2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gece uyumama rağmen şuan hala kafam kalkmıyo , göbeğimde aşağa inmeye başladı sanki
şu hafta nasıl geçicek

benm de sankim bi ara inmiştii ama şimdi yukardaa inmeye de niyeti yok gibi....ayy bugün doktora gidicem zatii bakalım muayene de olsam hayırlısıyla da stres atsam üstümdeennn....

günaydın kızlar, dün pek giremedim,
şimdi de okuldayım yine
Alalh izin verirse seminer dönemini bitireyim zaten kolay oluyo diyorum ama bakalım nasip kısmet
Ayağım hala iyi sayılmaz bu arada, hala topalllıyorum yani ve şişiyo felaket özellikle akşamları

Üstümüzde bir nzar mı var nedir anlamadım,
Dün sabah eşim peynir tenekesini açarken, -paslıydı da kenarı- elini kesti
Banyoya gitti çok kanamış ama
Sesi çıkmayınca uzun süre banyoya baktım ki yerde buldum adamcağızı
başı dönmüş, bi de karnı açtı düşmüş yere, Allahtan kalkmaya çalışıyodu bişey olmamış..

Neyse kahvaltımızı ettik
Tabii ben korktum tetanoz filan olur diye..
Zorla hatta kandırarak! aile hekimine götürdüm..(kendimle ilgi bişey sorcam dedim )
gelmiyodu yoksa inatçı keçi..
aşı yaptılar, iğne verdiler 6 tane sabah akşam..
Allah'ım daha büyük dert vermesin yine ama

Biz karı-koca kendimize bakamıyoruz
Bebeğe nasıl bakcaz acaba
Bize 3 tane bakıcı lazım kızlar, bana, babasına bi de oğlumuza

neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..

gunaydın canım dayanılıyor evet ya hava burdada yağmurlu süperrr gidiyo sanslıyız baya bende calışıyorum halaaa
oo sen ii dayanmışsın ben dayanamıyorum yinede hava serinde olsa oturamıyorum akşamı zor ediyorum valla
canım çok çok geçmiş olsunn...aayy dikakt edin biraz..bakıcı olayı ii fikir

benimde karnım top gibi oldu, sonra vicdan azabı çekiyorum ama napalım birilerinin yapması lazım :) size de kolay gelsin canım halledersiniz

Kızlar günaydın
Doktora gidicem bugün 14 de randevum var.
Erken çıkıp doğum fotoğrafçısıyla buluşacağım.
Telefonda fiyat vermedi.
İnş.uygun bir fiyat verir.
Kendinize iyi bakın.

güzel haberlerle gelirsin inş canım.

canım geçmiş olsun, iyiki farketmişsin. Allah beterinden esirgesin.

maşallah canım
bende 32 33 34 te çok iyi işlerimi yapabildimde 35 girdim pillim bitti sanki
dikkat et kendini fazla yorma bence artık

canım benimde dün öyleydi, göbeğim biraz inmiş gibi geldi şimdi baktım normal gibi. yorma kendini sakın.

izinim 24 te başlıyor şimdiden alsam mı diye düşünmeye başladım bugun

günaydınlarrrrr......her zamanki hal ve durum ben+ uykuu offf bi çıksaydım işten allahtan bugün hava serinn bugnde dayanabilirim...

sen ne zaman alıcaksın fıstık iznini?

gunaydın canım dayanılıyor evet ya hava burdada yağmurlu süperrr gidiyo sanslıyız baya bende calışıyorum halaaa

maşallah
hemde 36+5 tesin
darısı bana

benm de sankim bi ara inmiştii ama şimdi yukardaa inmeye de niyeti yok gibi....ayy bugün doktora gidicem zatii bakalım muayene de olsam hayırlısıyla da stres atsam üstümdeennn....

için rahat git fıstık , herşey iyi olsun dimi? stres yapma bizede haber ver

geçmiş olsun canım eşine
senin kaç haftan kaldı izine çıkmaya?

geçmiş olsun canım ya felak ve nas surelerini bol bol okuyun anlamınıda okursanız ne kadar kapsamlı olduğunu görürsunuz ben ikide bir okuyorum kendime

Bismillahirrahmanirrahim

1 Kul e'uzü birabbilfelak

2 Minşerri ma halak

3 Ve min şerri ğasikın iza vekab

4 Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad

5 Ve min şerri hasidin iza hased

ANLAMI

1 De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,

2 yarattığı şeylerin şerrinden,

3 Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,

4 o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden

5 ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"

Bismillahirrahmanirrahim

1 Kul e'uzü birabbinnas

2 Melikinnas

3 İlahinnas

4 Min şerrilvesvasil hannas

5 Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas

6 Minel cinnetivennas

HARF HATASI VARSA LÜTFEN BİLDİRİNİZ

ANLAMI

1 De ki: "Sığınırım insanların Rabbine,

2 insanların hükümdarına,

3 insanların İlahına;

4 o sinsi vesvesecinin şerrinden,

5 ki, insanların sinelerine vesvese verir durur.

6 Gerek cinlerden, gerekse insanlardan (olsun)."

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben 35+2deyim tam anlamıyla bitik bi durumdayım bi iş yapsam iki saat dinleniyorum :) neyse dün dr a gittik oğlumu gördüm herşey normal iki hafta sonra çatı muaynesi olucam :44::18:
bi bişey dicem benim doğumum 17 temmuz diye görünüo sata göre hatta hep öyle görünüodu son iki kontroldür 10/11 temmuz olarak görünüo neden diye sormayı unutuyorum dr a başka konulara geçince aklımdan çıkıo sizce neden olabilir bebeğim önden mi gidiyo

canım benimkide 14 temmuz sata göre ama doktorum 10 temmuz dedi en son
biryerde okumuştum 32. haftadan sonra sadece fl değeri bebeğin haftasını belirlermiş
şuda var sata göre doğum çok nadir oluyomuş ya önce ya sonra geliyomul bebişler

ordada olarsa denize giremez be kızanım millet ankarada gunes, napcaz yagsın dursun sen gel bura

ankaranın sıcaı da yazın hiç çekilmezz hee nası bi çöl sıcaı oluyoduu yaaww he ben burda denize de giremedüğüm içim çemkiriyorum zateen !! bundan önceki yıllarda sıcaktan hiç bi şikayetim yoktuu farkında bilem deildimmm

patronumu öldürcemm yaaaa:84::84::84: ben rapor alıcam diyorum çalışamıyorum diyorum adam sesini çıkarmıyoı..yaauykusuzluktan ölecem zatenn eve gitmek istiyorummmm

patronumu öldürcemm yaaaa:84::84::84: ben rapor alıcam diyorum çalışamıyorum diyorum adam sesini çıkarmıyoı..yaauykusuzluktan ölecem zatenn eve gitmek istiyorummmm

canım rapor alacaksan dün alman gerekirdi 32+0 da alınıyor sen 32+1 görünüyorsun baktın ki 37+0 ye kadar dayanamıyacaksın hemen al raporunu doktorum bana bebeğin doğmadan öncede bakıma ihtiyacı var zorlanıyorsan sakın diretme 32 de ayrıl demişti ben rahat olduğum için 37 de çıkıcam 2 haftam kaldı.

zor geliyorsa al git evinde gecir tatlım izninini psikolojini bozma bende senin haftalarında nasıl gecer diye dusunuyodum ama gecti gitti bile

13-14-15 gel dedi doktor bugn gidemeidm ayrın gidicem kesin işte alıcam raporumu
zor geliyorsa al git evinde gecir tatlım izninini psikolojini bozma bende senin haftalarında nasıl gecer diye dusunuyodum ama gecti gitti bile

aynen geçermi deyip duruyorum ama daha dün gibi sanki 8-13 haftalık felan saymalarım..

fl den nasıl belirleniomuş cnm

sana mesaj attım canım özelden..

sanırım onlar oluyor canım.. Bende de aslında çook uzun süredir var bunlar ama neden cuma günü sancım çıktı anlamadım ..

ne güzel canım, ben kaç gündür sıkıntıdan patladım tek başıma..Ekle bakalım cicileri de bakalım..

Canım Allah yardımcın olsun ya..başağrısı için bi akupunktur yöntemi varmış işe yarar mı acaba.. El başparmağınla işaret parmağının yanında yumuşak bir yer var ya, oraya acıyana kadar bastırcaksın diğer baş parmağınla..

hadi hayırlısı canım..

günaydın kızlar, güzel haftalar, benim bu hafta soooonnnnnn umarım calısmaya devam eden arkadaslarıma da zaman su gibi akıp gecsin de bir an önce dogum iznine ayrılsınlar...
sağol canım, Allah herkesin yardımcısı olsun..

günaydın kızlar moralim çok bozuk işe geldim ama izin alıp gidecem birazdan
sonraki mesajda öğrendim canım sebebini. Ailevi sorunlarmş..Çok üzüldüm..Benim ailemde de oluyor arada nasıl b,işey olduğunu biliyorum..hamileliğini kullanıp braz duygu sömürüsü yapsan, barışmazlar mı acaba?

canım ya üzülme diycem ama..Umarım düzelmiştir aranız..

valla aynen birbirimize girdik artık bn yatak ayırdım o dereceye geldikk
Noluyo herkese böyle yahu..biz gerginiz kocalar bizden daha mı gergin acaba?

hmm bunu öğrendiğim de iyi oldu bilmiyodum..

maşallah canım oğluna.. bizim bebekler hep koca kafalı olacak galiba..

Çok ilginç bir kayınvalidem varmış canım :)

Ben de tekim canım..Ayağım acıya acıya geçen hafta yıkayıp ütüledim herşeyi..Şİmdi valize koyması kaldı bi ama beşik dahil eksikler var..ev benim de berbat ötesi.. sanırım 1-2 hafta içinde kadın çağırıcam..benim doğum da 17-19 temmuz..yalnız değilsin yani..

evet canım aynen dediğin gibi yapmak lazım ama ben de çok takarım herşeyi, yapamıyorum şu pencere kapatma olayını..

o benim de aklıma geldi.. sonuçta bizimkilerle aynı sepete atamayız..nasıl bişey almak lazım acaba..

buda oğluşuma ördüğüm battaniye beşiğine uygun olsun diye yelkenli ve baş harflerini süs olarak koydum

Eki Görüntüle 209199

çok güzel canım maşallah ne kadar beceriklisin. ben de ponpon ipten battaniye ördüm, eklerim bi ara..

yukarıda da yazdım canım. inşallah barışırlarda şu zor döneminde üzmzler seni..

doktora bırak canım jel sürüyo elini daldırıyo işte :ama sıkarsan acıyo kasma sen ben epilasyonu bile kendim yapıyom zar zor o yüzden utangaclıktan kastım
aynen canım ben de..Allahtan bayan doktorum ama yne de korkuyorum ve utanıyorum..

baby nurse
bgn sezeryan olmayacak mıydın sen?
o doğum yaptı diye biliyorum canım..sezeryan tarihinden bi gün önceydi sanırım..

gece uyumama rağmen şuan hala kafam kalkmıyo , göbeğimde aşağa inmeye başladı sanki
şu hafta nasıl geçicek
Allah hepimize yardım etsin canım..

canım çok çok geçmiş olsunn...aayy dikakt edin biraz..bakıcı olayı ii fikir
valla canım öyle olacak artık..

canım geçmiş olsun, iyiki farketmişsin. Allah beterinden esirgesin.
sağol canım Allah hepimizi esirgesin..

geçmiş olsun canım eşine
senin kaç haftan kaldı izine çıkmaya?
sağol canım...
bugün yeni başladım ben. bu hafta okullar kapanacak zaten..
ondan sonra 2 hafta daha geliyoruz biz ama sadece 9-12 arası ve açıkçası gelip okulda oturup gidiyoruz gibi bişey
o yüzden gelebilirsem gelicem..yani 2,5 hafta gibi bişey kaldı..

sağol canım, okuyorum zaten aklıma geldikçe, gece uyumadan önce..ama daha sık okumak lazım sanırım..

ben de önden veya geriden gelemsi doğum tarihini etkilemez diye okumuştum biryerde ama en iyisini doktor bilir canım..

dün gece 5 te yattım. pskilojim bozuldu resmen. kendimi çok yalnız ve yetersiz hissediorm. uyuyamıorum erken kalksam da. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…