2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bebişşşşşş :KK55:

günaydınnnnnnnnnnn
oh oh markete bile gittin demek ne güsel :KK69:
annein olması yanında gerçekten büyük bir nimet
yoksa tahmin edebiliyorum çok zor olurdu

göğsün nasıl yara oldu canım ya
ben en çok ondan korkuyorum
sen elimi ısıra ısıra emziriyorum demiştin
benim yara olursa emzirebilirmiyim bilmiyorum :KK14:
nasıl iyleşti şimdi?
ben şimdiden lansinoh kremi kullanıyorum
umarım faydası olur..
göğüs uçlarım baya çıkık benim
umarım bi benim için avantaj olur emzirirken.
Canim goguslerim daha iyi. Kendimce bir formul buldum, simdi cok az aciyor o da gecti gececek insallah. Belki ben de onceden lansinoh kullanmaliydim ama birsey olmaz sanmistim. memenin kahverengi kisminin tamamini verebilirsen yara olmasi zor olur uclarinin.

ablamız güzel yazmış yazmasına da maalesef Türkiye normal doğumlarda bu kadar doğal süreçte ilerlemiyor... suni sancı epiyoztomi vs uygulanıyor maalesef... adı üstünde normal doğum doğal olan yaratılışta biz kadınlara bahsedilen ama Türkiye normalin bile cıvkını cıkarmışlar doğum acık uzun sürse hooop hızlandırmak için dayıyorlar suni sancıyı... bebek çıkarken hoop kesiveriyorlar... Bir tanıdğımız Amerikada yaşıyor ve yeni doğum yaptı.. inan hamileliği boyuna 2 kez dr a gitti biri 4 aylıkken detaylı bir ultrason yaplmış diğeri de 38 haftada... doğumu da gayet müdahalesiz kendi başına yaptı ebeler sadece ellerini tutup ıkınması için yardım etmişler o kadar... orda zaten dr la bile görüşmüyorlarmış... dr acil bir durum olursa çağrılıyormuş.... yırtığı bile olmamış çok da rahat oldu doğumum dedi... normal isteyenler normalden yine vazgeçmesin ama sezeryan yapanlara da yarım anne gözüyle bakılmasından hoşlanmıyorum acıkcası... çünkü bunun sorumlusu da yaşadığımız ülkenin koşulları maalesef... dşünsenize hiç sezeryan yapılmayan bir ülkede yaşıyor olsak kimse sezeryan yaptırmazdı... ayy cok yazdım kusura bakmayın dün birine çok kızdım da beş saat neden sezeryan yapıyorsun normal doğursana diye sinir etti beni... söz konusu doğum olunca her kafadan bir ses çıkıyo:KK47: herkesin söylicek bir sözü oluyo walla....
Keske koymasaymisim linki.

kızlar yardım edin kafayı yicemmmm... Bebek şekeri işini çözemedim beğendiğim modeller stokda yok :KK43: bildiğiniz şık bebek şekeri yapan website adresleri var mı?

bende yapmadım halen canım evde yapıcam ama ben..güzel bişey bulamadım ki aklıma yatan bende

Ben bi 3 lü test yaptırdım onun haricinde :44: Bazıları onu yaptırtmadı ultrasyonda görebiliom ZATEN DEMİŞ DOKTORLARI ama zaten bizim burası küçük yer olunca renkli ultrasyon cihazı bile yok düşünün :KK1: Burda diolar parmağını emiyor uyuyor yanağı tombiş diye ben gittiğimdede net seçemiom bile kuzumu :KK31:

Son düzenleme:
Ben bi 3 lü test yaptırdım onun haricinde :44: Bazıları onu yaptırtmadı ultrasyonda görebiliom ZATEN DEMİŞ DOKTORLARI ama zaten bizim burası küçük yer olunca renkli ultrasyon cihazı bile yok düşünün :KK1: Burda diolar parmağını emiyor uyuyor yanağı tombiş diye ben gittiğimdede net seçemiom bile kuzumu :KK31:

banada doktor yaptır dedi ama her hastane yapmıyor bende yaptıramadım :KK52:

banada doktor yaptır dedi ama her hastane yapmıyor bende yaptıramadım :KK52:

benim gittiğim hastanede yoktu doktor beni bir görüntüleme merkezine yönlerdirmişti
ama istanbulda fahiş fiyatlarla yapılan bir işlem bu ben doktor indirimi ile yanlış hatırlamıyosam 180 tl ödedim

Aynen sabahlara kadar uyanıp kaşınıyorum karnım iyice ağırlaştı çok kilo aldım ben de çok sıkıldıııııııım.Kadınlıktan çıktım resmen herkes abla diyor yaşlandım sanki ya da kilodan buyuk duruyorum:KK43:((
Biz de c. tesi doktora gittiğimizde doktor halime üzülmüş olacak ben sormadan saçlarını boyatabilirsin dedi.Baya beyaz var saçlarımda benim.Eşim de yürüyüşümü taklit ediyor penguen gibi yürüyormuşum bi de çillerim çıkmışmış sanki ben bilmiyorum.Ağırlaştık iyice üzülme sen hepimiz aynıyız canım bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutacağız inşallah...
Kızlar sabah erkenden hastaneye gideceğim. Sezeryan saatim 10.30. Bana dua edin... Geçmişi okumaya zamanım olmadı. Eşim dün geldi o geldiğinden beri hazırlıklarımızı tamamladık. Oğluşun beşiğini bile az önce kurabildik. hastaneden de mümkün oldukça yazmaya çalışırım. Ama o kadar yorgunum ki. Bol bol yatıp uyuyacağımı hayal ediyorum :) Sevgiler...:KK16::KK16::KK16:

Ben yazana kadar sen doğurmuşsundur bile.Bebişini bizim yerimize de kokla ne güzel kokuyordur o şimdi...ALlah hayırlı uzun ömür versin canım...

poff uyku yok malseff..bu sıcakta zaten her saat başı kalkıyorum..wc ye gitmeden olmuo dabi her saatt...geceleri işkenceye dönüştü...buarada 2 yastığı üst üste koyup öle yatıorum yoksa nefes almakta baya zorlanıyomuşum..bi de horluyomuşum yaa baya .. koçiş korkmuş baya garip sesler çıkarıyomuşum..şimdi 2 yastıkta yatıyorum da normale döndüm..bi de ben hayatta horlamazdım ya nefes alışım bile duyulmaz..oof ne günlere kaldık..bi büyük yastığı da bacağımın arasına karnımın altına koyuyorum..öle böle bölük pörçük uyuyorum anca ...

benm karnımda kaşıntım..o da çok gerildim die sanırım..bi de baya kilo aldım malsef..bol bol krem sürüyorum ama kaşınma oluyo ine..şuana kadar çatlamadım işala da çatlamam bakalım..bacaklarımda hafif kızarık çizgiler var ama onlar da kilodan kaynaklanıyo..birden 20 kilo alınca öle oluyo sanırım..:KK52:allahtan karnımda filan çatlak yok :KK50:

Bir yerden hamileikteki kaşıntının karaciğer sorunu belirtisi olabileceğini okumuştum o yüzden endişelendim biraz sadece karında olan kaşıntı gerilmeden kaynaklanıyor hepimizde var sanırım o.Ne güzel çatlağın filan da yokmuş.Kaşınsın dursun nolucak:))

İyi ki sordun dökülmeye yer arıyorum yok hala aramadı 10 e doğum var haberi yok, çok zoruma gidiyor bugun ağlayacak gibi oldum sonra gene toparladım kendimi bende aramıyorum ama zor tutuyorum kendimi arayıp bağırmak ağzıma geleni saymak istiyorum ama tutuyorum kendimi iyice sinirlerimi bozabilir...Ona göre paşa paşa arayacağım ya ben onu ..En azından hastane masrafları için falan zannediyor...Onun haberi olmayan biraz para biriktirdim beni 3 4 ay iare eder sonra da işe döneceğim böyle giderse aramazsa sorumsuzluk yaparsa ayrılacağım ama çocuk buyudukçe baba isteyecek ona üzülüyorum ama beni böyle yapayalnız bıraktı şu an evde bunalıyorum durmadan suya giriyorum saat başı yer siliyorum kafayı yemek üzereyim

Haber verilmesini istemiyorum arkadaşlarıma bile doğum zamanını söylemedm...Çocuğumu babasız buyutucem ona üzülüyorum çok üzülüyorum

Canım benim o er geç anlayacaktır hatasını.O sensiz yapamaz mutlaka dönecektir.Aklınca sana ders verecek.Sen de aramayınca uzun süre kıymetinizi anlar...Zaten bebeğinin şimdi hiçbir şeyden haberi yok.Bi de babasız büyütücem diye üzülme sen şimdi.Onun bütün dünyası sensin zaten uzun bir süre.Eşinin de burnu sürçünce akıllanırsa eğer bebeğin babasız büyümek zorunda kalmaz.Ama haklısın ölsen çıkmaz içinden sana yaşattıkları.Biliyorum söylemesi kolay ama yine de bebeğin var artık tek başına değilsin sakin olmaya çalış canım...

,tugcal,mirabelle,sedahayri27,birth,beyazay,ZEYNEP2011,jasmine_e,layyydy,

günaydın kızlar

nasılsınız :) ben kafayı yemek üzereyim günler yaklaştıkça kafamda gel gitler artıyor..acaba normal mi doğursam diye:26: ikisindende çok korkuyorum yaaaa :KK43: Allahtan bugün doktora gidicem bayağı bi konuşcam bakalım ne dicek

İlk doğumumu erken aldıkları ve riskli olduğu için mecburen sezeryan yapmıştım.4 gün yatakta bile doğrulamadım doğru düzgün.İyileşmem 20 günü buldu.Belki benim bünyem de hassastı ama sezeryan beniçok zorlamıştı.Gerçi zorunlu sezeryan olmasaydım normal istermiydim onu bilmiyorum çünkü normal doğumdan korkuyordum o zamanlar.Bu hamileliğimde ise kasılmalarım çok erken başladı.24. haftadn beri sancı çekiyorum.Aüşağı yukarı her gün sancım oluyor.DÜn gece kıvrandım yatakta 2 saat çok şiddetliydi.Eski sezeryan olmasaydım sanırım bu sefer normal isterdim çünkü sancının nasıl bir şey olduğunu biliyorum artık.Sezeryanın acısını 20 gün çekmektense normal doğum sancısını 1 gün çekmeyi yeğlerim.Hatta doktoruma da sordum normal olabilir miyim diye ama biliyorsunuz türkiyede riske atmak istemyorlar olmaz dedi doktorum.karar senin canım ölç biç tart sancıdan çok korkma en şiddetli sancıları 2-3 saat çekiyorsun o da diğerine kıyasla bence bir şey değil...

X