2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım,ne güzel tüm işlerini bitirmişsin..ben de 36+1 deyim şuan sadece hastane cantam hazır,bebeğin odası vs. hazı ama eşyalar yerleşecek,tül ve perde siparişi verdim gelecek,temizlik vs. var..kısmetse bu hafta son iş yerinde birçok işimi hafta sonuna ya da önümüzdeki hafta içine bıraktım...kısmet artık bebeğim o zamana kadar gelirse...!!! naparım bilemiyorum...

Annen umarım en kısa zaman da yanında olur canım,onların yeri ve içimizdeki huzuru başka tabii...

Geçen hafta ağda yaptırdım doktorum da çatı uayenesi falan ,yapmadı..önümüzdeki hafta belki bakar..birde bu sıkıntıların içinde onu düşünmek zorundayız..(ağda)

Yeni bebeği olan tüm arkadaşlara, "Allah analı babalı büyütsün" diyorum,sağlıcakla büyütün bebeklerinizi ,darısı bizlerin başına inşallah...

Herkese çook selamlar..(biz hala ... çalış ,çalış,çalış...)

günaydın annişler... bugün son gün yarından itibaren hayatım tepe taklak değişecek sabah hastaneye yatıcam bakalım... evim temizleniyor su an halı perde koltuk ne varsa iyiki diyorum son güne bırakmışım temizlik işini yoksa yine batacaktı ev... ( bende koca bir bebek varda...) dün akşamdan beri evde tv yi tamamen kapattım hiç bir şekilde izlemiyorum artık en son eşim ezele bakarken mutfakta ( ki ben o sırada play station oyunuyordum) su içmeye diye gittim bir de ne göreyim kadını yatırmışlar ameliyat masasına ezel de tepesinde dr yapcak bişey yok ölcek diyo... Bir koptum ki orda sormayın gitsin nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum böyle yazık eşim de şasırdı... o yüzden bugün tv radyo gibi herhangi bir dış uyarana maruz kalmama kararı aldım... çok hasssaslaştım zaten alıngan ve hassas bir insanımdır...
akşam üstü de annemler gelecek lohusa yatağımı hazırlıcaz insallah akşama da kimseyi istemedim annem gelcekti akşama kalma dedim eşimle baş başa olayım istedim ikimizin baş başa olacağı son gece olcak ne de olsa bol bol ps oynarız artık
bir dün markete gittik akşam markette bir sancı girdi ki sormayın gitsin ilk kez böyle oldum sanki aşağıdan biri bıçak sapladı hala ağrı var altımda ama başka bir belirtide yok gitmedim hastaneye falan... ama yürümem bile birden daha da değişti walla...

hepimiz cahiliz canım yaa sorma...hakkında hayırlısı olsun erken doğum olmucak nasılsa artık doğarsa da gönlünü ferah tut canım...

heh işte ayınısı dün bana da oldu hala da devam ediyo ama düzensiz dediğin gibi....

gözün aydın canım tekrardan Allah analı babalı büyütsün insallah....

canım annenin hastalığı şekerle mi ilgiliydi...

Günler azalınca korku düşüyor insanın içine ya erken gelirse diye bende 37. hafta dan sonra izne ayrılınca 10 gün sürdü işlerimi bitirmek ki çantam ve odamız önceden hazır olmasına rağmen gerçi yavaş yavaş yaptık işleri onun da etkisi var. İnşallah bebeğin annesinin işleri bitirmmesini bekler

sağol canım Allah razı olsun... caseyera yo 12.30 da alcaklardı....

canım kusura bakma şeker gibi kalmış aklımda... gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünme istanbulda falan vardır mutrlaka bu işin ehli iyi bir dr...

canım sen moralini yüksek tutmaya çalış şu durumda zor biliyorum ama uzmanına götürün bide ne diyecekler çağresi bulunur inşallah allahım bol şifa versin

gunaydınn kıslarr,dogumu olanlar Allah bı avazda bı kesıkte kurtarsın inş,çok heycanlıı ya,darısı başımıza

kalçamm çookk agrıyor ne oturabılıuyorum ne yuruyebılıorumkemıklerım sızlıyoooooo

Tuğçe geçenlerde gün geçermi diordun geldi çattı bile ne çabuk caseryada bugün sağlıklıca alırsınız inşallah kucağınıza

Tuğçe geçenlerde gün geçermi diordun geldi çattı bile ne çabuk caseryada bugün sağlıklıca alırsınız inşallah kucağınıza

insallah canım.... bugün dualar caseyara için.... insallah sağlıcakla alır yavrusunu kucağına....

pelincim gözün aydın cnm analı babalı büyüsün inşş

sende almışsın bebişi kucağına ne güzel cnm hayırlı olsun cnm darısı bizeee

canım sen moralini yüksek tutmaya çalış şu durumda zor biliyorum ama uzmanına götürün bide ne diyecekler çağresi bulunur inşallah allahım bol şifa versin

çok sağolun kızlar işallah geceden beri ağlmaktan öldüm lütfen ANNELERİNİZİ ÜZMEYİN..ben farkında olmadan da çok kırdım belki farkında olarakda şimdi eskiyi hatırladıkça canık yanıyo..ANNEM İŞALLAH İYİLEŞİR..bebeğimi unuttum resmen eve giremiyorum hastahaneye almıyorlar..off çok kötüyüm

cnm çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşş

sedacım üzme kendini mutlaka bir çaresi bulunur sen öncelikle bebeğini düşün... hepimiz annen için dua ediyoruz tatlım.... insallah bu hastalığı yener tez vakitte torununu sever koklar...

canım Allah acil şifalar verir annene inşallah'ta gitmesine gerek kalmaz...

,tugcal,Japones,zeytin gözlü,layyydy,drozen,incisahin,Nachtigall,sincap_,ipoli82,

selam kızlar nasılsınız

biz iyiyiz dün doktordaydık...doktor bana e zaman çıkaralım bebeği dedi bende şok oldum ayy dedim ne diyim hocam pelinin yazısınıda okudum yüksek ihtimal sezeryan olucam ayın 20 sinde...hastaneye gittik baktık çok içime sindi... bizden böle..

tuğçeeeeee nasılsın :)

Soğukkanlı davranmışsın canım, çok iyi etmişsin. Ben herhalde 1.5 hafta sonra bunları yaşamayaa başlayacağım. Annişinin de gelecek olmasına çok sevindim :))))

artık 38+0 oldum. yarın doktor randevum var bakalım neler olacak. 40dan önce gelmesini istemiyorum ama kısmet artık...

Ooo, iyice yaklaşmışsın cnaım.İnşallah gönlündeki gibi olur herşey.

Tebrikler canım. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin :)))

JAponescim, foruma uğrayamadığım sırada doğumunu yapmışsın. Hayırlı olsun. Mutlu günlerde büyüt inşallah bebişini :))) Gelişiminin de iyi olmasına çookk sevindim :)))

Üzüldüm canım, ama her işin başı sağlık. Gönlümüzden annenin yanında olması geçiyor ama olamazsa da unutma ki annen sağlıklı olsun yeter. İnşallah herşey istediğin gibi olur :)

Ne güzel şeyler yazmışsın Tuğçe'cim :)) Bugünün güzellikler ve playstation ile geçsin :)))))))))))))))))))

Hoşgeldin cnaım. Yazdıklarınızı okuyorum ve heyecanınıza ortak oluyorum. Ben iyiyim. Şükür, oğlumun kıyafetleri yıkandı, ütülendi. Gerçi bi tek yünlüleri kaldı. Onlar da bitince derin bi oh çekeceğim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…