2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryanda 38+0 olunca almıyolar mı 38 in bitmesini mi bekliyolar :44:

Doktora göre değişiyor canım. Mesela benim doktorum bebeğin mümkün olduğunca içerde kalmasından yana sezeryanda olsa 39 küsüre kadar hatta anne ikna olursa açılma olana nişan yada su gelene kadar bekleme taraftarı ondan sonra sezeryana almayı uyun buluyormuş tabi herşey normal gidiyorsa bebek isteyince gelsin ama anne sezeryan diyorsa ozaman sezeryan olsun diyor

canım geçmiş olsun çok bir bu eksikti hayatında... acaba psikolojik olabilirmi kaşıntılar... kaynımdada vardı atarax içince geçiyodu...

,canımmm seni okadar iyi anlıyorum ki ama ben gerçekleri sölicem... bizim durumumuzun ne hamilelikle ne hormonlarla alakası var.. benim kocam hep böyleydi misal... yani bizim evde 100 kavga çıktıysa 97 si kaynannam yüzünden çıkmıştır anneneleri aileleri pek kıymetli.... yani bununla baş edebilirim belki bir gün umursamam dersen ancak o zaman katlanabilirsin... bende senin dediğin gibi geleceğimden pek umutlu değilim Allah biliyor... o zaman alsın annesini yanına mutlu mesut yaşasınlar... hiç bir zaman kendi ailesinin olduğunun farkına varmasın.. yapılan fedakarlıkları görmesin....

Geçmişi okuyup cevap yazmaktan selam veremedim.

Bir türlü doğmak bilmeyen kızım ve ben sevgi ve saygıyla selamlıyoruz sizleri
Gününüz aydın olsun güzel anneler.

günaydın tatlım elleme şu kıza rahat iştte annesi kim dedi sana normali bekle diye sezeryan olsan şimdi 15 günlüktü nerdeyse

çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda gelişmeleri yazacağım size Allahım sizlerede kolay doğum nasip etsin

anladım canım benim doktor sezeryan 38 dediği gün alıyomuşta ondan merak ettim bende

günaydın canım. Rahat valla İlki normal olmasa belki beklemezdim diycem ama benim doktorumda normal yanlısı almazdı sezeryana. Başta çok yalvardım gebelik zehirlenmesinden dolayı erken gelme kızım diye gelebildiğin kadar geç gel dedim. bu kadarmı sözünü dinler annesinin şimdide gelmiyor

çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda gelişmeleri yazacağım size Allahım sizlerede kolay doğum nasip etsin

İnşalllah canım sağol

kızlar benim görümce uyandı galiba tuvalete girdi. Tekrar yatmazsa ben bir duşa gireyim.Hazır kızımda çizgifilm izlerken. Epilasyonumu kontrol edeyim. Malum artık herhan herşey olabilir.
Görümcemden fırsat bulup tekrar girebilirsem uğrarım ne yaptınız diye.

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

selam tontişler ve minik kuşları
bız kıpır kıpırız oğlumla yoruyo bnı
bıde yürürken alttan acayip bi şimşek giriyo sankı allahım çok kötü bişe
sizede oluyomu otururken değil ama yüürürken şiddetli bi kramp ne denir alltan yukarı

herkeslere selamlarrrrrrrrr...kızlar artık yavaş yavaş sonlara geliyoruz....rabbim yardımcımız olsun....

arkadaşımız kızından şikayetçi gelmiyor diye....bizdede vardı bir inatçı....4 gün önce kızkardeşim doğum yaptı teyze oldum....onun kızıda 40 haftasını doldurdu hatta 41. haftada doğum yaptı diyebilirim...demekki yerlerini seviyorlar.....

Maşallah çok tatlı DAMLANURUM ...normal doğum yaptı sadece 2 tane dikişi var ..oda bebeğin eli takılmış...ondan...rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin....sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı..

Merhaba güzel annişler
Bütün gece parti vardı bizim evde, bitişiteki hanzo ne uyudu ne uyuttu sabaha kadar uzun hava dinletti bize
sabah tam uyumuşum bu seferde apartmandaki hanzo komşular sanki birbirlerine çok uzakmışlar gibi kapıda bağıra çağıra muhabbet ettiler
çoğunluk toplum içinde yaşamayı bilmiyor iyice gerileri gidiyoruz , yozlaşıyoruz , sorumsuzlaşıyoruz , cahil bir nesil büyütüyoruz....
çalışırken bunları ne duyuyor ne görüyordum ve daha iyi dinleniyordum
şimdi hepsi sanki üzerime geliyor, ne acayip bir binada ev seçmişim kendime...

[video=youtube;8NTJTV4Y_qE]http://www.youtube.com/watch?v=8NTJTV4Y_qE&feature=player_embedded[/video]

Hayat çok zor..
Zorla gülümsemeye ve güçlü olmaya çalışmak da..
Hayat hep böyle mi sürüp gidecek?.

slm kızlar, moralim bozuk
doktorum beni saf yerine koydu. ben normal doğum istiyordum bebeğim 37.haftada doğum pozisyonundan tersine dönmüştü yani kafası yukarı çıkmıştı. doktorumda resmen sevinmişti "haftaya sezeryanla alırız" diye.
geçtiğimiz cumartesi muaynemizde bebeğimin tekrar doğum pozisyonu aldığını öğrendik, ama doktorum bana ısrarla bu cuma sezeryanla alalım diye tutturdu. ben diyorum normal istiyorum o diyoki"sezeryan daha kolay, ağrı çekmezsin".
neyse lafı uzatmayayım meğer kadın korkudan bana söyleyememiş, cumadan sonra 1 hafta yıllık izne çıkıyormuş, yani tam benim doğum haftamda.ben muaynedeyken eşime demiş "izne ayrılcam, ben çıkmadan alalım cuma günü bebeği" nasıl sinir oldum insan zamanında söylemezmi sanki yeni mi belli oldu izin tarihi. giderse gitsin gıcık oldum kadına, ben normal doğurcam, hangi doktor denk gelirse artık şansıma. siz olsanız ne yapardınız:26:?

Selam Normal doğumda ısrarlıysan normal doğur bence... Ama bir an önce doktor araştırmaya bak.Sezeryanı doktorun keyfine bırakma bence. Allah yardımcın olsun üzülme başka doktor mu yok sanki.

allah bağışlasın canım

Selam Normal doğumda ısrarlıysan normal doğur bence... Ama bir an önce doktor araştırmaya bak.Sezeryanı doktorun keyfine bırakma bence. Allah yardımcın olsun üzülme başka doktor mu yok sanki.

ya aslında ben akropol hastanesini dr.bülent bey için tercih etmiştim ama martta randevu istediğimde ağustosa randevuz tarihi vermişlerdi, doğum sonrasına. bende bayan doktordan randevu almak zorunda kalmıştım, şimdiyse bayan beni bırakıp izne çıkıyo yerine bülent bey bakacakmış.belki böylesi daha iyi oldu bilemiyorum.:26:

bişey daha sorcam sizlere dün gece bi kasık ağrısı başladı sabaha kadar hiç uyumadım, şu anda uykusuzluktan kırılıyorum ama uzanınca şiddetleniyor ağrılarım, sanki kasıklarıma küçük iğne batıyor gibi sıkıp bırakıyor beni 10 dakkaya bir tekrarlıyor. bu acaba doğum belirtisi mi? yarın kontrolum var, acaba bugun gitsem mi hastaneye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…