2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

leydicim noldu canım, neden mnoralin bozuk? ayh söylemeden gitme merak ederiz güzelim, inşallah önemli birşey yoktur habersiz bırakma bizi...

canım hayırdır sana noldu bugn topik olarak moral bozukluğu var herkeste...haberdar et bizi

Canım moralin neden bozuk? herkesle aynı nedenden mi?

Canım bu hep böyle ve ne kadar haklı olursan ol onlarda anne ve kardeşi. seninde oğlun olacak ilerde eşi bile olsa söylenenleri hazmetmesi zor olabilir. Bu yönüyle anlayışlı ve sabırlı olmamız gerek. Haklılık ve ya haksız olmak farketmiyor. Mümkün olabildiğince annesiyle ilgili yorum yapmasan daha iyi olur huzurlu bir evlilik için.

Kablo kesme olayına bayıldım itiraf edeyim.:KK9: Bu ara hepimiz gerginiz belli. ama karşı taraf ında gergin olması normal dimi ama. biz hamileyiz diye onlardan anlayış bekliyoruz. Onlarda aylardır sabırla bekliyorlar onun gerginliği vede annesiyle eşinin arasında denge kurmaya çabalama telaşı. bebeklerinede zarar gelmesini tabi istemezler. Yazık valla adamlarada. bende sizin gibiyim aynılarını yapıyorumda şimdi düşününce kocama acımaya başladım... Kim bilir onların psikolojisini. karınlarında bebek de yok nazlanamıyolar:KK34:

yok benim eşimle sorunum yok şükür dün gece 2 de telefon calıyor actım annem ağlıyor gelin diye babamla tartışmışlar ayrılacam diyor babam geldi tamam dedi yarın öğlen gel karşılıklı verelim dedi uyumadım hiç yüreğim sıkışıyor :KK14: :KK14: cok kötüyüm :KK14:

ooo...kolay gelsin ewt..son haftalar zor geçiyormuş.. bakalım biz ne yapıcaz ama oğlan çocuğu tam vaktinde gelir doldurur günü derler...normal bence...yaa... bişi sorcam bebeişe ayrı bir kirli sepeti veya torbası aldınız mı ben düşünüyorum da..??

canım uyku setimden kirli torbası cıktı içinden
ben sepette almıstım odasına koydum torbayıda
dekoratif olarak besiginin kenarına astım guzel
oldu:KK34: birinden biri gerekiyo bence:KK49:

yok benim eşimle sorunum yok şükür dün gece 2 de telefon calıyor actım annem ağlıyor gelin diye babamla tartışmışlar ayrılacam diyor babam geldi tamam dedi yarın öğlen gel karşılıklı verelim dedi uyumadım hiç yüreğim sıkışıyor :KK14: :KK14: cok kötüyüm :KK14:

ay inanmıyorum ya canım bu doneminde
cok kotu bisey olmus senin icin cok uzuldum
canım allah kolaylık versin hayırlısı neyse
o olsun haklarında:KK50:

canım benim sıkma canını seni çok ii anlıyorum şimdi ne desek boş ama benimde başımdn geçti sen kendini üzme bebiş için bak konuştularmı pekii?

canım ya kıyamam zor biliyorum ama kendini üzmemeye çalış bebişi düşün :KK58:

bendede tık yok valla
yerleri çooook rahat heralde :KK33:
ay evet yaaa ben 37 nin içindeyim hergün ağlııyorum
doğurayım artık istiyorum
40 ı geçse çatlarım kesin :KK60::KK60:

yok kıısssss nie sıkılalım olur mu öle şey
herkes 4 gözle bekliyodu valla :KK24:
ne güsel çatır çatır normal doğum yaptın herkes cesaret edems bide türkiye de dr ların işine geliyo sezeryan
tabi annelerin de :KK61:
ayrıntılı bi şekilde yazıp da vakit ayırdığpın için çoook teşekkürler
göğüslerinin yara olmasına çok üzüldüm canım ya
ama çoğu kişinin ouyo böyle sanırım
hep duyuyoruz çünkü
bakalım bizler napcaz zor oluyodur eminim acımasına rağmen emzirmek
kıyamıosundur da tabi memeden çekmeye sena yı
tekrardan hayırlı ugurlu olsun canım bebişin..mutlu mesut yaşayın :KK16::KK16::KK16:

ay canım noldu?önemli bişiy değildir inş..gelince yaz mutlaka ya...:26:

günaydın canımcım
ohh gel keyfim geeeel :KK71:

ya bende uyuyamıyorum valla
sinirlerim de bozuluyo hatta :95:
gece 2.5 da kalktım
sabah 5 gibi bende uyuyabildim anca.
bebek doğuncada uyuyamıycaz:emir_bebek:
acaba ne zaman şöööle rahat deliksiz bi uyku çekicez:KK23::26:
yüzüstü yatmayı çooook özledim yaaa valla :KK14::KK14:

canım bi 5-6 sene deliksiz uyku uyumayacagımız
kesin seker:KK1: bende yuzustu yatmaya alıskın bi
olarak cok ozledimmm:KK50:

üzüldüm canım senin adına ama herşeyde bir hayır vardır diye düşün ve kendine dikkat et lütfen

serbuloooo h.sonu cekmekoy ulus pazarına
geldim kocisle cok guzel bi elbise ve sortlar
aldık kendimize :KK66: bi de deli gibi yağmur
vardı yolda yakalandık allahdan arabadaydık
ne feana yagdı:KK52:

yok sabah işten izin aldım geldim annem hala kararlı babamı bekliyom bende :KK14:

biraz sakinleştir önceden babanı bi ara hani gelince bari sert çıkışmasın senin tam hassas zamanın sen üzülürsün hani annene de syöle doğumum olcak neden bunu yapıyorsuınuz felan...

:KK1::KK1::KK1: yok takmıycam eskisi gibi kendimi ve bebeğimi üzüyorum...sendee takma..boşverrr ki senin doğumunada az kaldı aman haa üzme canını:KK48:

ay evet az kaldı deme ya ben cok korkuyorum
ne yapacagım bilmiyorum yine normal yapamayacak
gibi geliyor bana cuma belli olacak hersey ya sezeryan
gunu alıcam yada bakacak işte catı mua.ne olacak:18:

biraz sakinleştir önceden babanı bi ara hani gelince bari sert çıkışmasın senin tam hassas zamanın sen üzülürsün hani annene de syöle doğumum olcak neden bunu yapıyorsuınuz felan...

babamla konuşulmuyor zaten bağrıp çağırıp durdu dün :KK14: annemle konuştum ben ciddi olmasam gecenin 2 sinde sizi cağırıp rahatsız etmezdim dedi offf icimm şişştiii

serbuloooo h.sonu cekmekoy ulus pazarına
geldim kocisle cok guzel bi elbise ve sortlar
aldık kendimize :KK66: bi de deli gibi yağmur
vardı yolda yakalandık allahdan arabadaydık
ne feana yagdı:KK52:

ayyy canım iyi yapmışsın ama yağmur fena olmuş:KK53:benide bugün deliler kovaladı sanki ümraniyeye gittim bebeğin kapitonelerinin kenarına biye geçsinler diye terziye bıraktım....anammmmm perişan oldum yürümekte zorlanıyorum artık çok.. bide bana sabah bi sancı geldi korktum resmen yaa 1 kere oldu ama:KK1:

ladycimmm canım üzme kendini, cok mu büyük ki sorun gecenin yarısı kavga edip de ayrılmaya karar veriyorlar. umarım hersey yoluna girer canım ama sen önce bebegini düşün, elbette ortada bir hatalı vardır ama bunu sen çözemezsin ki koca adamalr, kendi aralarında halletmemliler. sen ne yapsan boş...inan ben çok şükür çok rahat bir gebelik geçirdim ama bana da en büyük problemi ablam yasattı, telefon edip insanların dertlerini dinlemekten sıkıldım, bu kim olursa olsun, en yakının olsa dahi bebegin ve sensin önemli olan canım benim...

X