2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Süngerini almadık daha canım ortopedik mi olsun normal bi sünger olur mu onu düşünüyorz daha.Uyku setini english home dan aldım 50 liraya uygun geldi fiyatı çok da hoşuma gitti.Yani şimdilik 300e maloldu yatağımız.Beşik de alabilirsin ama çocuk çok çabuk hareketleniyor diyorlar küçük beşikler için de.Düşme tehlikesi olabiliyormuş 4-5 ay sonra.Ama sen oda almıştın bi süre sonra ayırırım diyorsan o da olabilir canım.

kızlar karın catlaklarınız başladı mı

Benim sadece bir iki tane ilk hamileliğimden var canım.Bunda daha hiç olmadı.İnşallah bundan sonra da olmaz.Herhangi bir krem de kullanmıyorum faydası olmuyor diyor doktorlar.

Canım benim sen lohusasın bebeğini kucağına alıp hadi teyzelere baybay yap kızım biz uyumaya gidiyoruz dersin olur biter.Kendin de gider yatarsın kızının yanında dinlenirsin alınmazlar merak etme sen normal zamanda öyle yapmıyordun ne de olsa değil mi...Üzme kendini canım sen kendi dinlenmene beslenmene bak gerçek arkadaşlarınsa alınmamaları lazım.Alınırlarsa da kendileri bilirler canım.Stres yapıyosun boşu boşuna sütün azalır dikkat et canım...

sağol cnm amin

hayırlı haberlerle gel sende

aaaaayy çok heyecanlı

allah sağlıkla mutlulukla kucağına almanı nasip etsin

son 1 yani:)

allah yardımcın olsunn

güzel haberlerini bekliyoruz cnm

dün akşam çok fena mide bulantım ve cırcırım oldu..çok korkuyorum bebişim etkileniyormu diye...
doktorumu aradım dahiliyeye git dedi tahlilleri verdim sonuçları bekliyorum..mide bulantım hala devamm,şimdiye kadar da hiç olmadııım kadar sağlıklıydım aslında 35 +3 deyim şimdi , hiç son haftalarda başına böyle birşey gelen var mı.

canım bende dün gece 2 kere kustum ama isal yok miğdem fenaydı fomadin içtim....haftamda aşağıda çıkar zaten

İnşallah enfeksiyona bağlı değil de yediklerinle ilgili bir şeydir.Ben magvital kullanıyorum o fena ishal yapıyor canım sürekli öyleyim hemen hemen.kısa süreli ishallerin bebeğine zararı olmaz canım bol su iç sadece sen.Enfeksiyon yoksa korkma geçmiş olsun canım...

doktoruna sordunmu normalmiymiş acaba

sormadım canım kaan kocatepede okumuştum son aylarda bazılarının kusması geri geliyomuş... şu anda bulanmıyo..benimki birazda sinirsel biliyorum ben...dün çok sinirlendim kaynanama içime çöktü demek

sormadım canım kaan kocatepede okumuştum son aylarda bazılarının kusması geri geliyomuş... şu anda bulanmıyo..benimki birazda sinirsel biliyorum ben...dün çok sinirlendim kaynanama içime çöktü demek

canım boşver şu günlerde hele hiçbirşeyi takma kafana ...
bende de sinirsel etkenler mevcut ama sallaamıyorumm

amin inşallahh enfeksiyon yoktur,fena stress yaptım..sonuçları bekliyorum..
teşekkür ederimmm canım evet su içmeye devam

Sağol canım, ben de doktoruma sorayım. Sen nerede doğum yaptın?

herkese ii aksamlar bugun eşimin dogum gunu
annem mutfakda kaynanam evinde hazırlık içersinde
bize gelmek istediler pasta kesmek için en guzel
hediyeyi almıs oldu eşim d.gununde

Uzun yıllar sağlıkla mutlu yaşayın canım. Mutlu yıllar eşine...

Canım ya, haklısın. Oğluşun bu yıl çok hasta oldu. İnşallah seneye çok daha iyi olacak. Doğum yaklaşıyor, onun da duygusallığı vardır şimdi. Kendini çok üzmemeye çalış canım

Senin de miniğine kavuşmana az kaldı :))) İyi haberlerini bekliyoruz :)))

Yarın demek büyük gün :))))))) Sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah canım :))))

Canım, bak çok sinirlendim. Millet de ne görmemişmiş. 4 saat oturulur mu? Canım, kibarca uyar ya da kapıyı falan açma. Sana da yazık bebeğine de...

Ben de geçen cuma öğretmenevinde yemek yedim, 2 saat geçmeden tüm yediklerimi çıkardım. Herhalde bünyelerimiz iyice hassaslaştı canım. Sana geçmiş olsun

selam kızlar,
bugün annem gelecekti cam silmeye ve perde yıkamaya
ben de bi gaz eşime de dedim mutfak dolaplarını da biz silelim
bir-iki dolandım baktım yoruldum, bıraktım garibimi mutfak dolaplarıyla baş başa..
annem de hala yok ortalıkta..

neyse ben bi geçmişe bakiym da geleyim..

encirey **garfield** vvuslat serbulo denizkao jasmine_e beyazay serapname
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sabah ağdaya gittim. Rahatladım valla. Geçen sefer canım çookk acımıştı, allahtan bu sefer daha az acıdı. Herhalde doğuma kadar bir kere daha giderim. SOnrası zaten büyük buluşma. Bugün eğer üşenmezsem perdeciye gideceğim. Bakalım beni cezbedecek bi perde bulabilecek miyim?

Ben de geçen cuma öğretmenevinde yemek yedim, 2 saat geçmeden tüm yediklerimi çıkardım. Herhalde bünyelerimiz iyice hassaslaştı canım. Sana geçmiş olsun

sağol canım inşallah ,sadece hassaslaştığı içindir..bende dün bir arkadaşımdaydım kekler börekler çörekler ağır geldi belkide..

Herkese Merhaba doktordan geldim bende çatı mua ni atlattım allaha şükür çok stresliydi. çatım çok darmış 11 Temmuza gün verdi tabi kızımız daha erken gelmezk istemezse. Spinal anestezi istiyorum. bakalım hayırlısı artık nasıl olcak bilmiyom. Spinalle doğum yapan varmıydı tecrübelerini dinlesek. Ağda işini ben dün hallettim bol pudra dökün çok işe yarıyor ilk defa çok az canım yandı

iyilik be canım nolsun 2 ileri bir geri penguen gibiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz ...ohh sıhhatler olsun ben hiç bulaşmadım o işlere jilet sağolsun :)

sağol canım inşallah ,sadece hassaslaştığı içindir..bende dün bir arkadaşımdaydım kekler börekler çörekler ağır geldi belkide..

İshal durumun nasıl canım?

Ayne canım, ben de pudrayı bolca kullandırdım. Çatı muayenesi nasıl yapılıyor? Biz daha o aşamaya gelmedik :)))

sormadım canım kaan kocatepede okumuştum son aylarda bazılarının kusması geri geliyomuş... şu anda bulanmıyo..benimki birazda sinirsel biliyorum ben...dün çok sinirlendim kaynanama Içime çöktü demek

kaynana off bunlar hiç bitmezler..niye canını sıktı ki canım geçmişi okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…