2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydıınnn !! iyi pazarlaar... :79:
japones doğum hikayeni jerkes gibi bir çırpıda okudumm..böyle pozitif bi doğum hikayesinibizimle paylaştığın için de çoook teşekkür ederim..güzel rahat bir doğum olmuş senn için..darısı hepimizin başına işala..vakit bulup da bunlarıbizimle paylaşman büyük incelik..minnoş kuzucuğunu kokla bizim için de olur mu

superisi merak ettim seni çok..geçmiş olsun canım ama dikkat et nolur şurda sayılı zamanımız kaldı biliyosun..:26:senn için birazcık daha kritik bu süreç..streslidir tabiki ama azcık kaldı minişine kavuşmak için..evin de temizlenecek sen yat dinlen hiiç bişey yapma sakın..eşin zaten evde olucakmış,o koştursun sen yat..ev temizlennce üzerinde büyük bi yük kalkacak eminim biraz daha rahatlıcaksın...

japones canım çok geçmiş olsun gözün aydın allah bebişini sağlıkla büyütmek nasip etsin kuzucunu öp kokla bizim yerimize darısı bizim başımıza

Şimdiye kadarkendi evim için yaptım. Şimdide bir arkadaşıma hediye yapayım diyorum. Heye puzzle tarzı hoşuma gidiyor ama bakıyorum hala...

. Bira daha bakınayımda. 1000 parça alıcam zaten doğurmadan bitireyim:)
Kaplumbağa terbiyeci iyi fikir. Hediyede edeceğim için klasik olmasında fayda var
Canım ne gücenmesi. İyilik haberlerini alınca mutlu oluyoruz.1 satır bile yazabilsen ne güzel. Ama sen bizi bayağı bilgilendirdin ve de heveslendirdin.
Keşke Sena Hanımıda görme şansımız olsa şöyle canlı canlı:) Bişey sormak istiyorum oğlunun kardeşine tepkisi nasıl oldu? siz neler yaptınız?

Sen yaz biz merakla okuyoruz:) Tebrik ederim gerçekten sezeryandan sonra normal doğumu başardın. Hamileliğide hiç özleme elim kolum bağlı oturuyorum hala çok sıkıldım. 1 hafta sonra inş. bende bebişimi kucağıma alacağım. Göğüs yarasından bende çok çekmiştim. bu defa göğüslerimi hem nemlendiriyorum hem de alkol sürüyorum hemde göğüs kalkanı aldım. yinede yara olursa iyileşsin diye arada pompayla sağar öyle veririrm artık.:18:

Sana kocaman bir Maaşallah canım

herkese ii pazarlar kızlar cok fena sancıyla
uyandım hala devam ediyor sağ kasıgım
kafasının oldugu yer asagı dogru baskı
yapıyor belime de vuruyor agrı fena panikledim:18:

herkese ii pazarlar kızlar cok fena sancıyla
uyandım hala devam ediyor sağ kasıgım
kafasının oldugu yer asagı dogru baskı
yapıyor belime de vuruyor agrı fena panikledim:18:

Canım ne desem bilemedim. Sancı aralarını hesaplıyorlar böyle durumda. sende bi bak bakalım düzenlimi değil mi? Zamanında gelmiş zaten doğumda yaklaşmış olabilir. hayırlısı bakalım.Heyecanla bekliyoruz:18:

ne sıkılması seker bi cırpıda okudum eminim diğer
arkadaslarda aynı sekildedir maşallah allah herkese
boyle dogumlar nasip etsin benim gunum yaklastıkca
normal doguma inancım azalıyor ama senin yazını okudukdan
sonra tekrar gaza geldim hakkımızda hayırlısı sena cıgımızada
bol sutlu guzel gunler allah uzun omur versin oglun ve kızınla
canım

ya oyle hesaplanacak bi sekilde degil
yurudukce asagı baskı var sanki rahim
agzı acılacak gibi karnımda top gibi orta
da kaldı anlamadım bu sancımı degil mi
zaten

canım gecmis olsun sen kac haftalıksın
normal mi yani zamanın sancıların cıkmıs
dr.um dinlenince gecen sancıdan korkma
demisti bana bi dene sende

merhabalar kızlar

japonesin hikayesini facede okudum, inşallah hepimiz vakitlice güzel hikayelerimi yazarız buralara

ben bugün itibariyle içmekte direndiğim magnezyuma başladım, çünkü çatı sancılarım çok sıklaştı, belime vuran ve adım atmamı engelleyen bir ağrı peyda oldu son 3 gündür, hamilelikte çok şikayet etmemeye çalıştım ama artk dayanılacak gibi deil, yataktan kalkamıyorum, eğilemiyorum, doğrulamıyorum...inşallah magnezyumun faydası olur. sizler nasılsınız kızlar? umarım herşey yolundadır, herkese iyi pazarlar

zaten

Senin sancın var ama şiddetli değil canım.Top gibi sertleşiyorsa sancı o oluyor.Şiddeti artarsa hissedersin ama istersen uzanıp kaç dakika arayla top gibi oluyor ona bakabilirsin o da aralığı verir.Normal artık bu zamanlarda korkma.32. haftamda 3 gün o rahim ağzı açılıyormuş gibi olan hissi ben de yaşadım her an doğuracakmışım gibiydi.

Sana da iyi pazarlar canım.Magnezyumun maalesef çatı sancılarına etkisi olmuyor.Kramplar içi birebirdi şimdiye kadar ama bugün nedense ilacı aldığım halde yine kramp girdi bacağıma son zamanlara doğru artık iyice ağırlaştık şikayetler de artıyor sanırım haliyle.

oy Esra nasilda guzel anlatmissin canim bende cok merak eidyorum benim dogum hikayem nasil olacak acaba darisi basimiza insallah Senayi koccaman opuyorum
cetrefilli canim iyi yapmissin magnezyuma baslamakla bende yeni basladim cook rahatladim bosuna cekmisim o kasilmalari kramplari

bu arada kizlar gece soluma donerken kasiklarimda bi sanciyla bagrarak uyandim korktum bunun adina kasilma yada dogum sancisi deniyo olsa gerek:44:

daha benim doguma cok var dokdorumun hesaplarina gore temmuz sonu ama cizelgem ve boyle agrilar beni sasirtiyo

bu karnima top gibi toplanmasi bende de oluyor canim
acisiz bi durum sadece sertlik oluyo demek buna sanci deniyor
ben agrinin ileri derecede olmasina sanci denir saniyordum

zaten

bende hiç ayırt edemiorum yaa..aşağıda baskı oluyo benimde sanki ordan çıkıcakmış gibi..gerçi karnım daha yukarda benim..göğüs altından 4 parmak aşağı iniyomuş karın doğum yaklaştıkça..sizin inme var mı :44:

kızlar ya ilgisiz olucak ama bişi sorucam facedeki grubu bulamıyorum bi türlü bilen biri varsa tam adını yazabilir mi şimdiden teşekkür ederim geri sayım başladı artık hepimizin allah yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimize kavuşalım

ne güzel bir doğum hikayesi okudum

hiç sıkılmadan nekadar güzel anlatmışsın cnm yaa

allah ayırmasın sizi

ay canım simdi daha iyiyim cok sukur
benim karnım asagıda zaten 3 parmak
bi parmak kaldı

şimdi daha iyiyim cok sukur canım saol sabah
fenaydı ama cok tırstım kahvaltı ettim uzandım
ii şimdi akşamları oluyor ona alısmıstım ama sabah
da olunca dedim geliyor herhalde:44:

slm canım aah bana bacakalarıma giren kramplar
için vermisti dr.o olmuyor die içmiyorum ben
kasık ve catı sancılarına ii geliyorsa bende içeyim
o zaman :44:

ay canım simdi daha iyiyim cok sukur
benim karnım asagıda zaten 3 parmak
bi parmak kaldı

benm hala yukardaa bizimkinn gelmeye niyeti yok zatii sen benden bi hafta öndesin gerçi..belki iner benimki de yavaş yavaş...benm de korkum çok geç gelmesi..beklemek de çok stres ya..haziran annelerini okuyorum daa 39 u geçmişler 40ı geçip bekleyen bile var..o da kabus yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…