2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

$IMG_0011.jpg Eki Görüntüle 209840
nihayet
oğluşumuzun duvar resimleri
1.si adının olduğu pusula, diğeri de orman hayvanları. daha odası gelmedi. :)

SLM ANNİŞLEEERRR....
nasılsınız???
biz iyiyiz şükür..biraz temizlik vs. ufak tefek şeylerle uğraşıyorum..öğrencilerim gelmişler öğlen onlarla oturduk..bu cuma son ya gidecekler artık...
öğretmen arkadaşlardanda uğrayan olur bu hafta diye evi temiz bulunduruyom:KK1: pazar günü eşim sağolsun 2 halıyı yıkadı makineyle valla nasıl değişti evin havası anlatamam..temizlik temizliktir...
geçmişe bakamadım...kntrolü olanlar var tarihi belli olanlar haydi hayırlısı diyorum...

selam kıslar bnde uzun zamandır yazmaıyorum size
çok yorgunum işte yoruyo ayaklarım şiş bana da git artık rapor al diyen yok
çok gerginim sinirliyim
yarın kontrol var çatı muaynesi yapcakmı bilmıyorum bişe sölemedi geçen hafta

selam canım
ne zaman ayrılıyorsun izine? benim daha bir haftam var ama şu son 2 gündür baya zor gelmeye başladı kalkmak gelmek...
sinirlenme fazla sonra bebişin saçları dik olur :emir_bebek:

slm millet, dr dan geliyorum. çok şükür herşey güzel. 5 temmuzda sezeryan olacağım. nst ye girdim. o da normalmiş. koca bir ohhhh çektim öyle geldim. raporumu da aldım, artık izinli sayılırım. son bi arkadaşları göreyim alasmarladık diyeyim diye geldim.

iyi yaptın canım
çok sevindim miniğinin sağlıklı olmasına
:KK6:gözünaydın canım tarihin belli
yarında benim belli olacak bakalım.

Eki Görüntüle 209839 Eki Görüntüle 209840
nihayet

çok güselmiş valla
oğlşun odasını güle güle kullansın canım
:KK19:

iyi yaptın canım
çok sevindim miniğinin sağlıklı olmasına
:KK6:gözünaydın canım tarihin belli
yarında benim belli olacak bakalım.

çok güselmiş valla
oğlşun odasını güle güle kullansın canım
:KK19:

sayende resim eklemeyi de öğrendim canım, çok sağol. :90:

sen bide beni görmelisin
paniklikte üstüme yoktur :KK37:
çocuğumun atei çıksa oturur ağlarım
halbuki soğuk kanlı olmak lazım ama işte yapı meselesi
gerçi zamanla alışırıs heralde kıs
korkma onun için :KK34:

emzirme önlüğünü nette gördüm bende
kullanan varsa ona sorup alcaktım bende
acaba gerçekten işi görür mü kararsızızm
ama yabancıların içinde iyi olur gibime geliyor :92:

ama şöylede bişiy okumuştum
emzirirken bebekleri anne ile bebeğin göz teması çok önemliymiş
bebek kendini güvende hissedermiş

şimdi o emzirme önlüğünü alsak bebek altta olacak önlüğün
göremices yane
nasıl olur ki öyle :KK68:
evet canım haklısın göz teması önemlidir tabii ama
bu önlüğü otobüste, lokantada vs.. gibi yerlerde kullanırız herhalde
ben konu komşu yanında da kullanabiülürüm tabii..

selam kıslar bnde uzun zamandır yazmaıyorum size
çok yorgunum işte yoruyo ayaklarım şiş bana da git artık rapor al diyen yok
çok gerginim sinirliyim
yarın kontrol var çatı muaynesi yapcakmı bilmıyorum bişe sölemedi geçen hafta

selam canım, bence çatı muayenesi yapmaz sana yarın gibime geliyor..akşamları benim de sağ bileğimde bıldırcın, sol ayak bileğimde iri bir tavuk yumurtası gibi şişlik çıkıyor..Gerçi şimdi de var da, akşamları felaket oluyor..:KK37:

slm millet, dr dan geliyorum. çok şükür herşey güzel. 5 temmuzda sezeryan olacağım. nst ye girdim. o da normalmiş. koca bir ohhhh çektim öyle geldim. raporumu da aldım, artık izinli sayılırım. son bi arkadaşları göreyim alasmarladık diyeyim diye geldim.
maşallah bebeğine canım..
hayırlı olsun sezeryan tarihin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
hoşçakal bu arada, daha girmiycek misin foruma?

Eki Görüntüle 209839 Eki Görüntüle 209840
nihayet
çok güzelmiş.güle güle kullanın..:KK31:

Son düzenleme:
SLM ANNİŞLEEERRR....
nasılsınız???
biz iyiyiz şükür..biraz temizlik vs. ufak tefek şeylerle uğraşıyorum..öğrencilerim gelmişler öğlen onlarla oturduk..bu cuma son ya gidecekler artık...
öğretmen arkadaşlardanda uğrayan olur bu hafta diye evi temiz bulunduruyom:KK1: pazar günü eşim sağolsun 2 halıyı yıkadı makineyle valla nasıl değişti evin havası anlatamam..temizlik temizliktir...
geçmişe bakamadım...kntrolü olanlar var tarihi belli olanlar haydi hayırlısı diyorum...
ben de halıları yıkmaya göndersem mi yoksa eylül gibi mi göndersem.. çok da kirlenmediler sanki.. o zman daha çok misafirim olur benim, öğrt. arkadaşalr filan o zaman gelir sanırım..

ben de halıları yıkmaya göndersem mi yoksa eylül gibi mi göndersem.. çok da kirlenmediler sanki.. o zman daha çok misafirim olur benim, öğrt. arkadaşalr filan o zaman gelir sanırım..

çok kirli değilse annen gelince şöyle bi silsin domestoslu suyla yeter...eylüle verirdin canım bence...yorma kendini sen..

evet canım haklısın göz teması önemlidir tabii ama
bu önlüğü otobüste, lokantada vs.. gibi yerlerde kullanırız herhalde
ben konu komşu yanında da kullanabiülürüm tabii..

selam canım, bence çatı muayenesi yapmaz sana yarın gibime geliyor..akşamları benim de sağ bileğimde bıldırcın, sol ayak bileğimde iri bir tavuk yumurtası gibi şişlik çıkıyor..Gerçi şimdi de var da, akşamları felaket oluyor..:KK37:

maşallah bebeğine canım..
hayırlı olsun sezeryan tarihin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
hoşçakal bu arada, daha girmiycek misin foruma?

çok güzelmiş.güle güle kullanın..:KK31:

evde netim yok ama telefondan bağlanırım ara ara canım sizden ayrı olmak zor olacak ne yazdılar acaba diye merak edicem. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. güzel dileklerin için sağol canım

kolay gelsinnn iyi haberlerle gel inş:KK4:
Kızlar günümü aldım. 20 Haziranda oğluşuma kavuşacağım inş. hastanenin en güzel odasınıda rezerve ettirdim:) 10. kat deniz manzaralı suit oda.Doğum fotoğrafçısı 400 tl fiyat verdi doğumdan 40 gün sonrada eve gelip konsept çekimi yapıyormuş. çok beğendim resimlerini. Ameliyathanedeki resimleri hiç beğenmedim bakılmıyor bile. Ben ameliyathanede resim istemiyorum dedim. 60 tane resim verecek. 1 tane dvd 100 resim ve müzik ekleyecek. eşimde cuma yola çıkıyor. en geç c.tesi sabah burda olur. c.tesi sabah ameliyathane için tetkiklerim yapılacakmış tekrar hastaneye gidicem. Ameliyatımda 10.30 da olacak. Birde hastanemim Türkiyenin en donanımlı 3. hastanesi olduğunu öğrendim. Oda beni çok rahatlattı. EŞim geleceği için çok rahatım. Bana sanki o doğuracakmış gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.
günaydın kızlar, dün pek giremedim,
şimdi de okuldayım yine
Alalh izin verirse seminer dönemini bitireyim zaten kolay oluyo diyorum ama bakalım nasip kısmet
Ayağım hala iyi sayılmaz bu arada, hala topalllıyorum yani ve şişiyo felaket özellikle akşamları:KK43:

Üstümüzde bir nzar mı var nedir anlamadım,
Dün sabah eşim peynir tenekesini açarken, -paslıydı da kenarı- elini kesti
Banyoya gitti çok kanamış ama
Sesi çıkmayınca uzun süre banyoya baktım ki yerde buldum adamcağızı
başı dönmüş, bi de karnı açtı düşmüş yere, Allahtan kalkmaya çalışıyodu bişey olmamış..

Neyse kahvaltımızı ettik
Tabii ben korktum tetanoz filan olur diye..
Zorla hatta kandırarak! aile hekimine götürdüm..(kendimle ilgi bişey sorcam dedim :KK49:)
gelmiyodu yoksa inatçı keçi..
aşı yaptılar, iğne verdiler 6 tane sabah akşam..
Allah'ım daha büyük dert vermesin yine ama

Biz karı-koca kendimize bakamıyoruz
Bebeğe nasıl bakcaz acaba :KK53:
Bize 3 tane bakıcı lazım kızlar, bana, babasına bi de oğlumuza :KK37:

neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..
geçmiş olsun canım. ben sizin içinde dua ettim. sizde ihmal etmeyin.Nazara iyi gelir.

çok güzeller..keşke kalıplarımız ve malzemelerimiz olsa da biz de yapabilsek.. çok zor olduğunu düşünmüyorum..
Hiç zor değil sadece malzeme gerek. Keşke yakın olsaydık hep beraber yapardık. eğlencelide olurdu:)

Kızlar günümü aldım. 20 Haziranda oğluşuma kavuşacağım inş. hastanenin en güzel odasınıda rezerve ettirdim:) 10. kat deniz manzaralı suit oda.Doğum fotoğrafçısı 400 tl fiyat verdi doğumdan 40 gün sonrada eve gelip konsept çekimi yapıyormuş. çok beğendim resimlerini. Ameliyathanedeki resimleri hiç beğenmedim bakılmıyor bile. Ben ameliyathanede resim istemiyorum dedim. 60 tane resim verecek. 1 tane dvd 100 resim ve müzik ekleyecek. eşimde cuma yola çıkıyor. en geç c.tesi sabah burda olur. c.tesi sabah ameliyathane için tetkiklerim yapılacakmış tekrar hastaneye gidicem. Ameliyatımda 10.30 da olacak. Birde hastanemim Türkiyenin en donanımlı 3. hastanesi olduğunu öğrendim. Oda beni çok rahatlattı. EŞim geleceği için çok rahatım. Bana sanki o doğuracakmış gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.

geçmiş olsun canım. ben sizin içinde dua ettim. sizde ihmal etmeyin.Nazara iyi gelir.

Hiç zor değil sadece malzeme gerek. Keşke yakın olsaydık hep beraber yapardık. eğlencelide olurdu:)

Öncelikle çok sevindim senin adına canım..:nazar:
Artık belirsizlikten kurtulmuşsundur..Eşin de geliyormuş hayırlısıyla..
Allah hayırlısıyla, kolaylıkla ve sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Ayrıca sağol canım dua ettiğin için..Bugünlerde en çok ihtiyacımız olan şey bu sanırım..:KK34:

Pasta olayına gelince de canım, aslında kalıpsız da olsa basit düzeyde bişeyler yapılabilir belki geçen tv'de gördüm ama şu an hiiç öyle şeylerle uğraşacak modda diilim..Ama yakın olsak yapardık belki bişiler..

ahh ahh annem gelemiyo, gelse de silemez herhalde canım..kadın almayı düşünüyorum, ona sildiririm artık..:KK58:
canım ya ee doğumdada mı yanlız olcan sen?

hayırlı olsun canım ..kaç haftalık oluyosun 20 sinde..

canım aslında annemler yakın buranın ilçesinde, yarım saat mesafe var. doğumda hemen gelebilir de..Benim küçük kardeşim var , bir de babamı pek yalnız bırakamıyo annem, o da rahatsız sayılır..kalp,tansiyon vs..problemler işte..Annem de pek iyi sayılmaz çok yoruluyo.. küçük kardeşim belki bahsetmişimdir down sendromulu.. çok tatlı görseniz anlamazsınız ama yine de sorumlulukları fazla.. Şimid normal sınıfta kaynaştırma öğrencisi.. Annem onun için günde 6 sefer gidip geliyor okuluna, zaten çok yoruluyor, kıyamıyorum ona..Canım annem yine de elinde geleni yapmaya çalışıyor ama ben çok yormak istemiyorum kimseyi..Kayınvalidem de gelir herhalde, ama o da çok kilolu ve hasta, sadece yemek yapabiliyor o da binbir zorlukla..Böyle işte canım..:KK31:

hayırlı olsun canım ..kaç haftalık oluyosun 20 sinde..
37. haftanın içinde olucam. bebğin irileşmesini istemiyor dr um. eski sezeryan dikişlerimi zorlayıp açabilirmiş diye. Normalde 38.39. haftaları bekliyoruz ilk gebelikte 40 a kadar bile bekliyoruz ama senin durumun riskli dedi. bebek küçük olsa yine 38 i bekleyebilirdik dedi. Birde geçen hafta nst de sancımda çıkınca bende korktum. Eşim yokken acil bişey olmasın diye dr u dinlemeye karar verdim. Ama tuhaf bişey oldu. 2 Haziranda bebeğime 3 kg 46 gr demişti. şimdi 3 kg 100 gr dedi. bebeğim hiç kilo almamış gibi bişey. sizcede tuhaf değilmi? dr a sordum zaten kilo almasını istemiyoruz.önemli olan akciğer gelişimi oda 36. haftada tamamlanmış oluyor dedi. Bu dr da kilodan çok korkuyor. halbuki bende ilk oğlum 4600 doğdu diye bunuda en az 4 kiloya yakın bişeyler doğsun istiyodum. neyse kızlar neye niyet neye kısmet. ben sezeryanı 40. haftalara kadar bekleteceğimi düşünürken 37. haftamda olacak. başta deselerdi kesin karşı çıkardım ama şartlar bunu gerektiriyor.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

X