- 16 Mart 2008
- 609
- 4
günaydınlar herkese kızlarrrr
doguran eden olmadı demi asudem ve bilgeden sonra
cunku sıra tugce deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gunaydın serbulo nasılsın bacım
evet ya dogru diamond var15 20 dk sonra doguma girecek nasıl ulascaz ona
allahım saglıcakla kurtarsın ikisini de
hadi tugce yine iyisin doguran yok baska
gunaydın serbulo nasılsın bacım
evet ya dogru diamond var15 20 dk sonra doguma girecek nasıl ulascaz ona
allahım saglıcakla kurtarsın ikisini de
hadi tugce yine iyisin doguran yok baska
kızlarrr sbilge de doğum yapmış... karaciğer değerleri düşmemiş ve dün gece saat 12 de bebeği almışlar... 36 haftalık 2700 gr doğmuş cok da sağlıklı imiş... hastanedelermiş hala çünkü bilgenin karaciğer değerlerinin düşmesini bekliyorlarmış... bebek taburcu edilebilecek durumdaymış...spinal anestezi olmuş bugün baş ağrısı varmış biraz ama genel olarak ameliyat rahat geçmiş... baş ağrısı için de çok bol su içicekmiş... sütü de gelmiş demin biz konuşmadan önce emzirdim uyuttum dedi...bir bebeğimiz daha oldu maşallah......
valla canım burda daha önce de gördüm bu barnak olayını ama
nerden nereyi ölçeceğimi anlamadımdı ben..
merhaba 2011 temmuz anneleri
ben 2010 temmuz annesiyim
zamanın bu kadar çabuk geçeceğini insan hiç tahmin edemiyor
bir bakmışsınız doğmuş ,bir bakmışsınız emekliyor yürüyor
insan zaman geçtikçe daha çok bağlanıyor
hayat oğlumla başladı benim için
Allah hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar versin
ben normal doğurdum sakın korkmayın
çok kolay pırt diye çıkıyor
iyi geceler kızlar geçmişi okumadım umarım bir sorun yoktur...Bende gebeliğe bağlı karnımda çatlaklar oluştu araştırmalarım sonucunda 3 krem adı buldum
Madecassol Hametan ve Acnelyse bu üçünü bie yıl boyunca düzenli olarak günde 2 defadan kullanırsak çatlakları yok ediyormuş 10 yıllık çatlakları bile iyileştirebiliyormuş...doğumdan sonra deneyeceğim inşallah geçerler her gecen gun çatlaklarım artıyor çok sinir bozucu olmaya başladılar
evet sütü içebiliyorum bari onu içeyim yoksa doğurcam korkuyorum..çok kötü ağrılarım oluyorcanım senin haftalrında bendede olmuştu inmiştir ondan artık gelcem diyo annesi işte. ha evet süt kesinlikle acay,p etkiliyo yarın li,tre mutlaka iç günde farkı görceksin
Canım inmiş olabilir. Benim minik şuan leğen kemiklerinin içine kafasını sokmuş durumda 3 haftadır. Ve bacaklarımın arası sanki spor yapmışım gibi o kadar çok acıyor ki yürütmüyor. Dr. kemiklerinin arasına sığmak için kafası bile sivrileşmiş dedi. Sivri kafalı doğabilirmiş.doğumdan sonra düzelirmiş. Kontrolün ne zaman dr. bir baksın istersen inmiş mi diye
,tugcal,mirabelle,sedahayri27,birth,beyazay,ZEYNEP2011,jasmine_e,layyydy,
günaydın kızlar
nasılsınız :) ben kafayı yemek üzereyim günler yaklaştıkça kafamda gel gitler artıyor..acaba normal mi doğursam diye:26: ikisindende çok korkuyorum yaaaaAllahtan bugün doktora gidicem bayağı bi konuşcam bakalım ne dicek
hepinize günaydın fıstıklar.
Bütün temizliğim bitti. Hastane çantam zaten 2 ay öncesinden hazır. Odamızda öyle.
20. haftadan beri 28 de doğumu gerçekleştirebiliriz derken 30. haftaya ardından 32. ye 34 e 36 ya erteleye erteleye dr.umuz kızın ve sen inatçı çıktınız gebelik zehirlenmesini yendiniz sayılır hafif derecede şuan ve normal doğum yapmaman için bir sorun yok dediğinden beri dünyalar benim oldu sanırım.
Erken doğum korkusu herşeyi erkenden hazırlattı bize şimdi kızımı bekliyoruz. Bakalım doktoruma göre gününün dolmasına 9-10 gün var bana göre 19 gün var. Kızım ne zaman gelecek merak ediyorum.
Birde sıkıldım artık daha doğurmadın mı sorularıdan. Bekliyoruz heran gelebilir demekten gına geldi.
anladım canım ama sonuçta geliyor yani güzel olan oBen daha temmuzun ilk haftası ayrılacam çalışmanın kapanışı ben yapacam heralde
ya indimi bilmiyorum ki.... sabahdan beride bir mide bulantısı kustum kusucam haldeyim çok uykum geliyo dün akşama kadar yattım dışarı çıktık çıkmamızla girmemiz bir oldu korkumdan hemen bebeğin hastahene çıkışlarını ütüledim çantaya hazırladım eşimede söyledim nolur nolmaz diye..
off dediğin gibi canım ikisininde artısı eksisi çok
ayy geçen gittiğimde epidural normal yapalım dedi... ya beni şöle uyutup bebeği alıp 1 hafta sonra uyandırsalar olmamı
aynen düşünmiyim diyorum sabah gözümü açıp yatakta dönerken bu konuyu düşünürken buluyorum kendimi
gülaycığım nasılsın... selamda seni atlamışım şimdi fark ettim :) doktora gitiiğini ve sonuçların güzel olduğunu biliyorum tatlım gözün aydın :)
güzel düşün güzel olsun canım allahın izniyle cok guzel gececek dogumun bebegini saglıcakla alacaksın anne olacaksın ohh bundan guzel sey var mı dunyada
günaydın canım
topluca kafayı iyecez bu normali sezeryanı döndüsü dönmedisi derken
hakkımızda hayırlısı vala
maşallah canım ikinizede
bende hala çalışıyorum dediğimdeböyle olan gözlerden sıkıldım
çok mu çalışkanım ne
seninde az kalmış fıstık
korkma canım altı üstü doğacaksa doğacak
birde benimkinden önce doğuyomuş
dediğim gibi hakkımızda hayırlsı
saol canım iyiyim seni sormalı?
ben senin beni atladığını bile fark etmedim
sonuçlar güzelde benim kafa çorba bakalım ne olucak
senin ne zaman kontrol
günaydın canım
sıra diamond ta 10 dk sonra kavuşuyo
sonra hayırlısıyla tuğçede sonrada sende
hiç deme sen sen diye diye pat diye senden önce doğuruyormuşum birde
maşallah ALlah analı babalı büyütsünn
nasıl ölçülüo biri bana da desin ben de annamadım nerden ne ölçülüorr
süpermiş yaa pırt dieeinş öle olurrr
valla madecassol sürüorum ben. bu karışım ii geliosa sürek ya çok gıcık oldum ben dee