2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım bebişine ballı karışımı bende bir deniyim bakalım temizliğide bitirmişsin darısı bitiremeyenlerin başına:84::84: benim gibi

maşallah canım bebişine.. işlerini de halletmişsin ne güzel..

Sagol Sedacigim, darisi basina insallah
Biraz bahsedeyim genel olarak neler geciyor basimdan Ayrica ilgin icin de tesekkur ederim
Kizim genel olarak sorunsuz bir bebek Emiyor uyuyor, gaz sancisi pek yok. Ama ilerde baslar mi bilmiyorum. simdilik iyi Sutum ikinci gunumde gelmisti, aksamina da goguslerim tas olmustu. Sizlerin de basina gelecek; ya sIk sIk emzirmeli ya da pompayla sagip rahatlatmali gogusleri. Ben bir sefer sagdim ikisini, bir sefer onu verdim biberonla. Bir seferden biberona alismadi Allahtan. Ama uyurken vermistim aklinizda olsun. simdi normale dondu. Bir de goguslerim yara olmustu, o da iyi durumda simdi. Tamamen gecmedi ama cok daha iyiyim. Baslarda aglayarak emzirmistim
Asagida dikislerim vardi, onlar da iyilesti gibi artik, zaten ikinci gunumde yanma vs. bitmisti. Sadece otururken hassasiyet vardi o da gecti artik. Kanama ise cok azaldi ama devam ediyor.
Yanimda annem var, sagolsun hem oglumla ilgileniyor hem kizimla. Emzirip veriyorum istedigim gibi dusumu falan aliyorum, misafir agirliyorum. Yemek, borek corek bile yapiyorum. kizim 2-3 saat uyuyor kesintisiz, o zaman islere kosturabiliyorum. Hatta markete bile gittim bir sefer :)
Ilk bebegini kucagina alacak arkadaslarim birazcik bocalayabilirler baslarda ama mutlaka insan alisiyor yeni duzene. Elbette eskisi gibi olmuyor ama en buyuk tavsiyem sakinlik. Sakin olun bebise de yansisin sakinliginiz. Ilk bebegimde cok titriyordum ustune ama simdi cok daha rahat davraniyorum. Allah saglik versin de her sey yoluna giriyor

günaydın kızlar,
hastane çantanıza kaç tane hasta bezi koydunuz
ben 5-6 tane koydum ama fazla oldu sanırım
11 tane de kotex gece koydum..valiz kapanmıyo.. daha bebek bezi de koycam onu kaç tane koymalıyım

Canim sagol haber verdigin icin, cok sukur saglikla almis kucagina, yine haber ver bize olur mu? Allah anali-babali buyutsun, saglikli sihhatli bir omur versin insallah.

günaydın kızlar,
11 tane de kotex gece koydum..valiz kapanmıyo.. daha bebek bezi de koycam onu kaç tane koymalıyım
Canimcim hastane bebek bezi tedarik etmeyecek mi? Hasta bezini de veriyor olmasi lazim. Eger vermiyorsa 2-3 hasta bezi yeter bence. Bir de kotex'in en buyu boyunu almani tavsiye ederim. Bebek bezi ise gunde 4-5 yeter diye dusunuyorum.

günaydın kızlar,

ben küçük paketlerden orkid gece koydum bi kaç tane de normal ped koydum..hasta bezine gerek yokmuş..bebek bezi de en küçük boy olanından istedi hastane..yani 8.li olanlar varya onlardan..bitane de ondan koydum..

merhaba hepinize kızlar
dün kontrolümüz vardı, minik kızım doktorunu ve bizi dumur etti:26: normal doğum istiyordum ve yaklaşık 30.haftasından beri baş geliş pozisyonundaydı bebeğim. Dün doktor bi baktı başı yukarı dönmüş, pozisyon değiştirmiş.bu şekilde normal doğum yapamazsın, haftaya yani 38.haftanda gel çatı muaynesi yapalım, bebek hala dönmemiş olursa sezeryan için gün belirleriz dedi.Nadiren son haftalarda tekrar dönermiş bebek, başına böyle bişey gelen oldu mu? Acaba tekrar aşağı döner mi bebeğim?

son haftalarda bebeğin tekrar dönmesi nadir görülen bi durum ama anlamadım hiç..neyse bi dahaki kontrole git bak bakalım canım..hem muayene yapar hem de tekrar bakar ultrasonda..sıkma canını herşeyin hayırlısı..

bide bana sor ben evde bile değilim pinekliyemiyorum

off her ikisi de kötü...evde millet gezmedeyken bu sıcaakta pineklemek çok sıkıcıı..bi de yalnız olmak daaha beter..işte olmak da rahatsız edici bi durumm..ama en azından vakit geçiriosun pof

Canimcim hastane bebek bezi tedarik etmeyecek mi? Hasta bezini de veriyor olmasi lazim. Eger vermiyorsa 2-3 hasta bezi yeter bence. Bir de kotex'in en buyu boyunu almani tavsiye ederim. Bebek bezi ise gunde 4-5 yeter diye dusunuyorum.

ben küçük paketlerden orkid gece koydum bi kaç tane de normal ped koydum..hasta bezine gerek yokmuş..bebek bezi de en küçük boy olanından istedi hastane..yani 8.li olanlar varya onlardan..bitane de ondan koydum..
sağolun kızlar cevaplar için,
ben devlet hastanesinde olacağım için hiç bişey vereceğini sanmıyorum..
olmazsa burada doğum yapmış birileri varsa onlara da sorayım bakayım..

Canım sıkma canını..Belki sezeryan hayırlı olandır senin için ve bebiş bunu hissetmiştir..
Benim de 2-3 hafta öncesine kadar tam dik konumda başı aşağıdaydı, şimdi çapraz duruyo gibime geliyor
bakalım bizim doktor ne diyecek..

canım yaralarının daha iyi olmasına çok sevendim inşallah biran an önce tamamen geçer bu arada tavsiyelerin için de çok saol

canım üzme kendini tekrar dönmezse sezeryan olursun senin elinde değil ki inşallah döner bebişin

çalışmak istemiyorum artık eve gidip yatmak istiyorum kocişimde evde bugün ama ben ben :84::84::84:

beşiği orta kalite bişiy pembe pötikareli olması çok hoşuma gitti
park yataklar daha iyi eğer oda almıycaksan canım
tatile felan giderken park yatak katlandığı için daha kullanışlı oluyor
bide park yatak alabilirim yani ucuz bişi geçici olarak
resmi bubeşik ve karyolası

bu arada çok teşekkür ederis.senin meleğin de sağlıkla uyur inş alacağın beşikte

çoookk gozeeelll benm beğendiğim beşiği almışsıınn vala tebriklerr! kışın istanbulda beğenmiştim ben de bu beşiği..kareli olması çok gozell...mavisi yoktu gelirse anneme al dimiştim hatta..çok küsel güle güle kullansın minnoşş...yıldızlı lambayı ikeaa dan mı aldın? ben ikea kataloğunda mavisini gördüm ama bi daha artık gidişimde bakıcam var mı die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…