2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben 2010 temmuz annesi olarak kesinlikle normal doğumu öneririm.Ben daha hamile kalmadan doğumdan çok korkardım.Ama hamilelikte hiç kurmadım kafamda hep hakkımda hayırlısı hangisi ise o olsun dedim.Benim sabah 5 buçuk civarı suyum geldi saat 16.30 'da oğlum doğdu.Yani toplam 11 saat ama tam olarak 4 saat sancı çektim ilk başlarda hafifti sonlara doğru şiddetlendi suni sancı verildiği halde dayanılamayacak kadar değildi.Sezeryan düşünmeyin o mecbur kalınılırsa olsun.Allah tez zamanda en sağlıklı şekilde bebeklerinize kavuştursun.Çok güzel bir duygu.Az önce okuldan geldim oğlum uyuyormuş ben onu özledim bile.

darısı bizim başımıza söylediklerinde çok haklısın fakat bazı doktorlar varki illa bize sezeryan yapmak kararlılar

kızlaaaar bana bisey sormak isteyen var mıııııı

bu arada dun aksam bi ara hepinizin okudum yazdıklarınızı
cok tesekkur ederim allah hepimize zamanında sağlıkla
nasip etsin boyle bi duyguyu inş.
dualarınız için cok saolun

yok tatlım sorun senin link koyman değil kaldı ki bu yazıyı ben okumuştum zati... sorun su ki mesela ben sezeryan olucam dediğimde neden diye sorulmasında hoşlanmıyorum... sanane yani nedense neden... hele ki ben öyle istiyorum dediğimde hemen aman canım neden normal yapmıyorsun bıdı bıdı bıdı başlıyorlar... zaten doğuma kalmış bir kaç gün konuşma dimi artık yok illa bişey dicek yorum yapcak ya...bugün de biri dedi demin walla dr um öyle uygun gördü dedim... aslında yalan da değil yani senle alakalı bir durum değil yani fıstık sezeryan ve neden kelimelerini yan yana görmeye tahammülüm yok sanırım... en ben iyisi doğurana kadar kk ya girmiim

deli misin anlat hemen nasılsın bebiş nasıl???doğum nasıldı sütün varmı ayyy herşeyi anlat çok merak ediyorum....

anamm pelin gelmişşş tekrar hayrlı olsun canım toparlandınmı canım ağrın falan varmı nasıldı gazın rahat çıktımı sezeryanda zorlandınmı taburcu oldunuzmu sütün geldimi bebek nasıl göğüsünde yara oldumu tartıldınmı kaç kilo gitmiş bebek doğduktan sonra kaç saate bi emziriyorsun o konuda bilgi verdilermi duş alabiliomusun rahat dikişler rahatsız ediomu bide dikişmi yapıştırmamı doğumdan sonra kendine gelirken zorluk çektinmi genel anestezide uyanmak zor oluyo diolar hepiciğini başka aklıma gelmeyeni anlatt annemmm

canım hayırlı olsun
allah analı babalı büyütsün bebişini
herşeyi sırasıyla anlat hepsini merak ediyoruz

deli misin anlat hemen nasılsın bebiş nasıl???doğum nasıldı sütün varmı ayyy herşeyi anlat çok merak ediyorum....

canım evet anlatıcam dogum hikayemi ama
ben artık ha deyince uzun sure kalamıyorum
yazıcam ama seninde az kalmıs ya ama hiç
korkma simdiki aklım olsa hiç normali denemezdim
ikisinide yasamıs oldum

ikisinide yasamıs oldum

tabi canım kalamassın artık mert bey var... rahat mı geçti ameliyat... 2 günü kaldı benim de korkuyorum haliyle...:2:

ikisinide yasamıs oldum

tebrık ederım pelıncım,Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla buyutmek nasip etsin darısı başımıza inş

canım cok saol cok guzel bi duygu allah hepinize nasip etsin
şimdi yazdıklarına cvp vereyim
agrım yok sadece hast yatagına alıstıgım için kendi yatagıma kalkıp yatınca agrıyor ama abartı bi durum deil ki ben hayatımda ilk defa ameliyat oluyorum hatta ilk defa dikiş atıldı vucuduma dusun yani gazım cok rahat cıktı hatta ayıldım hiç agrım yok hemşireye bu normal mi ben hiç agrı hisetmiyorum dedim kız kimseye deme dedi ben de gelen herkese dikiş yerlerim cok agrıyor deyip nazarı onlemeye calıstımtaburcu c.tesi saat 4 de oldum 2 gece kaldık yani sutum dun geldi ama az sezeryandan
dolayı 72 saat gelmemesi normalmis genede her agladıgında emzirdiler uyarı vermek içinmiş bide benim bebiş kucuk dogdu 2 630 cıkısda 2450 ile taburcu olduk carsamba gunu kontrol var inş.kilo almıstır yoksa mama gogusum boş cektigi için sağ gogusum biraz oldu sol gogusumuzu zor tutuyoruz biraz hatta tutamıyoruz
o yuzden agrı ve sızlama var tabi ki 78 ile doguma gittim suan 71 kiloyum ki benim kucuk sizin daha kilolu oldugu için bi 8 kilo rahat gider duş hemen ertesi gun hast de aldım dikişler estetik dikiş istedim ben kadın dogumcu ve cerrah bir girdi yapıstırma kaynadı bile eşim doguma girdi zaten ben sabah 8 den saat 14.30 a kadar sancı cektim 3 cm acılma ile gittim o kadar saat sadece 4 cm oldu ve ben dayanamadım beni sezeryana alın dedim eşim doguma girdi ona ucuyorum dedim bayıldım
ayıldım pelin hanım cok yakıslı bi oglunuz oldu dediler hemen ayıldım zaten 15:00 de girdim 15:15 de cocuk cıktı dr.basımda bekliyodu bebege narkoz gitmesin die
bayılır bayılmaz bebegi hemen cıkarmıslar eşim videoya cekmis o yuzden uyanmak cok kolay ay şimdilik bu

tatlım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün evladınızı size bağışlasın insallah... darısı tüm bekleyenlerin basına artık.....

ayy amin canımm benimmm okurken sanki soluksuz bi hikaye okunur ya heyecanlı heyecanlı bebişininde kilosu öle çok az değil canım zaten doğduktan sonra ilk haftalarda kilo veriolarmış sonra alımları başlıyomuş mertimizde yakında tosun olur inşallah annesi sağlıklı sıhatli doğdu ya gerisi olur gider canım benim daha geçenlerde şöle böle konuşuoduk şimdi tazecik annesin insanın inanası gelmiyo

biz de görebilcez mi özlem yaa hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor...

sorma canım ya bi gun once iyiki bebek sekerini ve manikur pedikurumu
yaptırmıstım canım evet bi cırpıda bitiyor nasıl panik yapıyordum
siz biliyorsunuz ama hepsi geciyor biraz emzirme stresi yaptım o kadar
sol gogusumu almaması ilk sut gelmiyor bebek hast.cok agladı 2.gece
ac die ben uykusuz o mızmız o biraz stres yaptı ılık su banyosu ii geliyor
ama goguslere pes etmeden zorlayacagım artık

kim billir ne tatlı bişeydir Mert bebiş bizim içinde kokla annesi
kilosunuda dert etme bence sağlıklı olduğu sürece kilonun bir önemi yok
süt konusundada stres yapma sen stres yaptıkça gelmesi zorlaşır

canım anlatıcam komik guzel karısık ani dogum hikaye mi

saol canım allah hepinize nasip etsin

bekliyoruz canım hikayeni

biz de görebilcez mi özlem yaa hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor...

ne kaldıki senin şunun şurasında canım yaa
inşallah hayale gerek kalmadan birebir şahidi olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…