- 25 Şubat 2011
- 2.240
- 0
kızlar görüşürüz ben çıkıyorum evi toplamam lazım anneler gelmeden. öptüm sizi bebişlere iyi bakın
kolay gelsin canım size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar görüşürüz ben çıkıyorum evi toplamam lazım anneler gelmeden. öptüm sizi bebişlere iyi bakın
sezeryanda 38+0 olunca almıyolar mı 38 in bitmesini mi bekliyolar :44:
sezeryanda 38+0 olunca almıyolar mı 38 in bitmesini mi bekliyolar :44:
Bütün vücudum kabardı hapta kremde işe yaramıyor delircem kaşıntıdan kabarıklıktan her geçen gün yaYılıyor dr kan testi yaptı ciddi bir şey göremedi gebelik kolestzı dedi...Doğumdan sonra geçermi yavaş yavaş 2 hafta daha benle demek ki bu kaşıntılar Allah hiç birinize vermesin çok kötü uyuyamıyorum kaşınmaktan
GÜNAYDIN KIZLAR... çok fena canım sıkkın akşam eşimle baya bi tartıştık çok fenaydı..bana babamın yanında hastahanede kaldığım için nöyle yapıyorsun değil mi diyo..ne alaka dedim ondan ondan surat sallıyorsun diyo bilmiyor ki karısı hamile biraz olsun ilgi alaka bekliyor..napıcam bilmiyorum kafam allah bullak..gece ağlmaktan gözlerim şişti gene o sırada kızım tekme atıyo ya daha da kötü oldum işallah ona bişey olmamıştır eşimi asla affetmem hala ana kuzusu herşeyde annesi bebeğim olmasa allah bilir belkide kalmam..çok moralim bozuk çok
Geçmişi okuyup cevap yazmaktan selam veremedim.
Bir türlü doğmak bilmeyen kızım ve ben sevgi ve saygıyla selamlıyoruz sizleri
Gününüz aydın olsun güzel anneler.
Benimde bugün 40+0 ama 4 parmak girmesi gerekiyormuş göğüsle öbek arasına benim 2 parmak zor sığıyor.
Cuma günü inşallah hayırlısıyla bebişin kollarında olacak ne güzel. Allah kolay doğum nasip etsin canım. Bizi habersiz bırakmamaya çalış biraz zor olacak ama enkısa zamanda haber veririsin artık
Doktora göre değişiyor canım. Mesela benim doktorum bebeğin mümkün olduğunca içerde kalmasından yana sezeryanda olsa 39 küsüre kadar hatta anne ikna olursa açılma olana nişan yada su gelene kadar bekleme taraftarı ondan sonra sezeryana almayı uyun buluyormuş tabi herşey normal gidiyorsa bebek isteyince gelsin ama anne sezeryan diyorsa ozaman sezeryan olsun diyor
canım geçmiş olsun çok bir bu eksikti hayatında... acaba psikolojik olabilirmi kaşıntılar... kaynımdada vardı atarax içince geçiyodu...
,canımmm seni okadar iyi anlıyorum ki ama ben gerçekleri sölicem... bizim durumumuzun ne hamilelikle ne hormonlarla alakası var.. benim kocam hep böyleydi misal... yani bizim evde 100 kavga çıktıysa 97 si kaynannam yüzünden çıkmıştır anneneleri aileleri pek kıymetli.... yani bununla baş edebilirim belki bir gün umursamam dersen ancak o zaman katlanabilirsin... bende senin dediğin gibi geleceğimden pek umutlu değilim Allah biliyor... o zaman alsın annesini yanına mutlu mesut yaşasınlar... hiç bir zaman kendi ailesinin olduğunun farkına varmasın.. yapılan fedakarlıkları görmesin....
günaydın tatlım elleme şu kıza rahat iştte annesi kim dedi sana normali bekle diye sezeryan olsan şimdi 15 günlüktü nerdeyse
çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda gelişmeleri yazacağım size Allahım sizlerede kolay doğum nasip etsin
canım geçmiş olsun çok bir bu eksikti hayatında... acaba psikolojik olabilirmi kaşıntılar... kaynımdada vardı atarax içince geçiyodu...
dr avil verdi birde expial hydro ile bi başka krem karışımı biraz iyi geliyor ama 10 dk falan gittikçe yayılıyor...Psikolojik olabilir belki de ya da tetiklemiştir...
,canımmm seni okadar iyi anlıyorum ki ama ben gerçekleri sölicem... bizim durumumuzun ne hamilelikle ne hormonlarla alakası var.. benim kocam hep böyleydi misal... yani bizim evde 100 kavga çıktıysa 97 si kaynannam yüzünden çıkmıştır anneneleri aileleri pek kıymetli.... yani bununla baş edebilirim belki bir gün umursamam dersen ancak o zaman katlanabilirsin... bende senin dediğin gibi geleceğimden pek umutlu değilim Allah biliyor... o zaman alsın annesini yanına mutlu mesut yaşasınlar... hiç bir zaman kendi ailesinin olduğunun farkına varmasın.. yapılan fedakarlıkları görmesin....
Ben bu kaynana problemlerini okuyorum ama teselli edecek söz bulamıyorum...Psikolojim kadar kötü ki gerçekte kelin merhemi olsa başına sürer bende ne teselli kaldı ne de moral...Ama sabredicez işte yavrularımız için..
slm kızlar, moralim bozuk
doktorum beni saf yerine koydu. ben normal doğum istiyordum bebeğim 37.haftada doğum pozisyonundan tersine dönmüştü yani kafası yukarı çıkmıştı. doktorumda resmen sevinmişti "haftaya sezeryanla alırız" diye.
geçtiğimiz cumartesi muaynemizde bebeğimin tekrar doğum pozisyonu aldığını öğrendik, ama doktorum bana ısrarla bu cuma sezeryanla alalım diye tutturdu. ben diyorum normal istiyorum o diyoki"sezeryan daha kolay, ağrı çekmezsin".
neyse lafı uzatmayayım meğer kadın korkudan bana söyleyememiş, cumadan sonra 1 hafta yıllık izne çıkıyormuş, yani tam benim doğum haftamda.ben muaynedeyken eşime demiş "izne ayrılcam, ben çıkmadan alalım cuma günü bebeği" nasıl sinir oldum insan zamanında söylemezmi sanki yeni mi belli oldu izin tarihi. giderse gitsin gıcık oldum kadına, ben normal doğurcam, hangi doktor denk gelirse artık şansıma. siz olsanız ne yapardınız:26:?
herkeslere selamlarrrrrrrrr...kızlar artık yavaş yavaş sonlara geliyoruz....rabbim yardımcımız olsun....
arkadaşımız kızından şikayetçi gelmiyor diye....bizdede vardı bir inatçı....4 gün önce kızkardeşim doğum yaptı teyze oldum....onun kızıda 40 haftasını doldurdu hatta 41. haftada doğum yaptı diyebilirim...demekki yerlerini seviyorlar.....
Maşallah çok tatlı DAMLANURUM ...normal doğum yaptı sadece 2 tane dikişi var ..oda bebeğin eli takılmış...ondan...rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin....sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı..
Selam Normal doğumda ısrarlıysan normal doğur bence... Ama bir an önce doktor araştırmaya bak.Sezeryanı doktorun keyfine bırakma bence. Allah yardımcın olsun üzülme başka doktor mu yok sanki.