ayyy evet tatlım insan bi karar verince rahatlıyo sanki... hastane felanda içime sindi dediğim gibi bide ağrı pompası olayını öğrenince tamam dedim sezeryan olsun... ama ben biraz gel git akıllıyım sağım solum belli olmaz gene
Hadi gözün aydın keşke bende rahatlayabilsem. Yarın çatı muay. var :18: yarın konuşcakmışız. sezeryan hangisi olcak spinal mi ? Epidural mi:) Pompa olayı nasılmış ki... Gitmeden öğreneyim.Doktora söylerim bende
genel anestezi istiyorum canım ben... ağrı pompası takilıyoo dedi ama bilmiyorum ki hiç nasıl bişey ama ağrıyı yok ediyomuş ve konrolu sendeymiş. sende sezeryan düşünüyosan mutlaka sor tatlım..
genel anestezi istiyorum canım ben... ağrı pompası takilıyoo dedi ama bilmiyorum ki hiç nasıl bişey ama ağrıyı yok ediyomuş ve konrolu sendeymiş. sende sezeryan düşünüyosan mutlaka sor tatlım..
face yazmıştım. Ömer Deha mız 3700 kg 51 cm olarak 37. haftamızda spinal anestezi ile dünyaya geldi. Oğluşu tanıyamadım. çok değişik geldi gözümüze. Abisine, bana ve babasına benzetemedik. Kan grubu bile bizden farklı. Hani sürekli kamera ve fotoğrafçı takibi olmasa karıştı sanıcam:) Yatğı doğrulttum arkama yaslanarak yazıyorum. 2 defa ayağa kalkıp yürüdüm. ilk yürürken çok zorlandım karnımda ağrı vardı. İkincisinde daha rahattım. Ama hala sağa sola dönemiyorum. Kendiliğimden doğrulamıyorum. Yarına düzelirmişim. Zaten sabahkindende daha iyi dururmdayım. Ağrı kesici iğne falan yaptılar. Ağrı eşiğiminde yüksek olduğunu söylediler. Ağrı varmı diyorlar bende doğal olarak kesi yerinde acı olduğunu ama dayanılmayacak bir ağrı acı olmadığını söyleyince şaşırıyorlar:) Ne yapayım orası mecbur acıyacak bir süre. dediğim gibi öyle korkulacak bir acıda değil. Sütüm ilk gün olmasına rağmen gayet iyi geldi ama yinede yetmedi. ben nuby nin kaşıklı biberonunu getirmiştim ona mama hazırlayıp içirdiler. Durmadanda emmek istiyor neredeyse yara yapacak. emzik verdik oyalamak için. Hemşire az önce şırıngayla doyurdu kaşıkla yiyemiyormuş tam olarak diye. bebişim şimdi emziğini emiyor bana bakarak:) Eliylede tutmş emziği sanki elinden alıcaz:) 11 den beri 3 bez kullandık. 1 defa body sini değiştirdik. Ben çok terledim. 2. geceliğimi giydim.5-6 tanede olsa yetmeyecek gecelik. klimayı bebeğe zarar verir diye açamıyoruz. Üzerimde örtülü sabah değiştiricem yine. Serum 3000 cc alıcakmışım. Şu an 3. sünü taktılar ve bu bitince sonmuş çok şükür. 23 den itibaren su meyve suyu çay kahve ,bisküvi, ve krakeri serbest bıraktılar. nasıl sevindim anlatamam. yemek yiyememek çok kötü. Hatta su bile içemedim. sabahta kahvaltı yapabilecekmşim. Bence sezeryanın en büyük sıkıntısı şu karındaki ağrıyla doğrulabilmek ve ayağa kalkıp yürüyebilmek. şu anımın zaman kaybıyla geçtiğini düşünüyorum. normal doğum olsa muhtemelen evdeydik şuan. şimdi yarın gecede burdayız. face e yarın resim atarım. Aklıma gelenleri yazdım. Geçmişi okuyamadım yine. Umarım herkes iyidir. Sevgiler
günaydın annişler... bugün son gün yarından itibaren hayatım tepe taklak değişecek sabah hastaneye yatıcam bakalım... evim temizleniyor su an halı perde koltuk ne varsa iyiki diyorum son güne bırakmışım temizlik işini yoksa yine batacaktı ev... ( bende koca bir bebek varda...) dün akşamdan beri evde tv yi tamamen kapattım hiç bir şekilde izlemiyorum artık en son eşim ezele bakarken mutfakta ( ki ben o sırada play station oyunuyordum ) su içmeye diye gittim bir de ne göreyim kadını yatırmışlar ameliyat masasına ezel de tepesinde dr yapcak bişey yok ölcek diyo... Bir koptum ki orda sormayın gitsin nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum böyle yazık eşim de şasırdı... o yüzden bugün tv radyo gibi herhangi bir dış uyarana maruz kalmama kararı aldım... çok hasssaslaştım zaten alıngan ve hassas bir insanımdır...
akşam üstü de annemler gelecek lohusa yatağımı hazırlıcaz insallah akşama da kimseyi istemedim annem gelcekti akşama kalma dedim eşimle baş başa olayım istedimikimizin baş başa olacağı son gece olcak ne de olsa bol bol ps oynarız artık
bir dün markete gittik akşam markette bir sancı girdi ki sormayın gitsin ilk kez böyle oldum sanki aşağıdan biri bıçak sapladı hala ağrı var altımda ama başka bir belirtide yok gitmedim hastaneye falan... ama yürümem bile birden daha da değişti walla...
hepimiz cahiliz canım yaa sorma...hakkında hayırlısı olsun erken doğum olmucak nasılsa artık doğarsa da gönlünü ferah tut canım...
heh işte ayınısı dün bana da oldu hala da devam ediyo ama düzensiz dediğin gibi....
gözün aydın canım tekrardan Allah analı babalı büyütsün insallah....
canım annenin hastalığı şekerle mi ilgiliydi...
Aman canim son anne ol, yeter ki vaktinde gelsin sipa. Bugun hastanedeydik, benimle birlikte hamile olan biri vardi, onu gordum; hala karnindaydi bebis. Nasil kiskandim anlatamam. Hamileligime doyamadan geldi bebisim benim. Aslinda neredeyse hep acik kk ama genelde emzirirken tek elle okumakla yetiniyorum. Ancak emzirirken oturabiliyorum basina. O zaman da yazamiyorum pek. Sonra da is guc cikiyor. Sena iyi cok sukur, bugun kontrolumuz vardi. Gelisimi iyi cok sukur. Yalniz simdiden tavsiyem olsun, sIk arayla emzirin bebisleri. Ben uyuyor diye ellemedim, 3 saat civarinda emzirdim, geceleri 4-5 saate uykuya biraktim; kilo alimi bekledigimden az oldu. Doktor araliklari cogalt dedi. Ilkos genelde iyi kardesine karsi ama bize karsi pek iyi degil. Cok laf yetistirmeye basladi. Belki bu sekilde yansitiyordur. Bu hafta okulu bitecek,, annem de 10 gune donecek, iste o zaman yandigimin resmidir. Sicaklarda sabirlar diliyorum, gercekten zor oluyor ama bebislerin gelisimi icin deger dogrusu. Azicik daha sabir.
epiduralin genel anestezi için uygulananı demek bu da.... hiç duymamıştım.... benim epidural spinal kombine olcakmış...
Selam kızlar
Ne güzel doğumlar başladı. Bende beklemedeyimNormal doğum düşündüğüm için artık sevgili oğlum ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem doğuma
Ben şöyle geçmişe bakınıp geleyim.
hoşafımı da kaynattım şimdi çok şükür....
Hoşgeldin cnaım. Yazdıklarınızı okuyorum ve heyecanınıza ortak oluyorum. Ben iyiyim. Şükür, oğlumun kıyafetleri yıkandı, ütülendi. Gerçi bi tek yünlüleri kaldı. Onlar da bitince derin bi oh çekeceğim :))))
face yazmıştım. Ömer Deha mız 3700 kg 51 cm olarak 37. haftamızda spinal anestezi ile dünyaya geldi. Oğluşu tanıyamadım. çok değişik geldi gözümüze. Abisine, bana ve babasına benzetemedik. Kan grubu bile bizden farklı. Hani sürekli kamera ve fotoğrafçı takibi olmasa karıştı sanıcam:) Yatğı doğrulttum arkama yaslanarak yazıyorum. 2 defa ayağa kalkıp yürüdüm. ilk yürürken çok zorlandım karnımda ağrı vardı. İkincisinde daha rahattım. Ama hala sağa sola dönemiyorum. Kendiliğimden doğrulamıyorum. Yarına düzelirmişim. Zaten sabahkindende daha iyi dururmdayım. Ağrı kesici iğne falan yaptılar. Ağrı eşiğiminde yüksek olduğunu söylediler. Ağrı varmı diyorlar bende doğal olarak kesi yerinde acı olduğunu ama dayanılmayacak bir ağrı acı olmadığını söyleyince şaşırıyorlar:) Ne yapayım orası mecbur acıyacak bir süre. dediğim gibi öyle korkulacak bir acıda değil. Sütüm ilk gün olmasına rağmen gayet iyi geldi ama yinede yetmedi. ben nuby nin kaşıklı biberonunu getirmiştim ona mama hazırlayıp içirdiler. Durmadanda emmek istiyor neredeyse yara yapacak. emzik verdik oyalamak için. Hemşire az önce şırıngayla doyurdu kaşıkla yiyemiyormuş tam olarak diye. bebişim şimdi emziğini emiyor bana bakarak:) Eliylede tutmş emziği sanki elinden alıcaz:) 11 den beri 3 bez kullandık. 1 defa body sini değiştirdik. Ben çok terledim. 2. geceliğimi giydim.5-6 tanede olsa yetmeyecek gecelik. klimayı bebeğe zarar verir diye açamıyoruz. Üzerimde örtülü sabah değiştiricem yine. Serum 3000 cc alıcakmışım. Şu an 3. sünü taktılar ve bu bitince sonmuş çok şükür. 23 den itibaren su meyve suyu çay kahve ,bisküvi, ve krakeri serbest bıraktılar. nasıl sevindim anlatamam. yemek yiyememek çok kötü. Hatta su bile içemedim. sabahta kahvaltı yapabilecekmşim. Bence sezeryanın en büyük sıkıntısı şu karındaki ağrıyla doğrulabilmek ve ayağa kalkıp yürüyebilmek. şu anımın zaman kaybıyla geçtiğini düşünüyorum. normal doğum olsa muhtemelen evdeydik şuan. şimdi yarın gecede burdayız. face e yarın resim atarım. Aklıma gelenleri yazdım. Geçmişi okuyamadım yine. Umarım herkes iyidir. Sevgiler
canım cok saol cok guzel bi duygu allah hepinize nasip etsin
şimdi yazdıklarına cvp vereyim
agrım yok sadece hast yatagına alıstıgım için kendi yatagıma kalkıp yatınca agrıyor ama abartı bi durum deil ki ben hayatımda ilk defa ameliyat oluyorum hatta ilk defa dikiş atıldı vucuduma dusun yani gazım cok rahat cıktı hatta ayıldım hiç agrım yok hemşireye bu normal mi ben hiç agrı hisetmiyorum dedim kız kimseye deme dedi ben de gelen herkese dikiş yerlerim cok agrıyor deyip nazarı onlemeye calıstımtaburcu c.tesi saat 4 de oldum 2 gece kaldık yani sutum dun geldi ama az sezeryandan
dolayı 72 saat gelmemesi normalmis genede her agladıgında emzirdiler uyarı vermek içinmiş bide benim bebiş kucuk dogdu 2 630 cıkısda 2450 ile taburcu olduk carsamba gunu kontrol var inş.kilo almıstır yoksa mamagogusum boş cektigi için sağ gogusum biraz oldu sol gogusumuzu zor tutuyoruz biraz hatta tutamıyoruz
o yuzden agrı ve sızlama var tabi ki 78 ile doguma gittim suan 71 kiloyum ki benim kucuk sizin daha kilolu oldugu için bi 8 kilo rahat gider duş hemen ertesi gun hast de aldım dikişler estetik dikiş istedim ben kadın dogumcu ve cerrah bir girdi yapıstırma kaynadı bile eşim doguma girdi zaten ben sabah 8 den saat 14.30 a kadar sancı cektim 3 cm acılma ile gittim o kadar saat sadece 4 cm oldu ve ben dayanamadım beni sezeryana alın dedim eşim doguma girdi ona ucuyorum dedim bayıldım
ayıldım pelin hanım cok yakıslı bi oglunuz oldu dediler hemen ayıldım zaten 15:00 de girdim 15:15 de cocuk cıktı dr.basımda bekliyodu bebege narkoz gitmesin die
bayılır bayılmaz bebegi hemen cıkarmıslar eşim videoya cekmis o yuzden uyanmak cok kolay ay şimdilik bu
[
hoşgeldin canım çok ihmal ettin bizi yaaa nerelerdesin sen facede görüyorum gerçi ama buranın ortamı sıcaklığı başka burayada gel tatlım
Hoşbuldum hayatım.Valla ben bir ordayım bir burda İnanılmaz sıkıldım evden, kendimden. Face de de oyunlarım var, ondan giriyorum. Hatta oyunlardan bile sıkılmaya başladım, sanırım yavaş yavaş bunalıma giriyorum. Kendime aynada bile bakmak istemiyorum Saldım iyice... Dün tüm gün salak salak yattım, eve geldiğinde eşim hazırladı yemeği bile :44: Oğlumun da pek gelmeye niyeti yok gibi Öyle bekliyorum işte
Sen nasılsın bu arada ?
Onları ayrı ayrı yapmıyorlarmıydı?
Niye ikisini birden yapcakmış. Hiç duymamıştım.
ayyy canım yaa normali beklemekte stres gerçekten ama medeni cesaretinden dolayı kutluyorum seni... ben sezeryan olucam 20 temmuzda son tahlilde kararım bu bakalım değişmezsebunalım olayı bendede var kaynanama taktım kafayı gene boğasım geliyo düşün o kadar sinir oluyorum... normal tepkiler değil tabi ama napim elimde değil... inşallah bunlarda geçicek canım yaaa Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ya aslında ben normalden tırsıyorum; ama kiminle konuşsam kesinlikle normal dene diyorlar. Daha önce normal olup, sonradan sezeryan olan bir tanıdığımı gördüm. Normalden şaşma dediİşte milletten gazı alıp normal olsun diyorum. Doktorum zaten tamamen normal yanlısı, bebeğim iri değil, ben çok kilo almadım, çatımda müsaitmiş... Eeee bunlar varken, bende normali deneyeyim diyorum. Bu Cuma yeniden doktora gidicez işte, aklımda bazı sorular var, onları sorucam ve ona göre artık normal istediğimi söyleyeceğim. Sonuçta yaz ayındayız, malum tatiller ve izinler başladı. Doktorumun olmamasından korkuyorum ben. Onu kesin belirleyim diyorum
Sana da hayırlısı olsun canım. Sezeryan ya da normal elbet bir şekilde çıkacaklar işteAllah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah.
Ay sorma bende millete sarmak istiyorum :2: En ufak bi şeyleri dokunuyo bana da :44:
canım beni tek düşündüren şu kiHosgeldin :) ara ara gir anlat emi neler yapiyorsun? ben yarim annelik olayina takildim. Eger sezaryen yapmak yarim annelikse ben 1,5 anneyim. İsin ilginci sezaryen oldugumda 1 yil kendini hissettirdi kesi yerim, her gun dogurdugumu yeniden yeniden hissettim. Oysa ki normal dogurduktan iki gun sonra hic dogurmus gibi degildim. Sanki biri kapima bebek birakmis gibi simdi. Sanki normal dogum yarim annelik. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Ben linki koyarken neden sezaryen oluyorsunuz demedim, Turkiye'nin beni de icine almis aci gercegini gorelim istedim. Normal canim, yerleri daraliyor. Hickirik tutunca da rahatsiz oluyordum ama aci yoktu. Belki ic karnin dardir canim.Primanin iri deliklileri var canim su an onlari kullanIyorum cok memnunum. Hayirlisi ile kavusursun insallah canim mis kokuluna.
bebekleri büyütürken senden çok tüyo alıcaz inşallah canım..Aman canim son anne ol, yeter ki vaktinde gelsin sipa. Bugun hastanedeydik, benimle birlikte hamile olan biri vardi, onu gordum; hala karnindaydi bebis. Nasil kiskandim anlatamam. Hamileligime doyamadan geldi bebisim benim. Aslinda neredeyse hep acik kk ama genelde emzirirken tek elle okumakla yetiniyorum. Ancak emzirirken oturabiliyorum basina. O zaman da yazamiyorum pek. Sonra da is guc cikiyor. Sena iyi cok sukur, bugun kontrolumuz vardi. Gelisimi iyi cok sukur. Yalniz simdiden tavsiyem olsun, sIk arayla emzirin bebisleri. Ben uyuyor diye ellemedim, 3 saat civarinda emzirdim, geceleri 4-5 saate uykuya biraktim; kilo alimi bekledigimden az oldu. Doktor araliklari cogalt dedi. Ilkos genelde iyi kardesine karsi ama bize karsi pek iyi degil. Cok laf yetistirmeye basladi. Belki bu sekilde yansitiyordur. Bu hafta okulu bitecek,, annem de 10 gune donecek, iste o zaman yandigimin resmidir. Sicaklarda sabirlar diliyorum, gercekten zor oluyor ama bebislerin gelisimi icin deger dogrusu. Azicik daha sabir.
mecburi sezeryan mı sen mi istedin canım?günaydınnnnn herkese maşallah çoğunluk haziran annesi olmuş neredeyse doğum yapan arkadaşlar bebeklerini iyi günlerde büyütsünler sütleri bol bol olsun inşallah bu arada ilk temmuz anneside ben olacağım sanırım doktorumla sezeryan tarihini kesinleştirdik 1 temmuz çok heyecanlıyım geçmiyecek gibi gelen günler okadar hızlı geçtiki hala şaka gibi geliyor bana
benim doktorlardan biri 7. aydan sonra, diğeri de 32. haftadan sonra yasak demişti..günaydın kızlar
benim de sata göre 30 temmuz ama bebek öndeymiş 21 temmuz görünüyor, ben ayıp ama bişey sormak istiyorum naapayım içimizde tecrübeli anneler de var (benim ilk gebeliğim de) sizin eşinizle ilişkiniz devam ediyor mu? ediyorsa ne sıklıkta etmiyorsa ne zaman bıraktınız bu ne ile ilgili? çok sordum kusura bakmayın ama sizden başka kimseye de soramam zaten
günaydın kızlar çok canım sıkkın annemin tedavisi burda devam edilemezmiş şimdi ankara istanbul nerede ii doktor varsa onu arıyoruz dualarını eksik etmeyin...bebeğim annemsiz doğsun istemiyorum..herkesin annesi yanına benimki değil çok kötüyüm çok
canım benim, inan ki çok üzüldümşekeri düzeldi canım..şeker değilmiş nasıl doktorlar bilemiyoruz pemfigus denilen bi hastalık ilk başta nereye giderseniz gidin tek tedavi kortizon demişlerdi dünde ee iiyileşme yok başka bi yere götürün diyor doktorlar bu kadar kolay mı yaa..ölümcül hastalık diyor doktorlar yaralar vücüdunun her yerini kaplamış beni hastaheneye de koymuyorlar dayanamıyorum
benim annem olamayacak yanımda
ağda olayını ben de çatıya gitmeden yapıym diyorum ama doğuma kadar küçük küçük çıkarsa napıcamCanım,ne güzel tüm işlerini bitirmişsin..ben de 36+1 deyim şuan sadece hastane cantam hazır,bebeğin odası vs. hazı ama eşyalar yerleşecek,tül ve perde siparişi verdim gelecek,temizlik vs. var..kısmetse bu hafta son iş yerinde birçok işimi hafta sonuna ya da önümüzdeki hafta içine bıraktım...kısmet artık bebeğim o zamana kadar gelirse...!!! naparım bilemiyorum...
Annen umarım en kısa zaman da yanında olur canım,onların yeri ve içimizdeki huzuru başka tabii...
Geçen hafta ağda yaptırdım doktorum da çatı uayenesi falan ,yapmadı..önümüzdeki hafta belki bakar..birde bu sıkıntıların içinde onu düşünmek zorundayız..(ağda)
Yeni bebeği olan tüm arkadaşlara, "Allah analı babalı büyütsün" diyorum,sağlıcakla büyütün bebeklerinizi ,darısı bizlerin başına inşallah...
Herkese çook selamlar..(biz hala ... çalış ,çalış,çalış...)
hadi hayırlısı canım az kaldı..en azından bi belirlilik var hayatında.. normal doğumda o da yok..günaydın annişler... bugün son gün yarından itibaren hayatım tepe taklak değişecek sabah hastaneye yatıcam bakalım... evim temizleniyor su an halı perde koltuk ne varsa iyiki diyorum son güne bırakmışım temizlik işini yoksa yine batacaktı ev... ( bende koca bir bebek varda...) dün akşamdan beri evde tv yi tamamen kapattım hiç bir şekilde izlemiyorum artık en son eşim ezele bakarken mutfakta ( ki ben o sırada play station oyunuyordum ) su içmeye diye gittim bir de ne göreyim kadını yatırmışlar ameliyat masasına ezel de tepesinde dr yapcak bişey yok ölcek diyo... Bir koptum ki orda sormayın gitsin nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum böyle yazık eşim de şasırdı... o yüzden bugün tv radyo gibi herhangi bir dış uyarana maruz kalmama kararı aldım... çok hasssaslaştım zaten alıngan ve hassas bir insanımdır...
akşam üstü de annemler gelecek lohusa yatağımı hazırlıcaz insallah akşama da kimseyi istemedim annem gelcekti akşama kalma dedim eşimle baş başa olayım istedimikimizin baş başa olacağı son gece olcak ne de olsa bol bol ps oynarız artık
bir dün markete gittik akşam markette bir sancı girdi ki sormayın gitsin ilk kez böyle oldum sanki aşağıdan biri bıçak sapladı hala ağrı var altımda ama başka bir belirtide yok gitmedim hastaneye falan... ama yürümem bile birden daha da değişti walla...
aynen ben de öyleyim canımayy benimki hiçbişi sormuyo öyle ya bende normal yapcak yürekte yok nasıl olcaksa artık
selam canım,Selam kızlar
Ne güzel doğumlar başladı. Bende beklemedeyimNormal doğum düşündüğüm için artık sevgili oğlum ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem doğuma
ne güzel yaa inşallah kolaycacık doğurursun tatlım...aslında düşündüğünde normal daha az acılı ve daha mantıklı ama panikli insanlara göre değilyani bana dediğin gibi hakkımızda hayırlısı artık... Sar anam sar bida kimseye böle nazımız geçmez.. akşam kaynanam gelicek trip yapıcam ben mesela şimdiden planladım
canım beni tek düşündüren şu ki
maalesef türkiyede normal doğum da "normal" olmuyor,
suni sancılar, kesiler, dikişler, sezeryandan beter hale de gelebilioyo insan
mesela ben her ay 120 lira bayılyorum doktoruma
normal olursa hastanede nöbetçi kim varsa o yaptıracakmış doğumu, yada illa doktorum yaptırsın istiyosam
suni sancıyla onun nöbetine denk getirerebilirmişiz..
böyle bi saçmalık olabilir mi, oluyor işte
6 tane kadın doğumcu var burda, hepsi de aynı
kötünün iyisini seçiyoruz mecburen
Allah'ım yardım etse de çok fazla onların eline bırakmasa bizi diye dua ediyorum artık..
yada sırf bu belirsizlikler yüzünden sezeryana yöneliyo insanlar
tabi bide sezeryan olunca özel oda tutma ihtimalin var
yoksa 2-3 kişilik normal odalarda olacaksın burda ki o da berbat bişey olur herhalde..
bebekleri büyütürken senden çok tüyo alıcaz inşallah canım..
çok ihmal etme buraları da..
mecburi sezeryan mı sen mi istedin canım?
benim doktorlardan biri 7. aydan sonra, diğeri de 32. haftadan sonra yasak demişti..
ama en iyisini seni muayene den doktor bilir canı
ona sorsana..
canım benim, inan ki çok üzüldüm
dua edeceğim annen için
Allah'ım şifasını verir inşallah, ne diyeceğimi bilemiyorum..
ağda olayını ben de çatıya gitmeden yapıym diyorum ama doğuma kadar küçük küçük çıkarsa napıcam
ağdayla alıncak gibi de olmaz
o zaman doğuma jilet yapıp gitmek zorunda kalırım..
ki benim yeni çıkarken tüyler hep sivilceli yaralı oluyo..
o zaman da dikişler vs. alınıncaya kadar uzar mı
amaaan ne zaman yapsam ben bu ağdayı
yada hiç yapmayıp orman gibi gitsem mi çatıya..
doğum şekli belli olunca ona göre mi yapsam
hadi hayırlısı canım az kaldı..en azından bi belirlilik var hayatında.. normal doğumda o da yok..
aynen ben de öyleyim canım
dün bi arkadaşım var diyo ki
"sen de bu tırsaklıkla normal yaparsan bravo derim sana"
selam canım,
yoktun uzun zamandır,
bitti mi hazırlıklar..
Hoşbuldum hayatım.Valla ben bir ordayım bir burda İnanılmaz sıkıldım evden, kendimden. Face de de oyunlarım var, ondan giriyorum. Hatta oyunlardan bile sıkılmaya başladım, sanırım yavaş yavaş bunalıma giriyorum. Kendime aynada bile bakmak istemiyorum Saldım iyice... Dün tüm gün salak salak yattım, eve geldiğinde eşim hazırladı yemeği bile :44: Oğlumun da pek gelmeye niyeti yok gibi Öyle bekliyorum işte
Sen nasılsın bu arada ?
Selam kızlar
Ellerine, kollarına sağlık Çağlacım. Nasılsın?
Pelincim, normal mi sezeryan mı derken doğumunu yaptın bile.Allah analı babalı büyütsün hayatım. Detaylı doğum hikayeni de bekliyorum
Sen nasılsın bu arada ?
kızlar caseyera arkadaşımız suan doğumda... insallah sağ sağlim kurtulurlar hem o hem de nil bebek...