- 25 Şubat 2011
- 2.240
- 0
günaydın kızlarişte son 3 günüm uzattım biraz çalışmayı ama olsun pek sorun olmuyo evde olsam belki daha cok yorulcam temizliğimi tam yapmadım daha bakalım bu haftasonu artık nasipse
bizimde park yatağımız oldu sonunda ben baya geç bıraktım bu işleri galiba herkes bitirdi pazatesi sipariş ettim dün elimize geçti minikbaby.com diye bi site var kesinlikle süperler tam istediğim ürün hiçbir sorun olmadı maillerle bilgilendirildim kurulumla ilgili ayrıca bebişimin ihtiyaçlarını burdan sipariş etcem öneririm herkese
güle güle kullanın canım doğru dion inssan evde daha çok yoruluyor çalışalım as daha sonra bebişlerimizle uzun geçiririz inşallah
günaydınlar annem için güzel dilekleriniz için çok teşekkürr ederim çok işallah iyi olacak işallahh..yoksa ağla ağla bi hal oldum..bu arada yürürken çok fena oluyorum kaldıramıyorm sanki altıma kaçıracakmışım gibime geliyo..geceleri sancım oluyor arada..tuğçecim şu an nasıl heyecanlısındır canım benim işallah sağ salim alırsın eymeni kucağına dualarım seninle..
günaydın tabikisi annen iyi olacak canım sen olumsuz düşünme yeter bendede şimdi oturuyorum ya kalkarken sanki çocuk aşağı tarafıma toparlanmış çıkacakmış gibi acıyor