- 22 Mart 2011
- 167
- 0
bu arada bende perşembe günü kontroldeydim.
Bebişim sağlıklı ve suyu iyiymiş.
Perşembe günü son adetime göre bebeğim 36+5 di ama doktorumun hesabına göre erken döllenme dediği için ona göre 38+1 di.
Bebeğim 3100gr. ve 53 cm imiş.
Ablası 54 doğmuştu onu geçecek herhalde boy konusunda ama kilosu ablaya göre az ablası 4000gr. doğdu çünkü.
Gerçi ultrason sonuçlarına çok güvenmemek gerek.
Bu arada son kontrolümde gelişimi yavaşlamış demişti 17 günde 300gr. almıştı 500-600 olmalı demişti. bu sefer 12 günde 400gr. almış farklı olarak bu süreçte ne yaptın ne yedin annesi sen böyle dedi.
Arısütü bal polen karışımı aldım marketten onu yedim dedim. Birde pekmez içmeyi bırakmıştım geri başladım dedim. Bunlar bebeğini iyi beslemiş dedi. Bebeğinin kilosu az olan arkadaşlar sizde bir deneyin isterseniz. Özellikle sezeryanda erken doğdukları için sezeryan isteyenlere faydası olur umarım.
Gebelik zehirlenmem hafif derece devam ediyormuş normal için sorun teşkil etmeyecek durumdaymış. Sevindim. İlk doğumum normal olmuştu çünkü.
Temizliğim bitti sayılır halılar yıkamadan geldi. Terler temizlenip serilecek sonra işim kalmayacak. Kızımın gelmesini bekleyeceğim bakalım ne zeman gelmek isteyecek.
Benden havadiler de bu kadar görüşürüz sonra
maşallah canım bebişine ballı karışımı bende bir deniyim bakalım temizliğide bitirmişsin darısı bitiremeyenlerin başına:84::84: benim gibi