2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de lierac madecassol yağ ne bulduysam sürdüm ama çatladım çok. ama bi yerde bu karışımın tehlikeli olabilceğini okumuştum. iice araştırmadan kullanmayalım bence.
diamond u beklioruz heycanla. heycanlanıorum ben dee.

superisi canım guya ilk doguran temmuz annesi sen olcaktın
hayallerimix bosa cıktı

Haklısın canım 1 temmuzdu doğum ama bizimkiler mayısta başladı doğmaya pek hızlı bebeklerimiz.
Bende gebelik zehirlenmesinden dolayı temmuz annesi olamıycam diye üzülüyordum ama bakıyorumda temmuza birşey kalmadı.
Kızımla azimle geldik bu günlere çok şükür.

belki de temmuz annesi olursun canım....

güzel düşün güzel olsun canım allahın izniyle cok guzel gececek dogumun bebegini saglıcakla alacaksın anne olacaksın ohh bundan guzel sey var mı dunyada

sağol canım dediğin gibi inşallah herşey güzel olur :)

yaa kızlar bişi dicemm moralim bozukk. basür oldum galiba ben. krem sürüom ama acıo. doğuma kadar geçmesse yandımm.napcamm

bendede 1 tane oldu canım... Doktora sordum geçermi diye... o artık seninle yaşıcak dedi... zorlamazsan problem olmaz dedi.... moralini bozmak gibi olmasında

canım benimde kontrolüm bugün bakalım ne dicek.. hoş ne dese boş ama

kızlar bana biraz müsade belim ağrıdı sonra uğrarım yine uzanayım biraz.

Ay diamondda doğurmuştur kesin. Genel anestezi ise bebişini görememiştir daha ama değilse görmüştür herhalde. 10dk. sürüyor diyorlar sezeryanda doğması ama

düzenli kullandığın halde mi çatladın yani çatlayacağımız varsa çatlıyoruz demek ki

yaa tüh. ee acıo şimdi benim. ne demek benle yaşıcak ya. of normal doğum yaparsam çok kötü olur ıkınırken.

düzenli kullandığın halde mi çatladın yani çatlayacağımız varsa çatlıyoruz demek ki

hergün sürdüm mutlaka bişiler oldu yine de

ayyy evet yaa ne heyecanlı....

Günaydın kızlar...nasılsınız bebişleriniz nasıl....evet gittikçe havalar ısınıyor...sıcaklar insanı bunaltıyor...rabbim kolaylığını verir inşallah...

bizimde cumartesiiydi kontrolümüz paşamı gördük....çok şükür şuan bir problem yok..inşallahta hep böyle devam eder...hepimizinki ....

doğumlar yaklaştıkça hepimizi ayrı bir telaş heyecan sarmış...okuduğum kadarıyla....bu heyecanlarımız mutluluklarımızla büyüyecek inşallah...bebeklerimizi kucağımıza aldığımız zaman....

Selam güzel anneler... nasılsınız bakalım

kızımı görmeye gitcem bugün ilk kez nstye gircem, doktora soracağım soruları güya not olcaktım neler sorayım sizce?

herkes doğuruyor erkenden, temmuz annesi kalmadı ortalıkta korkmaya başladım :18: Allahtan herşey hazır evim dip köşe temiz, bebeğimin odası hazır, çantamızın eksikleri de tamam sayılır, bi bebeğim kaldı...

gece karnımın biraz aşağılara indiğini hissettim, kızm çok hareketliydi, bu ara sık sık yaptığı şeyi yaptı durdu, ayaklarını da vücuduna doğru çekiyo, karnımın bi tarafı boş kalıyor, o sırada kazara ayaktaysam koca göbiğimi tartamıyorum
geçen gece namazdan kalktığımda oldu ve yere düşüp ayağımı incittim birazcık. Allahtan buz masajı vs. işe yaradı. benim kız çok mu yaramaz olcak teyzeleri

as canım yaramaz bu kızlar ya evet benimkide benzer seyler yapıyo yerim ben bu yaramazları ben namazı sandalyede kılabiliyorum çok kilo aldım olmuyo sen normal mi kılıyosun geçmiş olsun

Son düzenleme:

evet ya heycan dorukta gelsinlerde sevelim yavruşları inş.

as canım yaramaz bu kızlar ya evet benimkide benzer seyler yapıyo yerim ben bu yaramazları ben namazı sandalyede kılabiliyorum çok kilo aldım olmuyo sen normal mi kılıyosun geçmiş olsun

yok canım nerdeeee ayakta başlıyorum sonra oturarak devam ediyorum, bari secde yapayım diye, namaz kıldığımı anlamıyorum bile...:44:

günaydııııııııın kızlar herkesin keyfi yerindedir umarım ,,,,dün gece oğluşum aşağı doğru baskı yapıp yapıp durdu korktum resmen ıkmak ister gibiydi hayırrrr daha çok erken dedim hep kendi kendime temmuzun 10 11 gibi görünüo sonuna kadar kalsın istiyorum,,,ama geçti sonra sanırım artık hep böyle olacak,,,bugun çantamı hazırlıcam epey geç kaldım ama anca toparlandım,,çantam da hazır olunca herşey hazır halılarım da geldi mis gibi kokmuşlar haftasonu annem babam ablalarım yeğenlerim gelecek bi kaç ufak tefek işleri kaldı,,,,bizden böyle hee bide çok acıkıorum ben ya bi saat oldu kahvaltı yapalı yine acıktım ya,,,

bende bugün gideceğim çok özledim bıdığımı... maşallah bebeğine canım.

benimkide uyutmadı bebekler bizim telaşımızdan mı erken geliyo ne dün benimde halılarım geldi yıkamadım mis gibi, evi bi daha süpür sil yaptım, çamaşır bırakmadım, ütü kaldı bi tek onuda annem gelince bi ara yapar nasılsa diye ellemiyorum hamile nazı

ahh bu anneler iyi ki varlar

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün ben bişeyi merak ediyorum herkes ikinci düzey ulturason yaptırdımı:44:

Kızlar yardım edin kafayı yicemmmm... Bebek şekeri işini çözemedim beğendiğim modeller stokda yok bildiğiniz şık bebek şekeri yapan website adresleri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…