2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim goguslerim daha iyi. Kendimce bir formul buldum, simdi cok az aciyor o da gecti gececek insallah. Belki ben de onceden lansinoh kullanmaliydim ama birsey olmaz sanmistim. memenin kahverengi kisminin tamamini verebilirsen yara olmasi zor olur uclarinin.

Keske koymasaymisim linki.

kızlar yardım edin kafayı yicemmmm... Bebek şekeri işini çözemedim beğendiğim modeller stokda yok bildiğiniz şık bebek şekeri yapan website adresleri var mı?

bende yapmadım halen canım evde yapıcam ama ben..güzel bişey bulamadım ki aklıma yatan bende

Ben bi 3 lü test yaptırdım onun haricinde :44: Bazıları onu yaptırtmadı ultrasyonda görebiliom ZATEN DEMİŞ DOKTORLARI ama zaten bizim burası küçük yer olunca renkli ultrasyon cihazı bile yok düşünün Burda diolar parmağını emiyor uyuyor yanağı tombiş diye ben gittiğimdede net seçemiom bile kuzumu

Son düzenleme:

banada doktor yaptır dedi ama her hastane yapmıyor bende yaptıramadım

banada doktor yaptır dedi ama her hastane yapmıyor bende yaptıramadım

benim gittiğim hastanede yoktu doktor beni bir görüntüleme merkezine yönlerdirmişti
ama istanbulda fahiş fiyatlarla yapılan bir işlem bu ben doktor indirimi ile yanlış hatırlamıyosam 180 tl ödedim

Biz de c. tesi doktora gittiğimizde doktor halime üzülmüş olacak ben sormadan saçlarını boyatabilirsin dedi.Baya beyaz var saçlarımda benim.Eşim de yürüyüşümü taklit ediyor penguen gibi yürüyormuşum bi de çillerim çıkmışmış sanki ben bilmiyorum.Ağırlaştık iyice üzülme sen hepimiz aynıyız canım bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutacağız inşallah...

Ben yazana kadar sen doğurmuşsundur bile.Bebişini bizim yerimize de kokla ne güzel kokuyordur o şimdi...ALlah hayırlı uzun ömür versin canım...

Bir yerden hamileikteki kaşıntının karaciğer sorunu belirtisi olabileceğini okumuştum o yüzden endişelendim biraz sadece karında olan kaşıntı gerilmeden kaynaklanıyor hepimizde var sanırım o.Ne güzel çatlağın filan da yokmuş.Kaşınsın dursun nolucak:))

Haber verilmesini istemiyorum arkadaşlarıma bile doğum zamanını söylemedm...Çocuğumu babasız buyutucem ona üzülüyorum çok üzülüyorum

Canım benim o er geç anlayacaktır hatasını.O sensiz yapamaz mutlaka dönecektir.Aklınca sana ders verecek.Sen de aramayınca uzun süre kıymetinizi anlar...Zaten bebeğinin şimdi hiçbir şeyden haberi yok.Bi de babasız büyütücem diye üzülme sen şimdi.Onun bütün dünyası sensin zaten uzun bir süre.Eşinin de burnu sürçünce akıllanırsa eğer bebeğin babasız büyümek zorunda kalmaz.Ama haklısın ölsen çıkmaz içinden sana yaşattıkları.Biliyorum söylemesi kolay ama yine de bebeğin var artık tek başına değilsin sakin olmaya çalış canım...

İlk doğumumu erken aldıkları ve riskli olduğu için mecburen sezeryan yapmıştım.4 gün yatakta bile doğrulamadım doğru düzgün.İyileşmem 20 günü buldu.Belki benim bünyem de hassastı ama sezeryan beniçok zorlamıştı.Gerçi zorunlu sezeryan olmasaydım normal istermiydim onu bilmiyorum çünkü normal doğumdan korkuyordum o zamanlar.Bu hamileliğimde ise kasılmalarım çok erken başladı.24. haftadn beri sancı çekiyorum.Aüşağı yukarı her gün sancım oluyor.DÜn gece kıvrandım yatakta 2 saat çok şiddetliydi.Eski sezeryan olmasaydım sanırım bu sefer normal isterdim çünkü sancının nasıl bir şey olduğunu biliyorum artık.Sezeryanın acısını 20 gün çekmektense normal doğum sancısını 1 gün çekmeyi yeğlerim.Hatta doktoruma da sordum normal olabilir miyim diye ama biliyorsunuz türkiyede riske atmak istemyorlar olmaz dedi doktorum.karar senin canım ölç biç tart sancıdan çok korkma en şiddetli sancıları 2-3 saat çekiyorsun o da diğerine kıyasla bence bir şey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…