2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gebelik tickerım yanlışlıkla silinmişti şimdi geri koyamıyorum hangi iki değer arasını kopyalıyorduk hatırlayan varmı

gülaycığım nasılsın... selamda seni atlamışım şimdi fark ettim :) doktora gitiiğini ve sonuçların güzel olduğunu biliyorum tatlım gözün aydın :)

günaydınlar herkese kızlarrrr

doguran eden olmadı demi asudem ve bilgeden sonra

cunku sıra tugce deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gunaydın serbulo nasılsın bacım

evet ya dogru diamond var15 20 dk sonra doguma girecek nasıl ulascaz ona
allahım saglıcakla kurtarsın ikisini de

hadi tugce yine iyisin doguran yok baska

ayy bacım sorma depresifim yaaaa çok korkuyorum doğumdan anlatmaktanda çekiniyorum artıksen nasılsın tatlım

walla nazcım ben bu topiğin hatunlarını anlamıyorum... temmuza anne kalmıcak baksana patır patır dökülüyo bebekler... nerdeyse her gün biri doğuruyor....

maşallah ALlah analı babalı büyütsünn

valla canım burda daha önce de gördüm bu barnak olayını ama
nerden nereyi ölçeceğimi anlamadımdı ben..

nasıl ölçülüo biri bana da desin ben de annamadım nerden ne ölçülüorr

süpermiş yaa pırt diee inş öle olurrr

valla madecassol sürüorum ben. bu karışım ii geliosa sürek ya çok gıcık oldum ben dee

güzel düşün güzel olsun canım allahın izniyle cok guzel gececek dogumun bebegini saglıcakla alacaksın anne olacaksın ohh bundan guzel sey var mı dunyada

canım senin haftalrında bendede olmuştu inmiştir ondan artık gelcem diyo annesi işte. ha evet süt kesinlikle acay,p etkiliyo yarın li,tre mutlaka iç günde farkı görceksin
evet sütü içebiliyorum bari onu içeyim yoksa doğurcam korkuyorum..çok kötü ağrılarım oluyor

haftaya kontrolüm var geçen hafta gittiğimde kafası sağ gögsümün altındaydı çarpraz duruyordu zilli..ama süreklli balık gibi...uyurken fena tekme atıyo uyutmuyo beni helede karnı doyunca bir fena..akşamki ağrılarımdan sonra sezeryan düşüncesi girdi aklıma

yaa kızlar bişi dicemm moralim bozukk. basür oldum galiba ben. krem sürüom ama acıo. doğuma kadar geçmesse yandımm.napcamm

günaydın canım
topluca kafayı iyecez bu normali sezeryanı döndüsü dönmedisi derken
hakkımızda hayırlısı vala

maşallah canım ikinizede
bende hala çalışıyorum dediğimde böyle olan gözlerden sıkıldım
çok mu çalışkanım ne

anladım canım ama sonuçta geliyor yani güzel olan o Ben daha temmuzun ilk haftası ayrılacam çalışmanın kapanışı ben yapacam heralde

seninde az kalmış fıstık

korkma canım altı üstü doğacaksa doğacak
birde benimkinden önce doğuyomuş

dediğim gibi hakkımızda hayırlsı

gülaycığım nasılsın... selamda seni atlamışım şimdi fark ettim :) doktora gitiiğini ve sonuçların güzel olduğunu biliyorum tatlım gözün aydın :)

saol canım iyiyim seni sormalı?
ben senin beni atladığını bile fark etmedim
sonuçlar güzelde benim kafa çorba bakalım ne olucak
senin ne zaman kontrol

günaydınlar herkese kızlarrrr

doguran eden olmadı demi asudem ve bilgeden sonra

cunku sıra tugce deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın canım
sıra diamond ta 10 dk sonra kavuşuyo
sonra hayırlısıyla tuğçede sonrada sende

hiç deme sen sen diye diye pat diye senden önce doğuruyormuşum birde

dr um bana madecassol verdi daha 3 aylıkken gunde 2 kere sür dedi annemde çatlak yok diye ben hafta da bir sürdüm çatır çatır çatladım...bugun başladım tekrar sürmeye çoğalmasın bari kırmızı kırmızı iğrenç duruyorlar...Bu karışımı 1 sene sürmek lazımmış deneyeceğim bende...Kızlar sezeryandan ne kadar sonra hamama gidecek duruma gelebilirim sizce....Bi de bugun diamond bebebeğini kucağını alacak temmuzu beklemiyor bu bebekler ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…