2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin cnaım. Yazdıklarınızı okuyorum ve heyecanınıza ortak oluyorum. Ben iyiyim. Şükür, oğlumun kıyafetleri yıkandı, ütülendi. Gerçi bi tek yünlüleri kaldı. Onlar da bitince derin bi oh çekeceğim :))))

iyi yapmışsın canım bende yarın yıkıcam yerleştiricem artık ..odası heyhula gibi oldu kızımın kokusu çıkacak diye beklerken aldıklarımızı ras gele doldurduk koku azaldı şükür.. ayy çamaşır yıkayıp ütülrmek bile heyecan verici olabiliyormuş :)))

,tugcal,Japones,zeytin gözlü,layyydy,drozen,incisahin,Nachtigall,sincap_,ipoli82,

selam kızlar nasılsınız:KK53:

biz iyiyiz dün doktordaydık...doktor bana e zaman çıkaralım bebeği dedi:KK30: bende şok oldum :KK70: ayy dedim ne diyim hocam:KK53: pelinin yazısınıda okudum yüksek ihtimal sezeryan olucam ayın 20 sinde...hastaneye gittik baktık çok içime sindi... bizden böle..

tuğçeeeeee nasılsın :)

hayırlısı olsun hakkında canım beni sorma gitsin ben de bilmiyorum ki nasıl olduğumu bir an önce akşam olsun kocam işten eve dönsün istiyorum sadece sanki o olunca daha bir rahatlıyor gibiyim...

,tugcal,Japones,zeytin gözlü,layyydy,drozen,incisahin,Nachtigall,sincap_,ipoli82,

selam kızlar nasılsınız:KK53:

biz iyiyiz dün doktordaydık...doktor bana e zaman çıkaralım bebeği dedi:KK30: bende şok oldum :KK70: ayy dedim ne diyim hocam:KK53: pelinin yazısınıda okudum yüksek ihtimal sezeryan olucam ayın 20 sinde...hastaneye gittik baktık çok içime sindi... bizden böle..

tuğçeeeeee nasılsın :)

ayy benimki hiçbişi sormuyo öyle ya bende normal yapcak yürekte yok nasıl olcaksa artık :KK52:

hayırlısı olsun hakkında canım beni sorma gitsin ben de bilmiyorum ki nasıl olduğumu bir an önce akşam olsun kocam işten eve dönsün istiyorum sadece sanki o olunca daha bir rahatlıyor gibiyim...

evet canım ya bende bi tek eşimin yanında rahat ediyorum... keşke doğumdan sonra 1 ay izin alsada yanımda sadece o olsa... pelinin yazdıkları beni çok rahatlattı canım... seninde güzel olucak inşallah herşey dualarımız seninle...

ayy benimki hiçbişi sormuyo öyle ya bende normal yapcak yürekte yok nasıl olcaksa artık :KK52:

sezeryan yap şeker bak peline hiç acımadı diyo...cesaret geldi baaaaa:KK53:

canım loğusa yatağı dedin ya nasıl olcak süslü bi nevresimmi serceniz yatak odasına

evet canım annem bir pike takımı almış beyaz süslü bişey (aslında gelin çeyizleri için) onu sercez... cibinlik falan olmucak zaten oturma odasına yayıcam yatak odasına istemedim gelen geçen girmesin şimdi yatak görez diye...

evet canım ya bende bi tek eşimin yanında rahat ediyorum... keşke doğumdan sonra 1 ay izin alsada yanımda sadece o olsa... pelinin yazdıkları beni çok rahatlattı canım... seninde güzel olucak inşallah herşey dualarımız seninle...

insallah bende güzel haberler veririm size yarın canlarım...

ya bana sorsam yapcamda eşim ve tüm ailem amcam dahil normal yap ne our diyip duruyolar yarım insan olma diyolar ameliyat ne oursa olsun diye başımı döndrğdğler ya bende kararsızım ve doktorumda normal yanlısı sanırım bana sormadı hiçbişi gerci çatım uygunmu onu bile bilmiyoruz bide son anda ne olur bilinmez tabi normale gidip cok sezeryanle dönen gördüm

Son düzenleme:
evet canım annem bir pike takımı almış beyaz süslü bişey (aslında gelin çeyizleri için) onu sercez... cibinlik falan olmucak zaten oturma odasına yayıcam yatak odasına istemedim gelen geçen girmesin şimdi yatak görez diye...

bende öyle yapıyım diyodum ama diyolarki sen gec dinlen içerde ne yaparlarsa yapsınlar misafir gelince uyumak siticeksin olmıcak ilgilenmek zorunda kalcan emzirip uyumak istiyomuş çünkü insan bazen ilk günlerde

ya bana sorsam yapcamda eşim ve tüm ailem amcam dahil normal yap ne our diyip duruyolar yarım insan olma diyolar ameliyat ne oursa olsun diye başımı döndrğdğler ya bende kararsızım ve doktorumda normal yanlısı sanırım bana sormadı hiçbişi

canım benim doktorumda dün dediki ben eşimi ve bilumum akrabayı normal doğurttum hatta yanımdaki sekreteride normal doğurttum dedi... ama sen ne karar verirsen onu yaparız dedi... ben normal doğumu beklerim ama bebek 3.5 3.800 olursa zaten sana derim uğraşma sezeryanla alalım diye dedi.. birde karın iyice esnediği için öteki ameliyatlar gibi acılı olmuyo iyileşme sürecin dedi... hastanede ağrı pompası takıcaklarmış çok rahat olacak dedi.. herşey mikemmel yaaa :KK53::KK53: sakin ol korkma kimseyide takma bacım

bende öyle yapıyım diyodum ama diyolarki sen gec dinlen içerde ne yaparlarsa yapsınlar misafir gelince uyumak siticeksin olmıcak ilgilenmek zorunda kalcan emzirip uyumak istiyomuş çünkü insan bazen ilk günlerde

canım misafirleri salonda ağırlıcaklar zaten ben oturma odasında olucam bebekle... gelen bebeği görüp salona geçsin annemler ilgilenir onlarla... oturamam zaten ben lohusa halimlen milletin yanında...
sadece arkadaşlarımız gelince gençler olarak otururuz oturma odasında dedik... büyükler salonda otursun... çok karışıyo birde onlar herşeye çekemem walla....

benim temizliğe görümcem geldi yardıma. 10 yıldır nasıl olduysa ilk defa yaralı bir parmağa işedi kendisi. aman nazar değmesin.
İlk hamileliğimde 1 defa il dışı 1 defada il içinde ev değiştirmek zorunda kalmıştım da karnım burnumda tek başına anneciğim ve eşimle taşımıştık. durduk yere abisiyle kavga edip iki taşınmada da gelmemişti.

Hoş benim çeyizim serilirken evim kurulurken de erkek tarafından tek kişi eşimdi:KK1:

Şimdi istediği kadar işlerime koştursun on yılın acısı çıkmıyor içimden galiba.
Ay ne dertliymişim durduk yere şimdi neler anlattım

ayy canım varya yazdıklarını okudum sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın ne yazıkki doğuma bile teşrif etmeyecekler bizimkiler:KK33:..Aman bende sadece annemi isyitorum zaten işime geliyor:)

iyi yapmışsın canım bende yarın yıkıcam yerleştiricem artık ..odası heyhula gibi oldu kızımın kokusu çıkacak diye beklerken aldıklarımızı ras gele doldurduk koku azaldı şükür.. ayy çamaşır yıkayıp ütülrmek bile heyecan verici olabiliyormuş :)))

Evet canım yaaa, çok zevkli :))) Annem bi insan ütüye bu kadar mı düşkün olur diye takılıyo bana :)))

hoşafımı da kaynattım şimdi çok şükür....

Ohhh :))) Verir misin tarifini? Nasıl yaptın?

ya bana sorsam yapcamda eşim ve tüm ailem amcam dahil normal yap ne our diyip duruyolar yarım insan olma diyolar ameliyat ne oursa olsun diye başımı döndrğdğler ya bende kararsızım ve doktorumda normal yanlısı sanırım bana sormadı hiçbişi gerci çatım uygunmu onu bile bilmiyoruz bide son anda ne olur bilinmez tabi normale gidip cok sezeryanle dönen gördüm

bence de kimseyi takma hayatım... sonuçta bu bebeği sen doğuracaksın eşin veya bir başkası değil... eğer normal istiyorsan sonuna kadar normal ama istemiyorsan da kimse seni sezeryan olduğun için yarım insan gözüyle göremez... üstelik doğum normal başlayıp sezeryanla da bitebilir o zaman tam insan mı olcan yani doğum sancısı çektiğin için....:KK37::KK36::KK36::KK36: ahan da böyle tıka kulağını... Rabbimden hakkında hayırlısını iste...

canım benim doktorumda dün dediki ben eşimi ve bilumum akrabayı normal doğurttum hatta yanımdaki sekreteride normal doğurttum dedi... Ama sen ne karar verirsen onu yaparız dedi... Ben normal doğumu beklerim ama bebek 3.5 3.800 olursa zaten sana derim uğraşma sezeryanla alalım diye dedi.. Birde karın iyice esnediği için öteki ameliyatlar gibi acılı olmuyo iyileşme sürecin dedi... Hastanede ağrı pompası takıcaklarmış çok rahat olacak dedi.. Herşey mikemmel yaaa :KK53::KK53: Sakin ol korkma kimseyide takma bacım

rahatlamış gördüm seni :KK37:

bebişlerine kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum..Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende heyecanla bekliyorum kuzucuğumu...

Evet canım yaaa, çok zevkli :))) Annem bi insan ütüye bu kadar mı düşkün olur diye takılıyo bana :)))

Ohhh :))) Verir misin tarifini? Nasıl yaptın?

yarım kilo kuru gül kurusu kayısı yı sabah erkenden suya koydum canım 2 saate falan suda beklettim iice şiştiler... sonra 10 bardak kaynamış suya ekledim yarım saat falan kayısılar iice yumuşayana kadar pişirdim... sonra 1 buçuk bardak şeker ekledim 5 dakka daha pişirdi bu kadar... baya tatlı oldu benimki öyle severim hoşafı istersen şekeri 1 bardak da koyabilirsin... su bardağı....

yarım kilo kuru gül kurusu kayısı yı sabah erkenden suya koydum canım 2 saate falan suda beklettim iice şiştiler... sonra 10 bardak kaynamış suya ekledim yarım saat falan kayısılar iice yumuşayana kadar pişirdim... sonra 1 buçuk bardak şeker ekledim 5 dakka daha pişirdi bu kadar... baya tatlı oldu benimki öyle severim hoşafı istersen şekeri 1 bardak da koyabilirsin... su bardağı....

Çok sağol canım. Ellerine sağlık, şimdiden afiyet olsun :)))

rahatlamış gördüm seni :KK37:

ayyy evet tatlım insan bi karar verince rahatlıyo sanki... hastane felanda içime sindi dediğim gibi bide ağrı pompası olayını öğrenince tamam dedim sezeryan olsun... ama ben biraz gel git akıllıyım sağım solum belli olmaz gene:KK53::KK53:

X