Canim goguslerim daha iyi. Kendimce bir formul buldum, simdi cok az aciyor o da gecti gececek insallah. Belki ben de onceden lansinoh kullanmaliydim ama birsey olmaz sanmistim. memenin kahverengi kisminin tamamini verebilirsen yara olmasi zor olur uclarinin.günaydın bebişşşşşş
günaydınnnnnnnnnnn
oh oh markete bile gittin demek ne güsel
annein olması yanında gerçekten büyük bir nimet
yoksa tahmin edebiliyorum çok zor olurdu
göğsün nasıl yara oldu canım ya
ben en çok ondan korkuyorum
sen elimi ısıra ısıra emziriyorum demiştin
benim yara olursa emzirebilirmiyim bilmiyorum
nasıl iyleşti şimdi?
ben şimdiden lansinoh kremi kullanıyorum
umarım faydası olur..
göğüs uçlarım baya çıkık benim
umarım bi benim için avantaj olur emzirirken.
Keske koymasaymisim linki.ablamız güzel yazmış yazmasına da maalesef Türkiye normal doğumlarda bu kadar doğal süreçte ilerlemiyor... suni sancı epiyoztomi vs uygulanıyor maalesef... adı üstünde normal doğum doğal olan yaratılışta biz kadınlara bahsedilen ama Türkiye normalin bile cıvkını cıkarmışlar doğum acık uzun sürse hooop hızlandırmak için dayıyorlar suni sancıyı... bebek çıkarken hoop kesiveriyorlar... Bir tanıdğımız Amerikada yaşıyor ve yeni doğum yaptı.. inan hamileliği boyuna 2 kez dr a gitti biri 4 aylıkken detaylı bir ultrason yaplmış diğeri de 38 haftada... doğumu da gayet müdahalesiz kendi başına yaptı ebeler sadece ellerini tutup ıkınması için yardım etmişler o kadar... orda zaten dr la bile görüşmüyorlarmış... dr acil bir durum olursa çağrılıyormuş.... yırtığı bile olmamış çok da rahat oldu doğumum dedi... normal isteyenler normalden yine vazgeçmesin ama sezeryan yapanlara da yarım anne gözüyle bakılmasından hoşlanmıyorum acıkcası... çünkü bunun sorumlusu da yaşadığımız ülkenin koşulları maalesef... dşünsenize hiç sezeryan yapılmayan bir ülkede yaşıyor olsak kimse sezeryan yaptırmazdı... ayy cok yazdım kusura bakmayın dün birine çok kızdım da beş saat neden sezeryan yapıyorsun normal doğursana diye sinir etti beni... söz konusu doğum olunca her kafadan bir ses çıkıyo herkesin söylicek bir sözü oluyo walla....