2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

he anladım..yok chico dan aldım diince bende google baktım bu oda termometresi gibi bişi çıktı..kızılötesi ölçüomuş zaten..bende ilk defa gördüm..didim acaba bundan mı aldın die ama deilmiş..nese anladım ne aldıını

kızlar ya göbek deliğimin olduğu bölge çok sertleşti yaklaşık bi on dakikadır sanki kızım sırtını oraya dayamış basınç yapıyo gibi ama artık canım yanmaya başladı nedendir ki bilen varmı

canım ağrı acı yoksa ve su gelmiyorsa panik yapma

Selam annişler nasılsınız keyifler iyidir umarım artık yavaştan bütün melekler gelmeye başladı darısı sırasını bekleyenlere inşallah.

valla öle benim doktorla hemşiremde çok ilgili gitmeyince hemen arıyolar orda doğum yapamasakta onları tutup doğum yapacağımız hastaneye mi götürsek ne beni bu doğurtsun diye
kız alemsin valla çok güldüm..

aaa ben bilmiyodum en doğru onlar ölçüyo demiştiler baaa
ben de öyle duymuştum ama sanırım civa tehlikeli bi madde ya o yüzden yasaklamışlar..

bende eczaneden almıştım işte koltukaltında ölçüo dijital bişi.. ama en güwenilir hangisi acep onu bilemiorum işte..:44:
ben de bilmiyorum, bi ara araştırmıştım ama herkes başka bişey söylüyo..
kulaktan ölçenlere iyi demişlerdi ama ona da şey diyenler var
kulak içinde kir filan varsa ölçüm yanlış çıkabiliyomuş..

Maşallah.. biri daha doğurdu..sıra bize geliyo..:18:
inşallah sağlık durumu da bir an önce düzelir..
bu arada spinal sezeryan burdaki devlet hastde de yapıyolar ama başağrısı çok oluyomuş onda gerçekten
nescafe filan öneriyolar ama o da bebeğe zararlı değil mi?

bence dizini, dirseğini sert bi uzvunu dayamıştır oraya gibi geliyo ama..
sen yine de geçmezse ara istersen doktorunu..

bilmiyorum neresini dayadı ama çok acıttığı kesin

Selam annişler nasılsınız keyifler iyidir umarım artık yavaştan bütün melekler gelmeye başladı darısı sırasını bekleyenlere inşallah.
selam canım,
sıramızı bekliyoruz işte napalım
Allah bize de hayırlı, kolay, zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin diye dua ediyoruz..
Senden naber, oğlun büyümüştür
kokla onu bizim yerimize..

bilmiyorum neresini dayadı ama çok acıttığı kesin
bazen dönerken benimki de göbek deliğimin olduğu kısmı çok acıtıyodu
ordaki deri iyice inceldi gerilmekten sanırsam
ama bu aralar gergin değil eskisi gibi, baya aşağı indi sanırım oğlum..:26:

şimdi biraz iyi gibi ama hala çok sert aman fazla da inmesin :18:

hemen göğüsaltından ölç bakalım kaç barnak inmişşş..ben ölçüorum henüz 3 barnağım anca sığıyoo..4 barnak inmişse yolcudur abbas bağlasan durmass bana da komşumuz ebe söledi de ondan didim..hergün ölçüorum ama daa var

valla canım burda daha önce de gördüm bu barnak olayını ama
nerden nereyi ölçeceğimi anlamadımdı ben..

merhaba cici temmuz anneleri....
sizleri çok özlüyorum, ve merak ediyorum açıkcası....
bir baktım kızlar temmuzu beklemeden patır patır doğum yapıyorlarmış....
tam okuyamadım ama kimler doğum yapmış bilgi veren olursa çok sevinicem...

bu arada benim büyük temizliğim sonunda bitti....
hastane bavulum vs. herşeyim hazır, spinal sezeryan tarihim 4 temmuz saat 09:30...
ama bizim oğlan MAŞALLLAH SÜBHANALLAH tosun olacak gibi... en son 36+1'de 3600'dü...
doktor teyze bu çocuk tombul olacak dedi, 4 temmuzda 38+4'ü beklerse 4200-4300'ü bulacak gibi dedi....
önceleri tüp bebek olduğu için sezeryan olma fikri canımı sıkıyordu ama bu tombiş oğlanı bu kadar tombul normal çok zor doğururdum herhalde.... ama doktor teyze belli olmaz belki 4 temuza kalmaz gecenin bir yarısıda buluşabiliriz dedi....
son zamanlarda çok sık tuvalete gitmek kötü ya....

kızlar sizlerde de oluyormu, sağ ve sol ellerim uyuşuyor, son 3 gündür artık ellerim ağrıyor...
geceleri kalkıp ellerimi buza koyuyorum... öyle biraz rahatlatıyorum.... doktor ellerde sinir sıkışması olur dedi normalmiş, doğumdan sonraki 3 ay içinde geçermiş ama geçmezse ameliyat gerekirmiş.... umarım geçer....

babalar gününde eşimle dışarı çıktık eşime çok sevdiği bir parfüm aldım, çok mutlu oldu canım kocam.....
sonra e-bebek'e gidip oğlumuzun ismini oda duvarına yazmak için ahşap dekoratif harflerden aldık ve eve gelip hemen taktık çok cici oldu... artkadaşlara tavsiye ederim, gerçekten çok cici oluyor oda yaptıysanız mutlaka alın arkadaşlar....
bu arada tüm temmuz annelerinin eşlerinin babalar gününü canı gönülden kutlarım....
nice babalar gününde eşleriniz ve çocuklarınızla mutlu ve mesut olmanızı canı gönülden dilerim...
benden şimdilik bu kadar...
temmuz anneleri hepinizi öpüyorum, bebişi olan ve tebrik edemediğim arkadaşlarımı da canı gönülden tebrik ediyor ve diğer anne adaylarına da hayırlı doğumlar diliyorum.........

BUNDAN BÖYLE BENDE ÖLÇÜP DURUCAM ARTIK..:90:..
canım ağrı acı yoksa ve su gelmiyorsa panik yapma
SERBULOYA KATILIYORUM, YAT DİNLEN BİRAZ, GEÇER İNŞALLAH...
AMİN ARKADAŞIM.........
haftaya cmt sezeryan olcam cnm çoook büyük b ihtimal
yarın dr saat vericek bakalım :)
otur bekle kıs sende sağlıklı olsun da napalım biz acısını çekeris mecburen napalım

ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADAŞIM...

biz oglumla bıcıbıcı yaptık şimdi
kuafore gidiyoruz manikur pedikur
için bu arada oglen sekerlerimi yaptım
bitti cok sukur
evet pelincik bende şekerlerimi yapıp bitirdim tam 50 tane yaptım...
hem çok güzel oldular hemde çok uygun oldular....
pastanede tanesi 2,75 tl idi ben ise tanesi 1,20'ye mal ettim....
kociş çok beğendi, adam eni sonunda bana organizasyon dükkanı açacak yani....

vallahi haklısın arkadaşım, ne güzel heyecanlı günler geçirdik beraber....
ağustosta balıkesirdeyim nasip olursa seni ve bebeğini görmek isterim...

ne güzel ne güzel marifetli hatun, benim kurabiyeleri bir tanıdık bana yapacakmış, bu işten yırttım....
3 günmü, daha geçmişi okuyorum, yoksa sende mi doğurdun.....
çok heyecanlanıyorum kızlar......

Slm kizlar ben hastdeyim bugun dogum var dua edin nstdeyim acilma basladi
nasıl ya pelin doğurdunmu....
daha şimdi geçmişi tarıyordum....
hemen devamını okuycam, umarım çok rahat bir doğum olmuştur arkadaşım....

merhaba 2011 temmuz anneleri
ben 2010 temmuz annesiyim
zamanın bu kadar çabuk geçeceğini insan hiç tahmin edemiyor
bir bakmışsınız doğmuş ,bir bakmışsınız emekliyor yürüyor
insan zaman geçtikçe daha çok bağlanıyor
hayat oğlumla başladı benim için
Allah hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar versin
ben normal doğurdum sakın korkmayın
çok kolay pırt diye çıkıyor

sağolun kızlr doktorum biraz bekle dedi. ağrın olursa gel kesik olabilir dedi... inş kesiktir.
okudukça merak içinde kalmıştım arkadaşım....
neysem anladığım kadarıyla daha vakit var........

annem almış mini mini bişey....
ayrı olsun bence...

neyse geçmiş olmasına sevindim......
ne güzel ya,
kızların doğum haberini aldıkça ben heyecanlanıyorum sormayın.....
şimdilik iyi akşamlar arkadaşlar...

tşk ederim ark ım.çok rahatlatıcı bişekilde yazmışsın,inş bende senin kadar sakin olabilirim, çünkü benim ilk bebeğim...bekliyrm bakalım hayırlısı

yavyularını kucağına alanlar sağlıkla büyütsünler

allah ayırmasın

çok sevindimm bu güzel haberlereeeeee

iyi akşamlar kızlarrr

nabersinizzz?? sbilgede almış bebişini kucağına çok sevindim inş değerleri normale döner ve biran önce eve çıkarlarr

ben biraz keyifsizim oğlum hastalandı ağzının içinde beyaz yaralar çıktı 2 saate bir ateşi yükseliyor dün gece uyumadık hiç bebeğim süzüldü iyice yaa bugün götürdük ilaçları alınca kendine geldi birazz şu çocuklar varya bi gülüşü dünyalara bedel bi ağlaması yürekleri yakar

kızım ise baya aşağı indi 3 parmak sığıyor göğüs altına bakalım perşembeye ne dicek doktor

az geçmişe bakiimm:82:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…