2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bişeyi 40 kere söleyince olurmuş zamansız getircen Ege yi bugün :) zamanında gelsin sağlıkla inşallah

Ya valla doğru söylüyorsun; ama dinlemez o annesinin sözünü Daha tepinio

Hmm.. Tamam canım, doğum sonrası için alırım evde kullanmak için

Bende özelde olucam canım. Gecelik bile veriyormuş bizimki; ama ben yine götürüyorum gecelik. Belki dediğin gibi çayda verirler. Ben 1 koca paket ped aldım valla. Ben normal düşündüğüm için neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ya, herşeyi bol koydum Gçrsen hastane çantamı, valiz kocaman

ayy canım ne güzel kurtuldun apar topar :) Allah bizede sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah... yani pijama dansa gecelikl daha rahat diyorsun hımmm.. ameliyat yerin felan çok acıyormu :26:

amin canım inş.allah nasip etsin en yakın zamanda
ameliyat yerim yatıp kalkınca sızlıyordu ilk 3 gun ama
suan yok cıktıgım gun pansuman yaptılar su gecirmeyen
sprey sıktılar rahat rahat her gun banyomu yapıyorum
bisey yok yani orda bant yada gazlı bez falan

Ben de humana alayım bari. Milupa sallama çay alacaktım ama.... Ayyy, ne bileyim....

Kızlar benim hastanem de pedi kendilerinin vereceğini söyledi ama gene de alayım dedim. Nasıl bir ped almalıyım?

kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...

Hımm kayınvalidenler yozgatlı mı bende yozgatlıyım ama konu kayınvalide olunca sorun yok istediğimiz gibi atabiliriz:)Bende ankaradayım benim kayınvalidem aydında...Aman önemli olan bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım boşverelim gerisini....Seninde mi normal doğum olacak ya belirsizlik çok kötü ne zaman olacak çok heyecanlıyım...

kızlar napiyoosunuz son bir gireyim dedim kk ya... birazdan annem gelcek son kontrolleri falan yapcaz artık akşam da erkenden yatarım yarın çok değişik bir gün olacak... insallah hayırlı haberler vermek nasip olur ...

canım dualrımız seninle inşallah... okudum geçmişi yarınmış doğumun ...İnşallah yarın bu saatlerde bebişinle olacaksın bunları düşün kendini sıkma...

Ben de humana alayım bari. Milupa sallama çay alacaktım ama.... Ayyy, ne bileyim....

Kızlar benim hastanem de pedi kendilerinin vereceğini söyledi ama gene de alayım dedim. Nasıl bir ped almalıyım?

Canım ben Orkid gece aldım :)

İyi haberlerle geleceksin canım. Yarın Eymen Paşan kucağında olacak ne güzel.

hımm süpermiş... bende sorayım o zaman sprey olayını... ben bu arada pazar günü kadıköy şifayı gezdim anam isteiği paraya hiç değmeyecek bi hastane içi artık eskimişlikten kokuyo... odalarda bile gider kokusu var... ordan vazgeçtim.. hisar yada medikal park olacak hisar süper ama medikal parkın odalarını görmedim henüz... bu arada senin hastanede türkiyedeki en pahalı hastaneymiş doktorum söledi ... iyi bari dedim pelin rahat etmiştir öyleyse.

canım herşey çok güzel olucak inşallah. akşam yatmadan papatya melisa çayı iç uyku yapar gevşetir... ben çok bunaşlınca içiyom

Senin için çok heyecanlıyım canım. Akşam uyuyabilecek misin acaba? Sanırım ben uyuyamazım :))))) Güzel haberlerini bekliyouz :)))

yok canım sut de kararlıyım inş.olur oyle yapıyorum
2-3 saatte bir kaldırıyorum dr.gunu tam tamamlamadıgı
için hep uyur dedi ama sen kaldıracaksın dedi kıyamıyorum
da altını ac dedi hemsireler oyle yapıyorum boş mu dolu mu
veriyorum ama tutturana kadar ter basıyor yarın kontrol
var inş.almıstır biraz kiloda gerek kalmaz mamaya benim
2630 dogdu 2450 cıktı minik adamım

Kızlar şimdi çıkmam lazım, eşim geldi. Son alışverişlerimizi yapacağız. Göbişlerinize iyi bakın....

Tuğçecim, seni göremezsem canım dualarım seninle. Çok güzel bir doğum geçirirsin inşallah :))) Çok öpüyorum

canım hiç korkma senle yarısırken bak 1 hafta solladım
seni sana burda oyle yazıyorum hersey istedigin gibi
olsun kucagına alınca hiç bisey kalmayacak nasıl bi
duygu oldugunu goreceksin dualarımız seninle habersiz
bırakma bizi cok optum hayırlı ugurlu dogumlar inş.

Canım valla ben öyle aldım. Hastanedeki duruma göre kullanırız bakalım :)
Görüşmek üzere bu arada

kız orkid gece olur mu kalın hast.ne bezlerinden
alacaksınız hast.için pedler var orkid gece neye
yetecek bana 28 li paket bırakmıslardı odaya
bi 10 tanede eve aldım rica edip
cocuk bezi gibi bisey

kız orkid gece olur mu kalın hast.ne bezlerinden
alacaksınız hast.için pedler var orkid gece neye
yetecek bana 28 li paket bırakmıslardı odaya
bi 10 tanede eve aldım rica edip
cocuk bezi gibi bisey

Neyinkinden aldın canım Söyle alayım. Ya bu sıcakta pişik oluruz onla be

Neyinkinden aldın canım Söyle alayım. Ya bu sıcakta pişik oluruz onla be

bana hast.ne verdi canım ben almadım ama eczanelerde vardır
cocuk bezi gibi bisey valla benim hala altımda olmadım daha
pişik zaten lohusa oldugun için arada üşüme geliyor oyle
sıcak basmaları olmuyor bi meme verirken ter basıyor

herkese ii aksamlar bugun eşimin dogum gunu
annem mutfakda kaynanam evinde hazırlık içersinde
bize gelmek istediler pasta kesmek için en guzel
hediyeyi almıs oldu eşim d.gununde

Tamam canımcım sağolasın Ben eczaneye gittiğimde sorayım bakalım. Cuma da hastanede sorarım veriyorlar mı diye

maşallah garfield cim ne güsel yazıosun herkese. ben beceremiorum. senin alıntıları okuorum herkesten haberim oluo:)
öyle ama canım valla sanki kutsal bir görev gibi baya mesai harcıyorum bu iş için..
geçen gün çok uzun alıntılı bi sayfam vardı onu eşim yüzünden iki kez yapmak zorunda kaldım
bana söylemeden yeniden başlatmış pc'yi..

dün ağdaya gittim ben dee. aneem ne acıdı yaw. işin tuhafı ağda yaptırdığım kadın da benle aynı hafta hamile. körler sağırlar yaptık artık

sürekli temiz nasıl oluyosun canım, çok küçük olunca ağdaya gelmiyo ki tüyler..

zaten ölcüm yapmaya gerek yok ki bariz belli oluyor düştügü zaman göbüş :)))
ben eskiden yukardan bakınca göbek deliğimi görebiliyodum
son 1-2 haftadır göremiyorum..hem de eskisi gibi gergin değil göbek deliğimin olduğu bölge..
benim de düştü..

valla ben bi daha gitmicem temiz işte aaa:) azıcık ucundan çıkar artık o kadar da olsun ya. bal döküp yalayacak halleri yok
güldürdün beni kız..aslında doğru neler neler görüyodur onlar..

oras ölede cnm benim paşa sanmam önce gelicem diye tuttursun ben farklılık yapıp agustosa dogurayım diyom herkes haziranda dogurmaya basladı
o kadar tutabilecen mi içinde canım ..

valla o sırada açıklama yapacak durumda olacağımızı hiç sanmıyorum ama canım..
inşallah en kötü ihtimalle jilet yapma fırsatımız olur gitmeden önce..

maşallah bebişine..sezeryan mı olacaksın canım?

canım merhaba,
benim de başından beri büyük kafası
en son gittiğimde 32 haftalıktı ve 2 hafta öndeydi kafası
bizimki 8,62 imiş 32 haftalıkken
benim doktor normal yanlısı ama kafa olayını ben sordum nasıl çıkar büyük olması sorun mu diye
kitle, kist, hidrosefali değil korkulacak bişey yok, zeki olur oğlun dedi..babasının da kafası büyük ona çekmiş dedi..
ama burda bebeğinin kafası büyük olan bikaç arkadaş daha vardı bazı doktorların yorumu da "Türklerin genetik olarak kafa yapılarının büyük olduğu" imiş..
bu şekilde doğuma kadar büyümeye devam da edebilir, durabilir de dedi benim doktor..
duruma göre bakarız dedi..
hayırlısı artık canım..

sağol canım bilgiler için..
papatya çayı neye iyi gelio ki..

valla ben de kendi ailemi bile istemeyesim geliyo bazen..
sanki tek olsam sakin sakin daha rahat edicem ama bilemiyorum tabi..
zaten hassasım biri bişey dese ağlarım bi de onlarla mı uğraşıcam diyorum ama
tek başıma da banyo filan yaptıramam ki..

çok geçmiş olsun canım, inşallah olmaz zararı ilaçların..Allah'ım korusun..

ayy kız senin yerine ben heyecanlandım..Allah yardımcın olsun..sağlıcakla bebişini kucağına al hemen foruma gel e mi..
merak ediyos doğum yapanları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…