Ben büyük kızımda portbebe almıştım arabada onda gidiyordu ama kıştı ozaman şimdi sıcakta nasıl olur bilmiyorum. 6 aylıkkende araba koltuğumuzu almıştık.
Ama bu kızımda taşımak için hiçbirşey almadım büyükten kalan araba koltuğu var ama 6 aya kadar kullanamayız onu. Bir süre battaniye ile idare edip olmazsa portbebe mi alsam diye düşünüyorum. Bende kararsızım. Gideceğimiz mesafeler genelde kısa olur bu yaz bebek küçük olduğu için ama bilmiyorum bende. Birde yürürken kangurumu kullansam diyorum ama oda kemik yapısını bozar diye korkuyorum
ay seninkininde yeri rahat benim kız gibi desene gelmek bilmiyor
ısırırım ha koptum okuyuncaseda burda bi kahkaha attım ki sorma bana bakıyorlar bakmayın ısırırım dedim başladım tekrar gülmeye manyadı bu iice diyorlar niye dövmek şu bu değilde ısırmak geliyor allah iiliğini versin
canım bu portbebe dediğin dümdüz olanlarmı linke bi bakabilirmisin canım böyle bişey kullanışlı olurmu sence minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
bu siteden park hyatakta lamıştım bir günde teslim edildi çok memnun kaldım bunuda alayım diyorum ama kararsızım
benim babamın ailesi de böyle, halam güya anneme yardıma gelirdi. babanem telefonda brifing verirdi halama, işte şunu yapma yok "kızlık zarın patlar" böyle salak insanlardı... annemin ömrünü yediler. babam da annemi doğru dürüst savunmazdı, ta ki 3 sene öncesine kadar. ben evlendim annemin yaşı artık genç değil çekeceğini çekti.... şimdi dünyanın en iyi adamı anneme laf söyletmiyor kimseye ezdirmiyor. halamla babanemi görmelisin onlarda ah canımmmla yağlar ballar... kime faydası var şimdi? annem çekeceğini çekmiş kadını panik atak yaptılar.
bu yüzden sen kendini ezdirme sakın canım. ben anlamıyorum bu adamları da kardeşinin geliş amacı belli, Allah bilir eşinin yanında iş yapıyo görünüyodur görümcenöyle olur o tipler çünkü.
Ay tam üstüne bastın canım. Bütün gün ya pc başında yada saatlerce telefonda konuşuyor.
Ben çorbadan salataya tatlıya tüm yemekleri yapıyorum. Çamaşır ütü falan. Ruhu duymuyor. Akşam yemekten sonra bulaşıkları toplayıp makineye atıyor. abi çay yapayım kahve yapayım meyve servisi falan. Eşimde iyisin valla
bu ameleyi nerden buldun diye bana takılıyor sözde.
Başta ses etmiyordum sonra farkettimki benim yaptığım işleri kendi yapmış gibi anlatıyor. Yoruldum kemiklerim kırıldı falan diyor.
Şimdi ben başladım eşim gelince eee neyaptınız deyince ondan önce yaptığım tüm işleri anlatıyorum. Yoruldum diyorum şimdiye kadar yapmadığım nazı yapıyorum.
Sen neyaptın diyor kardeşine kızım ondan önce atlıyor bilgisayarın başından kalkmadı Halamda amma uykucu geç kalkıyor falan diye konuşuyor. Söyleyecek birşey bulamıyor.
Kızım okulu yeni tatile girdi sen nerdeydin diyorum içimden şimdiye kadar
canım bu portbebe dediğin dümdüz olanlarmı linke bi bakabilirmisin canım böyle bişey kullanışlı olurmu sence minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
bu siteden park hyatakta lamıştım bir günde teslim edildi çok memnun kaldım bunuda alayım diyorum ama kararsızım
Bu değil canım beyda koymuş portbebenin resmini. Yalnız benim aldığım arabaya takılmıyordu ve hafif birşeydi. Bu tabiki daha emniyetli arabada. Yolda insanların elinde görmüşsündür bebeklerini onun içinde taşıyarak geziyorlar kumaştan yapılmış bir şey
Bulursam link veririm
büyümüşte annesine destek oluyor oy oy :)
eşinde anlar yakında inş. canım. vakit çabuk geçiyr valla...
kızlar bişey sorcam, karnınız aşağı düştü mü? herkesete oluyor mu? :44:
portbebe bu canım ; bende bundan aldım ilk zamanlar için rahat olur diye..ayrıca bebek arabasına da takılıyor..
Eki Görüntüle 216706
ok canım anladım beydanın koyduğuna deniyor peki bu benim link verdiğimde 6 aya kadar yatabilirmiçocuk şimdi biz nasipse 2 saat uzakta annem var ona felan gidip gelirken kullanabilirmiyiz bide zorunluluk var ya trafikte koltuk sartı onun içinde lazım galiba
yaaa sorma ben desem inanmaz belki ama kızı deyince inanır.
Benim hep aşağıdaydı ama şimdi sanki birkaç santim inmiş gibi geliyor eşimde öyle diyor.
Annem de bebeği aşağıda taşımak başka birşey karnının düşmesi başka birşey düşerse mutlaka farkedersin diyor. İlk hamileliğimde bunla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum
Yatabilir canım belinin altına küçük bir yastık desteği koyarsın üstünede bir battaniye serersin o battaniyenin üstüne bebişi yatırırsan düz olur altı. Bunu alıp da kullanan arkadaşım çok.Evdede kullanıyorlar mutfağa falan giderken içine koyup yanlarında taşıyorlar bebişlerini
Günaydın kızlar uykusuz bir genin ardından...Bende dr uma sordum ana kucağı ile mi gelsem hastaneye diye dr port bebenin daha rahat olduğunu söyledi...Birde bu port bebenin içinde kızımı uyutabilir miyim yanımda yatsın istiyorum yatağıma koysam nasıl olur acaba
büyümüşte annesine destek oluyor oy oy :)
eşinde anlar yakında inş. canım. vakit çabuk geçiyr valla...
kızlar bişey sorcam, karnınız aşağı düştü mü? herkesete oluyor mu? :44:
hımm mutfaga götürmekte iyi fikirmiş ozaman arkadaşlarım diyodu neyin eksik diye hediye ettireyim burdan
kızlar görüşürüz ben çıkıyorum evi toplamam lazım anneler gelmeden. öptüm sizi bebişlere iyi bakın
benim bugün 38+5 cuma günü 39+0 sezeryan olacağım ama karnım hiç düşmedi benim hala yukarda canım birde az önce sağlık ocağından hemşire aradı doğum yaptınızmı diye soruyor yok daha doğurmadım dedim oda bilgisayar sinyal sinyal veriyor 38 haftayı doldurdu diye dedidoğurunca haber verin dedi bende tamam dedim
benim bugün 38+5 cuma günü 39+0 sezeryan olacağım ama karnım hiç düşmedi benim hala yukarda canım birde az önce sağlık ocağından hemşire aradı doğum yaptınızmı diye soruyor yok daha doğurmadım dedim oda bilgisayar sinyal sinyal veriyor 38 haftayı doldurdu diye dedidoğurunca haber verin dedi bende tamam dedim