2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese Günaydın :KK71:
Kızımla bana nazar değdi :nazar: 2 gecedir ne beni uyuttu ne kendi uyudu , dün hadi evdeydim de bugun bu iş nasıl geçicek bilmiyorum :44:
Kesin karalıyım yarın izin kağıtlarımı alıcam yani bugün son günüm...

Sizler nasılsınız? asudem doğrudu, diamond07 bu sabah doğuruyor başka kim var sırada :KK49:

alll tabi canım izin yaa salla git evinde dinlen zaten bişey kalmadı doğuma...
eğer araya biri girmesse çarşamba ben varım sanırım ama bizim hatunlar maşallah patır patır dökülüyor emin olamıyorum:KK1:

herkse günaydınlar....bel ağrısından uyuyamadım gene fena uykum var çok fena:KK59::KK59: ve arada kasıklarıma ağrı giriyo doktorumu arasam mı yürüyemiyorum bile doktorumda bol bol yürüyüş diyor ama yürüyemiyorum..

tatlım yavaş yavaş yürümeye çalış en azından akşamları eşin 10 15 dk bile yürütse seni kardır...

dinlenrsin canım sende bol bol artık :KK31: eve internet bağlanıo diodun geçen hafta internetin gelmiştir inşallah bisi yalnız bırakman

dün 2,5 du artık 1,75 kaldı şafak :KK1: hayrlısıyla canım

sedacık sen ayrılmadınmı izne geçen hafta bugün son diodun dayanamadın geldinmi yine :KK1:
canım yarım gün gelicem mecburen ama raporlu görünücem yine

eğer araya biri girmesse çarşamba ben varım sanırım ama bizim hatunlar maşallah patır patır dökülüyor emin olamıyorum:KK1:

tatlım yavaş yavaş yürümeye çalış en azından akşamları eşin 10 15 dk bile yürütse seni kardır...
dün çıktık 1 saat felan yürüyelim dedik ama çıkmamızla girmemiz bir oldu...fena sancılanıyorum kasıklarma iniyor baskı yapıyor resmen

herkese Günaydın :KK71:
Kızımla bana nazar değdi :nazar: 2 gecedir ne beni uyuttu ne kendi uyudu , dün hadi evdeydim de bugun bu iş nasıl geçicek bilmiyorum :44:
Kesin karalıyım yarın izin kağıtlarımı alıcam yani bugün son günüm...

Sizler nasılsınız? asudem doğrudu, diamond07 bu sabah doğuruyor başka kim var sırada :KK49:

günaydın canım gecmiş olsun son gunun çabuk gecer ozaman

ayy kızlar ruyamda normal doğum yapıyodum 1 saat bile sürmedi o kadar koay atlattımki inş gerceğide öyle olur yaaaa:KK3::KK3::KK3:

,tugcal,mirabelle,sedahayri27,birth,beyazay,ZEYNEP2011,jasmine_e,layyydy,

günaydın kızlar

nasılsınız :) ben kafayı yemek üzereyim günler yaklaştıkça kafamda gel gitler artıyor..acaba normal mi doğursam diye:26: ikisindende çok korkuyorum yaaaa :KK43: Allahtan bugün doktora gidicem bayağı bi konuşcam bakalım ne dicek

günaydın kızlar

nasılsınız :) ben kafayı yemek üzereyim günler yaklaştıkça kafamda gel gitler artıyor..acaba normal mi doğursam diye:26: ikisindende çok korkuyorum yaaaa :KK43: Allahtan bugün doktora gidicem bayağı bi konuşcam bakalım ne dicek

gunaydın canım evet aynen öyle oluyor ama benim doktorum bana sezeryan istermsin diye sormadı bile özel bide benim de tum ailem ve eşim normal yap diyip duruyo bende akışına bıraktım ikisiinde bence avantaj ve dezavantajları var bakalım Rabbim neyi nasip etcek

günaydın kızlar

canım dr la konuş bakalım sonuçta seni en iyi anlıcak olan da o... korkunun ecele faydası yok walla öyle yada böyle doğacak bu minnoşlar...

ayy kızlar ruyamda normal doğum yapıyodum 1 saat bile sürmedi o kadar koay atlattımki inş gerceğide öyle olur yaaaa:KK3::KK3::KK3:

insallah canım Allah gönlüne göre versin...

günaydın kızlar

günaydın canımm aynı sorunlar bendede var bende çok kararsızım temmuzun ilk haftası gidecem bende doktor o zaman konuşalım dedi akışına bıraktım bende o gün doktorumla konuşup karar verecem bende o güne kadar düşünmemeye çalışıom zaten bi şekilde çıkacak :KK1: hayrlısı artıkk

herkse günaydınlar....bel ağrısından uyuyamadım gene fena uykum var çok fena:KK59::KK59: ve arada kasıklarıma ağrı giriyo doktorumu arasam mı yürüyemiyorum bile doktorumda bol bol yürüyüş diyor ama yürüyemiyorum..

ay kıs indimi yoksa senin bebiş
magnezyum içmeye çalış olmadı bol süt anca geçiyo ağrılar...
sen izine çıkmadın mı? :44:

ablamız güzel yazmış yazmasına da maalesef Türkiye normal doğumlarda bu kadar doğal süreçte ilerlemiyor... suni sancı epiyoztomi vs uygulanıyor maalesef... adı üstünde normal doğum doğal olan yaratılışta biz kadınlara bahsedilen ama Türkiye normalin bile cıvkını cıkarmışlar doğum acık uzun sürse hooop hızlandırmak için dayıyorlar suni sancıyı... bebek çıkarken hoop kesiveriyorlar... Bir tanıdğımız Amerikada yaşıyor ve yeni doğum yaptı.. inan hamileliği boyuna 2 kez dr a gitti biri 4 aylıkken detaylı bir ultrason yaplmış diğeri de 38 haftada... doğumu da gayet müdahalesiz kendi başına yaptı ebeler sadece ellerini tutup ıkınması için yardım etmişler o kadar... orda zaten dr la bile görüşmüyorlarmış... dr acil bir durum olursa çağrılıyormuş.... yırtığı bile olmamış çok da rahat oldu doğumum dedi... normal isteyenler normalden yine vazgeçmesin ama sezeryan yapanlara da yarım anne gözüyle bakılmasından hoşlanmıyorum acıkcası... çünkü bunun sorumlusu da yaşadığımız ülkenin koşulları maalesef... dşünsenize hiç sezeryan yapılmayan bir ülkede yaşıyor olsak kimse sezeryan yaptırmazdı... ayy cok yazdım kusura bakmayın dün birine çok kızdım da beş saat neden sezeryan yapıyorsun normal doğursana diye sinir etti beni... söz konusu doğum olunca her kafadan bir ses çıkıyo:KK47: herkesin söylicek bir sözü oluyo walla....

burdaki yada çevredeki herkes ne soylerse soylesin ikisi içinde %50 ihtimalleri var
ben en azından kesin bişeye karar vermene seviniyorum sonuçta en kötü karar bile kararsızlıkta iyidir
benim gibi döndümü dönmedi olucakmı doktor sezeryancımı yok yeni doktor görüneyim gibi kafa sıyması yaşamıyosun....

dinlenrsin canım sende bol bol artık :KK31: eve internet bağlanıo diodun geçen hafta internetin gelmiştir inşallah bisi yalnız bırakman

dün 2,5 du artık 1,75 kaldı şafak :KK1: hayrlısıyla canım

sedacık sen ayrılmadınmı izne geçen hafta bugün son diodun dayanamadın geldinmi yine :KK1:

saol canım darısı senin başına
sen ne zaman planlıyorsun çıkmayı?
İnternet olayı çorba oldu , o gün 2 başvuru yapılmış adlar karışmış telefonları açılmadı v.s. v.s.
Salı gününden sonra kendim el atıcam , ısmarlama hacıdan hacı olmuyo malesef :KK31:

:KK1: ben cumartesi sancım var diye yazdığını okudum , dün gece hatta eşime dedim bizim tuğçenin bebişini görebillirim sabah diye ama bekliycek herhalde eymen bey gününü maşallah :emir_bebek:

günaydın canım gecmiş olsun son gunun çabuk gecer ozaman

günaydın canım saolsın:KK16:

:KK1::KK1::KK1:
rüya bu 5 dk bile sürmüyo ne 1 saati fıstık :KK1:

şaka bir yana gönlüne göre olsun inşallah

burdaki yada çevredeki herkes ne soylerse soylesin ikisi içinde %50 ihtimalleri var
ben en azından kesin bişeye karar vermene seviniyorum sonuçta en kötü karar bile kararsızlıkta iyidir
benim gibi döndümü dönmedi olucakmı doktor sezeryancımı yok yeni doktor görüneyim gibi kafa sıyması yaşamıyosun....

İnternet olayı çorba oldu , o gün 2 başvuru yapılmış adlar karışmış telefonları açılmadı v.s. v.s.
Salı gününden sonra kendim el atıcam , ısmarlama hacıdan hacı olmuyo malesef :KK31:

:KK1: ben cumartesi sancım var diye yazdığını okudum , dün gece hatta eşime dedim bizim tuğçenin bebişini görebillirim sabah diye ama bekliycek herhalde eymen bey gününü maşallah :emir_bebek:

sorma tatlı cumartesi bizi de korkuttu sıpa... niyetine girdi de vazgeçti heralde sonrada... birde çarşambadan önce doğarsa diye bir psikoloji de var üstümde pimpiriklendim çok şükür doğmadı daha.. yarın evim temizlencek mümkünse çarşambayı beklesin 2 gün var zati....:KK1:

hepinize günaydın fıstıklar.

Bütün temizliğim bitti. Hastane çantam zaten 2 ay öncesinden hazır. Odamızda öyle.
20. haftadan beri 28 de doğumu gerçekleştirebiliriz derken 30. haftaya ardından 32. ye 34 e 36 ya erteleye erteleye dr.umuz kızın ve sen inatçı çıktınız gebelik zehirlenmesini yendiniz sayılır hafif derecede şuan ve normal doğum yapmaman için bir sorun yok dediğinden beri dünyalar benim oldu sanırım.

Erken doğum korkusu herşeyi erkenden hazırlattı bize şimdi kızımı bekliyoruz. Bakalım doktoruma göre gününün dolmasına 9-10 gün var bana göre 19 gün var. Kızım ne zaman gelecek merak ediyorum.

Birde sıkıldım artık daha doğurmadın mı sorularıdan. Bekliyoruz heran gelebilir demekten gına geldi.:KK53:

hepinize günaydın fıstıklar.

Bütün temizliğim bitti. Hastane çantam zaten 2 ay öncesinden hazır. Odamızda öyle.
20. haftadan beri 28 de doğumu gerçekleştirebiliriz derken 30. haftaya ardından 32. ye 34 e 36 ya erteleye erteleye dr.umuz kızın ve sen inatçı çıktınız gebelik zehirlenmesini yendiniz sayılır hafif derecede şuan ve normal doğum yapmaman için bir sorun yok dediğinden beri dünyalar benim oldu sanırım.

Erken doğum korkusu herşeyi erkenden hazırlattı bize şimdi kızımı bekliyoruz. Bakalım doktoruma göre gününün dolmasına 9-10 gün var bana göre 19 gün var. Kızım ne zaman gelecek merak ediyorum.

Birde sıkıldım artık daha doğurmadın mı sorularıdan. Bekliyoruz heran gelebilir demekten gına geldi.:KK53:

çok sevindim canım bak kızın üzmedi annesini iyice büyüyüp öyle gelecek insallah.... ayy bu millet de ne meraklı yauwww onlara böyle yapmak lazım:KK57::KK57::KK57:

Bilge doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Değerleri bir an önce normale dönerde hastane ortamından kurtulup evlerinin huzurlu ortamında bebişi ile ilgilenir inşallah.

Diamond da şuan tatlı bir heyecan içinde olsa gerek 1 saatten az vakti kaldı sezeryan için hazırlanıyordur şimdi. Ne güzel bir tatlı telaş. İnşallah o da sorunsuzca bebeğini kucağına alır

Sen izine çıkmadın mı? :44:

Burdaki yada çevredeki herkes ne soylerse soylesin ikisi içinde %50 ihtimalleri var

Saol canım darısı senin başına
Internet olayı çorba oldu , o gün 2 başvuru yapılmış adlar karışmış telefonları açılmadı v.s. V.s.

:KK1: Ben cumartesi sancım var diye yazdığını okudum , dün gece hatta eşime dedim bizim tuğçenin bebişini görebillirim sabah diye ama bekliycek herhalde eymen bey gününü maşallah :emir_bebek:

Günaydın canım saolsın:KK16:

Rüya bu 5 dk bile sürmüyo ne 1 saati fıstık :KK1:

anladım canım ama sonuçta geliyor yani güzel olan o :KK34: Ben daha temmuzun ilk haftası ayrılacam çalışmanın kapanışı ben yapacam heralde

ha haaaa haaa çok güldüm tuğçecim haklısın şöyle enselerinin köklerine bir tane sallamak lazım.

Sabah sabah güldürdün beni Allah ta seni güldürsün. Az kaldı sende bebişine kavuşacaksın 2 gün sonra ne güzel

ya indimi bilmiyorum ki.... sabahdan beride bir mide bulantısı kustum kusucam haldeyim çok uykum geliyo dün akşama kadar yattım dışarı çıktık çıkmamızla girmemiz bir oldu korkumdan hemen bebeğin hastahene çıkışlarını ütüledim çantaya hazırladım eşimede söyledim nolur nolmaz diye..

ha haaaa haaa çok güldüm tuğçecim haklısın şöyle enselerinin köklerine bir tane sallamak lazım.

Sabah sabah güldürdün beni Allah ta seni güldürsün. Az kaldı sende bebişine kavuşacaksın 2 gün sonra ne güzel

insallah canım .. zaman yaklaştıkça korkular da başladı artık... Allah hepimizi kurtarsın bebeklerimize kavuştursun insallah...

ya indimi bilmiyorum ki.... sabahdan beride bir mide bulantısı kustum kusucam haldeyim çok uykum geliyo dün akşama kadar yattım dışarı çıktık çıkmamızla girmemiz bir oldu korkumdan hemen bebeğin hastahene çıkışlarını ütüledim çantaya hazırladım eşimede söyledim nolur nolmaz diye..

canım senin haftalrında bendede olmuştu inmiştir ondan artık gelcem diyo annesi işte. ha evet süt kesinlikle acay,p etkiliyo yarın li,tre mutlaka iç günde farkı görceksin

Canım inmiş olabilir. Benim minik şuan leğen kemiklerinin içine kafasını sokmuş durumda 3 haftadır. Ve bacaklarımın arası sanki spor yapmışım gibi o kadar çok acıyor ki yürütmüyor. Dr. kemiklerinin arasına sığmak için kafası bile sivrileşmiş dedi. Sivri kafalı doğabilirmiş. :KK1: doğumdan sonra düzelirmiş. Kontrolün ne zaman dr. bir baksın istersen inmiş mi diye

gunaydın canım evet aynen öyle oluyor ama benim doktorum bana sezeryan istermsin diye sormadı bile özel bide benim de tum ailem ve eşim normal yap diyip duruyo bende akışına bıraktım ikisiinde bence avantaj ve dezavantajları var bakalım Rabbim neyi nasip etcek

off dediğin gibi canım ikisininde artısı eksisi çok :KK53:

canım dr la konuş bakalım sonuçta seni en iyi anlıcak olan da o... korkunun ecele faydası yok walla öyle yada böyle doğacak bu minnoşlar...
...
ayy geçen gittiğimde epidural normal yapalım dedi... ya beni şöle uyutup bebeği alıp 1 hafta sonra uyandırsalar olmamı:KK1:

günaydın canımm aynı sorunlar bendede var bende çok kararsızım temmuzun ilk haftası gidecem bende doktor o zaman konuşalım dedi akışına bıraktım bende o gün doktorumla konuşup karar verecem bende o güne kadar düşünmemeye çalışıom zaten bi şekilde çıkacak :KK1: hayrlısı artıkk
aynen düşünmiyim diyorum sabah gözümü açıp yatakta dönerken bu konuyu düşünürken buluyorum kendimi:KK53:

X