2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın canım doğru dion inssan evde daha çok yoruluyor çalışalım as daha sonra bebişlerimizle uzun geçiririz inşallah

günaydın tabikisi annen iyi olacak canım sen olumsuz düşünme yeter bendede şimdi oturuyorum ya kalkarken sanki çocuk aşağı tarafıma toparlanmış çıkacakmış gibi acıyor

trombosit düşüklüğü nasıl oluyor canım geçmiş olsun..benim de kanım düşük ama bu farklı bişey oluyor sanırım..

üzüldüm canım senin adına, bazen büyükler de çocuk gibi oluyolar demek ki..
inşallah bu bebişde öyle sıkıntılar olmaz canım..

gunaydın kızlar doğum yapanlara geçmiş olsun bebişleri sağlıkla büyüsün diyorum
sıradakilerede allah kolaylık versın
bakalım bizim sıpalar ne zmaan gelcek

gunaydın kızlar doğum yapanlara geçmiş olsun bebişleri sağlıkla büyüsün diyorum
sıradakilerede allah kolaylık versın
bakalım bizim sıpalar ne zmaan gelcek

gunaydın ya cok az kişi kalmaya başladık sezeryanlar patır patır döküldü benim kızçem ne zmana gelcek acaba meraktayım gelsede sevsem diyorum ama ya nasip tabi

Son düzenleme:
kızlar karın catlaklarınız başladı mı

canım bende yok şükür ama annemde baya var biliyorum olması kuvvetle muhtemel yani çok su içiyorum belki ondandır ama misafir gidince içerden son hal ne olur bilemem tabi

Son düzenleme:
Kizlar umarim herkes iyidir. Lafin ortasindan dalacagim cunku icimi bosaltmaya siddetle ihtiyacim var.
Ikidir ayni seyi yasiyorum sinirlerim zipladi yine. Arkadaslarim bebek gormeye diye geliyorlar, sagolsunlar ama her gelen en az 4 saat oturuyor. Biri gecenlerde gelirken 2 kucuk cocuguyla geldi ev talan oldu, bagris cigris bir yandan, bebegi durtup durmalari bir yandan.. Bir digeri az once gitti, geldiginde tam kizimi uyutuyordum, ay sevelim uyumasin diye aldi mememden, cocuk pinpon topu gibi bir kizinin kucaginda bir kendinin. Tam 4 saatir uyumadi, uyutamadim.Tam mememe aliyorum daliyor, kizi gelip basliyor ayaklarini oynamaya hoop bebek uyaniyor. Sariyoruz basa. Kirmak istemiyorum bir sey soyleyemiyorum, gurbet ellerde insana ihtiyacim var, aslinda sevdigim insanlar ama neden bu kadar anlayissiz oluyorlar ki? Ogle yemegimi bile yiyemedim, sutum toplanmadi resmen. Kizim ac, dinlenip uyuyamadigim icin sutum birikmiyor. Agladim aglayacagim yaa..
Bir de su ahkam kesmeler yok mu... Klima acikti, bebegi altina dogru goturdu ben de rica ettim o tarafa gitmesin diye. Neymis bir arkadasi bebegini cok korumus hastalikli olmus, bir digeri klimanin altinda buyumus cok saglikliymis. Iyi o zaman yeni dogmus bebegi buz gibi hava ufleyen makinenin altinda uyutayim bari. Ay deliricem yaa

töbe yarabbii ben bile sinir oldum burda yani daha 2 haftalık çocuk rahatsız etmeyelim bırakalım uyusun dieceğine alıyor bide kızının kucağınada veriyor değişik gerçekten ama iyi sabretmişin yani ben olsam patlardım çoktan daha çocuk doğmadan bile ben neler düşünüom kötümüyüm neyim Neyse canım sen sakin olmaya çalış baksana çocuğunada yansımış huysuzlaşmış güzelce yemeğini ye sakinleş bebişine lakır lakır süt olsunda uyusun dinlensin minnoşta

Sen açık açık soylesene bebeği uyutucam ben de uyuyacağım kusura bakmayın de git yat kohusasın sonuçta on larda ister otursun istger gitsin...Çok kırılırlarsa keyfin gelince özür dilersin unutulur gider kendi canını hiç üzme

Sagol canim destegin icin. Patlama noktasina geldim de ayip olur diye sustum kaldim. Gozlerim kapaniyor, gece kirk kere kalkmisim, umru degil. Bir de bana diyor ki bebegi alirken, biri benim cocugumu uyurken alsa gozlerini oyarim. Ama kusura bakma sevicem iste dedi. Olur musun oldurur musun

alem kadınmış ama alırkende yerini yapmış hemen tıkamış lafı

Ah be canim keske yapabilsem. ben oyle bir sey desem arkamdan kirk kulis doner. Herkes beni haksiz bulur kesin. Buralarda dostluk ince bir iplige bagli. Yalnizlik da cok zor. Kabahat bende, politik bir sekilde uyarmayi beceremiyorum ben. Ya susmam lazim ya da dag deyip dangirdarim, kendimi biliyorum.

esracım seni cok ama cok iyi anlıyorum ..
bir de sen yumusak yuzlusun diye yapıolardır eminim hani guleryuzlusun falan ya
nasılsa alınmaz nasılsa bişey demez modunda galiba hepsi
bence gerekiosa uyar
korkma ona bişey diyemezler
cunku ne de olsa sen lohusa kadınsın anlarlar
ruh halinden
hem bebek görmeye o kadar uzunmu gelinir ya
bizde 40 gun bebegi kimseye göstermezler dusun
bu neymiş 4 saat oturma bebegi mıncıklama
oyuncak bebek mi bu
uyumana da dikkat et sutun kesilmesin insallah
biraz da moralle alakası var sutun
az diye dusunme kızıma yetecek..bu gunler gececek diye dusun bitanem
allah kolaylık versin canım
cahile laf anlatmak zor gercekten senin yerine koydum kendimi anlayıssız insanlara laf anlatmak hele ((

ayy canım yaa hakkaten ne dengesiz insanlar var... hasta ziyareti kısa olur sen daha hasta sayılırsın..anam o kadar çok aklı varsa kendine saklasın diyesi geliyo insanın ...sende bebeği başka odada emzir uyut bari tatlım perişan olacak çocuk

1 aydır çok fena çatladım iğrenç kırmızı kızrmızı

bendede 2 haftadır başladı üst taraflarda yok aşağı taraflarını göremeyince aynada farkettim görüncee amanınn diyee bağırıyom Neyse napalım olacak artık takmıom çatlağı falan

alem kadınmış ama alırkende yerini yapmış hemen tıkamış lafı
Sorma, agzi fena laf yapar.

Canim benim cok sagol. Gercekten moralim yerlerde. Belki onemsiz ama lohusayken zaten her sey batiyor. Simdi mama hazirladim birazcik. En azindan uyusun da ben de kendime geleyim. Birilerinin anlayissizligi benim kizimi ana sutunden mahrum ediyor. Sirf bu yuzden ilk defa mama verecegim kizima :84:

Gidip yaticam sonra. Umarim sutum kendine gelir

çok sağol canım ağlamaktan gözlerim ağrıyo valla bugün..akşam çok şükür iyiydi..ben valla bugn hast.uğruycam gene ordan eve geçicem yarım gün çalışıyorum zaten gidip hemen hastahene çantamda eksiklerime göz atıp bugün bitiricem odamızda gelicek bu hjafta hiç düzesim de yok kaynanamda sağolsun eltilerim çok ilgilenmişler gibi annemle ve benimle ee onlarla düzersin bu halimde daha neyi ima ediyor valla..

inanmıyorum böyle insanlara ya benim yanımda anne kalamayacak kaynanam kalacak ama ben baştan kestim misaifr mi geldi bebek sevelim mi dedikerl uyandırmak yok çocukların kucağına vermek yok..öpmek yok hepsini baştan keseyim misafirleere sen maahçup olma dedim ama moralini bozma insanlar çok dengesiz sanki kendilerini bu dönemleri atlatmadılar ya verme başka odan varsa müsait değilim hemen geliyorum bebek rahatsız oluyor de hatta kızsan da hak yani..

Sagol tatlim. Yol yordam bilen insanlar sandiklarim daha rahat davraniyorlar. Gelen yayiliyor evde. Sanki gun yapiyorum burada. Kimsede anlayis kalmamis. Aman size kupe olsun, alip bebeginizi kacirin iceri. elletmeyin. Bir de kiz ayaklarini oynuyor sonra bebegi kucaklamak istiyor

Bir dahakine dedigin gibi yapacagim canim cok sagol. Bu da bana ders olsun. Insanlar kirilmasin diye benim sinirlerim harap oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…