2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zaten doktorlara göre herşey normal canım biz abartıyoruz sen üzme kendini rahatlamaya çalış inşallah bebeğinde sağlıkla gelir dinler annesini
yok artik üzmüyorum kendimi.... nezaman olursa artik Rabbim o zaman göndericek melegimi...
Canim Allah dayanma gucu versin cok az kalmis, sakinlestir kendini lutfen

:

sagol bitanem seninde gözün aydin... macerali gidisini bende heyecanla takip ettim... sahte sanci dedin dedin bi baktim suyun gelmis bi baktim kuzucuk dogmuss masalahhh tekrardan tebrik ediyorum canim

anladım canım bende oyle cok abartmayacagım
ozel hast.sonucda hersey daha kolay temin
edilir die dusunuyorum bebek odasındaki
hemşilerinlede konustum onlar rahatlattı
ana ogul cıplak kalmayacagız ya

bencede ya özel hastane o kadar eşya zaten anca bavula sığar...bi de bi gün kalıcam işala fazla kalmıcam hastanede.acil bişi lazım olsa çıkar çarşıdan alırlar..çarşının içinde hastane sonuçta..:44:hemşirelerle ben de konuştum dedi çıplak kalmzsınız zaten hastanenin bebiş için de anne için de kıyafetleri var..tabi ben ikimiz için de götürücem özel eşyalarımızı giysilerimizi..ama fazla bişey götürmicem liste verdiler bana yanıma getirmem ve getirmemem gereken şeyleri..mesela doğuma giderken küpe, yüzük, kolye, oje,makyaj filan kesinlikle istemiolar..doğumdan sora süslenmek serbest dabü

ya emzirme geceliklerini ben de beğenmedim hiç doğrusu.ama bi tane adlım o da çok şirindi..yakası düğmeli eteğinde de leylek var bebekli gerçi giyer miyim bilmem şimdi çünkü kolsuz ama ensesi filan fazla kapalı..ben çok yandığım için yakası bağrı açık şeyler giyiyorum yazın ben de normal askılı gecelikler aldım..emzirmek içinse bence hiç sorun yok..sonuçta incecik askılı rahat rahat giyebileceğim askısını düşürüp kolaylıkla emzirebileceğim gecelik elbise türünde şeyler..yaz olduğu için hem de rahat ederiz..kışın olsa hadi neyse mecbur çıtçıtlı şeyler giymek lazımdı..
benimde geceliğim pembe tacım kırmızı bence farketmez ya nolcekk ben de takıcam tacımı..hatta bi tane de mavi geceliğim var onun da üstüne takıcam..sonuçta kırmızı taç takıyoruz die herşeyi baştan ayağa kırmızı giyemeyiz yaa hem kırmızı taç her halükarda güzel bişii sonuçta simgesel olarak takıoruz dimi amaa o kadarcık da belli etsin kendinii

ya ama benim erkek bebişim bide
nazar deger mi kırmızı giydirsem ben
cok inanırım nazara

yaa ben kırmısı bi sürü şey aldım oğlumaaa:44: çıtçıtlı kırmısı badicikler aldımm inekli filaan bişi olmas yaaa ben severim kırmısıyı hem de çok yakışıo minnoşlaraaa

Ben pelin Mağazası'ndan onu düğmeli gecelik aldım ekru rengi.. Emzirmek kolay düğmeli gecelikle.. Tavsiye ederim normal gecelik yani özel olarak emzirme geceliği satılıyor mu onu bile bilmiyorum :)

loğusa geceliği adı altında satılıyor canım :)

canım bence rahatını düşün boşver şıklığı ben hep büyük büyük aldım rahat olsun pöfür pöfür takılma renklere ama illada takarım dersen krem rengi al şeker

canım ben aldım valla pelin magazasından gecelik
eminonunden de pijama kac kere lohasa olucam
ama zevk meselesi canım onu dugmeli rahat bi gecelik
de işini gorur ben buraya koymustum istersen eklerim
yine fikir olur seker

kıslar kusura bakmayın ancak yazıyorum
fikirleriniz benim için çok öenmliydi
çoooooooooooooooooooooooookkkkkk teşekkür ederim hepinize

dün popomu kaldırdım artık eşimle gittik avm ye
geldiğimde de eşimin nette işi vardı

dagiden aldım 2 gecelikiçime sindi en sonundaaaaa :)
çünkü 2 side önü düğmeli sonunda istediğim gibi buldum
ay reklam yapıyo gibi oldum ama :26:
biri pembe kareli diğeri de pembe inekli

kırmızı taç takacam pembe geceliğin üstüne
simgesel gerçektende...
kırmızı ruj sürerim belkim psikolojime bağlı
ay doğurasım geldi

bide emzirme fikrine alışsam çok iyi olacak
garibime gidiyor heheh
heralde o da doğumdan sonra içgüdüsel olarak vahiy gibi iner tepeme bi andan

günaydın canlarım nasılsınız? geçmişe baktım ama alıntılayacak vaktim yoktu. eşlerle kavga etmiş herkes, gerginlik var iki taraftada sanırım idare etmek lazım. en çok onlar idare etsin karnımızda insan taşıyoruz psikolojimizi tahmin bile edemezler ehehe dün eşim evde değildi gece geldi bende akşam bütün mutfak dolabını, buzdolabını boşalttım, örtülerini yıkadım, içlerini sildim ve yerleştirdim tam 3 saat sürdü, göbişimle anca bi tabak koyup üç nefes aldım ama içime sindi mis gibi oldu, çok yorulduğum için bi ton azar yedim gel sen yap o zaman annem gel

ecek az sonra kahvaltı hazırladım, sağolsun evi temizliycek o da, artık bebiim erken gelirse de heryer temiz olsun, korkuyorum doğurcam diye

kızımı gördüm rüyamda annemmm yaa çok tatlıydı aynı annesi bana benziyordu sabah eşime diyorum ki müjdemi isterim bebükümüz aynı bennn çooook güzel :) Allahım sağlıklı sıhatli kavuştursun tabi bunlar işin latifeleri ama bana benzese fena olmaz hani

gece uyumama rağmen şuan hala kafam kalkmıyo , göbeğimde aşağa inmeye başladı sanki
şu hafta nasıl geçicek

günaydınlarrrrr......her zamanki hal ve durum ben+ uykuu offf bi çıksaydım işten allahtan bugün hava serinn bugnde dayanabilirim...

günaydınlarrr kız ne yaptın sen baya yorulmussundur el,ne sağlık ne guzel gerisini yapsın annen ben yapamıyorum hiçbişi karnım hemen sertleşiyo top gibi, oluyo haftasonu artık bende yapcam eşim süpürcek bende silcem bakalım yapabilirsek

günaydınlarrrrr......her zamanki hal ve durum ben+ uykuu offf bi çıksaydım işten allahtan bugün hava serinn bugnde dayanabilirim...

gunaydın canım dayanılıyor evet ya hava burdada yağmurlu süperrr gidiyo sanslıyız baya bende calışıyorum halaaa

Kızlar günaydın
Doktora gidicem bugün 14 de randevum var.
Erken çıkıp doğum fotoğrafçısıyla buluşacağım.
Telefonda fiyat vermedi.
İnş.uygun bir fiyat verir.
Kendinize iyi bakın.

günaydın kıslaaaaarrrrrr

kıs beyda bende inekli kırmızı çıtçıtlı aldım
yanyana koyalım ikiz gibi olsunlar bebükler

hahah evet yaa ikiz olur bebişşler tamm
emzirme olayı benim de bi garibime gidio ama bencede doğumdan sonra nasıl olacağınız anlarız artık normal ve kolay olur bizim için heralde..kociş bile dio sen nası emziricen bebeei diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…