canım bişeyi 40 kere söleyince olurmuş zamansız getircen Ege yi bugün :) zamanında gelsin sağlıkla inşallah
canım humanayı hastye almana gerek yok benim ozeldi senin nerde
olacak bilmiyorum ama arada bana surekli komposto papatya cayı
getirdiler ara ogun olarak bu arada camasır almaya bile gerek yokmus
sezeryan kilodu giydirdiler file seklinde bide orkdin bi kac katı ped koydular
ben zaten ped almamıstım o telaşla
ayy canım ne güzel kurtuldun apar topar :) Allah bizede sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah... yani pijama dansa gecelikl daha rahat diyorsun hımmm.. ameliyat yerin felan çok acıyormu :26:
Sağol canım verdiğin bilgiler için
Bende gecelik koydum 2 tane. Pijamayı da evde giyerim artık :)
Humana bende alayım bari. Milupa almıştım; ama sallama çay. Humana'da atalım çantaya
Ay valla ne güzel Mert geldi, kollarında büyüyor. Üff benim oğluşumda gelsin yaaaaaaaaaaa:84:
canım humanayı hastye almana gerek yok benim ozeldi senin nerde
olacak bilmiyorum ama arada bana surekli komposto papatya cayı
getirdiler ara ogun olarak bu arada camasır almaya bile gerek yokmus
sezeryan kilodu giydirdiler file seklinde bide orkdin bi kac katı ped koydular
ben zaten ped almamıstım o telaşla
Ya valla doğru söylüyorsun; ama dinlemez o annesinin sözünüDaha tepinio
Hmm.. Tamam canım, doğum sonrası için alırım evde kullanmak için
Bende özelde olucam canım. Gecelik bile veriyormuş bizimki; ama ben yine götürüyorum gecelik. Belki dediğin gibi çayda verirler. Ben 1 koca paket ped aldım valla. Ben normal düşündüğüm için neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ya, herşeyi bol koydumGçrsen hastane çantamı, valiz kocaman
Benim kayınvalidemlerde gelmeyecekler aramızda 2.5 saatlik yol var uzakmış. Neden Ankarada doğurmuyormuşum. Öyle diyorlar. birde doğumdan sonra ne yapıcan yozgatta 2 gün sonra gelirsiniz getirirsiniz Asya yı severiz diyorlar. Lohusa halimle 2 gün sonra nasıl yola çıkacaksam artık. Aman gelmesinler zaten ben başımı dinlemek istiyorum. İlk doğumu Ankara da yaptım ilk 20-25 gün kavga tartışma eksik olmadı sanki bendeğil onlar lohusaydı. Benim ailemde Ankarada ama düşünmedim bu sefer orda doğum yapmayı. Doktorumdan memnunum 9 aydır gidiyorum birde gidip Ankara da kendime doktor mu arayayım şurda ne kaldı günümün dolmasına. Benim de sadece annem gelse yeter
Aynen canım bende normal istediğim için beklemedeyim erken gelecek diye beklerken gelmiyor kızım bir türlü
kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...
Ben de humana alayım bari. Milupa sallama çay alacaktım ama.... Ayyy, ne bileyim....
Kızlar benim hastanem de pedi kendilerinin vereceğini söyledi ama gene de alayım dedim. Nasıl bir ped almalıyım?
kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...
amin canım inş.allah nasip etsin en yakın zamanda
ameliyat yerim yatıp kalkınca sızlıyordu ilk 3 gun ama
suan yok cıktıgım gun pansuman yaptılar su gecirmeyen
sprey sıktılar rahat rahat her gun banyomu yapıyorum
bisey yok yani orda bant yada gazlı bez falan
Canım ben Orkid gece aldım :)
İyi haberlerle geleceksin canım.Yarın Eymen Paşan kucağında olacak ne güzel.
Canim sakin aklina getirme mama isini. Ona gelen sut yeter. Zaten muhtemelen simdilerde gogsun dolmustur bile. Bol bol emzir uyandirip. Sena iki haftalik oldu bugun, simdi simdi sut fiskirmaya basladi daha. Ustelik hic mama vermedim, bakalim kilo almis mi dogumdan bu yana, bugun gidecegiz doktora ilk defa. Biz de cikarken 270 gr. Eksik olarak, 2.800 cikmistik hastaneden.
İnce orkid değil di mi canım? Acemi olmak da zormuş arinacım ya. İnsan ne tür orkid koyacağını bile bilmiyor
Canım valla ben öyle aldım. Hastanedeki duruma göre kullanırız bakalım :)
Görüşmek üzere bu arada
kız orkid gece olur mu kalın hast.ne bezlerinden
alacaksınız hast.için pedler var orkid gece neye
yetecek bana 28 li paket bırakmıslardı odaya
bi 10 tanede eve aldım rica edip
cocuk bezi gibi bisey
Neyinkinden aldın canımSöyle alayım. Ya bu sıcakta pişik oluruz onla be
bana hast.ne verdi canım ben almadım ama eczanelerde vardır
cocuk bezi gibi bisey valla benim hala altımda olmadım daha
pişik zaten lohusa oldugun için arada üşüme geliyor oyle
sıcak basmaları olmuyor bi meme verirken ter basıyor
öyle ama canım valla sanki kutsal bir görev gibi baya mesai harcıyorum bu iş için..maşallah garfield cim ne güsel yazıosun herkese. ben beceremiorum. senin alıntıları okuorum herkesten haberim oluo:)
dün ağdaya gittim ben dee. aneem ne acıdı yaw. işin tuhafı ağda yaptırdığım kadın da benle aynı hafta hamile. körler sağırlar yaptık artık
sürekli temiz nasıl oluyosun canım, çok küçük olunca ağdaya gelmiyo ki tüyler..Bende geçen Salı yaptırttım. Cumasına da çatı muayenemi oldum; ama bu Cuma yeniden doktordayım. Yine çatı olabilirim.Bundan sonra her hafta gidicem çünkü. Sürekli temiz olmak lazım üff
Valla bana doktor beklenen tarih ne zamandı dedi 10 Temmuz dedim, hiç bişi demedi. Benim göğüs altıma 3 parmak giriyor, 4 olunca yaklaşmışsınmış öyleymiş yani, görüciiz
ben eskiden yukardan bakınca göbek deliğimi görebiliyodumzaten ölcüm yapmaya gerek yok ki bariz belli oluyor düştügü zaman göbüş :)))
güldürdün beni kız..aslında doğru neler neler görüyodur onlar..valla ben bi daha gitmicem temiz işte aaa:) azıcık ucundan çıkar artık o kadar da olsun ya. bal döküp yalayacak halleri yok
o kadar tutabilecen mi içinde canım ..oras ölede cnm benim paşa sanmam önce gelicem diye tuttursun ben farklılık yapıp agustosa dogurayım diyomherkes haziranda dogurmaya basladı
valla o sırada açıklama yapacak durumda olacağımızı hiç sanmıyorum ama canım..o ağda olayı bendede varrbende temmuz başı doktora gitmeden önce gidecem ondan önce bişi falan olursa diede aklımaa gelimio değil sancıdan kıvranırken bi taraftanda açıklama yaparım herlade zamansız olunca hazırlıksız yakalandım die
maşallah bebişine..slm tontişler nasılsınız bebişler nasıl 1 haftadır girmiyorum doğum yapan varmı
tosun paşam geçen perşembe kilosu 3750 çıktı 2 gün sonra yine gidicem bakalım bu sefer kaç olucak biz 4 küsür doğucaz galiba
canım merhaba,Sevgili Temmuz anneleri!
Daha once size az sonra yazacagim sorumu, burdahttp://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/450618-makrosefali-bebegin-bas-buyuklugu-sorunu-karsilasan-var.html acmistim, ama fazla cevap alamadim. Benim haftama en yakin hamileler sizler oldugunuz icin size anlatayim sorunumu ve sorumu.
34+6 gunluk hamileyim. Gecen hafta(34+1) yapilan ayrintili ultrason olcumlerinde oglusumun BPD (kafatasi capi) 3 hafta onde cikti. Ayrintili ultrason uzmani ve doktorum bu durumun beni sezaryene yonlendirebilecegini, normal dogumun zor olacagini soylediler. Ben ilki de normal dogum oldugu icin, yine normal dogum yapmak istiyorum.
Bebegin kafatasinin capi(BPD) gecen haftaki ultrason raporunda 9,2 cm. Doktor 9,9 gectiginde sezaryen dedi. Basi daha da buyuyebilir ya da belli bir zaman sonra buyumesi de durabilir dedi. Ben de internette biraz arastirma yaptim:Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD
Bebegin kafatasi capi, bu internet sitesine gore, 1 hafta onde cikti, doktorun dedigi gibi 3 hafta degil. Acaba doktorum beni sezaryene yonlendiriyor olabilir mi? Bu sorunla karsilasan var mi?
Bir de sizden kucuk bir ricam olacak, ultrason ciktilariniza bakip bana bebislerinizin BPD'sinin kac oldugunu yazabilir misiniz? Acaba sizin bebislerinizle ayni olcumlerde mi? Kusura bakmayin biraz uzun oldu..
sağol canım bilgiler için..canım iyiyim saol sen nasılsın biraz usuttum galiba
burnum akıyor ona canım sıkıldı papatya cayı içtim
bu arada aklınızda bulunsun dogumdan sonra sut
için evde papatya rezene ve ben humanada aldım
onu bulundurun gun içinde papatya ve humana içiyorum
bi bardak akşam rezene rahat uyku için
valla ben de kendi ailemi bile istemeyesim geliyo bazen..Benim kayınvalidemlerde gelmeyecekler aramızda 2.5 saatlik yol var uzakmış. Neden Ankarada doğurmuyormuşum. Öyle diyorlar. birde doğumdan sonra ne yapıcan yozgatta 2 gün sonra gelirsiniz getirirsiniz Asya yı severiz diyorlar. Lohusa halimle 2 gün sonra nasıl yola çıkacaksam artık. Aman gelmesinler zaten ben başımı dinlemek istiyorum. İlk doğumu Ankara da yaptım ilk 20-25 gün kavga tartışma eksik olmadı sanki bendeğil onlar lohusaydı. Benim ailemde Ankarada ama düşünmedim bu sefer orda doğum yapmayı. Doktorumdan memnunum 9 aydır gidiyorum birde gidip Ankara da kendime doktor mu arayayım şurda ne kaldı günümün dolmasına. Benim de sadece annem gelse yeter
çok geçmiş olsun canım, inşallah olmaz zararı ilaçların..Allah'ım korusun..selam sevgili anne adayları,
sıcaklardan ve sık duş alıp rüzgarlı yerde oturmaktan dolayı sanırım üşütüm, öksürmekten artık karnım ağrıyordu, dr a gittim ve antibiyotik kullanmaya başladım, çok üzülüyorum zaten doğumdan sonra kullanacaktım, bir ay içinde iki kutu antibiyotik kullanmış olacağım, umarım bebeğime bişey olmaz, ben ettim siz etmeyin kızlar, sıcak basıyor diye üşütmeyin aman, birde dondurmayı kaçırmıştım bir gece artık hangisinden oldu bilmiyorum...
ayy kız senin yerine ben heyecanlandım..Allah yardımcın olsun..sağlıcakla bebişini kucağına al hemen foruma gel e mi..kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...