2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pelincim, görüşemedik canım uzun zamandır. Öncelikle seni tebrik ediyorum, miniğini kucağına aldın :))))
Humana aldım demişsin, ben de milupanınkini bulamıyorum, herhalde ben de humananınkini alacağım. Önerin için de çok teşekkürler :))

Canım bu bıngıldak hatırlatması iyi oldu meraklıdır benim kızım şimdi merakından bastırır falan Allah korusun.

İnşallah senin gibi sakin olabilirim bende.

selam sevgili anne adayları,
sıcaklardan ve sık duş alıp rüzgarlı yerde oturmaktan dolayı sanırım üşütüm, öksürmekten artık karnım ağrıyordu, dr a gittim ve antibiyotik kullanmaya başladım, çok üzülüyorum zaten doğumdan sonra kullanacaktım, bir ay içinde iki kutu antibiyotik kullanmış olacağım, umarım bebeğime bişey olmaz, ben ettim siz etmeyin kızlar, sıcak basıyor diye üşütmeyin aman, birde dondurmayı kaçırmıştım bir gece artık hangisinden oldu bilmiyorum...

geçmiş olsun canım. antibyotik veriliyomu hamişlere :44: doktor vermiş sonunçta bişey olmaz inş...

çok hoşsun valla, o an açıklama falan aklımıza gelir mi acaba.amaaan onlar neler görüyorlar,bidaha zaten kolay kolay görmeyiz yüzlerini.Ben her gidişimde çıkanları alıp gidiyorum ama artık çok zor geliyor.tertemiz olmuyor,napalım.Keşke Çinde yaşasaydık biz de,temiz olan garip geliyormuş onlara.
face den de yazdım ama geçmiş olsun canım,Allah analı babalı büyütsün oğluşunu.Çok güzel fotoğraflarınız,Ömer Deha da çok yakışıklı maaşallah.3700 gr ama küçük görünüyor,bizimkiler daha küçük nasıl tutucaz,dokunucaz diye düşünmeye başaladım.
Pelincim burdayken,seni de tebrik ederim,ne güzel aldın yavrunu kucağına,darısı başımıza.Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün Mertciğii.dikkat et kendine

Esraaayazdıklarını okudukça normal doğuma özeniyorum ama hala dönmedi benim keyifçi kızım. annen gelecekmiş, bebek için yolculuğun mahsuru yoksa sen de gelsene,Senacığı görürdük. Geçenlerde yazmıştım seninle ortak tanıdığımız varmış,Özge.Herekeli.Ona gitmiştim düğün fotoğraflarına bakarken bana kardeşini gösterdi, hamile imiş,onun düğününden 1 gün sonra doğurmuş galiba. kardeşin de maaşallah senin gibi güzel.Öp benim için minik prensesini.

canım ya bence verse bile doktorun içme bende soğuk su içmekten oldum hasta ama içmedim soğan ve sarımsak yiyorum özellikle sarımsak doğla antibiyotikmiş zaten arkadaşımda ahmileleiğinde kullanmıştı bebeğinin dişlerinde sarımsı siyah izler oldu antibiyotikten demişlerdi bana sakın kullanma demişti

Son düzenleme:
göremiom bile şeyimi yahu

Ayna ayna

Maşallah bebişine

Canım benim nasılsın? Sena kızın nasıl, büyüyordur meleğin ne güzel. Bizimkiler de gelse de sevsek yahu

Valla canım bende senin gibi düşünüyorum. Belki saatlerce sancı çekeceğim; ama sonunda güzel olacak. O sancılar yerini güzel birşeye bırakacak.Acı eşiğim yüksek mi henüz tam idrak edemedim. Ama geçen NST'ye bağlandım sancılarım olmuş; ama farkında değilim. Belki de düşük sancılardır bilemiyorum. Ama doktorum dişin ağrıdında av vah dermisin dedi Yok dedim Dişçiye bağışıklık kazandım çünkü. Sadece acır diye kastığım zamanlar acıyor işte bir yerlerim Yoksa öyle kolay kolay ah vah etmem ben; ama canım da tatlıdır hani. Ben doktorumun dediklerini dinleyeceğim ve başaracağım inşallah Allah'ın izniyle.

Bence başka bir doktora daha görün Benim şuan 87,10 mm

Geçmiş olsun, dikkat et kendine canım. Mert napıyor

Biz bekliyoruz ya gelmezler, nazlı bebişler

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et, limonlu su iç bol bol

canım bugun benim de doktorumla randevum vardı, 36+5 gunluk hamileyim, aynı sende oldugu gibi benim de bebeğimin baş ölçümleri 3 hafta önde, 39 haftalık olarak görünüyor. deger 95.68. yorum aynı sende oldugu gibi, normal dogum olursa zorluk cekebilecegimi söyledi doktor. hadi dr sezeryan yanlısı, işine öyle geliyor diyecegim ama bugun ben son haftalarımda oldugumdan bakalım bir başka dr ne diyecek dogum ve cocugun durumu için diye kendi doktorumdan başka bir doktora gitmiştim. ona da acık acık söyledim sadece yorum almak için geldiğimi. yani işine geliyor diye sezeryan önermiş olamaz çünkü onunla doğum yapmayacagımı biliyor. persembe günü kendi doktorumla randevum var, o da aynı seyi söylerse ben de hiç normal doğumu bekleyip kendimi ve oğlumu riske atmak istemiyorum.

saol canım ya biraz meme tutmakda zorlanıyoruz bakalım onuda aşıcaz
artık zamanla yarın kontrolumuz var inş. biraz beslenmistirde mama ya
gecmek zorunda kalmayız:44:

cok saol canım darısı hepinizin başına cok manyak biseymis yaa

saol canım minigim tam minik teyzesi inş.en yakın zamanda toparlar
canım humana daha iiyimis tercih meselesi ben kullandıgım için size
bilgi olsun die yazdım

geçmiş olsun tatlım. bebiş nasıl :) anlatsana biraz nasıl bişey :)

canım saol bebiş simdilik ii gunduz uyuyor gece hepimiz
nobette bekliyoruz sanırım 1 ay boyle gececek

canım hoşgeldin... Allah analı babalı sağlıkla büyütsün minik merti :) nasılsın bebişle hayat nasıl gidiyor...

fotoları bekliyoruz Pelin'cim:)))))

kızlar size bilgi olarak bi kac bisey yazmak istiyorum belki faydam olur
bebek emmeye başladıgından beri hast.bana gogus ucu için garmastan
pomat die bi merhem verdi baş ucuma her emzirme işlemi bitince bunu
süreceksiniz dedi suan ii durumda bakalım ilerde bisey olmaz inş. diger
merhemlere hiç bulasmayın dediler hatta oda musait oldukca surun
10-15 dak acık bırakın sonra kapatın kalkan cok fena en iisi sık
degiştirmek sartı ile ped kalkan havasız bırakıyor ve yanları su gibi
oluyor gogus ucu haslanıyor resmen kapalıyken pijamaya gerek yok
giyemiyorsunuz cunku pansumandı fitildi kanama kontroluydu derken
olmuyor ben giydim ama cıkarmak zorunda kaldık geceligi belime cekiyordum
pikeyi ortum mu gecmiyor hiç bişey yurumeye kalkıncada problem olmuyor
lohusa serbeti dagıttık her gelene mavi kurdeleli bardaklarla bebek sekerimide
allahdan bitirmistim ameliyattayken gidip evden cantamı sekerleri almıslardı
gelenler meyve suyu kurabiye tatlı falan verildi

canım hoşgeldin... Allah analı babalı sağlıkla büyütsün minik merti :) nasılsın bebişle hayat nasıl gidiyor...

canım hızlı ve hareketli surekli bi telaş
allah hepinize nasip etsin zamanında bizimki
biraz minik o yuzden memeyi kavramakda
zorluk cekiyoruz bi sıkıntım o cunku agrı
yapıyor gogus bebek huysuz oluyor

benimde 98mm çıktı dr a göre 40 hafta 2 gunluk emin msin regl tarihinden dedi ki eminim..Kötü mü şimdi tehlikeli mi

canım hızlı ve hareketli surekli bi telaş
allah hepinize nasip etsin zamanında bizimki
biraz minik o yuzden memeyi kavramakda
zorluk cekiyoruz bi sıkıntım o cunku agrı
yapıyor gogus bebek huysuz oluyor

ayy canım ne güzel kurtuldun apar topar :) Allah bizede sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah... yani pijama dansa gecelikl daha rahat diyorsun hımmm.. ameliyat yerin felan çok acıyormu :26:

Ellerine, ağzına sağlık canım. Verdiğin bilgiler çok faydalı :)))))))

Sağol canım verdiğin bilgiler için

Bende gecelik koydum 2 tane. Pijamayı da evde giyerim artık :)

Humana bende alayım bari. Milupa almıştım; ama sallama çay. Humana'da atalım çantaya

Ay valla ne güzel Mert geldi, kollarında büyüyor. Üff benim oğluşumda gelsin yaaaaaaaaaaa:84:

canım bişeyi 40 kere söleyince olurmuş zamansız getircen Ege yi bugün :) zamanında gelsin sağlıkla inşallah

canım humanayı hastye almana gerek yok benim ozeldi senin nerde
olacak bilmiyorum ama arada bana surekli komposto papatya cayı
getirdiler ara ogun olarak bu arada camasır almaya bile gerek yokmus
sezeryan kilodu giydirdiler file seklinde bide orkdin bi kac katı ped koydular
ben zaten ped almamıstım o telaşla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…