2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar caseyera arkadaşımız suan doğumda... insallah sağ sağlim kurtulurlar hem o hem de nil bebek...:nazar:
amin canım inşallah..

İnşallah canım inşallah. Ben ve panik ayrılmaz ikiliyiz :KK37: Ama yapıcam inat ettim. Herkes doğuruyor benim neyim eksik ya :KK53::KK53: Öyle de böyle de çıkarıcam bebeğimi :KK60::KK60::KK60:

Ay Allah seni ne etmesin :KK35: Ben kime naz yapsam acaba bugün :KK9:

Selam hayatım nasılsın? :KK34:

Bitti denebilir canım. Halılarım geldi temizlikten, kadın geldi bugün; ama halılarımı daha yaymayacağım. Sonu.ta ne zaman doğuracağım belli dğeil. :KK31: Bir de yeniden kirlenmesin. :KK1:Çantamız hazır beklemede, Ama biz de tık yok o ayrı :KK9:

sağol canım ben de iyiyim
halıları ben de eylül gibi yıkatmaya karar verdim çok kirli değil hem benim en çok o zaman olur misafirim

Allah'ım inşallah normal doğum yapacak olan herkesin(ben de dahil miyim karar veremedim daha) pırt diye çıkıverir bebekleri

kızlar eşim iş yapıyo, ben de yayıldım böyle
gidip bi bakiym bari, ben de tutayım bişeylerin ucundan, bi yemek yapayım, hadi görüşürüz..

canım beni tek düşündüren şu ki
maalesef türkiyede normal doğum da "normal" olmuyor,
suni sancılar, kesiler, dikişler, sezeryandan beter hale de gelebilioyo insan
mesela ben her ay 120 lira bayılyorum doktoruma
normal olursa hastanede nöbetçi kim varsa o yaptıracakmış doğumu, yada illa doktorum yaptırsın istiyosam
suni sancıyla onun nöbetine denk getirerebilirmişiz..
böyle bi saçmalık olabilir mi, oluyor işte
6 tane kadın doğumcu var burda, hepsi de aynı
kötünün iyisini seçiyoruz mecburen
Allah'ım yardım etse de çok fazla onların eline bırakmasa bizi diye dua ediyorum artık..
yada sırf bu belirsizlikler yüzünden sezeryana yöneliyo insanlar
tabi bide sezeryan olunca özel oda tutma ihtimalin var
yoksa 2-3 kişilik normal odalarda olacaksın burda ki o da berbat bişey olur herhalde..

bebekleri büyütürken senden çok tüyo alıcaz inşallah canım..
çok ihmal etme buraları da..

mecburi sezeryan mı sen mi istedin canım?

benim doktorlardan biri 7. aydan sonra, diğeri de 32. haftadan sonra yasak demişti..
ama en iyisini seni muayene den doktor bilir canı
ona sorsana..

canım benim, inan ki çok üzüldüm
dua edeceğim annen için
Allah'ım şifasını verir inşallah, ne diyeceğimi bilemiyorum..

ağda olayını ben de çatıya gitmeden yapıym diyorum ama doğuma kadar küçük küçük çıkarsa napıcam
ağdayla alıncak gibi de olmaz
o zaman doğuma jilet yapıp gitmek zorunda kalırım..
ki benim yeni çıkarken tüyler hep sivilceli yaralı oluyo..
o zaman da dikişler vs. alınıncaya kadar uzar mı
amaaan ne zaman yapsam ben bu ağdayı
yada hiç yapmayıp orman gibi gitsem mi çatıya..:KK37:
doğum şekli belli olunca ona göre mi yapsam

hadi hayırlısı canım az kaldı..en azından bi belirlilik var hayatında.. normal doğumda o da yok..

aynen ben de öyleyim canım
dün bi arkadaşım var diyo ki
"sen de bu tırsaklıkla normal yaparsan bravo derim sana"

selam canım,
yoktun uzun zamandır,
bitti mi hazırlıklar..

maşallah garfield cim ne güsel yazıosun herkese. ben beceremiorum. senin alıntıları okuorum herkesten haberim oluo:)

dün ağdaya gittim ben dee. aneem ne acıdı yaw. işin tuhafı ağda yaptırdığım kadın da benle aynı hafta hamile. körler sağırlar yaptık artık:KK1::KK1:

acaba ne zaman doğururuz ya. aşağı indi mi inmedi mi bilemiorum. var mı bi yolu yaklaşıp yaklaşmadığnı öğrenmmek için acabaa

dün ağdaya gittim ben dee. aneem ne acıdı yaw. işin tuhafı ağda yaptırdığım kadın da benle aynı hafta hamile. körler sağırlar yaptık artık:KK1::KK1:

Ben de yarın gideceğim ama epey korkuyorum. En son gidişimde canım çok acımıştı. Şimdi gene aynısı olacak :KK43:(((

ben de aynen öleyimmm:KK34::KK34::KK34:

Allah sonumuzu hayır etsin o zaman :KK35:

Hoşgeldin canımmmm. Doğumu bekleme kısmı sıkıcı ama gene de bi heyecan oluyordur diye düşünüyorum. Ben de 10 gün sonra o heyecana ortak olacağım :))))))) Nasılsın canım? Uzun zamandır foruma giremedim. Hazırlıkların tamamdır di mi :))))

Sağol canım benim. İyiyim, tatlı bir telaş var. Pelin sezeryan yapmış canımcım

İyice ağırlaşıyoruz ya. Bence sen hala çok güzelsindir ve kendini anlattığın gibi kendini salmamışsındır :)))) Moraller sağlam :))))

Ayyyyyy:nazar::nazar: Sağlıkla doğursun evladını inşallah :)))

Hoşbuldum canım. Sağol canım evde sıkılma modundayım. Haftasonu yazlığa gittim de az yüzdüm değişiklik oldu, yoksa İzmir'in sıcağı çekilmiyor. :KK58: Sende mi normal düşünüyorsun hayatım? :44:

Evet Pelin sezeryan olmuş, ama yine de normal doğum sancılarını az da olsa çekmiş. Onları merak ediyorum. :18: Evet gerçekten bu hafta iyice ağırlık çktü :KK5: Yatakta dönemiyorum bile. :KK31:

amin canım inşallah..

sağol canım ben de iyiyim
halıları ben de eylül gibi yıkatmaya karar verdim çok kirli değil hem benim en çok o zaman olur misafirim

Allah'ım inşallah normal doğum yapacak olan herkesin(ben de dahil miyim karar veremedim daha) pırt diye çıkıverir bebekleri

kızlar eşim iş yapıyo, ben de yayıldım böyle
gidip bi bakiym bari, ben de tutayım bişeylerin ucundan, bi yemek yapayım, hadi görüşürüz..

Ay inşallah canım ya. İnşallah dediğin gibi kolaycacık doğuruveririz inşallah. Bazen gözümüzde o kadar büyütüyoruz ki bu olayı ona kızıyorum. :KK45: Herkesin acı eşiği, doğum olayı birbirinden farklı olabilir. Aslında kimsecikleri dinlememek lazım. Kafa sıfırlanmış bir şekilde doğuma girmek istiyorum aslında.:26:

Kolay gelsin canım sana. Bende kadını bekliyorum yemek yemek için. :KK56:

acaba ne zaman doğururuz ya. aşağı indi mi inmedi mi bilemiorum. var mı bi yolu yaklaşıp yaklaşmadığnı öğrenmmek için acabaa

Bende geçen Salı yaptırttım. Cumasına da çatı muayenemi oldum; ama bu Cuma yeniden doktordayım. Yine çatı olabilirim.:KK17: Bundan sonra her hafta gidicem çünkü. Sürekli temiz olmak lazım üff :KK37:

Valla bana doktor beklenen tarih ne zamandı dedi 10 Temmuz dedim, hiç bişi demedi. Benim göğüs altıma 3 parmak giriyor, 4 olunca yaklaşmışsınmış öyleymiş yani, görüciiz :KK1:

Ya kızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini ben anlayabilir miyim? Gerçi dr. geçen Cuma girmiş diye birşey demedi de. Girmiş midir ki? :KK17: Girsin artık çok sıcakalra kalmayalım ya, valla bunaldım :84::84:

Bende geçen Salı yaptırttım. Cumasına da çatı muayenemi oldum; ama bu Cuma yeniden doktordayım. Yine çatı olabilirim.:KK17: Bundan sonra her hafta gidicem çünkü. Sürekli temiz olmak lazım üff :KK37:

Valla bana doktor beklenen tarih ne zamandı dedi 10 Temmuz dedim, hiç bişi demedi. Benim göğüs altıma 3 parmak giriyor, 4 olunca yaklaşmışsınmış öyleymiş yani, görüciiz :KK1:

zaten ölcüm yapmaya gerek yok ki bariz belli oluyor düştügü zaman göbüş :)))

Ya kızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini ben anlayabilir miyim? Gerçi dr. geçen Cuma girmiş diye birşey demedi de. Girmiş midir ki? :KK17: Girsin artık çok sıcakalra kalmayalım ya, valla bunaldım :84::84:

sen öle diyorsunda biz daha bekleme modundayız :KK70: tam sıcakların ortasında kalıcaz :KK70: yandık ki ne yandık :)

Hoşbuldum canım. Sağol canım evde sıkılma modundayım. Haftasonu yazlığa gittim de az yüzdüm değişiklik oldu, yoksa İzmir'in sıcağı çekilmiyor. :KK58: Sende mi normal düşünüyorsun hayatım? :44:

Evet Pelin sezeryan olmuş, ama yine de normal doğum sancılarını az da olsa çekmiş. Onları merak ediyorum. :18: Evet gerçekten bu hafta iyice ağırlık çktü :KK5: Yatakta dönemiyorum bile. :KK31:[/B]

Ay inşallah canım ya. İnşallah dediğin gibi kolaycacık doğuruveririz inşallah. Bazen gözümüzde o kadar büyütüyoruz ki bu olayı ona kızıyorum. :KK45: Herkesin acı eşiği, doğum olayı birbirinden farklı olabilir. Aslında kimsecikleri dinlememek lazım. Kafa sıfırlanmış bir şekilde doğuma girmek istiyorum aslında.:26:

Kolay gelsin canım sana. Bende kadını bekliyorum yemek yemek için. :KK56:

Ben de yatakta dönmekte güçlük çekiyorum bi de ödem sorunum var. Yürüyüş ve yüzme ile ödemi kontrol altında tutmaya çalışıyorum işte, kendimce.
Hava orada çok sıcak değil mi? Annem burada epey şaşırıyor, alışmış ya İzmir'in socağına :)))
Benim de aklımdan normal doğum geçiyor tabi epidural anestezi ile. Yoksa ağrı kesicisiz normale cesaret edemem herhalde :))))

Ben de yarın gideceğim ama epey korkuyorum. En son gidişimde canım çok acımıştı. Şimdi gene aynısı olacak :KK43:(((

valla ben de en son gittiğimde acımıştı ama sefer daha çok acıdı korkutmak gibi olmasın. hamileyken daha hassas oluo insan ya.

valla ben bi daha gitmicem temiz işte aaa:) azıcık ucundan çıkar artık o kadar da olsun ya. bal döküp yalayacak halleri yok :KK1:
benim de 18 temmuz demişti. 3 parmak girio. valla heralde en az bi 38 olmak lazım.

Eyvah eyvah !!!!

artık dayanıon bi süre. yapmadan önce pudra sürsün sürmüosa söle de. daha az acıo. bi de mümkünse biras kısalt.
sen isin valla yüzme yürüş filan. ben yürüom arada ama çok sıcaklar başladı çok yürümüom.doktor kızcak

sen öle diyorsunda biz daha bekleme modundayız :KK70: tam sıcakların ortasında kalıcaz :KK70: yandık ki ne yandık :)

Allah kolaylık versin Ayşecim valla. Gerçi bizim bebişlere belli olmaz, sonra gelecekelr önceden doğuverirler biliyorsun :KK9::KK9:

Ben de yatakta dönmekte güçlük çekiyorum bi de ödem sorunum var. Yürüyüş ve yüzme ile ödemi kontrol altında tutmaya çalışıyorum işte, kendimce.
Hava orada çok sıcak değil mi? Annem burada epey şaşırıyor, alışmış ya İzmir'in socağına :)))
Benim de aklımdan normal doğum geçiyor tabi epidural anestezi ile. Yoksa ağrı kesicisiz normale cesaret edemem herhalde :))))

Bende çok şükür ödem falan yok canım. Yürüyüş ve yüzme bana da verdi doktor. Elimden geldiğince yürüyüyorum işte; ama yüzme ancak yazlığa gittiğimde... Şimdi pek yazlığa da gitmek istemiyorum nolur nolmaz diye. :KK1: Bakalım bir şekilde halledicez :)

Ya son 1 haftadır berbat sıcak, klimasız duramıyorum. Acaip terliyorum ya. Bakalım bebek doğduktan sonra ilk 20 gün annem bende olacak; ama son 20 gün olmazsa yazlığa kaçıcam. Yoksa halimiz harap :KK5:

Bende epidural normal düşünüyorum canım. Diğerini yemiyo bi tarafım :KK9::KK9:

valla ben de en son gittiğimde acımıştı ama sefer daha çok acıdı korkutmak gibi olmasın. hamileyken daha hassas oluo insan ya.

valla ben bi daha gitmicem temiz işte aaa:) azıcık ucundan çıkar artık o kadar da olsun ya. bal döküp yalayacak halleri yok :KK1:
benim de 18 temmuz demişti. 3 parmak girio. valla heralde en az bi 38 olmak lazım.

:KK60::KK60::KK60::KK60: Ben yine gitmeden önce son 1 kez hazır ağda bandıyla almaya çalışıcam bakalım :nazar:

Allah kolaylık versin Ayşecim valla. Gerçi bizim bebişlere belli olmaz, sonra gelecekelr önceden doğuverirler biliyorsun :KK9::KK9:

Bende çok şükür ödem falan yok canım. Yürüyüş ve yüzme bana da verdi doktor. Elimden geldiğince yürüyüyorum işte; ama yüzme ancak yazlığa gittiğimde... Şimdi pek yazlığa da gitmek istemiyorum nolur nolmaz diye. :KK1: Bakalım bir şekilde halledicez :)

Ya son 1 haftadır berbat sıcak, klimasız duramıyorum. Acaip terliyorum ya. Bakalım bebek doğduktan sonra ilk 20 gün annem bende olacak; ama son 20 gün olmazsa yazlığa kaçıcam. Yoksa halimiz harap :KK5:

:KK60::KK60::KK60::KK60: Ben yine gitmeden önce son 1 kez hazır ağda bandıyla almaya çalışıcam bakalım :nazar:
oras ölede cnm benim paşa sanmam önce gelicem diye tuttursun ben farklılık yapıp agustosa dogurayım diyom :KK1::KK1::KK1::KK1: herkes haziranda dogurmaya basladı :KK70:

ay yok ben kendim çekemem onu:KK1::KK1:

Kızlar ben çıkıyorum. Masayı hazırlayayım da yemek yiyelim artık dayanamıcam. Birde çamaşırlarımı asayım da kurusun. Gelirim yine, kendinize iyi bakın, doğurmayın günsüz :KK37: :KK1: Herkesler sırasını beklesin :KK62:

X