- 4 Nisan 2009
- 575
- 5
- 44
canım evet anlatıcam dogum hikayemi ama
ben artık ha deyince uzun sure kalamıyorum
yazıcam ama seninde az kalmıs ya ama hiç
korkma simdiki aklım olsa hiç normali denemezdim
ikisinide yasamıs oldum
canım cok saol cok guzel bi duygu allah hepinize nasip etsin
şimdi yazdıklarına cvp vereyim
agrım yok sadece hast yatagına alıstıgım için kendi yatagıma kalkıp yatınca agrıyor ama abartı bi durum deil ki ben hayatımda ilk defa ameliyat oluyorum hatta ilk defa dikiş atıldı vucuduma dusun yani gazım cok rahat cıktı hatta ayıldım hiç agrım yok hemşireye bu normal mi ben hiç agrı hisetmiyorum dedim kız kimseye deme dedi ben de gelen herkese dikiş yerlerim cok agrıyor deyip nazarı onlemeye calıstımtaburcu c.tesi saat 4 de oldum 2 gece kaldık yani sutum dun geldi ama az sezeryandan
dolayı 72 saat gelmemesi normalmis genede her agladıgında emzirdiler uyarı vermek içinmiş bide benim bebiş kucuk dogdu 2 630 cıkısda 2450 ile taburcu olduk carsamba gunu kontrol var inş.kilo almıstır yoksa mama gogusum boş cektigi için sağ gogusum biraz oldu sol gogusumuzu zor tutuyoruz biraz hatta tutamıyoruz
o yuzden agrı ve sızlama var tabi ki 78 ile doguma gittim suan 71 kiloyum ki benim kucuk sizin daha kilolu oldugu için bi 8 kilo rahat gider duş hemen ertesi gun hast de aldım dikişler estetik dikiş istedim ben kadın dogumcu ve cerrah bir girdi yapıstırma kaynadı bile eşim doguma girdi zaten ben sabah 8 den saat 14.30 a kadar sancı cektim 3 cm acılma ile gittim o kadar saat sadece 4 cm oldu ve ben dayanamadım beni sezeryana alın dedim eşim doguma girdi ona ucuyorum dedim bayıldım
ayıldım pelin hanım cok yakıslı bi oglunuz oldu dediler hemen ayıldım zaten 15:00 de girdim 15:15 de cocuk cıktı dr.basımda bekliyodu bebege narkoz gitmesin die
bayılır bayılmaz bebegi hemen cıkarmıslar eşim videoya cekmis o yuzden uyanmak cok kolay ay şimdilik bu
Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün ağrın sızın olmamış darısı başımıza inşallah.En zoru da gaz sancısı onu da atlatmışsın bi şeyin kalmamış sayılır.Sütün gelene kadar bebeğe mama verdiler mi canım yoksa beklediler mi onu merak ediyorum.Bebeğin normal kiloda canım üzülme ona çabuk kilo alıyolar zaten..Minik meleğini öp bizim için annesi...