2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hergün duş aşıyorum aslında ama iki günde bir saçımı ıslatıyorum. Burada havalar sizinki gibi çok sıcak gitmiyor rüzgar hat safhada. saçlarda çok uzun kurutmak fön falan zor oluyor. Saçımı ıslatmadan duş alsam yine etkili olurmu acep.

olur olur saçını ıslatmana gerek yok..ben de saçlarımı ıslatmıorum..havuza filan giriorum hergün saçlarımı yıkayıp kurulamak zor oluyo..bi desaçlarım uzun ve kalabalık ya mutlaka şekillendirmem gerekiyo o yüzden sadece bedenimi yıkıyorum..önemli olan ılık suyla sırta bele masaj yapmak yumuşatmak...kan akışını hızlandırıp kasları gevşetmek :KK34:

Gözdecim Canım sanada ve kaşıntıdan muzdarip olan tüm arkadaşlara da geçmiş olsun diliyorum. İnşallah biran önce geçer kaşıntılarınız.
Stresde kaşıntıyı artırıyormuş.
Oda sende maalesef var. az düşünmeye çalış sorunlarını. erkekler yapacaklarını yapıyor sorunlar yine bize kalıyor kendimize zarar veriyoruz. biraz olayları akışına bırakmak çalış. bu söylediklerimi yapmak çok zor biliyorum ama en azından denemeye çalış tatlım

Sağol canım artık alıştım takmıyorum gecen mesaj yazdı bana beddua ettin acil deyim mıçına kına yak diye hala benle uğraşıyor bende beddua etmedim Allah a havale ettim dedim ne o vicdanın mı susmuyor dedm..Vicdan azabından kıvranıyor şimdi çok soğuttu kendinden bebeğim doğsa da onu sevsem onla oyalansam bu vicdansızı hiç takmayacağım bebeğim biraz ele avuca gelip işe dönünce...

merhaba arkadaşlar daha bebek doğmadan uykuya hasret kaldım:KK25: tüm gece evi dolaşıyorum ama yinede ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum.. hayırlısıyla bi doğsalardı bakalım o zaman neler yaşayacaz..:KK52::KK52:

merhaba arkadaşlar daha bebek doğmadan uykuya hasret kaldım:KK25: tüm gece evi dolaşıyorum ama yinede ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum.. hayırlısıyla bi doğsalardı bakalım o zaman neler yaşayacaz..:KK52::KK52:

merhaba canım...
al bendende o kadar
bütün gece ev gezdim , birde bir sinir geldi üstüme bütün herşeyi yıkasın var kimse yaklaşsın istemiyorum :KK4::KK4:

selam kızlar,
bikaç gündür giremiyodum
annem burdaydı sağolsun eşimle beraber temizlik yaptılar
gerçi işlerin büyük kısmını eşim yaptı
Allah'ım ikisinden de razı olsun..
ben de kardeşimle ilgilendim,iyi kötü yemek yapmaya çalıştım

dün gece biraz okudum geçmişi
doğum yapan arkadaşlar varmış face'den gördüm Allah analı babalı büyütsün inşallah
Artık bize de hayırlı doğumlar nasip etsin..

Burada da kaşıntı problemi yaşayan arkadaşlar varmış sanırım..
çok geçmiş olsun, inşallah bir çaresi vardır arkadaşlar
nasıl bişeydir tahmin edebiliyorum,Allah şifa versin hepinize..

bendeyse müthiş bir ayak,ayak bileği şişliği ve topuk ağrısı var
10 dk ayakta durayım sızım sızım sızlıyo topuklarım
geçen gün sağlam ayağım kırık ayağımdan daha çok ağrıdı sabaha kadar
Allah'a şükür kırık ayağımın acısını da unuttum bu sayede artık..:KK1:

Bir de benim el parmaklarım çok fena ağrıyo kızlar,
gece uyandığımda, sabah uyandığımda açıp kapatamıyorum parmaklarımı..:KK58:
hele sağ el yüzük parmağım çok fena sanki kemiklerim birbirine sürtüyo
ödem denen şey bu mu..ellerim de şiş..:KK43:

Şikayet etmiyorum yine de, Allah başka dert vermesin napalım az kaldı..

Bu arada yarın nst günüm yine..bakalım ne çıkacak..
o adet sancısı gibi sancılar son 4-5 gündür hiç olmadı..
ama kasılmalarım var tabii her zamanki gibi..
Bir de bazen sanki alttan çıkacakmış gibi hissediyorum, valla klozete oturmaya korkuyorum..:KK53:

Neyse kızlar, biraz işleneyim ben, penguen penguen..
ayaklar da shrek gibi zaten, bi odadan diğerine 5 saatte geçiyorum zaten, anca yaparım aklımdaki işleri..:KK1:

Merhaba canım, uzun zamandır karşılaşamıyoruz, ben de sık giremiyorum. Ne kaşınıyorum garfield cim.. Sen de ödemden dem vurmuşsun. Benim de oluyor ama senin tarifine göre daha az sanırım. Suyu çok arttırdım, zeytini tuzsuz yiyorurm, peynir olarak dil peyniri tercih ediyorum ve yemeklerim tuzsuz. Sanırım bunlar ödemimi biraz azalttı. Bir de az limonlu akmina soda içiyorum (asidi olmuyor ya, midemi rahatsız etmiyor) Tavsiye ederim

merhaba canım...
al bendende o kadar
bütün gece ev gezdim , birde bir sinir geldi üstüme bütün herşeyi yıkasın var kimse yaklaşsın istemiyorum :KK4::KK4:

Aynennnn kızlar, şimdiden geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladım

Merhaba canım, uzun zamandır karşılaşamıyoruz, ben de sık giremiyorum. Ne kaşınıyorum garfield cim.. Sen de ödemden dem vurmuşsun. Benim de oluyor ama senin tarifine göre daha az sanırım. Suyu çok arttırdım, zeytini tuzsuz yiyorurm, peynir olarak dil peyniri tercih ediyorum ve yemeklerim tuzsuz. Sanırım bunlar ödemimi biraz azalttı. Bir de az limonlu akmina soda içiyorum (asidi olmuyor ya, midemi rahatsız etmiyor) Tavsiye ederim
merhaba Çağla'cım,
Çok sağol canım tavsiyeler için

yemeklerdeki tuzu ben de azalttım
peyniri sıcak suda bekletip yedim tuzu gitsin diye
zeytin zaten ya 1 ya 2 tane yiyorum

bilmiyorum çok da tuzlu yediğimi düşünmüyorum ama..
su desen bazen günde 5 -6 litre içtiğim oluyodur, boğazım kuruyo çünkü sürekli..
soda hayatımda hiç içemedim ama iyi geliyosa deniyim bi bakiym..

el parmaklarım biraz hareket edince
ayaklarım da yükseğe koyup dinlenince biraz rahatlıyolar işte..
böyle böyle bitircez inşallah hamileliği..:KK31:

merhaba Çağla'cım,
Çok sağol canım tavsiyeler için

yemeklerdeki tuzu ben de azalttım
peyniri sıcak suda bekletip yedim tuzu gitsin diye
zeytin zaten ya 1 ya 2 tane yiyorum

bilmiyorum çok da tuzlu yediğimi düşünmüyorum ama..
su desen bazen günde 5 -6 litre içtiğim oluyodur, boğazım kuruyo çünkü sürekli..
soda hayatımda hiç içemedim ama iyi geliyosa deniyim bi bakiym..

el parmaklarım biraz hareket edince
ayaklarım da yükseğe koyup dinlenince biraz rahatlıyolar işte..
böyle böyle bitircez inşallah hamileliği..:KK31:

Canım, sen benden de dikkatliymişsin. Benim suyum hiç bi zaman 5-6 litreyi bulmadı. 2.5-3 litre içtiğim zaman kendimi çok su içmiş sayıyorum. Dediğin gibi hamileliği böyle bitireceğiz gibi. Neyse, az kaldı :)))

Vvuslat, paylaşımın için teşekkürler, çok güzel bi hikayeydi

ben de bakamam demiştim ta ki son cümleyi okuyana kadar. çok güzelmiş,teşekkür ederim paylaştığın için.
Rica ederim canım gerçekten beni de çok etkiledi.Aynı iki durum karşısındaki tamamen zıt davranışlar insana ne garip geliyor.
evet ilk canım, aynen giyemeyeceğim şeylere bakmak bile istemiyorum. ben oda yapmadım,oyun parkı aldık,daha sonra yapmayı düşünüyorum odasını. bebek arabası,ateş ölçeri kaldı,bir de kendime süt pompası almadım.Bunun dışında pek eksiğimiz kalmadı.Bir de bebek şekeri malzemesi aldım onlarla uğraşmayı düşünüyorum bu hafta,yoksa geçmiycek zaman.
biz yine şanslıyız,bu sene havalar çok sıcak değildi,yeni ısındı, baharı normal sıcaklıkta yaşasaydık ne yapardım diye düşünüyorum. Aman sen kaşınma canım, ok fena bi şey.kaşındıkça insanın gidip sezeryana giresi geliyor.tek çaresi doğummuş bundan kurtulmanın çünkü.dr bana doğumla geçer dedi.

Canım bebek şekeri malzemelerini nerden aldın ve ne kadara mal oldu.Ben de evde kendim yapayım diyorum can sıkıntısından ama astarı yüzünden pahalıya gelmesin...

Kızlar bugun inşallah doğurmam çok korktum markete gitmiştim...Şişli de oturuyorum ortalık birden savaş alanına döndü biber gazı falan...Penguen gibi yürüye yürüye eve zor kaçtım....

merhaba canım...
al bendende o kadar
gece uyuyamama durumu bendede var ne yazık ki...
sanırım şimdi den huysuz bir bebeğe alışabilirim, aman evlerden uzak...
ama başa gelirse çekilecek yapılacak birşey yok......

selam kızlar,
bikaç gündür giremiyodum
annem burdaydı sağolsun eşimle beraber temizlik yaptılar
gerçi işlerin büyük kısmını eşim yaptı
Allah'ım ikisinden de razı olsun..
ben de kardeşimle ilgilendim,iyi kötü yemek yapmaya çalıştım

dün gece biraz okudum geçmişi
doğum yapan arkadaşlar varmış face'den gördüm Allah analı babalı büyütsün inşallah
Artık bize de hayırlı doğumlar nasip etsin..

Burada da kaşıntı problemi yaşayan arkadaşlar varmış sanırım..
çok geçmiş olsun, inşallah bir çaresi vardır arkadaşlar
nasıl bişeydir tahmin edebiliyorum,Allah şifa versin hepinize..

bendeyse müthiş bir ayak,ayak bileği şişliği ve topuk ağrısı var
10 dk ayakta durayım sızım sızım sızlıyo topuklarım
geçen gün sağlam ayağım kırık ayağımdan daha çok ağrıdı sabaha kadar
Allah'a şükür kırık ayağımın acısını da unuttum bu sayede artık..:KK1:

Bir de benim el parmaklarım çok fena ağrıyo kızlar,
gece uyandığımda, sabah uyandığımda açıp kapatamıyorum parmaklarımı..:KK58:
hele sağ el yüzük parmağım çok fena sanki kemiklerim birbirine sürtüyo
ödem denen şey bu mu..ellerim de şiş..:KK43:

Şikayet etmiyorum yine de, Allah başka dert vermesin napalım az kaldı..

Bu arada yarın nst günüm yine..bakalım ne çıkacak..
o adet sancısı gibi sancılar son 4-5 gündür hiç olmadı..
ama kasılmalarım var tabii her zamanki gibi..
Bir de bazen sanki alttan çıkacakmış gibi hissediyorum, valla klozete oturmaya korkuyorum..:KK53:

Neyse kızlar, biraz işleneyim ben, penguen penguen..
ayaklar da shrek gibi zaten, bi odadan diğerine 5 saatte geçiyorum zaten, anca yaparım aklımdaki işleri..:KK1:

geçmiş olsun arkadaşım ,
bende de seninki kadar olmasada elleride uyuşma var son 1 aydır....
doktorum hamilelikte bileklerde sinir sıkışması olur dedi, bu normalmiş, doğumdan sonraki 3 ay içinde geçermiş,
hayırlısı ile az kaldı mutlu sona.....
kendine ve bebişine çok iyi bak...

Kızlar bugun inşallah doğurmam çok korktum markete gitmiştim...Şişli de oturuyorum ortalık birden savaş alanına döndü biber gazı falan...Penguen gibi yürüye yürüye eve zor kaçtım....

geçmiş olsun arkadaşım, biber gazını çok çok iyi bilirim, ALLAH'tan kurtulmuşsun, inan hamile hamile katlanılabilecek gibi olmazdı....

geçmiş olsun arkadaşım, biber gazını çok çok iyi bilirim, ALLAH'tan kurtulmuşsun, inan hamile hamile katlanılabilecek gibi olmazdı....

kızlar.
cicilerimiz bölümünde oğluşumun odasını koydum,
ancak koyabildim, kusura bakmayın ,
umarım beğenirsiniz...........

sağol ..Doğru karsı komsu biber gazını yemş gzleri kırmızı kırmızıydı...Ben kalabalığı polisleri görünce anladım karışacak ortalık...koşamıyorumda çok korktum ama

sağol ..Doğru karsı komsu biber gazını yemş gzleri kırmızı kırmızıydı...Ben kalabalığı polisleri görünce anladım karışacak ortalık...koşamıyorumda çok korktum ama
ucuz atlatmışsın neysem........
eğitim alırken bol bol yemiş birisi olarak iğrenç olduğunu söyleyebilirim.....

iyi günlerde güle güle kullanın canım ama ben göremedim ciciler bölümünde aldıklarınızı
canım kusura bakma yanlış yazmışım
2011 temmuz annelerinin fotoları ve bebişlerine yapılar doğum hazırlıkları bölümüne atmışım....

kızlar.
cicilerimiz bölümünde oğluşumun odasını koydum,
ancak koyabildim, kusura bakmayın ,
umarım beğenirsiniz...........

iyi günlerde güle güle kullanın canım ama ben göremedim ciciler bölümünde aldıklarınızı

arakadaşlar kusura bakmayın yanlış yazmışım
2011 temmuz annelerinin fotoları ve bebişlerine yapılar doğum hazırlıkları bölümüne atmışım....
umarım beğenirsiniz......

X