2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın keşke bende rahatlayabilsem. Yarın çatı muay. var :18: yarın konuşcakmışız. sezeryan hangisi olcak spinal mi ? Epidural mi:) Pompa olayı nasılmış ki... Gitmeden öğreneyim.Doktora söylerim bende

genel anestezi istiyorum canım ben... ağrı pompası takilıyoo dedi ama bilmiyorum ki hiç nasıl bişey ama ağrıyı yok ediyomuş ve konrolu sendeymiş. sende sezeryan düşünüyosan mutlaka sor tatlım..

genel anestezi istiyorum canım ben... ağrı pompası takilıyoo dedi ama bilmiyorum ki hiç nasıl bişey ama ağrıyı yok ediyomuş ve konrolu sendeymiş. sende sezeryan düşünüyosan mutlaka sor tatlım..

Sorayım bakalım sormadan bişey anlattığı yok zaten.
Sezeryanı bi tek ben düşünüyorum zaten başka kimsenin düşündüğü yok takmışlar bir normale :18:

Son düzenleme:

epiduralin genel anestezi için uygulananı demek bu da.... hiç duymamıştım.... benim epidural spinal kombine olcakmış...

Maaşallah bebişine canım.Annesine de tabii.Kavuşmuşlar ana oğul Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin yavruna canım...Eskiden kadınlar doğum hikayelerini anlattıklarında o kadar sıkılırdım ki ne anlıyorlar anlatmaktan o kadar diye geçirirdim içimden.Şimdiyse en heyecanlı filmi izlemekten bile daha güzel geliyor bunları dinlemek...Keşke daha uzun anlatsalar diye geçiriyorum içimden.

Allahım yarın demek...:26:Ben son gün sezeryana gitmeden doğururmuşum gibi hissediyorum heyecandan...Hadi Allah kurtarsın canım bu günün tadını çıkar eşinle akşam fotoğraf çektir gitmeden hastaneye..Güzel haberlerini bekleyeceğiz canım..Selametle...

Selam kızlar

Ne güzel doğumlar başladı. Bende beklemedeyim Normal doğum düşündüğüm için artık sevgili oğlum ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem doğuma

Ben şöyle geçmişe bakınıp geleyim.

allah yardımcın olsun ilkecikle bayagı bogusacagınız desenize gün gectikce alışır duruma sizi paylaşamama durumu zaten ilk cocukların verdigi tepkidir... benim kız büyük oldugundan bu kadar tepkisi olcagını sanmıyorum zaten koruyucu ailelik düşüncesini kızım yüzünden cok istemiştik kardeş istiyorumm dediginden ... senacıın ii olmasına sevindimmm .... sıcakta hakikaten cekilmiyor.. kızımda kış bebegi oldu böle zorlanmamıstım... neyse nasip hersey :))) beklicesss paşacık için..

[

hoşgeldin canım çok ihmal ettin bizi yaaa nerelerdesin sen facede görüyorum gerçi ama buranın ortamı sıcaklığı başka burayada gel tatlım

hoşafımı da kaynattım şimdi çok şükür....

Hadi gözünaydın canım. Yarın büyük gün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende biran önce doğurmak istiyorum yaaaa

Ellerine, kollarına sağlık Çağlacım. Nasılsın?

Allah analı babalı büyütsün canım. Maşallah oğluna da canım

Pelincim, normal mi sezeryan mı derken doğumunu yaptın bile. Allah analı babalı büyütsün hayatım. Detaylı doğum hikayeni de bekliyorum

[

hoşgeldin canım çok ihmal ettin bizi yaaa nerelerdesin sen facede görüyorum gerçi ama buranın ortamı sıcaklığı başka burayada gel tatlım

Hoşbuldum hayatım. Valla ben bir ordayım bir burda İnanılmaz sıkıldım evden, kendimden. Face de de oyunlarım var, ondan giriyorum. Hatta oyunlardan bile sıkılmaya başladım, sanırım yavaş yavaş bunalıma giriyorum. Kendime aynada bile bakmak istemiyorum Saldım iyice... Dün tüm gün salak salak yattım, eve geldiğinde eşim hazırladı yemeği bile :44: Oğlumun da pek gelmeye niyeti yok gibi Öyle bekliyorum işte

Sen nasılsın bu arada ?

ayyy canım yaa normali beklemekte stres gerçekten ama medeni cesaretinden dolayı kutluyorum seni... ben sezeryan olucam 20 temmuzda son tahlilde kararım bu bakalım değişmezse bunalım olayı bendede var kaynanama taktım kafayı gene boğasım geliyodüşün o kadar sinir oluyorum... normal tepkiler değil tabi ama napim elimde değil... inşallah bunlarda geçicek canım yaaa Allah yardımcımız olsun hepimizin

kızlar caseyera arkadaşımız suan doğumda... insallah sağ sağlim kurtulurlar hem o hem de nil bebek...

Ya aslında ben normalden tırsıyorum; ama kiminle konuşsam kesinlikle normal dene diyorlar. Daha önce normal olup, sonradan sezeryan olan bir tanıdığımı gördüm. Normalden şaşma dedi İşte milletten gazı alıp normal olsun diyorum. Doktorum zaten tamamen normal yanlısı, bebeğim iri değil, ben çok kilo almadım, çatımda müsaitmiş... Eeee bunlar varken, bende normali deneyeyim diyorum. Bu Cuma yeniden doktora gidicez işte, aklımda bazı sorular var, onları sorucam ve ona göre artık normal istediğimi söyleyeceğim. Sonuçta yaz ayındayız, malum tatiller ve izinler başladı. Doktorumun olmamasından korkuyorum ben. Onu kesin belirleyim diyorum

Sana da hayırlısı olsun canım. Sezeryan ya da normal elbet bir şekilde çıkacaklar işte Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah.

Ay sorma bende millete sarmak istiyorum :2: En ufak bi şeyleri dokunuyo bana da :44:

ne güzel yaa inşallah kolaycacık doğurursun tatlım...aslında düşündüğünde normal daha az acılı ve daha mantıklı ama panikli insanlara göre değil yani bana dediğin gibi hakkımızda hayırlısı artık... Sar anam sar bida kimseye böle nazımız geçmez.. akşam kaynanam gelicek trip yapıcam ben mesela şimdiden planladım

canım beni tek düşündüren şu ki
maalesef türkiyede normal doğum da "normal" olmuyor,
suni sancılar, kesiler, dikişler, sezeryandan beter hale de gelebilioyo insan
mesela ben her ay 120 lira bayılyorum doktoruma
normal olursa hastanede nöbetçi kim varsa o yaptıracakmış doğumu, yada illa doktorum yaptırsın istiyosam
suni sancıyla onun nöbetine denk getirerebilirmişiz..
böyle bi saçmalık olabilir mi, oluyor işte
6 tane kadın doğumcu var burda, hepsi de aynı
kötünün iyisini seçiyoruz mecburen
Allah'ım yardım etse de çok fazla onların eline bırakmasa bizi diye dua ediyorum artık..
yada sırf bu belirsizlikler yüzünden sezeryana yöneliyo insanlar
tabi bide sezeryan olunca özel oda tutma ihtimalin var
yoksa 2-3 kişilik normal odalarda olacaksın burda ki o da berbat bişey olur herhalde..

bebekleri büyütürken senden çok tüyo alıcaz inşallah canım..
çok ihmal etme buraları da..

mecburi sezeryan mı sen mi istedin canım?

benim doktorlardan biri 7. aydan sonra, diğeri de 32. haftadan sonra yasak demişti..
ama en iyisini seni muayene den doktor bilir canı
ona sorsana..

canım benim, inan ki çok üzüldüm
dua edeceğim annen için
Allah'ım şifasını verir inşallah, ne diyeceğimi bilemiyorum..

ağda olayını ben de çatıya gitmeden yapıym diyorum ama doğuma kadar küçük küçük çıkarsa napıcam
ağdayla alıncak gibi de olmaz
o zaman doğuma jilet yapıp gitmek zorunda kalırım..
ki benim yeni çıkarken tüyler hep sivilceli yaralı oluyo..
o zaman da dikişler vs. alınıncaya kadar uzar mı
amaaan ne zaman yapsam ben bu ağdayı
yada hiç yapmayıp orman gibi gitsem mi çatıya..
doğum şekli belli olunca ona göre mi yapsam

hadi hayırlısı canım az kaldı..en azından bi belirlilik var hayatında.. normal doğumda o da yok..

ayy benimki hiçbişi sormuyo öyle ya bende normal yapcak yürekte yok nasıl olcaksa artık
aynen ben de öyleyim canım
dün bi arkadaşım var diyo ki
"sen de bu tırsaklıkla normal yaparsan bravo derim sana"

selam canım,
yoktun uzun zamandır,
bitti mi hazırlıklar..

İnşallah canım inşallah. Ben ve panik ayrılmaz ikiliyiz Ama yapıcam inat ettim. Herkes doğuruyor benim neyim eksik ya Öyle de böyle de çıkarıcam bebeğimi

Ay Allah seni ne etmesin Ben kime naz yapsam acaba bugün

Selam hayatım nasılsın?

Bitti denebilir canım. Halılarım geldi temizlikten, kadın geldi bugün; ama halılarımı daha yaymayacağım. Sonu.ta ne zaman doğuracağım belli dğeil. Bir de yeniden kirlenmesin. Çantamız hazır beklemede, Ama biz de tık yok o ayrı

ben de aynen öleyimmm

Hoşgeldin canımmmm. Doğumu bekleme kısmı sıkıcı ama gene de bi heyecan oluyordur diye düşünüyorum. Ben de 10 gün sonra o heyecana ortak olacağım :))))))) Nasılsın canım? Uzun zamandır foruma giremedim. Hazırlıkların tamamdır di mi :))))

Ellerine, kollarına sağlık Çağlacım. Nasılsın?

Pelincim, normal mi sezeryan mı derken doğumunu yaptın bile. Allah analı babalı büyütsün hayatım. Detaylı doğum hikayeni de bekliyorum

Sağol canım benim. İyiyim, tatlı bir telaş var. Pelin sezeryan yapmış canımcım

İyice ağırlaşıyoruz ya. Bence sen hala çok güzelsindir ve kendini anlattığın gibi kendini salmamışsındır :)))) Moraller sağlam :))))

kızlar caseyera arkadaşımız suan doğumda... insallah sağ sağlim kurtulurlar hem o hem de nil bebek...

Ayyyyyy Sağlıkla doğursun evladını inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…