- 25 Mart 2011
- 1.101
- 11
gunaydın canım dayanılıyor evet ya hava burdada yağmurlu süperrr gidiyo sanslıyız baya bende calışıyorum halaaa
yaaw her yeri sel götürüo bi burda yaağmadı yamır yaaa:84: sıcaklara ve pişmeye aynneeen dewamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın canım dayanılıyor evet ya hava burdada yağmurlu süperrr gidiyo sanslıyız baya bende calışıyorum halaaa
gece uyumama rağmen şuan hala kafam kalkmıyo , göbeğimde aşağa inmeye başladı sanki
şu hafta nasıl geçicek
oo sen ii dayanmışsın ben dayanamıyorum yinede hava serinde olsa oturamıyorum akşamı zor ediyorum vallagunaydın canım dayanılıyor evet ya hava burdada yağmurlu süperrr gidiyo sanslıyız baya bende calışıyorum halaaa
canım çok çok geçmiş olsunn...aayy dikakt edin biraz..bakıcı olayı ii fikirgünaydın kızlar, dün pek giremedim,
şimdi de okuldayım yine
Alalh izin verirse seminer dönemini bitireyim zaten kolay oluyo diyorum ama bakalım nasip kısmet
Ayağım hala iyi sayılmaz bu arada, hala topalllıyorum yani ve şişiyo felaket özellikle akşamları
Üstümüzde bir nzar mı var nedir anlamadım,
Dün sabah eşim peynir tenekesini açarken, -paslıydı da kenarı- elini kesti
Banyoya gitti çok kanamış ama
Sesi çıkmayınca uzun süre banyoya baktım ki yerde buldum adamcağızı
başı dönmüş, bi de karnı açtı düşmüş yere, Allahtan kalkmaya çalışıyodu bişey olmamış..
Neyse kahvaltımızı ettik
Tabii ben korktum tetanoz filan olur diye..
Zorla hatta kandırarak! aile hekimine götürdüm..(kendimle ilgi bişey sorcam dedim )
gelmiyodu yoksa inatçı keçi..
aşı yaptılar, iğne verdiler 6 tane sabah akşam..
Allah'ım daha büyük dert vermesin yine ama
Biz karı-koca kendimize bakamıyoruz
Bebeğe nasıl bakcaz acaba
Bize 3 tane bakıcı lazım kızlar, bana, babasına bi de oğlumuza
neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..
günaydınlarrr kız ne yaptın sen baya yorulmussundur el,ne sağlık ne guzel gerisini yapsın annen ben yapamıyorum hiçbişi karnım hemen sertleşiyo top gibi, oluyo haftasonu artık bende yapcam eşim süpürcek bende silcem bakalım yapabilirsek
Kızlar günaydın
Doktora gidicem bugün 14 de randevum var.
Erken çıkıp doğum fotoğrafçısıyla buluşacağım.
Telefonda fiyat vermedi.
İnş.uygun bir fiyat verir.
Kendinize iyi bakın.
günaydın kızlar, dün pek giremedim,
şimdi de okuldayım yine
Alalh izin verirse seminer dönemini bitireyim zaten kolay oluyo diyorum ama bakalım nasip kısmet
Ayağım hala iyi sayılmaz bu arada, hala topalllıyorum yani ve şişiyo felaket özellikle akşamları
başı dönmüş, bi de karnı açtı düşmüş yere, Allahtan kalkmaya çalışıyodu bişey olmamış..
Neyse kahvaltımızı ettik
Zorla hatta kandırarak! aile hekimine götürdüm..(kendimle ilgi bişey sorcam dedim )
günaydın canlarım nasılsınız? geçmişe baktım ama alıntılayacak vaktim yoktu. eşlerle kavga etmiş herkes, gerginlik var iki taraftada sanırım idare etmek lazım. en çok onlar idare etsin karnımızda insan taşıyoruz psikolojimizi tahmin bile edemezler ehehe dün eşim evde değildi gece geldi bende akşam bütün mutfak dolabını, buzdolabını boşalttım, örtülerini yıkadım, içlerini sildim ve yerleştirdim tam 3 saat sürdü, göbişimle anca bi tabak koyup üç nefes aldım ama içime sindi mis gibi oldu, çok yorulduğum için bi ton azar yedim gel sen yap o zaman annem gel
ecek az sonra kahvaltı hazırladım, sağolsun evi temizliycek o da, artık bebiim erken gelirse de heryer temiz olsun, korkuyorum doğurcam diye
kızımı gördüm rüyamda annemmm yaa çok tatlıydı aynı annesi bana benziyordu sabah eşime diyorum ki müjdemi isterim bebükümüz aynı bennn çooook güzel :) Allahım sağlıklı sıhatli kavuştursun tabi bunlar işin latifeleri ama bana benzese fena olmaz hani
canım benimde dün öyleydi, göbeğim biraz inmiş gibi geldi şimdi baktım normal gibi. yorma kendini sakın.
günaydınlarrrrr......her zamanki hal ve durum ben+ uykuu offf bi çıksaydım işten allahtan bugün hava serinn bugnde dayanabilirim...
benm de sankim bi ara inmiştii ama şimdi yukardaa inmeye de niyeti yok gibi....ayy bugün doktora gidicem zatii bakalım muayene de olsam hayırlısıyla da stres atsam üstümdeennn....
şimdi de okuldayım yine
Neyse kahvaltımızı ettik
yaaw her yeri sel götürüo bi burda yaağmadı yamır yaaa:84: sıcaklara ve pişmeye aynneeen dewamm
şimdi de okuldayım yine
Neyse kahvaltımızı ettik
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben 35+2deyim tam anlamıyla bitik bi durumdayım bi iş yapsam iki saat dinleniyorum :) neyse dün dr a gittik oğlumu gördüm herşey normal iki hafta sonra çatı muaynesi olucam :44::18:
bi bişey dicem benim doğumum 17 temmuz diye görünüo sata göre hatta hep öyle görünüodu son iki kontroldür 10/11 temmuz olarak görünüo neden diye sormayı unutuyorum dr a başka konulara geçince aklımdan çıkıo sizce neden olabilir bebeğim önden mi gidiyo
ordada olarsa denize giremez be kızanım millet ankarada gunes, napcaz yagsın dursun sen gel bura
patronumu öldürcemm yaaaa:84::84::84: ben rapor alıcam diyorum çalışamıyorum diyorum adam sesini çıkarmıyoı..yaauykusuzluktan ölecem zatenn eve gitmek istiyorummmm
patronumu öldürcemm yaaaa:84::84::84: ben rapor alıcam diyorum çalışamıyorum diyorum adam sesini çıkarmıyoı..yaauykusuzluktan ölecem zatenn eve gitmek istiyorummmm
13-14-15 gel dedi doktor bugn gidemeidm ayrın gidicem kesin işte alıcam raporumucanım rapor alacaksan dün alman gerekirdi 32+0 da alınıyor sen 32+1 görünüyorsun baktın ki 37+0 ye kadar dayanamıyacaksın hemen al raporunu doktorum bana bebeğin doğmadan öncede bakıma ihtiyacı var zorlanıyorsan sakın diretme 32 de ayrıl demişti ben rahat olduğum için 37 de çıkıcam 2 haftam kaldı.
zor geliyorsa al git evinde gecir tatlım izninini psikolojini bozma bende senin haftalarında nasıl gecer diye dusunuyodum ama gecti gitti bile
canım benimkide 14 temmuz sata göre ama doktorum 10 temmuz dedi en son
biryerde okumuştum 32. haftadan sonra sadece fl değeri bebeğin haftasını belirlermiş
şuda var sata göre doğum çok nadir oluyomuş ya önce ya sonra geliyomul bebişler
sana mesaj attım canım özelden..Canım benim şu ticker işini zaten ben bir türlü beceremedim aslında bebeğin kaç günlük olmasına göre yapmak lazım da beceremem ki onu da o yüzden böyle kaldı. Bebeğim çok iyi teyzesi sağol sütümüzde yetiyor çok şükür.
sanırım onlar oluyor canım.. Bende de aslında çook uzun süredir var bunlar ama neden cuma günü sancım çıktı anlamadım ..kızlarrr bişey sormak istiyorum size gerçi bu konuda sorular sorulmuş ama şimdi bugün benim kasılmalarım çok fazla yani karnım çok sık sertleşiyor ben bebeğin gerilme hareketleri olarak algılıyorum bir ağrım var diyemem çünkü ama korkmaya başladım öyle bir gerilip sertleşiyor ki sık sık? şimdi sancılar bunlar mı?:44:
ne güzel canım, ben kaç gündür sıkıntıdan patladım tek başıma..Ekle bakalım cicileri de bakalım..iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım
ben çooook yorgunum, arkadaşlarım gelmişti bugün, pek bişi yapmadım sağolsunlar herşeyi hallettiler ama yinede yorulmuşum. kızımda maşallah bi hareketli bugün ortamı görünce kaçırmıyım bende geleyim der diye korktum hatta annesi de zaten bi şımardıki sormayın
cicilerimizi ekleyeceğim ama çok yoruldum kımıldayamıyorum bile....
sizlerde ne var ne yok?
Canım Allah yardımcın olsun ya..başağrısı için bi akupunktur yöntemi varmış işe yarar mı acaba.. El başparmağınla işaret parmağının yanında yumuşak bir yer var ya, oraya acıyana kadar bastırcaksın diğer baş parmağınla..kizlar herkese iyi geceler... suan hastanedeyim ama sizleri cok merak ettim ve yazayim dedim... sizlerde merak etmissiniz sagolun...
bundan 2 hafta önce gebelik zehirlenmesinden dolayi 1 hafta hastanede yatttim... sonrasinda degerlerim normale döndü ciktim...
evde yaptigim tansiyon ölcümlerimde yüksek almasina ragmen hastaneye geldigimde normalede dönüyordu hersey normal diyip eve yolladilar... en son cuma günü yine geldim doktora cünkü icimdeki korkularla daha kötü oluyordum bu streste tabi tansiyonumu cikariyordu.. hastaneye geldigimde tansiyonum cok yüksekti bu defa ciddiye aldilar... birde önceki günlerde günde 3 kez yaptigim ölcümlerimide yazmistim o tabloyuda görünce ciddiye aldilar elhamdülillah...
tansiyon düsürücü ilaclarla düsürmeye calistilar ama 10 dakika sonra yine yükseliyor neden oldugu konusunda hala bana bi aciklama yapmis degiller.... sadece normal hamileligin son dönemlerinde olurmus normalmis.... basagrilarim icinde orta kulak iltihabi olabilirmis emar cekilecek.... suanda gebelik zehirlenmesiyle ilgili bir tehlike yok.... gerci ne idrar aldiklari var nede kan tahlili yaptiklari var.... sadece arada siddetli olan bas agrilarim icin bi ilac veriyorlar tabiki gecmiyor.... suanda ne olacagimi bende bilmiyrum tam adam akilli bi aciklama yapmadikalri icin hastanedede olsam muaallaktayim.... sali günü 37 haftalik oluyorum... kendiliginden gelsede melegim su sacma doktorlarin elinden kurtarsa beni diyorum....... dualriniz bekliyorum
hadi hayırlısı canım..haklısın canım..doktorum da bana şimdiden bebek 4 ün üstünde olursa riskli olur normal d.çok zor olur diyor..sezeryan yaparmış eğer kilolu olursa..ilk bebek sezeryansa,2.bebeğin zaten normal doğum ihtimali yok onlara göre..o yüzden çok ii anlıyorum seni..türkiyedeki doktorlara özgü bişey..inanır mısın bebişim çok kilolu olmasın diye dua ediorum artık:26: ben de salı günü gidicem kontrole..hala kesin bişey dediği yok..çatı muayenesi yapıcakmış daa ondan sonra konuşuruz dedi..ya destek olmuyolar malesef sürekli hevesimizi kırıyolar..neyse bakalım ben fazla bişey beklemiyodum doktorumdan zaten..bu daburanın en ii doktoru sonuçta(!) hepimiz için hayırlısı bakalım..salı günü belli olucak işala :26::26::26:
sağol canım, Allah herkesin yardımcısı olsun..günaydın kızlar, güzel haftalar, benim bu hafta soooonnnnnn umarım calısmaya devam eden arkadaslarıma da zaman su gibi akıp gecsin de bir an önce dogum iznine ayrılsınlar...
sonraki mesajda öğrendim canım sebebini. Ailevi sorunlarmş..Çok üzüldüm..Benim ailemde de oluyor arada nasıl b,işey olduğunu biliyorum..hamileliğini kullanıp braz duygu sömürüsü yapsan, barışmazlar mı acaba?günaydın kızlar moralim çok bozuk işe geldim ama izin alıp gidecem birazdan
canım ya üzülme diycem ama..Umarım düzelmiştir aranız..günaydın kızlar... bütün gece uyumadım sabah kadar da gözümden yaş dinmedi en son sabah da eşimle fena girdik birbirimize... neden de kaynanamla görümcem... doğuma 10 gün kala onlar yüzünden kavga ettik hem de benim eşim sağolsun anasıyla kardeşine laf etmemi hazmedemedi bana ağzına geleni söyledi... doğumdan sonra göstercekmiş günümü... tabi hala gününü göstercek bir karısı kalırsa....
Noluyo herkese böyle yahu..biz gerginiz kocalar bizden daha mı gergin acaba?valla aynen birbirimize girdik artık bn yatak ayırdım o dereceye geldikk
hmm bunu öğrendiğim de iyi oldu bilmiyodum..günaydın kızlarrr
pazartesi ve y,ne işe geldik bakalımAllahtan hava süper serin bahara bitmesin bi doğum yapana kadar serin serin kolay oluyo tabi yatmak dönmek zor ama ne yapalım bebişler için cuma günü kontrolum vardı benim alttan muayene etti doktor lekelenmem oldu diye cok az ilk kez oldum ve zormuş ya kastım biraz canım acıdı acılmaya baktı doktor yokmuş bebeğin daha gelesi yok dedi haftada bir gelcen dedi ama nts de iyi çıktı şükür ama bir arara ben derin nefes alınca yeri değişti bebeğin kesildi atış görülmedi doktora söleyince tamam dedi ozaman yoksa kalbi durmuş gibi göründü arada bundan sonra bebeğin hareketlerine dikkat et dedi nişan geldikten hemen sonra doğum olur diye bişey yokmuş nişan geldikten 2 hafta içinde beklenirmiş doğum herkesin farklıymış yani
maşallah canım oğluna.. bizim bebekler hep koca kafalı olacak galiba..Selam kızlar, uzun zamandır giremedim, izinliydim,
evdeki bilgisayarımda da sorun vardı.. bugün tekrar işe başladım,
iki hafta sonrada artık 3 hafta kaldığın için izne ayrılacağım.
Sizler nasılsınız?
geçmişi de pek okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Biz de iyiyiz kızlar,oğluşum da büyüyor, iki hafta ileriden gidiyor,
kuzumun kafası da 4 hafta ileriden gidiyor :) inşallıah
ilerleyen haftalarda normale döner yoksa koca kafalı bir oğlum olacak
doktorumuz bunun pek sakıncası olmadığını, tek sakıncasının doğumda olabileceğini söyledi..
bakalım zaten sezaryen düşünüyorum umarım problem olmaz. hepinizi öpüyorum
Çok ilginç bir kayınvalidem varmış canım :)benim kayınvalide durmadan bana " beni anne olunca anlayacaksın" deyip duruyor, oğlum doğunca ona bırakacakmışım, ayda 1 kez görmeye gelecekmişim, olur mu öyle şey dediğimde, "e ne farkı var, ben de oğlumu ayda 1 görüyorum" diyor.
35 yaşında adamla yeni doğmuş bebeği bir tutuyor, benim için oğlum hala çocuk diyor.
bir de doğum temmuza geldiği için, tatilini böldüğü için durmadan sitem ediyor. sağolsun 15inde dönecekmiş istanbula, ama hastaneye gelmeden önce gidip, güzellik salonunda bakımlarını yaptırması lazımmış. oraya gidince, insanlar kayınvalide görsünmüş.
Ben de tekim canım..Ayağım acıya acıya geçen hafta yıkayıp ütüledim herşeyi..Şİmdi valize koyması kaldı bi ama beşik dahil eksikler var..ev benim de berbat ötesi.. sanırım 1-2 hafta içinde kadın çağırıcam..benim doğum da 17-19 temmuz..yalnız değilsin yani..kızlar ya benim doğumum 28 temmuz görünüyo doktorda temmuz sonu dedi ben o yüzden 3 temmuza kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem ve akşam 8:30 da çıktığım için hiçbir şey almadım daha ne kızıma ne de kendime ve evdede temizlik falan hiç bir şey yapmadım bitek beşiğin siparişini vermiştik oda adamlar sallıyomu ne bir ay olacak gelmedi daha hergün arıyorum sizce ben bu kadar şeyi yetiştirebilirmiyim kızkardeşim ve annem var ama onlarda çalışıyo ne yapcam ben ya :
evet canım aynen dediğin gibi yapmak lazım ama ben de çok takarım herşeyi, yapamıyorum şu pencere kapatma olayını..canım arkadaşım bebişini kucağına almana şunun şurası ne kaldı sen kendini ve bebeğini düşün mutlu ol bebğine sarılıp mis kokusunu hayal et bırak ya kaynanaymış görümceymiş
şöyle düşün hani cam açıkken dışarının gürültüsü insanı rahatsız ederde camı kapatınca sesler kesilir onlar konuşmaya başlayınca sen gönlündeki camı kapat sesleri kesilsin sen bebişinin cıvıltılarını duymaya devam et onlarda çatlasın
hepsini boşver inşallah doğumun çok güzel geçer bol bol sütün olur bebişinin gazı az olur senin sancın olmaz sen bunlara odaklan canım benim öptüm seni ve bebişini
o benim de aklıma geldi.. sonuçta bizimkilerle aynı sepete atamayız..nasıl bişey almak lazım acaba..ooo...kolay gelsin ewt..son haftalar zor geçiyormuş.. bakalım biz ne yapıcaz ama oğlan çocuğu tam vaktinde gelir doldurur günü derler...normal bence...yaa... bişi sorcam bebeişe ayrı bir kirli sepeti veya torbası aldınız mı ben düşünüyorum da..??
buda oğluşuma ördüğüm battaniye beşiğine uygun olsun diye yelkenli ve baş harflerini süs olarak koydum
Eki Görüntüle 209199
yukarıda da yazdım canım. inşallah barışırlarda şu zor döneminde üzmzler seni..yok benim eşimle sorunum yok şükür dün gece 2 de telefon calıyor actım annem ağlıyor gelin diye babamla tartışmışlar ayrılacam diyor babam geldi tamam dedi yarın öğlen gel karşılıklı verelim dedi uyumadım hiç yüreğim sıkışıyor cok kötüyüm
aynen canım ben de..Allahtan bayan doktorum ama yne de korkuyorum ve utanıyorum..doktora bırak canım jel sürüyo elini daldırıyo işte :ama sıkarsan acıyo kasma sen ben epilasyonu bile kendim yapıyom zar zor o yüzden utangaclıktan kastım
o doğum yaptı diye biliyorum canım..sezeryan tarihinden bi gün önceydi sanırım..baby nurse
bgn sezeryan olmayacak mıydın sen?
Allah hepimize yardım etsin canım..gece uyumama rağmen şuan hala kafam kalkmıyo , göbeğimde aşağa inmeye başladı sanki
şu hafta nasıl geçicek
valla canım öyle olacak artık..canım çok çok geçmiş olsunn...aayy dikakt edin biraz..bakıcı olayı ii fikir
sağol canım Allah hepimizi esirgesin..canım geçmiş olsun, iyiki farketmişsin. Allah beterinden esirgesin.
sağol canım...geçmiş olsun canım eşine
senin kaç haftan kaldı izine çıkmaya?
sağol canım, okuyorum zaten aklıma geldikçe, gece uyumadan önce..ama daha sık okumak lazım sanırım..geçmiş olsun canım ya felak ve nas surelerini bol bol okuyun anlamınıda okursanız ne kadar kapsamlı olduğunu görürsunuz ben ikide bir okuyorum kendime
Bismillahirrahmanirrahim
1 Kul e'uzü birabbilfelak
2 Minşerri ma halak
3 Ve min şerri ğasikın iza vekab
4 Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad
5 Ve min şerri hasidin iza hased
ANLAMI
1 De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,
2 yarattığı şeylerin şerrinden,
3 Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,
4 o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden
5 ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"
Bismillahirrahmanirrahim
1 Kul e'uzü birabbinnas
2 Melikinnas
3 İlahinnas
4 Min şerrilvesvasil hannas
5 Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas
6 Minel cinnetivennas
HARF HATASI VARSA LÜTFEN BİLDİRİNİZ
ANLAMI
1 De ki: "Sığınırım insanların Rabbine,
2 insanların hükümdarına,
3 insanların İlahına;
4 o sinsi vesvesecinin şerrinden,
5 ki, insanların sinelerine vesvese verir durur.
6 Gerek cinlerden, gerekse insanlardan (olsun)."
ben de önden veya geriden gelemsi doğum tarihini etkilemez diye okumuştum biryerde ama en iyisini doktor bilir canım..günaydın kızlar nasılsınız bugün ben 35+2deyim tam anlamıyla bitik bi durumdayım bi iş yapsam iki saat dinleniyorum :) neyse dün dr a gittik oğlumu gördüm herşey normal iki hafta sonra çatı muaynesi olucam :44::18:
bi bişey dicem benim doğumum 17 temmuz diye görünüo sata göre hatta hep öyle görünüodu son iki kontroldür 10/11 temmuz olarak görünüo neden diye sormayı unutuyorum dr a başka konulara geçince aklımdan çıkıo sizce neden olabilir bebeğim önden mi gidiyo
fl den nasıl belirleniomuş cnm
fl uzunluğuna göre haftası yazmıyormu senin usg kağıtlarında?