- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 43
üç gün sonra da benim eşimin doğum günü..herkese ii aksamlar bugun eşimin dogum gunu
annem mutfakda kaynanam evinde hazırlık içersinde
bize gelmek istediler pasta kesmek için en guzel
hediyeyi almıs oldu eşim d.gununde
kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...
Seninle aramizda 1 gun var ben cumartesi gunu kontrole gidiyorum o yuzden ancak elimde 3 hafta oncesinin degerleri var ve ultrasona gore bebegim 11 gun onde gorunuyor.. Kilosu nedir oglunun?? Bana normal de olur sezaryen de dedi doktorum sadece iri olacagini fakat ben istersem normal yapabilecegimi cunku gecmiste 4 kg. nun uzerinde bile bebekleri normal dogurttugunu soyledi... O oyle dese de ben bebegimi ve kendimi bu sekilde bir riske atmak istemiyorum. Hepimiz icin herseyin hayirlisi tabiii ki ...
Baska bir doktora danismayi dusundun mu hic??
Senin oglusun da kafa iriymis.Canim farketmemisim senin actigini bu konuyu. Hemen bakayim. Ama benim anlamadigim cok erken degil mi bunu konusmak icin? Benim oglan koca kafa dogdu hala da koca kafa. Bak yazayim:
32+3ken 80,8 mm imis.
canım dün gittim doktoruma, 36. haftam. başı iki hafta öndeydi hep. normalmiş bu ama değerleri seninki gibi olunca çatına bağlı doğum dedi doktorum benimki de 93.4 çıktı. aynı şeyi dedi doktorum. ama tek bi farkla son hafta çatı muayenesi yapacak çatına bağlı doğum şekli dedi. dar bi yapısı varsa sezeryana alırız çünkü ne kadar açılsada bebeğin başı sıkıntı yapabilir dedi. eğer sorunsuz bi çatıysa değeri aşsa bile normal olur dedi. herşeye hazırlıklı olun diye söylüyorum dedi. son değerlerimi de yazayım canım senin için:
BPD: 93.4
AC: 323
FL: 72.1
sıkma canını sakın tatlım. eğer doktorundan şüphe duyduysan başka bi doktora görün ben çok güveniyorum doktoruma, dünde yazdım onunla ilgili bişeyler, bu bence çok önemli, hem daha önce normal yapmışsın, benim doktorum ikinci doğumlarda kafa büyüklüğü çok sıkıntı olmaz demişti benimki ilk malesef.... umarım normal olur çok istiyorum senin için de dua edeceğim.
Bence başka bir doktora daha görünBenim şuan 87,10 mm
Seninle ayni dertten muzdaribiz o zaman. Ben de oglusu riske atmak istemiyorum, kendi normal dogum istegim icin. Benim de senin gibi, baska bir doktora gorunup, icimi rahatlatmam lazim.canım bugun benim de doktorumla randevum vardı, 36+5 gunluk hamileyim, aynı sende oldugu gibi benim de bebeğimin baş ölçümleri 3 hafta önde, 39 haftalık olarak görünüyor. deger 95.68. yorum aynı sende oldugu gibi, normal dogum olursa zorluk cekebilecegimi söyledi doktor. hadi dr sezeryan yanlısı, işine öyle geliyor diyecegim ama bugun ben son haftalarımda oldugumdan bakalım bir başka dr ne diyecek dogum ve cocugun durumu için diye kendi doktorumdan başka bir doktora gitmiştim. ona da acık acık söyledim sadece yorum almak için geldiğimi. yani işine geliyor diye sezeryan önermiş olamaz çünkü onunla doğum yapmayacagımı biliyor. persembe günü kendi doktorumla randevum var, o da aynı seyi söylerse ben de hiç normal doğumu bekleyip kendimi ve oğlumu riske atmak istemiyorum.
Canim, sizleri de telaslandirmak istemem. Sadece sorunumu paylasayim, dedim. Simdi uzuldum, seni endiselendirdigime.benimde 98mm çıktı dr a göre 40 hafta 2 gunluk emin msin regl tarihinden dedi ki eminim..Kötü mü şimdi tehlikeli mi
canım merhaba,
benim de başından beri büyük kafası
en son gittiğimde 32 haftalıktı ve 2 hafta öndeydi kafası
bizimki 8,62 imiş 32 haftalıkken
benim doktor normal yanlısı ama kafa olayını ben sordum nasıl çıkar büyük olması sorun mu diye
kitle, kist, hidrosefali değil korkulacak bişey yok, zeki olur oğlun dedi..babasının da kafası büyük ona çekmiş dedi..
ama burda bebeğinin kafası büyük olan bikaç arkadaş daha vardı bazı doktorların yorumu da "Türklerin genetik olarak kafa yapılarının büyük olduğu" imiş..
bu şekilde doğuma kadar büyümeye devam da edebilir, durabilir de dedi benim doktor..
duruma göre bakarız dedi..
hayırlısı artık canım..
Bizim ogluslar koca kafali olacak herhaldeBenim doktor da, bas gelisimi daha sonraki haftalarda durabilir dedi. Haftaya, 36. haftada ne olacak, bakalim? Hepimizin hakkinda hayirlisi artik..
ben bi haber duymadım canım, inş iyidir o da bebişi de..kızlar caseryadan haber var mı
tuğçecim cnm yarın bu saatlerde bebeğin kollarında olacak ne kadar güzelll ayy çok heyecanlı benimde tarihimi verse bi süper olacakk
kasma kendini fıstık herşey yolunda gidicek inşş
bana gelince oğlum iyileşmedi dah boğazı berbat yarın bi doktora daha götürücem bakalım ne dicek
zaten kuş kadar iyice kuş kadar kaldı çocuğum duygusala bağladım ağlıyorum geneeebi iyileşse çok üzülüyoum onu öle cansız görünce
hayırlısı olsun canım. sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına..Herkese merhaba :)))))))
bugün son kontrolümüzde drumuz bebeğimizin dönmediğini söyledi. Ve artık kesin tarih konuştuk 24 haziran cuma günü sezeryan tarihimiz kesinleşti. Allah kısmet ederse cuma günü yavrumu kollarıma alabileceğim. Heyecanım hat safhada allahım herkesi sağ salim kuzucuğuna kavuştursun içindede beni:)))))))))))))))
beşiği orta kalite bişiy pembe pötikareli olması çok hoşuma gitti
park yataklar daha iyi eğer oda almıycaksan canım
tatile felan giderken park yatak katlandığı için daha kullanışlı oluyor
bide park yatak alabilirim yani ucuz bişi geçici olarak
resmi bubeşik ve karyolası
Eki Görüntüle 212452 Eki Görüntüle 212454
bu arada çok teşekkür ederis.senin meleğin de sağlıkla uyur inş alacağın beşikte
canım ağrıdan falan korkmuyorum bende korksamda olacak korkmasamda ama dün oğlum hastaydı dediğim gibi bide hamileliğimi beraber yaşadığım için ha doğurdu ha doğuracak sonrada mutlu haber gelince daha fazla dayanamadım ağladımmm yoksa çok güzel duygularr
Bir ortak noktamız daha varmış.Bizim de erken doğum tehlikemiz vardı 24. haftadan beri.Dediğin gibi her günü şükür bugünü de atlattık diyerek geçirdik.Bu günlere kadar geldik şükür o zamanlar bebeğimi karnımda sevemiyordum bile her an kaybedecekmişiz gibiydik korkuyorduk.Şimdi rahat rahat seviyorz babasıyla çok şükür..Haklısın canım hayırlı zamanda sağlıkla dünyaya glsinler inşallah...
Park yatağı kraftın 504 modelini aldık canım pembe-gri rengini.Bana en güzeli o geldi sallanma özelliği de var.Chicconun sallanma özelliği yok diye onu düşünmedik.Titreşimi de var o da baya işe yarıyomuş tecrübeli arkadaşlar söylemişti.
Herkese merhaba :)))))))
bugün son kontrolümüzde drumuz bebeğimizin dönmediğini söyledi. Ve artık kesin tarih konuştuk 24 haziran cuma günü sezeryan tarihimiz kesinleşti. Allah kısmet ederse cuma günü yavrumu kollarıma alabileceğim. Heyecanım hat safhada allahım herkesi sağ salim kuzucuğuna kavuştursun içindede beni:)))))))))))))))
kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...
günaydın hepinize.uyku tutmadı beni.dün doktor kontrolüm vardı.trombosit düşüklüğü sorunum olduğu için mecburen sezeryan kararı verdi dotror. riske atamam kanaman olur ve durdurmak çok zor olur dedi.bu perşembe sabahı sezeryana alıcak.yani ayın 23 ün e .sizlerden dua istiyorum.bebeğin büyüklüğü iyidir inşallah.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı ne yapalım.sağlıkla kucağımıza alalım inş.
herkese günaydın minnoşlaarr !!
bu hafta annecikler çoğalıyooobiz de anne adayı olarak beklemedeyiz bakalım...:97:herkesin güzel haberlerini almak için giriyorum kk ya mutlaka..
benim de annemle kardeşim geldiçok şükür..son hazırlıkları yapıyıruz biz de artık..herşeyimiz hazır bi bebişimiz eksik.. bakalım ne zaman gelicek kuzucukk:97: umarım fazlabekletmezz bizii:26:
Hımm kayınvalidenler yozgatlı mı bende yozgatlıyım ama konu kayınvalide olunca sorun yok istediğimiz gibi atabiliriz:)Bende ankaradayım benim kayınvalidem aydında...Aman önemli olan bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım boşverelim gerisini....Seninde mi normal doğum olacak ya belirsizlik çok kötü ne zaman olacak çok heyecanlıyım...
valla ben de kendi ailemi bile istemeyesim geliyo bazen..
sanki tek olsam sakin sakin daha rahat edicem ama bilemiyorum tabi..
zaten hassasım biri bişey dese ağlarım bi de onlarla mı uğraşıcam diyorum ama
tek başıma da banyo filan yaptıramam ki..
günaydın hepinize.uyku tutmadı beni.dün doktor kontrolüm vardı.trombosit düşüklüğü sorunum olduğu için mecburen sezeryan kararı verdi dotror. riske atamam kanaman olur ve durdurmak çok zor olur dedi.bu perşembe sabahı sezeryana alıcak.yani ayın 23 ün e .sizlerden dua istiyorum.bebeğin büyüklüğü iyidir inşallah.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı ne yapalım.sağlıkla kucağımıza alalım inş.
herkese günaydın minnoşlaarr !!
bu hafta annecikler çoğalıyooobiz de anne adayı olarak beklemedeyiz bakalım...:97:herkesin güzel haberlerini almak için giriyorum kk ya mutlaka..
benim de annemle kardeşim geldiçok şükür..son hazırlıkları yapıyıruz biz de artık..herşeyimiz hazır bi bebişimiz eksik.. bakalım ne zaman gelicek kuzucukk:97: umarım fazlabekletmezz bizii:26: