Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ortak noktamız daha varmış.Bizim de erken doğum tehlikemiz vardı 24. haftadan beri.Dediğin gibi her günü şükür bugünü de atlattık diyerek geçirdik.Bu günlere kadar geldik şükür o zamanlar bebeğimi karnımda sevemiyordum bile her an kaybedecekmişiz gibiydik korkuyorduk.Şimdi rahat rahat seviyorz babasıyla çok şükür..Haklısın canım hayırlı zamanda sağlıkla dünyaya glsinler inşallah...Haftan ilerledikçe bu tür sıkıntılar normal sayılıyor sanırım, geçmiş olsun :18: Benim henüz miniğimin ani tekmeleri hariç, sancım filan yok, haftaya Allah kerim
İmkanın varsa ve garanti koşulları yerindeyse, çok iyi olur bence...
Bugüne kadar şu haftaya varsında, başka bişey istemem diye erken doğum korkusuyla geldim. Şimdi de " 36. haftasına gelsin de ... " diye söylemlere başladım, şükürler olsun ki meleğim dinliyor annesini. Seninki mi, benimki mi önce gelir bilemem ama gün geçtikçe daha çok istiyorum hemen kucağıma almayı. Bazen eli ya da ayağını avucumun içinde hissediyorum da nasıl kucağıma almak için can atıyorum, zaman da akmıyor artık. Rabbim hepimizin meleklerini kendi hayırlı gördüğü zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bizim evimiz müsaitti oda almak için beklemedik. Sen de bir kaç yıl sonra direk genç odası alırsın, o da çok mantıklı. Peki, park yatakta hangi marka ve modeli tercih ettin? Ben beşikle park yatak arasında kaldım
Yeni bir bebeğimiz daha olmuş maaşallah.Bilge de sağlığına kavuşur evlerine çıkarlar inşallah...Allah analı babalı büyütsün...kızlarrr sbilge de doğum yapmış... karaciğer değerleri düşmemiş ve dün gece saat 12 de bebeği almışlar... 36 haftalık 2700 gr doğmuş cok da sağlıklı imiş... hastanedelermiş hala çünkü bilgenin karaciğer değerlerinin düşmesini bekliyorlarmış... bebek taburcu edilebilecek durumdaymış...spinal anestezi olmuş bugün baş ağrısı varmış biraz ama genel olarak ameliyat rahat geçmiş... baş ağrısı için de çok bol su içicekmiş... sütü de gelmiş demin biz konuşmadan önce emzirdim uyuttum dedi...bir bebeğimiz daha oldu maşallah......
Kaç dakikada bir olduğuna bakacaksın canım.Düzenli aralıklarla 5 dkda bir filan geliyorsa hastaneye gitmelisin.Suyu ya da nişanı beklemene gerek yok.Düzensiz aralıklarla geliyorsa telaş yapma canım yalancı kasılmalardır.saat 22.00 dan beri kasılmalarım sık sık oluyo kıslar
çarpıntıyla beraber
sizdede öle mi oluyo ya
çok korkuyorum :18::18::18:
su veya nişan gelmesini mi beklemek gerek acaba hastaneye gtmek için
canım ağrıdan falan korkmuyorum bende korksamda olacak korkmasamda ama dün oğlum hastaydı dediğim gibi bide hamileliğimi beraber yaşadığım için ha doğurdu ha doğuracak sonrada mutlu haber gelince daha fazla dayanamadım ağladımmm yoksa çok güzel duygularrAaaa, ne güzel, Allah analı babalı büyütsün, kaderinin güzel yazsın inşallah
Sen neden ağlıyorsun ki? Bana şuan gelecek bebeğin, çok da ağrı çekeceksin ama deseler inan gözüm kapalı koşarım hastaneye. Çok ciddiyim, sana teselli veriyorum zannetme sakın. Ben meleğimi görmeyi, onu kucaklamayı ve her anını, doğum sancısını, o sıkıntıları bile yaşamayı iple çekiyorum inan; yeter ki sağsalim kucağıma alabileyim
Bence Allah'ın bir kadına en güzel hediyesi bu ve herkese nasip de olmuyor malesef. O yüzden lütfen kendini boşyere korkutma. En fazla 1 gün sıkıntı çekeceksin ama bu sıkıntının sonundaki mucize sana ait olacak, bu her şeyi göze almaya değmez mi?
aynen ya bencede liste yapabilirizdoğuran doğurana maşallah yahuu. bence bi liste yapıp kimler doğurdu kaçncı haftada doğurdu listelemek lazım. görelim kutlayalım. bölee kaçırıom bennn
cnm bizde seni özledikk seninde iyi haberlerini bekliyoruz cnm sabırsızlıklamerhaba cici temmuz anneleri....
sizleri çok özlüyorum, ve merak ediyorum açıkcası....
bir baktım kızlar temmuzu beklemeden patır patır doğum yapıyorlarmış....
tam okuyamadım ama kimler doğum yapmış bilgi veren olursa çok sevinicem...
bu arada benim büyük temizliğim sonunda bitti....
hastane bavulum vs. herşeyim hazır, spinal sezeryan tarihim 4 temmuz saat 09:30...
ama bizim oğlan MAŞALLLAH SÜBHANALLAH tosun olacak gibi... en son 36+1'de 3600'dü...
doktor teyze bu çocuk tombul olacak dedi, 4 temmuzda 38+4'ü beklerse 4200-4300'ü bulacak gibi dedi....
önceleri tüp bebek olduğu için sezeryan olma fikri canımı sıkıyordu ama bu tombiş oğlanı bu kadar tombul normal çok zor doğururdum herhalde.... ama doktor teyze belli olmaz belki 4 temuza kalmaz gecenin bir yarısıda buluşabiliriz dedi....
son zamanlarda çok sık tuvalete gitmek kötü ya....
kızlar sizlerde de oluyormu, sağ ve sol ellerim uyuşuyor, son 3 gündür artık ellerim ağrıyor...
geceleri kalkıp ellerimi buza koyuyorum... öyle biraz rahatlatıyorum.... doktor ellerde sinir sıkışması olur dedi normalmiş, doğumdan sonraki 3 ay içinde geçermiş ama geçmezse ameliyat gerekirmiş.... umarım geçer....
babalar gününde eşimle dışarı çıktık eşime çok sevdiği bir parfüm aldım, çok mutlu oldu canım kocam.....
sonra e-bebek'e gidip oğlumuzun ismini oda duvarına yazmak için ahşap dekoratif harflerden aldık ve eve gelip hemen taktık çok cici oldu... artkadaşlara tavsiye ederim, gerçekten çok cici oluyor oda yaptıysanız mutlaka alın arkadaşlar....
bu arada tüm temmuz annelerinin eşlerinin babalar gününü canı gönülden kutlarım....
nice babalar gününde eşleriniz ve çocuklarınızla mutlu ve mesut olmanızı canı gönülden dilerim...
benden şimdilik bu kadar...
temmuz anneleri hepinizi öpüyorum, bebişi olan ve tebrik edemediğim arkadaşlarımı da canı gönülden tebrik ediyor ve diğer anne adaylarına da hayırlı doğumlar diliyorum.........
saat 22.00 dan beri kasılmalarım sık sık oluyo kıslar
çarpıntıyla beraber
sizdede öle mi oluyo ya
selam canımmerhaba cici temmuz anneleri....
sizleri çok özlüyorum, ve merak ediyorum açıkcası....
bir baktım kızlar temmuzu beklemeden patır patır doğum yapıyorlarmış....
tam okuyamadım ama kimler doğum yapmış bilgi veren olursa çok sevinicem...
bu arada benim büyük temizliğim sonunda bitti....
hastane bavulum vs. herşeyim hazır, spinal sezeryan tarihim 4 temmuz saat 09:30...
ama bizim oğlan MAŞALLLAH SÜBHANALLAH tosun olacak gibi... en son 36+1'de 3600'dü...
doktor teyze bu çocuk tombul olacak dedi, 4 temmuzda 38+4'ü beklerse 4200-4300'ü bulacak gibi dedi....
önceleri tüp bebek olduğu için sezeryan olma fikri canımı sıkıyordu ama bu tombiş oğlanı bu kadar tombul normal çok zor doğururdum herhalde.... ama doktor teyze belli olmaz belki 4 temuza kalmaz gecenin bir yarısıda buluşabiliriz dedi....
son zamanlarda çok sık tuvalete gitmek kötü ya....
kızlar sizlerde de oluyormu, sağ ve sol ellerim uyuşuyor, son 3 gündür artık ellerim ağrıyor...
geceleri kalkıp ellerimi buza koyuyorum... öyle biraz rahatlatıyorum.... doktor ellerde sinir sıkışması olur dedi normalmiş, doğumdan sonraki 3 ay içinde geçermiş ama geçmezse ameliyat gerekirmiş.... umarım geçer....
babalar gününde eşimle dışarı çıktık eşime çok sevdiği bir parfüm aldım, çok mutlu oldu canım kocam.....
sonra e-bebek'e gidip oğlumuzun ismini oda duvarına yazmak için ahşap dekoratif harflerden aldık ve eve gelip hemen taktık çok cici oldu... artkadaşlara tavsiye ederim, gerçekten çok cici oluyor oda yaptıysanız mutlaka alın arkadaşlar....
bu arada tüm temmuz annelerinin eşlerinin babalar gününü canı gönülden kutlarım....
nice babalar gününde eşleriniz ve çocuklarınızla mutlu ve mesut olmanızı canı gönülden dilerim...
benden şimdilik bu kadar...
temmuz anneleri hepinizi öpüyorum, bebişi olan ve tebrik edemediğim arkadaşlarımı da canı gönülden tebrik ediyor ve diğer anne adaylarına da hayırlı doğumlar diliyorum.........
ayy canım inşallah biz de kolay doğumlar yaparızmerhaba 2011 temmuz anneleri
ben 2010 temmuz annesiyim
zamanın bu kadar çabuk geçeceğini insan hiç tahmin edemiyor
bir bakmışsınız doğmuş ,bir bakmışsınız emekliyor yürüyor
insan zaman geçtikçe daha çok bağlanıyor
hayat oğlumla başladı benim için
Allah hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar versin
ben normal doğurdum sakın korkmayın
çok kolay pırt diye çıkıyor
sağol canım, bu aralar ağrılarım sancılarım arttıannem almış mini mini bişey....
ayrı olsun bence...
neyse geçmiş olmasına sevindim......
ne güzel ya,
kızların doğum haberini aldıkça ben heyecanlanıyorum sormayın.....
şimdilik iyi akşamlar arkadaşlar...
geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlarrr
nabersinizzz?? sbilgede almış bebişini kucağına çok sevindim inş değerleri normale döner ve biran önce eve çıkarlarr
ben biraz keyifsizim oğlum hastalandı ağzının içinde beyaz yaralar çıktı 2 saate bir ateşi yükseliyor dün gece uyumadık hiç bebeğim süzüldü iyice yaa bugün götürdük ilaçları alınca kendine geldi birazz şu çocuklar varya bi gülüşü dünyalara bedel bi ağlaması yürekleri yakar
kızım ise baya aşağı indi 3 parmak sığıyor göğüs altına bakalım perşembeye ne dicek doktor
az geçmişe bakiimm:82:
canım ben bilmiyorum ama sıklığı önemli sanırımsaat 22.00 dan beri kasılmalarım sık sık oluyo kıslar
çarpıntıyla beraber
sizdede öle mi oluyo ya
iyi geceler kızlar geçmişi okumadım umarım bir sorun yoktur...Bende gebeliğe bağlı karnımda çatlaklar oluştu araştırmalarım sonucunda 3 krem adı buldum
Madecassol Hametan ve Acnelyse bu üçünü bie yıl boyunca düzenli olarak günde 2 defadan kullanırsak çatlakları yok ediyormuş 10 yıllık çatlakları bile iyileştirebiliyormuş...doğumdan sonra deneyeceğim inşallah geçerler her gecen gun çatlaklarım artıyor çok sinir bozucu olmaya başladılar
iyi geceler kızlar geçmişi okumadım umarım bir sorun yoktur...Bende gebeliğe bağlı karnımda çatlaklar oluştu araştırmalarım sonucunda 3 krem adı buldum
Madecassol Hametan ve Acnelyse bu üçünü bie yıl boyunca düzenli olarak günde 2 defadan kullanırsak çatlakları yok ediyormuş 10 yıllık çatlakları bile iyileştirebiliyormuş...doğumdan sonra deneyeceğim inşallah geçerler her gecen gun çatlaklarım artıyor çok sinir bozucu olmaya başladılar
aynen canım,bugün şok oldum.yan taraflardan çatlamıştım zaten ama bugün göbeğimin sol altı öyle bir çatlamış ki,oturup ağlıycaktım nerdeyse.ne zaman bitecek bu hamilelik ya,ben çok sıkıldım.durmadan kilo alıyorum,geceleri sabaha kadar kaşınıyorum,ne zor şeymiş. bu haftalara kadar çok keyifliydi ama artık ne yalan söyliym keyif almıyorum.
İlk hamileliğimi hatırlattınız bana.bacağımda varis çıkmış ben uzun zaman farketmemiştim.Bir gün aynada eşim de yanımdayken üstümü değiştirirken farkettiğimde panikle bağırmışım çok üzülmüştüm o mor damarları gördüğümde.Eşim daha önce görmüş ama ben üzülürüm diye söyleyememiş.Varisti çatlaktı çok sinir ediyordu beni sizin gibi anlayacağınız.Sonra bebeğimin rahatsız olduğunu öğrendim hamileyken.Dünya başıma yıkıldı.Ne varisi ne çatlağı hiçbir şey umurunda olmuyor insanın...Üzmeyin kendinizi güzel anneler karnınıza bakın onun hareketlerini hissedin mutlu olun ve şükredin...Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldığınızda hepsini unutturacak o küçük melek size...
çok haklısın canım,aslında çatlağım önceden de vardı,ne ben ne de eşim hiç takmazdık ama şimdi biraz sabırsızlık var,son haftalar yavaş geçermiş derler ya,çok doğruymuş.Bir an önce bitsin,gelsin bebişim demeye başladım,bu arada da takmayacağım şeyleri takmaya tabi ki.Bir de bende 2 haftadır kaşıntı başladı,geceleri uyuyamıyorum,onun da stresi var.Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,en önemlisi onların sağlıklı olması.
aynen canım,bugün şok oldum.yan taraflardan çatlamıştım zaten ama bugün göbeğimin sol altı öyle bir çatlamış ki,oturup ağlıycaktım nerdeyse.ne zaman bitecek bu hamilelik ya,ben çok sıkıldım.durmadan kilo alıyorum,geceleri sabaha kadar kaşınıyorum,ne zor şeymiş. bu haftalara kadar çok keyifliydi ama artık ne yalan söyliym keyif almıyorum.
Aynen sabahlara kadar uyanıp kaşınıyorum karnım iyice ağırlaştı çok kilo aldım ben de çok sıkıldıııııııım.Kadınlıktan çıktım resmen herkes abla diyor yaşlandım sanki ya da kilodan buyuk duruyorum((
Kızlar sabah erkenden hastaneye gideceğim. Sezeryan saatim 10.30. Bana dua edin... Geçmişi okumaya zamanım olmadı. Eşim dün geldi o geldiğinden beri hazırlıklarımızı tamamladık. Oğluşun beşiğini bile az önce kurabildik. hastaneden de mümkün oldukça yazmaya çalışırım. Ama o kadar yorgunum ki. Bol bol yatıp uyuyacağımı hayal ediyorum :) Sevgiler...
Allah yardımcın olsun canım..hayırlısıyla al kucağına öp kokla bizim içinde ..Kızlar sabah erkenden hastaneye gideceğim. Sezeryan saatim 10.30. Bana dua edin... Geçmişi okumaya zamanım olmadı. Eşim dün geldi o geldiğinden beri hazırlıklarımızı tamamladık. Oğluşun beşiğini bile az önce kurabildik. hastaneden de mümkün oldukça yazmaya çalışırım. Ama o kadar yorgunum ki. Bol bol yatıp uyuyacağımı hayal ediyorum :) Sevgiler...
poff uyku yok malseff..bu sıcakta zaten her saat başı kalkıyorum..wc ye gitmeden olmuo dabi her saatt...geceleri işkenceye dönüştü...buarada 2 yastığı üst üste koyup öle yatıorum yoksa nefes almakta baya zorlanıyomuşum..bi de horluyomuşum yaa baya .. koçiş korkmuş baya garip sesler çıkarıyomuşum..şimdi 2 yastıkta yatıyorum da normale döndüm..bi de ben hayatta horlamazdım ya nefes alışım bile duyulmaz..oof ne günlere kaldık..bi büyük yastığı da bacağımın arasına karnımın altına koyuyorum..öle böle bölük pörçük uyuyorum anca ...
Arkadaşlar bu arada kaşıntılarınız sadece karnınızda mı yoksa bütün vücudunuzda mı?Korkutmak istemem ama genel olarak kaşınıyorsanız doktorunuza bi sorun bence önemli bi şey olabilir...:26:
Kızlar sabah erkenden hastaneye gideceğim. Sezeryan saatim 10.30. Bana dua edin... Geçmişi okumaya zamanım olmadı. Eşim dün geldi o geldiğinden beri hazırlıklarımızı tamamladık. Oğluşun beşiğini bile az önce kurabildik. hastaneden de mümkün oldukça yazmaya çalışırım. Ama o kadar yorgunum ki. Bol bol yatıp uyuyacağımı hayal ediyorum :) Sevgiler...