2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım? :nazar:

Canlarını sıkkın arkadaşlara Rabbimden sabır, gönül ferahlığı ve huzur diliyorum. Teselli kar etmiyor zaten, bari dualarla yardımcı olalım :KK5:

Kızlar, dün gece 9 aydır unuttuğum adet sancılarımı yaşadım ilk defa ve hiç özlememişim bu ağrıyı :KK50: Yaklaşık bi 10 dakika sürdü. Afedersiniz ama hani sindirim sistemimiz de yavaş çalışıyor ya, acaba o muydu, yoksa bunlar yalancı sancı mıydı bilemedim. Ara ara adet sancısı gibi sancı çeken var mı aranızda? Bugün 36+0. gündeyiz kızımla ve ilk defa böyle sancı hissettim ve tırstım biraz açıkcası :KK53: :KK58:

Ultrasonda bebeğinin gelişimi, haleti ruhuyesi iyiyse :KK37: dert etme canım, bak normalmiş, kızlarda da varmış benzer ağrılar. Sürekliyse ağrıların bekleme bi doktoruna görün, herşey yolundaysa sen de dert etme. Ben öyle yapacağım, günlüğümüzün annişleri sağolsun rahatlattılar beni bu konuda :KK71:

Sağol canım ya, insan kendi bilse bile baskasından duyunca rahatlıyr br nebze, yanlızlığın gideriyor sank bu şekilde :KK43: ben evde tek basıma bekviyorum doğumu eşim hep işte annem de yok vefat etti, bu aralar iyice duygusal bir tip oldum cıktım hep b hormonlar ... b arada benim karnım baya aşağı indi yani 4 parmak sıgıyor gösğüsümve göbeğim arasına :) Kızımın gelişi yaklasıyor hersey normal gözüküyor, zaten bende normal düşünüyorm, bu arada ben içerenköydeki FSM hastanesine gidiyorum özel gibi dr. vardan cok memnunum.

yarın yine kontrolüm var. Bakalım ne diyecek dr.um.
İzin tarihide belli olmuştur belki İnşallah Temmuz sonundadır izini

Allah kolaylık versin canım, güzel haberlerle gel bize inşallah. Benim de yarın kontrolüm var, bakalım kızım ne kadar kilo almış, nasıl durumu? Bir de bu zamana kadar doğum şeklini filan konuşmadık doktorumla, bakalım ne diyecek. Doktorun izne çıkacak olsa söylerdi şimdiye kadar, o da ağustosta çıkıyodur izne benimki gibi merak etme :KK8:

Kızlar daha önce konuşulmuştu sanırım ama ben hiç dikkat etmemiştim hastanemden bir fiyat almadığım için.Dün hastaneyi aradım fiyatını sordum.Doğum 2.950 hoca farkı 500 müş.Bir de epidural istiyorsan +650 alıyorlarmış.Yani benim doğum anlayacağınız 4.100e filan maloluyor.Ağzım açık kaldı fiyatı duyunca.Ben taş çatlasın 2500 filan olur diye düşünüyordum.Sizdeki fiyatlar nasıl aynı mı yoksa bana mı çok geliyor bu fiyat?Bir de SGKlıyım Allahtan olmasak ne kadar olacaktı Allah bilir..Fiyatı duyunca üniversite hastanesine gitsem mi acaba diye düşünmedim değil doğrusu 23 gün erken doğum tehlikesi sebebiyle yatmıştım zaten Marmara ünv. nde..hemşirelerle hocalarla kanka olmuştuk...Kendi hastanemden çok memnunum tamam ama 2 gün için değer mi o fiyat emin değilim...

aynı sıkıntı bende de var. bizimde normal 2250 epidural 2500 sezeryanda 2800. doktorumdan bende çok memnunum ama bu kadar paraya da kıyamıyor insan..

Sağol canım ya, insan kendi bilse bile baskasından duyunca rahatlıyr br nebze, yanlızlığın gideriyor sank bu şekilde :KK43: ben evde tek basıma bekviyorum doğumu eşim hep işte annem de yok vefat etti, bu aralar iyice duygusal bir tip oldum cıktım hep b hormonlar ... b arada benim karnım baya aşağı indi yani 4 parmak sıgıyor gösğüsümve göbeğim arasına :) Kızımın gelişi yaklasıyor hersey normal gözüküyor, zaten bende normal düşünüyorm, bu arada ben içerenköydeki FSM hastanesine gidiyorum özel gibi dr. vardan cok memnunum.

Aynen öyle canım, bazen burada yazılanları okuyup " herkeste aynı sorunlar varmış, normal demek ki bu belirtiler " deyip, çoğu şikayetimi doktoruma bile sorma ihtiyacı hissetmediğim çok oldu benim :KK66: Sen de kendini yalnız hissetme, gel günlüğümüze yaz, rahatla. Günlerin yaklaşmış madem, eşin dışında aradığında hemen yetişebilecek bi arkadaşını veya komşunu da hazır et bence. En azından bu da seni rahatlatır. Sancı, su gelince herşey yoluna girer zaten, öncesi düşüncelerle yorma kendini :emir_bebek: Bu arada, Allah annene rahmet etsin, yardım elini senin üzerinden eksik etmesin, annenin yokluğunu kendi varlığıyla doldursun inşallah. :nazar:

aynı sıkıntı bende de var. bizimde normal 2250 epidural 2500 sezeryanda 2800. doktorumdan bende çok memnunum ama bu kadar paraya da kıyamıyor insan..

Ne kadar çok paralar dönüyor şaka gibi... sezeryanı anlarım bir nevi ama normal doumda doktorun faktörü cok az maalesef :KK43: özel çapa hastanesinde normal doğum fiyat 200 küsür hadi epiduralli olsun 400, ne eksii var dier hastanelerden ? mine hanm cok iş bilen ve kesinlikle normav doğum yanlısı bir doktor aynı zamanda... yazık günah insanlar doğm yaomak için ciddi paralar döküyorvar, halbuki ne zor kazanılı
yor bu devirde:KK43:

Aynen öyle canım, bazen burada yazılanları okuyup " herkeste aynı sorunlar varmış, normal demek ki bu belirtiler " deyip, çoğu şikayetimi doktoruma bile sorma ihtiyacı hissetmediğim çok oldu benim :KK66: Sen de kendini yalnız hissetme, gel günlüğümüze yaz, rahatla. Günlerin yaklaşmış madem, eşin dışında aradığında hemen yetişebilecek bi arkadaşını veya komşunu da hazır et bence. En azından bu da seni rahatlatır. Sancı, su gelince herşey yoluna girer zaten, öncesi düşüncelerle yorma kendini :emir_bebek: Bu arada, Allah annene rahmet etsin, yardım elini senin üzerinden eksik etmesin, annenin yokluğunu kendi varlığıyla doldursun inşallah. :nazar:

amin canım sağolasın. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeklerii sağlıkla alsın tüm anneler kucaklarına. benimde yarın kontrolum var artık her hafta gidip nst ye bağlanıyorum,en son kızım 2500 küsürdü 50 cm di :) :nazar: bakalım boyu kilosu keyfi nasıl cıkıcak yarın :)

Son yıllarda doktorlar sezeryan doğuma ağırlık verdikleri için, sağlık bakanlığı normal doğumu " doktorlara " özendirmek, yönlendirmek için normal doğum fiyatları sezeryandan daha fazla yaptı kızlar da, burada bi sıkıntı var sanki,

Hadi doktorları teşvik ettiler normal doğuma da, zavallı bizi kim şevklendirecek? Ben de istiyorum ek ödeme, yoksa doktor nederse desin sezeryan olurum, bana ne, ilgililere duyurulur burdan ! :63: :KK60:

Ne kadar çok paralar dönüyor şaka gibi... sezeryanı anlarım bir nevi ama normal doumda doktorun faktörü cok az maalesef :KK43: özel çapa hastanesinde normal doğum fiyat 200 küsür hadi epiduralli olsun 400, ne eksii var dier hastanelerden ? mine hanm cok iş bilen ve kesinlikle normav doğum yanlısı bir doktor aynı zamanda... yazık günah insanlar doğm yaomak için ciddi paralar döküyorvar, halbuki ne zor kazanılı
yor bu devirde:KK43:

off bunları okudukça kendimi enayi gibi hissediyorum, en başında hiç fiyatları sormadan başladım hastaneme ve doktoruma şimdi değiştiremiyorum, ben sezeryana 8.000 tl vereceğim, 2 gece yatış ve bebeğin ilk rutin testleri varmış içinde :KK5::KK5::KK5:

Kızlar daha önce konuşulmuştu sanırım ama ben hiç dikkat etmemiştim hastanemden bir fiyat almadığım için.Dün hastaneyi aradım fiyatını sordum.Doğum 2.950 hoca farkı 500 müş.Bir de epidural istiyorsan +650 alıyorlarmış.Yani benim doğum anlayacağınız 4.100e filan maloluyor.Ağzım açık kaldı fiyatı duyunca.Ben taş çatlasın 2500 filan olur diye düşünüyordum.Sizdeki fiyatlar nasıl aynı mı yoksa bana mı çok geliyor bu fiyat?Bir de SGKlıyım Allahtan olmasak ne kadar olacaktı Allah bilir..Fiyatı duyunca üniversite hastanesine gitsem mi acaba diye düşünmedim değil doğrusu 23 gün erken doğum tehlikesi sebebiyle yatmıştım zaten Marmara ünv. nde..hemşirelerle hocalarla kanka olmuştuk...Kendi hastanemden çok memnunum tamam ama 2 gün için değer mi o fiyat emin değilim...

çok fazlaymış gerçekten fiyatlar
eğer yakınsa ünv. hastanesi hiç düşünmeden git derim
orda özel hastaneden daha iyi sonuçlar alırsın bence

kızlar bende eğitim araştırma hastanesinin kadın doğum kısmında yapıcam sgk ile ücret ödemiyorsunuz yenide yapıldı bina falan içindekiler çok temiz.. rabbim hayırlısını nasip etsin. benim bugün hafif hafif sancılarım başladı bel ağrısına artık kasık ağrılarımda eşlik ediyor kızlar..ama öyle sürekli olmuyor.. bi 5 dk oluyor sonra bikaç saat olmuyor.. sizce ben yaklaştımı doğuma artık gelsin oğluşum 39+6 dayız..

kızlar haziran 2011 annelerinin topiğini okudum biraz, orda henüz doğum yapmamış birsürü kişi var, bizde ise haziranda patır patır doğumlar oldu
doğum yapanlar doğum haftalarını yazabilirler mi? ortalamaları merak ediyorum, zamanından önce doğurmaktan çok korkuyorum:18:

merhaba hamişler,

dün kontrole gittim.oğlum 3009 gr olmuş. herşey yolundaymış.fakat hala doğum pozisyonu almamış.kafası iki kaburgamın ortasında.bidahaki hafta yine ultrasona gireceğiz, eğer dönmezse 11 temmuzda sezaryan tarihi verdi dr.umuz. bu saatten sonra dönmesi çok zor dedi.bende alıştırdım kendimi artık.11 temmuzda bebeğim gelecek galiba, tabi o tarihe kadar suyum vs gelmezse.bende son hazırlıklarımı yapıyorum.
bebek şekeri konusunu naaptınız sizler?

selam anne adayları
bizde kontrolumuzu yaptık bu hafta bebiş 2900 olmuş, herşeyin yolunda olduğunu söyledi dr umuz, 13 temmuza gün verdi, bir gün önce yatış yapacakmışım , doğum özel hastanede epudral sezeryan olacak, doğum ücretini sordum 400 lira hastaneye ödeyecekmişim, sgk lıyım ayrıca, nst yede girdim ,sancı gözükmedi, 20 lirada nst ye verdim, muayeneyede 22 lira ödedim...bizden son durumlar böyle, hafif idrar yolu iltihabı olmuş gibi ağrılarım var suya dayandım...

merhaba hamişler,

dün kontrole gittim.oğlum 3009 gr olmuş. herşey yolundaymış.fakat hala doğum pozisyonu almamış.kafası iki kaburgamın ortasında.bidahaki hafta yine ultrasona gireceğiz, eğer dönmezse 11 temmuzda sezaryan tarihi verdi dr.umuz. bu saatten sonra dönmesi çok zor dedi.bende alıştırdım kendimi artık.11 temmuzda bebeğim gelecek galiba, tabi o tarihe kadar suyum vs gelmezse.bende son hazırlıklarımı yapıyorum.
bebek şekeri konusunu naaptınız sizler?
CANIM ben bebek şekerini gitti gidiyordan aldım çok hoş ve fiyatı uygundu herkes beğeniyo..bi aa resim koycam ama bu araannem var temizlik yapıyoruz..
yarın yine kontrolüm var. Bakalım ne diyecek dr.um.
İzin tarihide belli olmuştur belki İnşallah Temmuz sonundadır izini
benimde yarın kontrolüm var..şaka maka bende geçtim 38 i...tık yok..adet sancısı bel ve kasık ağrısı arada oluyor ama alıştım artık..
bencede canım..benm doktor da bişi demiodu ama ben özellikle soruodum başı nerde ayakları nerde kolları nerde die..:KK1:ben de normal istiorum çünkü..en sonunda pes etti doğum pozisyonunda normal d.yapabilirsin dedi..yani demese nolucak ya aynen başka doktor bakar mecbur gidince..zaten doğum anında doktorun hiç bi fonksyonu olmuyo..ben gitmedim 10 gündür doktora herşey normal bebiş de hareket edio bu cuma gidicem işte..

beyda günümüz aynı sende varmı bişeyler..benim ayaklar el yüz şiş insan kılığından çıktım artık fenayım...

kızlar merhaba ben de 2011 temmuz annesi olacağım Allah ın izniyle,ne kadar manyağım 2010annelerinin orada paylaşım yapıyor muşum dün akşam 2011başlığını farkettim uyuyarak bakıyor muşum resmen ama geçte olsa buldum sizi:KK60:
tekrar merhaba çiçeği burnunda anneler ben 39+2haftalık hamileyim kız bebek bekliyorum hayırlısıyla ismini esra ece koymayı düşünüyoruz.
muhtemel doğum tarihim 4temmuz bakalım hayırlısıyla bekliyorum kızımı inşallah sağlıkla gelir meleğim.Yazıları okuma fırsatı bulamadım önümüzdeki hafta bebişine kavuşacak anneler var mı?

Süperrrr :))))

slm kızlar, moralim bozuk:KK43:
doktorum beni saf yerine koydu. ben normal doğum istiyordum bebeğim 37.haftada doğum pozisyonundan tersine dönmüştü yani kafası yukarı çıkmıştı. doktorumda resmen sevinmişti "haftaya sezeryanla alırız" diye.
geçtiğimiz cumartesi muaynemizde bebeğimin tekrar doğum pozisyonu aldığını öğrendik, ama doktorum bana ısrarla bu cuma sezeryanla alalım diye tutturdu. ben diyorum normal istiyorum o diyoki"sezeryan daha kolay, ağrı çekmezsin".
neyse lafı uzatmayayım meğer kadın korkudan bana söyleyememiş, cumadan sonra 1 hafta yıllık izne çıkıyormuş, yani tam benim doğum haftamda.ben muaynedeyken eşime demiş "izne ayrılcam, ben çıkmadan alalım cuma günü bebeği" nasıl sinir oldum:KK4::KK4: insan zamanında söylemezmi sanki yeni mi belli oldu izin tarihi. giderse gitsin gıcık oldum kadına, ben normal doğurcam, hangi doktor denk gelirse artık şansıma. siz olsanız ne yapardınız:26:?

Doktorun çok ayıp etmiş canım. Ben böyle bi şeye çok sinirlenirdim herhalde. Hatta apar topar yeni doktor bulmaya koyulurdum.

Selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım? :nazar:

Canlarını sıkkın arkadaşlara Rabbimden sabır, gönül ferahlığı ve huzur diliyorum. Teselli kar etmiyor zaten, bari dualarla yardımcı olalım :KK5:

Kızlar, dün gece 9 aydır unuttuğum adet sancılarımı yaşadım ilk defa ve hiç özlememişim bu ağrıyı :KK50: Yaklaşık bi 10 dakika sürdü. Afedersiniz ama hani sindirim sistemimiz de yavaş çalışıyor ya, acaba o muydu, yoksa bunlar yalancı sancı mıydı bilemedim. Ara ara adet sancısı gibi sancı çeken var mı aranızda? Bugün 36+0. gündeyiz kızımla ve ilk defa böyle sancı hissettim ve tırstım biraz açıkcası :KK53: :KK58:

Bende de bazen böyle sancılar oluyor canım, üstelik hamileliğim süresince ara ara hep oldu. Hazırlayıcı dancı bunlar. Tabi iyi takip etmek lazım, malum son zamanlara geldik. Hazırlayıcı sancı ve gerçek sancıyı ayırd etmek lazım :))))

Teşekkür ederim canım, ilk defa olduğu için panik yaptım biraz ve ben o ağrıyı hiç sevmiyorum ya, her adteimin ilk günü çekiyordum, aynı günler geri gelecek. Acaba, hazır hamileliğe alışmışken 2.için mi çalışmalara başlasak ? :KK62:

Yok canım, düzenli diyemem. Kasıklarıma girdi karın ağrısı gibi, sonra bi 10 dakika sonra rahatladım uzanınca. Bugün de hafif hafif var, belli bi ritmi yok. Tecrübesizlik işte, sağol canım :KK8:

Sağol canım, seninle günlerimiz çok yakın, benzer şeyleri yaşıyoruz o yüzden. Kasılmalarım sık sık oluyordu da ağrıyı yeni yaşadım, panikletti biraz beni. Bir de 38,39, 40. haftasında olup henüz doğum yapmamış arkadaşları görünce biz doğuma gidersek çok erken olacakmış gibi şartlamışım kendimi, hazır değilim henüz, onu anladım. Beklesin 1-2 hafta daha meleğim :KK49:

O durgunluk hali de hamileliğin eseri bence. Çünkü, ben de normalde şen şakrak biriyimdir ama günler geçtikçe çok daha az konuşur hale geldim ve dingin olduğumu hissediyorum. Yaşlılara özgü bi içe kapanış yaşıyor gibiyim :KK1: Senin sıkıntın da ondandır. Zaten Mevlana'nın güzel bi sözü vardır sen de bilirsin:

" İnsan, büyük bir şeydir ve içinde her şey yazılıdır. Fakat karanlıklar ve perdeler bırakmaz ki insan içindeki o ilmi okuyabilsin. Bu perdeler ve karanlıklar; bu dünyadaki türlü türlü meşguliyetler, insanın dünya işlerinde aldığı çeşitli tedbirler ve gönlün sonsuz arzularıdır.

Dert, Allah’ı gizlice çağırmana sebep olduğundan bütün dünya malından yeğdir. ..."

Diyor, hayat meşguliyetlerinden sıyrılıp, içe yolculuk denen olayı yaşadığımı düşünüyorum ve hiç olmadığım kadar huzurlu hissediyorum kendimi :KK71: Sen de dert etme hiçbi şeyi, bunlar güzel sıkıntılar, fırsatlar. Yine de Rabbim sıkıntılarını hafifletsin, huzur versin sana da :emir_bebek: :nazar:

En önemlisi de huzur aslında...Senin aksine bu aralar daha huzursuz hissediyorum belki de temelinde bu vardır sızlanmamın...Biraz durup düşünmek lazım sanırım.Tavsiyelerin için teşekkürler canım...:KK71:

Yaşasıınnn:))Bir bebişimiz daha geliyoooor:)))Canım saat tut ağrı hissettiğinde karnın kasılıyosa ve bu sürekli düzenli olarak oluyorsa,hele bir de geceden beri hiç geçmemişse......Hiç durma hastaneye kooş:)):95::95:Yok o kadar korkutmayayım seni ama doktorum bana 2 saat boyunca geçmeyen ve düzenli sancın olursa mutlaka gel demişti doğum başlamış olabilir canım ihmal etme...Hadi hayırlısı....:18::KK4:

canım karnım kasılmıyor sadece kasıklarıma iğne batıyor gibi oluyor geceden beri geçmedi, gerçekten doğum sancısımı bu?:26::KK52:
Karnın kasılmıyorsa değildir canım.İğne batması gibi olan hiç bebeğin kemiklerin içine yerleşmesi sırasında oluyormuş bende de olmuştu başka olanları da hatırlıyorum endişe etme canım...
İlk doğumu üniversite hastanesinde yapmıştım memnun kaldım >Ankara da Gazide.
Bazı hastaneler dışardan kendi dr. unu getirmeni kabul ediyor. Tabi doktorunda başka hastaneye gitmeyi kabul ediyorsa birde bunu araştırabilirsin canım.
Doktoruna bir sor başka hastaneye gidebiliyorsa fiyatı daha uygun olan bir hastaneye kendi dr.unu çağırabilirsin belki.

Canım gerçekten çok fazla dediğin fiyatlar, sanki altın iple mi dikecekler dikişlerini :KK66: Aynı işlem için neden bu kadar uçurum farklar var anlam veremiyorum. Ben de özele gidiyorum. Doktorsuz normal doğum 100 TL, doktor girerse 500 TL. Sezeryan 300 TL. Ben bu fiyatlara rağmen, herşey yolunda giderse hiç gitmediğim devlette mi yapsam diye karar verememişken, senin yazdığın fiyatları okuyunca ağzım açık kaldı :KK53:

Bebeklerimiz evet çok değerli ama herşey yolundaysa, o kadar masrafa gerek var mı? O para ile bebeğin için neler neler yapabilirsin, hem parayı kolay mı kazanıyoruz? Valla her kuruşu için çektiğimiz sıkıntı ve stresi düşününce benim içim yanıyor, yine de için nasıl rahat edecekse öyle yap sen :26:

Bir de kızlar hastaneye mutlaka sorun bu verdikleri fiyata neler dahil? Mesela 2 günlük fiyat da olabilir, fazladan kaldığınızda diğer günleri ekstra ücretlendirebilirler. Veya bebeğin testleri için ekstra fatura çıkarabilirler. En başından sorun, verilen fiyata hangi hizmetleri veriyorlar diye :KK61:

off bunları okudukça kendimi enayi gibi hissediyorum, en başında hiç fiyatları sormadan başladım hastaneme ve doktoruma şimdi değiştiremiyorum, ben sezeryana 8.000 tl vereceğim, 2 gece yatış ve bebeğin ilk rutin testleri varmış içinde :KK5::KK5::KK5:

çok fazlaymış gerçekten fiyatlar
eğer yakınsa ünv. hastanesi hiç düşünmeden git derim
orda özel hastaneden daha iyi sonuçlar alırsın bence

İlgilendiğiniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.Fiyatlar konusunda fikir sahibi olmuş oldum sayenizde.Sanırım hastanesine göre değişiyor bu fiyatlar.7000leri duyunca içim rahatladı biraz..c.tesi kontrolümüz var fiyat konusunu daha detaylı konuşacağım o zaman bakalım en son ne diyecekler..

kızlar 8000leri okuyunca ağzım açık kaldı walla nasıl fiyatlar bunlar nerede oturuyorsunuz?benim gittiğim hastane de normal 1250 sezeryan 2250 tabii yatış bebişimin testleri içinde mi bilmiyorum daha:KK53:
Buarada benim belim de ağrı ve karnımda kasıklarım da ara ara iğne batmaları oluyor yattığım zaman dönüşlerim de kasıklarımdan aşağıya doğru kemiklerim ayrılacak gibi oluyor ve pazar günü nst de sancılarım başlamış çıktı sizce ben ne zamana doğum yaparım kızlar muhtemel tarihim 4temmuz bu kadar belirtiyle 4ünü geçmez demi çok heyecanlıyım da:KK52:

kızlar merhaba ben de 2011 temmuz annesi olacağım Allah ın izniyle,ne kadar manyağım 2010annelerinin orada paylaşım yapıyor muşum dün akşam 2011başlığını farkettim uyuyarak bakıyor muşum resmen ama geçte olsa buldum sizi:KK60:
tekrar merhaba çiçeği burnunda anneler ben 39+2haftalık hamileyim kız bebek bekliyorum hayırlısıyla ismini esra ece koymayı düşünüyoruz.
muhtemel doğum tarihim 4temmuz bakalım hayırlısıyla bekliyorum kızımı inşallah sağlıkla gelir meleğim.Yazıları okuma fırsatı bulamadım önümüzdeki hafta bebişine kavuşacak anneler var mı?

Geç de olsa bulmuşsun bizi canım, dert etme, hoşgeldin aramıza :KK3:

Bu sene bikaç erkek hariç, herkes kız bebek bekliyor sanırım; meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İçin kıpır kıpırdır şimdi senin, darısı başımıza, bizim var daha günümüz :nazar: :KK34:

kızlar ben nisan annesiyim ama bizim topikte kimse olmadığı için bi dolaşim dedim....malum herkes bebişine bakma telaşında neyseki benimki uyudu.....neyse yazılanları biraz okudumda zamanın ne kadar çabuk geçtiğini bi kez daha farkettim....allah hepinizin yardımcısı olsun...bugünlerin tadını çıkarın,güle oynaya doğuma gidin..bugünleri mutlulukla anlatırsınız umarım.....

X