günaydın kızlar, dün pek giremedim,
şimdi de okuldayım yine
Alalh izin verirse seminer dönemini bitireyim zaten kolay oluyo diyorum ama bakalım nasip kısmet
Ayağım hala iyi sayılmaz bu arada, hala topalllıyorum yani ve şişiyo felaket özellikle akşamları
Üstümüzde bir nzar mı var nedir anlamadım,
Dün sabah eşim peynir tenekesini açarken, -paslıydı da kenarı- elini kesti
Banyoya gitti çok kanamış ama
Sesi çıkmayınca uzun süre banyoya baktım ki yerde buldum adamcağızı
başı dönmüş, bi de karnı açtı düşmüş yere, Allahtan kalkmaya çalışıyodu bişey olmamış..
Neyse kahvaltımızı ettik
Tabii ben korktum tetanoz filan olur diye..
Zorla hatta kandırarak! aile hekimine götürdüm..(kendimle ilgi bişey sorcam dedim)
gelmiyodu yoksa inatçı keçi..
aşı yaptılar, iğne verdiler 6 tane sabah akşam..
Allah'ım daha büyük dert vermesin yine ama
Biz karı-koca kendimize bakamıyoruz
Bebeğe nasıl bakcaz acaba
Bize 3 tane bakıcı lazım kızlar, bana, babasına bi de oğlumuza
neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..
canım çok geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi sen kendine bol bol oku bide fırsat buldukça sadaka ver az sadaka çok bela götürür derler canım allaha emanet ol
günaydın kızlar, dün pek giremedim,
şimdi de okuldayım yine
Alalh izin verirse seminer dönemini bitireyim zaten kolay oluyo diyorum ama bakalım nasip kısmet
Ayağım hala iyi sayılmaz bu arada, hala topalllıyorum yani ve şişiyo felaket özellikle akşamları
Üstümüzde bir nzar mı var nedir anlamadım,
Dün sabah eşim peynir tenekesini açarken, -paslıydı da kenarı- elini kesti
Banyoya gitti çok kanamış ama
Sesi çıkmayınca uzun süre banyoya baktım ki yerde buldum adamcağızı
başı dönmüş, bi de karnı açtı düşmüş yere, Allahtan kalkmaya çalışıyodu bişey olmamış..
Neyse kahvaltımızı ettik
Tabii ben korktum tetanoz filan olur diye..
Zorla hatta kandırarak! aile hekimine götürdüm..(kendimle ilgi bişey sorcam dedim)
gelmiyodu yoksa inatçı keçi..
aşı yaptılar, iğne verdiler 6 tane sabah akşam..
Allah'ım daha büyük dert vermesin yine ama
Biz karı-koca kendimize bakamıyoruz
Bebeğe nasıl bakcaz acaba
Bize 3 tane bakıcı lazım kızlar, bana, babasına bi de oğlumuza
neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..
günaydın canlarım nasılsınız? geçmişe baktım ama alıntılayacak vaktim yoktu. eşlerle kavga etmiş herkes, gerginlik var iki taraftada sanırım idare etmek lazım. en çok onlar idare etsin karnımızda insan taşıyoruz psikolojimizi tahmin bile edemezler ehehedün eşim evde değildi gece geldi bende akşam bütün mutfak dolabını, buzdolabını boşalttım, örtülerini yıkadım, içlerini sildim ve yerleştirdim tam 3 saat sürdü, göbişimle anca bi tabak koyup üç nefes aldım ama içime sindi mis gibi oldu, çok yorulduğum için bi ton azar yedim gel sen yap o zaman annem gel
ecek az sonra kahvaltı hazırladım, sağolsun evi temizliycek o da, artık bebiim erken gelirse de heryer temiz olsun, korkuyorum doğurcam diye
kızımı gördüm rüyamda annemmm yaa çok tatlıydı aynı annesibana benziyordu sabah eşime diyorum ki müjdemi isterim bebükümüz aynı bennn çooook güzel :) Allahım sağlıklı sıhatli kavuştursun tabi bunlar işin latifeleri ama bana benzese fena olmaz hani
Kızlar günaydın
Doktora gidicem bugün 14 de randevum var.
Erken çıkıp doğum fotoğrafçısıyla buluşacağım.
Telefonda fiyat vermedi.
İnş.uygun bir fiyat verir.
Kendinize iyi bakın.
benm de sankim bi ara inmiştii ama şimdi yukardaa inmeye de niyeti yok gibi....ayy bugün doktora gidicem zatii bakalım muayene de olsam hayırlısıyla da stres atsam üstümdeennn....
dün gece 5 te yattım. pskilojim bozuldu resmen. kendimi çok yalnız ve yetersiz hissediorm. uyuyamıorum erken kalksam da. :26:
canım benimkide 14 temmuz sata göre ama doktorum 10 temmuz dedi en son
biryerde okumuştum 32. haftadan sonra sadece fl değeri bebeğin haftasını belirlermiş
şuda var sata göre doğum çok nadir oluyomuş ya önce ya sonra geliyomul bebişler
ayy canım çook geçiş olsun
neyseki ikna olmuş da kocişin tedavi görüyor aşısını felan vurdurmuş
erkekler pek önemsemiyor ya böle sağlıklarını.
en kısa zamanda iyileşirsiniz inş senin bacağın onun da kesiği
çok güzeller..keşke kalıplarımız ve malzemelerimiz olsa da biz de yapabilsek.. çok zor olduğunu düşünmüyorum..kızzlaarr şu kurabiyelerin güzelliine bakıınnnnn !!
Eki Görüntüle 209772 Eki Görüntüle 209768 Eki Görüntüle 209773 Eki Görüntüle 209771 Eki Görüntüle 209774
çok güzeller..keşke kalıplarımız ve malzemelerimiz olsa da biz de yapabilsek.. çok zor olduğunu düşünmüyorum..
çok zor değil ama kalıp ve malzeme lazım bol miktarda..renklendiri şeker hamuru ve güzel değişik kalıplar lazım..benm burda bulma ihtimalim yok zaten
Burda ben de bulamam..Nette kesin vardır ama pahalıdır eminim..
sağol canım..Allah razı olsun..
bana sen çok abartıyorsun diyor ama
napiym elimde değil, tedbirli olmak lazım..:82:
Bu arada ben nasıl evhamlı bi anne olucam şimdiden tahmin edebiliyorum kendimi..
İnşallah çocuğu çıldırtmam bu kontrol manyaklığım ve pimpirikliğimle..
kızlar, buraya nasıl resim ekleniyor?
oğluşumun odasının duvarını boyattım, onu göstericem.
slm millet, dr dan geliyorum. çok şükür herşey güzel. 5 temmuzda sezeryan olacağım. nst ye girdim. o da normalmiş. koca bir ohhhh çektim öyle geldim. raporumu da aldım, artık izinli sayılırım. son bi arkadaşları göreyim alasmarladık diyeyim diye geldim.