa bulmuşsun bizi canım, dert etme, hoşgeldin aramıza
Bu sene bikaç erkek hariç, herkes kız bebek bekliyor sanırım; meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İçin kıpır kıpırdır şimdi senin, darısı başımıza, bizim var daha günümüz
Tecrübesizlik bu yüzden kötü, deneme yanılma ya da sorarak anlamaya çalışıyoruz ama ne kadar olursa o da, sağol canım
Bu arada, kızlar cahilliğimi hoş görün lütfen ama daha önce doğum yapmış ya da bilen birileri beni aydınlatabilir mi acaba bu " nişan " dediğiniz şey ne? Adet benzeri bi kanama gibi algıladım ben ama :26:
Bir de, bu suyu gelmek dediğiniz olayda gelen suyun özelliği ne? Mesela ben çok terliyorum, genellikle de hep ıslak vücudum. Bu durumda veya banyoda iken gelirse suyum ben nasıl bileceğim? Rengi, kokusu vb. farklı mı acaba? Miktarı ne kadar mesela? Bir de nişan mı, su mu daha önce geliyor? Son soru, bu dedikleriniz geldiğinde hemen apar topar hastaneye mi yetişmeliyiz, yoksa kısa bi duş alacak vaktimiz var mı?
Ağrılar da başlayınca merak ettiğim şeyler arttı, yanıt veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum
Tecrübesizlik bu yüzden kötü, deneme yanılma ya da sorarak anlamaya çalışıyoruz ama ne kadar olursa o da, sağol canım
Bu arada, kızlar cahilliğimi hoş görün lütfen ama daha önce doğum yapmış ya da bilen birileri beni aydınlatabilir mi acaba bu " nişan " dediğiniz şey ne? Adet benzeri bi kanama gibi algıladım ben ama :26:
Bir de, bu suyu gelmek dediğiniz olayda gelen suyun özelliği ne? Mesela ben çok terliyorum, genellikle de hep ıslak vücudum. Bu durumda veya banyoda iken gelirse suyum ben nasıl bileceğim? Rengi, kokusu vb. farklı mı acaba? Miktarı ne kadar mesela? Bir de nişan mı, su mu daha önce geliyor? Son soru, bu dedikleriniz geldiğinde hemen apar topar hastaneye mi yetişmeliyiz, yoksa kısa bi duş alacak vaktimiz var mı?
Ağrılar da başlayınca merak ettiğim şeyler arttı, yanıt veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum
karatasoz,nişan görünce hemen gitmeye gerek olmadığını demişti doktorum dediğin gibi iki üç gün içinde doğum olur demişti ama suyun geldiğin de gel mutlaka demişti.Buarada gelen su bebeğin içinde bulunduğu su olmuyor mu ben yanlış biliyorum herhalde
su geldiğinde fazla dolaşmamak gerekmiş galiba
kordonun dolanma riski oluyomuş
uykusuz her gece
Son zamanlarda bende uyuyamıyorum. Sabah uykusuda gece uykusu gibi olmuyor bütün gün sersem gibi dolanıyorum. Ben su içmeden duramam beni tuvalete gitmeler bitirdi.uyuyamayan anne adayı mısın canım benim
benim uykum var ama yatamıyorum tüm kemiklerim ağrıyor ağlayacak gibi oluyorum acıdan sabit kalamıyorum sağ sol dönüyorum iki saatte inleyerek canım çıkıyor walla hayırlısıyla doğum yapsak da rahatlasak demi kızlar
merhaba canım nişan denen şey sümüksü kanlı bi akıntı öyle abartı bi kanama değil yani nişanın gelirse hemen doktora gitmene gerek yok o doğum yakında demek oluyo ama eğer yoğun aktif regl gibi kanaman olursa hemen doktorunu ara. suyun geldiğinide anlarsın çünkü bana idrara benzer demişti doktorum ve su bi kere gelmeye başlarsa arkasıda geliyomuş bi su bardağı kadar falan gelicek yani altına kaçırmışsın gibi ıslanıyosun ayrıca dediğim gibi arkasıda geliyomuş bide benim doktorun söylediği temiz bir ped koy yan yatıp yarm saat hareket etme eğer suyun gelmişse zaten pedin ıslanır demişti o durumdada doktorunu arıyosun ama yine hemen gitmene gerek yok sancın gelene kadar bekliyosun en az yarım saat düzenli olarak 5 dk bir sancılanman lazım hastaneye gitmen için erken gidersen hem vakit geçmek bilmez hemde sunni sancı vermeye kalkarlar. sancıların başladıktan sonra 8 saati bulurmuş doğurman doktorumun yalancısyım :) duş alıcak zamanın olur yani
hoşbuldum canım benim çok aktif topik sessiz sedasız sıkıcı değil bayıldım
evet canım acayiiip heyecanlıyım kıpır kıpır içim gecikecek mi erken mi olacak ne zaman olacak diye düşünüp duruyorum doğumdan değil heyecandan bayılıcam neredeyseAllah razı olsun,senin ne zamana geliyor doğum tatlım Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin canım benim.
Evet çoğu bebekler hep kız güzel kızlar geliyor yani bıdış bıdış
canım beni doktorum son gittiğimde artık doğum yaklaştığı için bilgilendirdi,nişan denilen adet gibi çok değil lekelenmek gibi oluyormuş bir kez geliyor yani devam etmiyor,suyunun gelmesi de vücudun ne kadar ıslak olursa olsun banyoda dahi olsan hissedersin gelen su az olmuyormuş doktorum baya bacaklarından akar dedi çok olurmuş yani rahat ol canım benim Allah ın izniyle Rabbim o an öyle birşey olduğunda yardımcı olur.
Hımmm, kafamdaki soru bulutları dağılmaya başladı, teşekkür ederim canım
Amin, inşallah canımBizim topik çok hareketlidir, yarın bak bi 10 sayfa ilerlemiş olur, ondan sonra benim gibi hangi konuşulan konunun ucundan tutup da dahil olsam diye sızlanır durursun
Ben bugün 36+0. gündeyim. Hesaba göre 27 temmuza kadar vaktim var ama ben kızımın o kadar bekleyeceğini pek zannetmiyorum :26: Son zamanlara doğru da senin gibi heyecandan kıpır kıpır olurum büyük bi ihtimal, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hakkımızda hayırlı olanı versin her zaman
Benim yarın kontrolüm var, henüz doktorum sorduğum konularda bilgi vermedi, ben de sormadım zaten hiç ama artık merak eder oldum, zaman ilerliyor. Sana da çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Valla kızlar hepiniz harikasınız, insanın doktora bile ihtiyacı kalmıyor sayenizde, bir de doğumu yaptırabilseydik
aynen serapname gündüz uyumaya çalışıyorum yine kemiklerim ağrıya ağrıya ama gece gibi olmuyor sizin kemikleriniz ayrılıyor gibi oluyor mu çok feci can acıtıcı bi durum.Su içme konusuna gelince aynen ben de öyleyim çok su içiyorum sonra durduğum yerde duramıyorum
uyuyamayan anne adayı mısın canım benim
benim uykum var ama yatamıyorum tüm kemiklerim ağrıyor ağlayacak gibi oluyorum acıdan sabit kalamıyorum sağ sol dönüyorum iki saatte inleyerek canım çıkıyor walla hayırlısıyla doğum yapsak da rahatlasak demi kızlar
Son zamanlarda bende uyuyamıyorum. Sabah uykusuda gece uykusu gibi olmuyor bütün gün sersem gibi dolanıyorum. Ben su içmeden duramam beni tuvalete gitmeler bitirdi.
Kızlar daha önce konuşulmuştu sanırım ama ben hiç dikkat etmemiştim hastanemden bir fiyat almadığım için.Dün hastaneyi aradım fiyatını sordum.Doğum 2.950 hoca farkı 500 müş.Bir de epidural istiyorsan +650 alıyorlarmış.Yani benim doğum anlayacağınız 4.100e filan maloluyor.Ağzım açık kaldı fiyatı duyunca.Ben taş çatlasın 2500 filan olur diye düşünüyordum.Sizdeki fiyatlar nasıl aynı mı yoksa bana mı çok geliyor bu fiyat?Bir de SGKlıyım Allahtan olmasak ne kadar olacaktı Allah bilir..Fiyatı duyunca üniversite hastanesine gitsem mi acaba diye düşünmedim değil doğrusu 23 gün erken doğum tehlikesi sebebiyle yatmıştım zaten Marmara ünv. nde..hemşirelerle hocalarla kanka olmuştuk...Kendi hastanemden çok memnunum tamam ama 2 gün için değer mi o fiyat emin değilim...
Sezeryan olacak canım.Ciddi ciddi düşünmeye başladım bi taraftan hamileliğimin başından beri oraya devam ediyorum doktorumu çok seviyorum o var ama dediğin gibiyse fiyat çok fazla sanırım...:97: