Selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım?
Canlarını sıkkın arkadaşlara Rabbimden sabır, gönül ferahlığı ve huzur diliyorum. Teselli kar etmiyor zaten, bari dualarla yardımcı olalım
Kızlar, dün gece 9 aydır unuttuğum adet sancılarımı yaşadım ilk defa ve hiç özlememişim bu ağrıyı Yaklaşık bi 10 dakika sürdü. Afedersiniz ama hani sindirim sistemimiz de yavaş çalışıyor ya, acaba o muydu, yoksa bunlar yalancı sancı mıydı bilemedim. Ara ara adet sancısı gibi sancı çeken var mı aranızda? Bugün 36+0. gündeyiz kızımla ve ilk defa böyle sancı hissettim ve tırstım biraz açıkcası
Ultrasonda bebeğinin gelişimi, haleti ruhuyesi iyiyse dert etme canım, bak normalmiş, kızlarda da varmış benzer ağrılar. Sürekliyse ağrıların bekleme bi doktoruna görün, herşey yolundaysa sen de dert etme. Ben öyle yapacağım, günlüğümüzün annişleri sağolsun rahatlattılar beni bu konuda
Sağol canım ya, insan kendi bilse bile baskasından duyunca rahatlıyr br nebze, yanlızlığın gideriyor sank bu şekilde ben evde tek basıma bekviyorum doğumu eşim hep işte annem de yok vefat etti, bu aralar iyice duygusal bir tip oldum cıktım hep b hormonlar ... b arada benim karnım baya aşağı indi yani 4 parmak sıgıyor gösğüsümve göbeğim arasına :) Kızımın gelişi yaklasıyor hersey normal gözüküyor, zaten bende normal düşünüyorm, bu arada ben içerenköydeki FSM hastanesine gidiyorum özel gibi dr. vardan cok memnunum.