Canim ne yaparsak yapalim kiskanmamalari mumkun degil. benim oglan kizkardesimin bebegine kasla goz arasi cimdigi basiyordu. Yapacagimiz en iyi sey cok dikkat etmek. Sonuca saniyede zarar verebilirler, onlar daha kucuk ve bilincsiz. Ben maksimum dikkat etmeye calisiyorum ve bir yandan kirmamaya calisiyorum oglumu. Ama kizin kafasinda darbuka caliyor bazen, inan sukunetimi korumam kolay olmuyor. Bir de bingildaga dikkat cekmedik hic, merak eder de bastirir diye.
Canim acil sifalar diliyorum, cok uzuldum. Hastaliga netten baktim, zor bir hastalik ama tedavisi yok denmiyor. Allah yardimciniz olsun, gercekten zor bir durum
Tesekkur ederim kendi adima
Agda meselesi Turkiye'de zor hakikaten :26: Burada ise tam tersi, tuysuz olunca garipsiyorlar. Cin'de evlendikten sonra tuy almak ayipmis. Ben yine de agda yapacaktim ama ansizin suyum gelince dusta halletmek zorunda kaldim kisa yoldan :26:
Selam canim, iyiyim. Hayirlisi olsun, demek ki hersey yolunda
sagol canim, cok tesekkur ederim. Darisi basina insallah
Senin bahanen hazir bak
Kizina dersin, sen istedin simdi boyle yapma diye.. Annem hep bana kardesimi benim istedigimi, ondan yaptigini soylerdi. Kardesimi bir kere bile kiskandigimi hatirlamiyorum. Ben simdi benim oglana soyluyorum inanmiyor sipa. ben istemedim ki, kedi baktik Allah verdi diyor
(Sene basinda bahcemize yavru kediler dusmustu daha gobek bagi yeni dusmus, onlari buyutup sahiplendirmistim)
Arinacigim hakkinda hayirlisi olsun. Ben de o arkadasinla hemfikirim. Dogum sancilarini cekerken neredeyse pisman oluyordum normal denedigime ama cok kolaymis simdi anliyorum. Dun bir arkadasim bendeydi, normal dogurmus o da, dedi ki hic acilma olmadan takmislar epidurali ona. Hic sanci cekmemis. Zaten mesele sancilarda. Ikinmak, bebegin gelisi cok kolay. Agri esigin yuksekse cok sanci bile olmuyor ama beninki dusukmus anladim. Yine de yarin doguracak olsam normal yaparim. Hic dogurmus gibi degilim, sezaryen daha gozumde buyuyor benim artik. Ama en onemlisi bebegin iyi olmasi, saglikla gelmesi. Kizimin belinde dugum olmustu kordonu, boynunda olsaydi napardim bilmiyorum.
benim de doktorum girmedi dogumuma. O gun izinliymis. Ebe dogurttu ama Turkiye sartlari da malum. Bazi devlet hastaneleri gercekten kotu davraniyor insana. Insanin rahatini dusunmesi kadar normal bir sey olamaz. hayirlisini dileyelim hayirlisi olsun canim insallah. Ben de 2-3 kisilik bir yerde dogursam bunalima girerdim kesin.
Canim ben anlayamamistim. Anlamayabilirsin.Benimki 1 haftada donmus yerlesmis. Dogumdan az once yaptiklari ultrasonda gorduler kanala girdigini ben de sok gecirdim. Hic anlamadim dondugunu sipamin.