Allah yardımcın olsun canım..hayırlısıyla al kucağına öp kokla bizim içinde ..
biri beni mi tarif ediyo ne ???su içmemeye çalış canım geceleri...
bide çirkinleştim ki sorma...yüzüm gözüm şişti...puufff
saat 22.00 dan beri kasılmalarım sık sık oluyo kıslar
çarpıntıyla beraber
sizdede öle mi oluyo ya
çok korkuyorum :18::18::18:
su veya nişan gelmesini mi beklemek gerek acaba hastaneye gtmek için
gözdecim sormayım diyorum ama
eşin aradımı?
İyi ki sordun dökülmeye yer arıyorum yok hala aramadı 10 e doğum var haberi yok, çok zoruma gidiyor bugun ağlayacak gibi oldum sonra gene toparladım kendimi bende aramıyorum ama zor tutuyorum kendimi arayıp bağırmak ağzıma geleni saymak istiyorum ama tutuyorum kendimi iyice sinirlerimi bozabilir...Ona göre paşa paşa arayacağım ya ben onu ..En azından hastane masrafları için falan zannediyor...Onun haberi olmayan biraz para biriktirdim beni 3 4 ay iare eder sonra da işe döneceğim böyle giderse aramazsa sorumsuzluk yaparsa ayrılacağım ama çocuk buyudukçe baba isteyecek ona üzülüyorum ama beni böyle yapayalnız bıraktı şu an evde bunalıyorum durmadan suya giriyorum saat başı yer siliyorum kafayı yemek üzereyim
sorumsuz adam..e olursa olsun hamilesin sen ve son aydasın..sende arama ama haber ulaştır bi şekilde doğumu haber ver gününü...annenle kaynanla falan haber uçur bakalım..
canım bu günler geçer inşallah belki birazda hamileliktendir bide siz ayrı şehirlerdeydiniz dimi belki zamanla şartlarda düzelir herşey yoluna girer hemen kestirip atma öyle artık çocuk var kolay değil..
evet şehir dışında o merak ediyorum nasıl akşam ediyor sabah ediyor nasıl merak etmiyor nasıl rahat uyuyor....Ben onu affetmem çaresiz de değilim ona dönmem nasıl düşünmüyor...Neyine güveniyor....Mahkeme çocuğu bana verir...Lohusayken gelse sütüm kesilir onun yüzünden
benim göbekten ziyade ayaklar kaşınıyor,tahlil yaptırdım ama dr çekeceksin doğuma kadar,kolestas değil dedi.Oluyormuş,tıp bu kadar ilerlemişken neden buna çare bulunmuyor anlamadım.2 haftadır daha fenaydı bugünlerde en azından gündüz değil sadece gece kaşınıyor.Bu da iyi bi şey.Arkadaşlar bu arada kaşıntılarınız sadece karnınızda mı yoksa bütün vücudunuzda mı?Korkutmak istemem ama genel olarak kaşınıyorsanız doktorunuza bi sorun bence önemli bi şey olabilir...:26:
Ay bir bebişimiz daha geliyor,Allah güzel bir doğum nasip etsin cnm.Dualarımız seninle.Kızlar sabah erkenden hastaneye gideceğim. Sezeryan saatim 10.30. Bana dua edin... Geçmişi okumaya zamanım olmadı. Eşim dün geldi o geldiğinden beri hazırlıklarımızı tamamladık. Oğluşun beşiğini bile az önce kurabildik. hastaneden de mümkün oldukça yazmaya çalışırım. Ama o kadar yorgunum ki. Bol bol yatıp uyuyacağımı hayal ediyorum :) Sevgiler...
Haber verilmesini istemiyorum arkadaşlarıma bile doğum zamanını söylemedm...Çocuğumu babasız buyutucem ona üzülüyorum çok üzülüyorum
benim göbekten ziyade ayaklar kaşınıyor,tahlil yaptırdım ama dr çekeceksin doğuma kadar,kolestas değil dedi.Oluyormuş,tıp bu kadar ilerlemişken neden buna çare bulunmuyor anlamadım.2 haftadır daha fenaydı bugünlerde en azından gündüz değil sadece gece kaşınıyor.Bu da iyi bi şey.
Ay bir bebişimiz daha geliyor,Allah güzel bir doğum nasip etsin cnm.Dualarımız seninle.
Canım gerçekten çok zor bir durum.Şu durumda seni yalnız bırakan kocayı bence hiç arama.Sonra çok pişman olacaktır,biz kadınlar da tabi affederiz ama yalnız geçirdiğin şu sıkıntılı günler senin içinden çıkmaz hiç. Keşke yanında olsa,hiç yaşanmamış olsa,ne güzel olurdu.Nasıl bir vicdan varmış anlamadım.Bencil demek ki,sadece kendini düşünüyor.ne yaşanmış olursa olsun bu kadar uzun bir süre arayıp sormamasını hiçbir bahane affettirmez.Güçlü ol canım, ailen destek olursa,arkandaysa çocuğunu birlikte güzel bir şekilde büyütürsünüz. Sen sakın çocuğundan soğuma onun yüzünden,doğunca sımsıkı sar onu,onu görünce zaten dünyayı unutacaksın.Eşin de inşallah hatasını anlar,pişman olur.
Kızlar sabah erkenden hastaneye gideceğim. Sezeryan saatim 10.30. Bana dua edin... Geçmişi okumaya zamanım olmadı. Eşim dün geldi o geldiğinden beri hazırlıklarımızı tamamladık. Oğluşun beşiğini bile az önce kurabildik. hastaneden de mümkün oldukça yazmaya çalışırım. Ama o kadar yorgunum ki. Bol bol yatıp uyuyacağımı hayal ediyorum :) Sevgiler...
Gunaydin fistiklarSabah kahveniz esliginde okumanizi tavsiye ediyorum:Jale Özen - SEZARYEN DOĞUMUN MEDENİ HALİ İSE ... - Milliyet.com.tr
Gunaydin fistiklarSabah kahveniz esliginde okumanizi tavsiye ediyorum:Jale Özen - SEZARYEN DOĞUMUN MEDENİ HALİ İSE ... - Milliyet.com.tr
herkese Günaydın
Kızımla bana nazar değdi2 gecedir ne beni uyuttu ne kendi uyudu , dün hadi evdeydim de bugun bu iş nasıl geçicek bilmiyorum :44:
Kesin karalıyım yarın izin kağıtlarımı alıcam yani bugün son günüm...
Sizler nasılsınız? asudem doğrudu, diamond07 bu sabah doğuruyor başka kim var sırada
günaydın kızlar... artık uyku bana haram oldu millet bol bol uyu sonra çok arıcaksın bu günleri diyor ama nerdeee.. geceleri sıcaktan ağrılardan uyuyamıyorum sabah da eşim işe giderken bir uyanıyorum sonra da yat yatabilirsen... saatte bir edilen wc yi hiç saymıyorum zaten... eymen anasının şimdiden hazırlıyor....
herkse günaydınlar....bel ağrısından uyuyamadım gene fena uykum var çok fenave arada kasıklarıma ağrı giriyo doktorumu arasam mı yürüyemiyorum bile doktorumda bol bol yürüyüş diyor ama yürüyemiyorum..