2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese ii aksamlar bugun eşimin dogum gunu
annem mutfakda kaynanam evinde hazırlık içersinde
bize gelmek istediler pasta kesmek için en guzel
hediyeyi almıs oldu eşim d.gununde
üç gün sonra da benim eşimin doğum günü..
ben de mi versem böyle bi hediye..
ama yok dursun oğlum biraz daha içimde, annesinin daha çok işi var..

kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...

Hayırlı,güzel haberlerini bekliyoruz canım,Allah yardımcın olsun.İnşallah bu gece uyursun.

Oncelikle hepinize verdiginiz cevaplar icin cok tesekkurler!

Benim oglusun kilosu 34+1'de 2600'du. Doktor 4000-4500gr gibi dogar dedi. Kizim da 3600gr dogmustu. Benim doktor da 5, hatta 6,5 kilo dogurtmus daha once. Ama 6,5 kg doganin koprucuk kemigi kirilmis cikartirken. Dedigin gibi bebisleri de riske atmamak lazim. Eger zorlanirsa oksijensiz kalabilirmis. Ben kendimden cok bebisi dusunuyorum. Daha once zaten normal dogum yaptim. Bunun daha kolay olacagini dusunuyordum ve 8 aydan beri kendimi hep normal doguma hazirladim. Simdi de sezaryen cikti basimiza. Dedigin gibi herseyin hayirlisi...Onumuzdeki hafta 36+2'de randevum var. Eger o randevuda daha da artarsa kafatasi capi, bir doktora daha gorunecegim.

Canim farketmemisim senin actigini bu konuyu. Hemen bakayim. Ama benim anlamadigim cok erken degil mi bunu konusmak icin? Benim oglan koca kafa dogdu hala da koca kafa. Bak yazayim:
32+3ken 80,8 mm imis.
Senin oglusun da kafa iriymis. Gerci doktora sordum, "Oglan oldugu icin mi kafasi buyuk?" diye. "Hayir." dedi. Ama sanirim bu kadar erken bir haftada ileride bir bas gelisimi gordugu icin, sezaryen olabilecegini soyledi. Ben de bu yilin bebekleri hep erken geldigi icin telaslandim. Arkadaslarimin ve burdaki Temmuz annelerinin bebekleri 4, 3, 2 hafta erken geldi. Insan da haliyle, kendini hazirlamak istiyor sezaryen veya normal doguma. Hele benim gibi 8 aydir "normal dogum" turkusu cigirdiktan sonra...:44:

Umarim doktorunun dedigi gibi olur ve 2. dogumumda kafa buyuklugu sorun olmaz. Aslinda doktoruma guveniyorum. Hatta bu olcumleri yapan baska bir doktordu, ayrintili ultrason uzmaniydi. Yani rapor sonuclarini 2 doktor gordu. Ama ben sanirim kendimi normal doguma cok hazirladigim icin, sezaryen gercegini pek kabullenmek istemiyorum. Ama daha once de yazdigim gibi 36+1'de gittigimde de kafasi buyuk derse, yine de baska bir dogum uzmanina daha gorunecegim, icimi rahatlatmak icin.
Bana daha onceki gebeligimde cati muayenesi yapilmamisti. Belki de bu dogumda yapilir ve ona gore karar veririz biz de. Gerci bir kadinin pelvis kemigi 10 cm aciliyormus. Bebegin kafasi 10 cm gecince, normal dogum zor olurmus. Bakalim, bizim oglusun kafasi ne olacak?

Bence başka bir doktora daha görün Benim şuan 87,10 mm

Dusunuyorum 2. bir doktora gorunmeyi daha.

Seninle ayni dertten muzdaribiz o zaman. Ben de oglusu riske atmak istemiyorum, kendi normal dogum istegim icin. Benim de senin gibi, baska bir doktora gorunup, icimi rahatlatmam lazim.

benimde 98mm çıktı dr a göre 40 hafta 2 gunluk emin msin regl tarihinden dedi ki eminim..Kötü mü şimdi tehlikeli mi
Canim, sizleri de telaslandirmak istemem. Sadece sorunumu paylasayim, dedim. Simdi uzuldum, seni endiselendirdigime.

kızlar caseryadan haber var mı

tuğçecim cnm yarın bu saatlerde bebeğin kollarında olacak ne kadar güzelll ayy çok heyecanlı benimde tarihimi verse bi süper olacakk
kasma kendini fıstık herşey yolunda gidicek inşş

bana gelince oğlum iyileşmedi dah boğazı berbat yarın bi doktora daha götürücem bakalım ne dicek

zaten kuş kadar iyice kuş kadar kaldı çocuğum duygusala bağladım ağlıyorum geneee bi iyileşse çok üzülüyoum onu öle cansız görünce

Herkese merhaba :)))))))

bugün son kontrolümüzde drumuz bebeğimizin dönmediğini söyledi. Ve artık kesin tarih konuştuk 24 haziran cuma günü sezeryan tarihimiz kesinleşti. Allah kısmet ederse cuma günü yavrumu kollarıma alabileceğim. Heyecanım hat safhada allahım herkesi sağ salim kuzucuğuna kavuştursun içindede beni:)))))))))))))))

ben bi haber duymadım canım, inş iyidir o da bebişi de..
senin oğlun da inşallah iileşir canım bir an önce..

hayırlısı olsun canım. sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına..

Amin, inşallah

Biraz geç yanıtladım ama çok güzelmiş beşiği de, yatağı da; güle güle kullansın tatlı kızımız, sağlıkla inşallah

Peki bu beşikle işin bittiği zaman park yatak gibi sökülüp takılıyor mu? Kaldırdığında yer kaplamıyodur inşallah? Ben hala karar veremedim, oda aldık ama yanımızda kalması için park yatak mı, beşik mi alalım, karar veremedik. Bana kalsa ben her ikisini de alırım ama babamız klasik bi erkek olarak " ne gerek var, fazla masraf yapmayalım " sazını çalıyor gece gündüz Ama, fikir edindim sayende, çok teşekkür ederimmm

Şimdi anladım, sayfalar çok hızlı ilerlediği için kaçırmışım oğluşunun hasta olduğunu, çok geçmiş olsun; Rabbim şifasını versin en kısa zamanda inşallah

Ben de doğumdan korktuğun için ağladın zannedip o mesajı yazmıştım. Duygusallağımız hat safhada olduğu için herşeye ağlayabiliyoruz zaten değil mi?
Tekrar çok geçmiş olsun...

Amin, inşallah Ben de bugünlere kadar pek sevmemeye çalışırdım, alışır da bağlanırsam, Allah korusun aksi durumda yıkılmayayım diye- Ki zaten ilk andan beri gün be gün zaten bağlanmışım da yeni yeni fark ediyorum- Hatta hazırlıklarını bile hep erteledim o yüzden, bugünlerde eksikleri tamamlamaya çalışıyorum penguen halimle ne kadar olursa :90:

Şimdi verdiğin modele baktım, gerçekten çok güzelmiş. Senin meleğin de güle güle uyuyup, sağlıkla büyüsün yatağında inşallah Fiyatı da iyi gibi ama uyku seti, süngeri derken 400'ü bulmuştur değil mi? Ben biraz daha basit ve ucuz bi modelini buldum hepsiburadadan ama beşikler de uygun ? Tam çorba oldu kafam yaa, heralde sonunda bizim yatağımızı paylaşacak miniğim bu gidişle

İsme karar verdiniz mi siz peki? Herşeyimiz benziyor ya, belki isimler de aynı çıkar

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, Rabbim kolaylık versin...

kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...

Allah sana ve bebeğine de kolaylıklar versin; sıkıntısız, ağrısız bir şekilde kavuşursun meleğine inşallah

Bu arada, bence temmuzda doğum yapanlara, " temmuz " anneleri topiğinin müdavimleri olarak bi plaket mi versek? Bu gidişle herkes haziran çıkmadan bebeklerinin kucaklarına alacaklar gibi görünüyor

Son düzenleme:
günaydın hepinize.uyku tutmadı beni.dün doktor kontrolüm vardı.trombosit düşüklüğü sorunum olduğu için mecburen sezeryan kararı verdi dotror. riske atamam kanaman olur ve durdurmak çok zor olur dedi.bu perşembe sabahı sezeryana alıcak.yani ayın 23 ün e .sizlerden dua istiyorum.bebeğin büyüklüğü iyidir inşallah.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı ne yapalım.sağlıkla kucağımıza alalım inş.

herkese günaydın minnoşlaarr !!
bu hafta annecikler çoğalıyooo biz de anne adayı olarak beklemedeyiz bakalım...:97:herkesin güzel haberlerini almak için giriyorum kk ya mutlaka..
benim de annemle kardeşim geldiçok şükür..son hazırlıkları yapıyıruz biz de artık..herşeyimiz hazır bi bebişimiz eksik..bakalım ne zaman gelicek kuzucukk:97: umarım fazlabekletmezz bizii:26:

hayırlısı buymuş demekki canım..son ana kadar doğum şeklimiz belli olmuyor işte..bende norma istiyorum ama doktor son ana kadar beklicez bişey çıkabilir kendini oşekilde hazırlama sonra üzülürsün diyo..onuniçin sen de içini ferah tut..az kalmış minişe kavuşmana..dualarımız seninle..:26:

ay canımm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

seninde 2 günün kalmış canım anam ne kadar hızlısınız öle accık durun bi artık sende hayrlısıyla alırsın inşallah kucağına canım

günaydın canım gözün aydın

günaydın kızlarişte son 3 günüm uzattım biraz çalışmayı ama olsun pek sorun olmuyo evde olsam belki daha cok yorulcam temizliğimi tam yapmadım daha bakalım bu haftasonu artık nasipse
bizimde park yatağımız oldu sonunda ben baya geç bıraktım bu işleri galiba herkes bitirdi pazatesi sipariş ettim dün elimize geçti minikbaby.com diye bi site var kesinlikle süperler tam istediğim ürün hiçbir sorun olmadı maillerle bilgilendirildim kurulumla ilgili ayrıca bebişimin ihtiyaçlarını burdan sipariş etcem öneririm herkese

günaydınlar annem için güzel dilekleriniz için çok teşekkürr ederim çok işallah iyi olacak işallahh..yoksa ağla ağla bi hal oldum..bu arada yürürken çok fena oluyorum kaldıramıyorm sanki altıma kaçıracakmışım gibime geliyo..geceleri sancım oluyor arada..tuğçecim şu an nasıl heyecanlısındır canım benim işallah sağ salim alırsın eymeni kucağına dualarım seninle..

hayır canım kayınvalidemlerde annemlerde ankarada yaşıyor biz görev gereği yozgattayız 6 yıldır. Yarı Yozgatlı olduk hemşeri sayılırız artık :))
ben kızımı ankarada doğurmuştum O zaman Yozgata yeni gelmiştik belli bir dr. yoktu. ama Hem benim hem eşimin ailesi hemde eşim maalesef burnumdan getirdiler doğurduğumdanda lohusalığımdanda bir şey anlamadım. Ben doğurmaya çalışırken dışarda herkes birbirine girmiş.
Bu sefer Yozgatta doğuracağım İsteyen gelsin isteyen gelmesin sakin sakin doğururum diyorum. Zaten riskli ve zor bir gebelik geçirdim. Gebelik zehirlenmesinden dolayı son dakika dr. değiştiremem
Normal doğum olacak inşallah canım. İlki de normaldi. Ama ne zaman geleceğini bilememek zor oluyor gerçekten

Tuğçecim İnşallah hayırlı doğumların olur. İyi haberlerini bekliyoruz canım. dualarım seninle ve eymen le

Ben şimdide kimseyi istemiyorum aslında 3 kişilik ailemiz 4 kişi olacak. 3 kişi olarak son günlerimiz ailemle tadını çıkarmak istiyorum.
Eşinlede banyo yaptırabilirsin ama ilk günler helede ilk bebekse birini arıyor insan. Benim doğumdan sonra Ankaraya gitmem bekleniyor iki ailenin olduğu yere ama ben burda kalmak istiyorum. Yaz tatili olduğu için bütün arkadaşlarda il dışında olacak ne yapıcam bilmiyorum. Ama yalnız kalmak istiyorum. Yani büyükleri istemiyorum ilk doğumumdaa yaşadığım sorunları tekrar yaşamaktan korkuyorum. Doğurduğuma bin pişman olmuştum. Annelik sevincimi bile yaşayamamıştım. Hergün salya sümük ağlamaktan.

Hayırlısı buymuş demekki tatlım. İyi haberlerini bekliyoruz.

Canım demekki senin içinde hayırlısı buymuş. İyi haberlerle dönersin inşallah. Dualarımız doğumu olacak tüm arkadaşlarla

Gözün aydın canım. doğum normal olunca böyle bekliyoruz miniklerimizin keyfini işte. Bakalım ne zaman teşrif etmek isteyecekler. Her şeyimiz hazır bizimde kızımın geleceği günü bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…