2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen sorunca baktım. gerçekten inmiş benimki 4 parmak ne olacak şimdi:18:
Daha öncede bakmıştım.1-2 parmak anca girebiliyodu:44:

canim tekrar cok gecmis olsun bayagi bir meziyetli olaydan sonra kuzunu kucagina almissin rabbim omur boyu yawrularini kucagindan ayirmasin onlarsiz bir hayat dusunemiorum rabbim evlatlarini hayirli eylesin .hersey gonlunce olsun daris artik hayirlisiyla bizim basimiza bu arad bu heyacanli paylasimin icin saol canim

cok gecmi solsun canim kendine ve kuzuna dikkat et azcik kaldi birazcik daha dayan annesi korkutma kuzunu bu arada akilli kizin seni uzmez annesi seni dinleyip hayirlisiyla erken dogmaz hersey gonlunce olsun canim hayirlisiyla kucagian alirsin kuzunu

nasılsınız bakalım kızlar ay ben çok sıkıldım çalışmaktan evde ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum artık ya ama daha temmuzun üçünde ayrılmayı düşünüyorum işten daha çok var çok :84::84:

Canım sen sorunca baktım. gerçekten inmiş benimki 4 parmak ne olacak şimdi:18:
Daha öncede bakmıştım.1-2 parmak anca girebiliyodu:44:

hadi yaa :44: o zaman yavaş yavaş hazırlanıo bebiş..ya olsun zamanı gelmiş zaten erken doğum olmaz normal olur..ben de hiçbi belirti yok..ağrı sızı inme çıkma vala bu da stres yani 40.haftama gelirmişim hala tık yok hem senn bebiş tombikti yanlış hatırlamıosam..

ne sıkılması canım, günlerdir bu hikayeyi bekliyoruz biz burda..
Çok da ayrıntılı yazmışsın maşallah..
Allah'ım Sena bebeğe sağlıklı, sıhhatli ve uzun bir ömür nasip etsin inşallah..
Zamanı gelince de darısı bize..

canım dikkat et kendine..
Allah korumuş gerçeten..
Sağlıkla gelsin bebişin inşallah..

sanırım bi çoğumuz aynı durumda canım,geçmiş olsun sana da..
Son dönemlerde ağırlaşacaksınız diyolardı
demek ki bunu demek istemişler..:97:

Evet 2 hafta önce 3 kilo 70 gr idi. şu an kesin 3500 falan olmuştur. Ama eşim cuma yola çıkacak c. tesi falan burda olcak. o gelmeden de gelmesin bebeğim dua edin ne olur. Eşim yanımda olsa hiç problem değilde o yanımda yokken hiç bir şey yapamazmışım gibi geliyor, herşey eksik olur gibi geliyor. gerçi acil bişey olsa arabayla değil uçağa atlar gelirim hemen dedi ama yinede beklesin azıcık daha. doğum odasını rahat rahat süsleyelim dimi ama:) Hemde ben kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum şu an. ayın en geç ayın 20 sinde doğururum bende herhalde. oğluş beklerse...Yani 7 günüm kaldı:18:
ilkinde bendede 40+1 de olmama rağmen hiç bir belirti olmamıştı sezeryanla doğdu oğlum. Ama bu şimdiden çok fena. durmayacak gibi yerinde. bendeki strestende kaynaklanıyor olabilir. ilkinde çok rahattım. muhtemelen stres de erken doğumu tetikliyordur.

stresten öyle düşünüyosundur canım..sonuçta aşırı bi ağrın sızın ya da açılman yok sanırım..bence bekler bebiş babasını hem o arada biraz daha büyür minnoş sezeryandan sonra normal düşünüyosun heralde ?

Aslında çatır çatır normal doğurmayı çok istedim. ilkindede istemiştim ama dr lar sağolsun kilolu falan diye cesaret edemiyolar. benimde gözümü korkuttuğu için sezeryanı kabul etmiştim. Bunda da beni cesaretlendiren bir dr um olsa normal isterdim. Türkiyede öyle bir dr yok maalesef. bu dr um bırak normali sezeyanı bile 17 haziranda yapmak istedi. dikişlerim açılabilir falan diye bebeğin kilosuda iyi diye bir an önce alma peşinde.Hem dr hemde oğlum sancılarla beni korkuttukları için daha fazla direnmeyeceğim. 20 sinde sezeryan için eğer oğlum da beklerse salı günü dr umla konuşacağım.4 e yakın bir kilosu olur herhalde 1 haftada. boyu zaten 50 cm di. oda artık 52 falan olur diye düşünüyorum. Artık kilo alacağı varsa kalanınıda doğduktan sonra alacak yapcak bişey yok.

hayırlısı olsun tatlım... eğer dr un öyle olmasının senin ve bebeğin için iyi olacağını düşünüyorsa diretmenin de anlamı yok gerçekten... maşallah oğlunun boyu-kilosu da iyi zaten... o zaman sadece 8 gün sonra bebeğine kavuşacaksın heralde... ayyy çok heyecanlandım bak şimdi....

Canım ben oğlumun eşyalarını yıkadıktan sonra takım olarak ( body, tulum, şapka ve çorap) 3 adet çıtçıtlı poşetlere koydum mis gibi kokuları da hiç gitmedi ben normal de kendi eşyalarımızı da tatile giderken poşetleyip valize koyarım biraz huyluyum bu konularda herhalde. Oğlumu hastanede çıkartırken direk giyeceği giysisini poşetiyle beraber hemşiresine verdiğimde hemşiresi bile annesi ne kadar kıymetli senin oğlun böyle poşetleyip getirmişsin demişti.

ben de canım, kayınvalidemlere filan giderken özellikle iç çamaşırlarını direk valize koymuyorum..bebeğinkileri de o yüzden bişeye sarıcam herhalde..

Bu arada canım doğum yaptın ama tickerın hala duruyo :)

nasıl bebiş iyi mi? herşey yolunda mı? sütün var mı?

mrb kızlar secimde oyda verdik bebişlerle bakalım japones in yazdıklarını okudum çok duygulandım darısı başımıza

Canım benim şu ticker işini zaten ben bir türlü beceremedim aslında bebeğin kaç günlük olmasına göre yapmak lazım da beceremem ki onu da o yüzden böyle kaldı. Bebeğim çok iyi teyzesi sağol sütümüzde yetiyor çok şükür.

canım bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Şaka gibi ben daha Temmuzda bekliyordum. Artık hayırlısı böyleymiş dicez. Salı randevum var Dr um gün vermiyor daha önce doğurabileceğim öngörüsüyle. Ben salı günü ayın 20 sine gün almalıyım,oda rezervasyonumuda yapmalıyım. İnş. oğluşum bir aksilik çıkarmaz

walla ben okulda 3. katta verdim o merdivenlerden çıkarken habire söylendim walla....

aynen ya göbeğimi tuta tuta penguen gibi çıktım 3 katı.

Esracım Allah kızına mutlu,sağlıklı,hayırlı bir ömür nasip etsin.Yaşar gibi okudum,duygulandım valla.

kızlarrr bişey sormak istiyorum size gerçi bu konuda sorular sorulmuş ama şimdi bugün benim kasılmalarım çok fazla yani karnım çok sık sertleşiyor ben bebeğin gerilme hareketleri olarak algılıyorum bir ağrım var diyemem çünkü ama korkmaya başladım öyle bir gerilip sertleşiyor ki sık sık? şimdi sancılar bunlar mı?:44:

canım ben uzun süre yaşamadım bu olayı,arada toplanır gibi oluyor ama sanırım kasılma bu.bebek rahim duvarına mı ne yapışıyormuş. Bu haftalarda günde belli sayıda olması da normalmiş,korkma

Kasılma konusunda topiğin tecrübeli üyesi olarak hemen cevap vereyim canım...Karnımızın taş gibi olması,bebeğin başını ya da poposunu sanki karnımızın bir yerine dayamış gibi görünmesi olarak tarif ettiğimiz durumlar kasılma(sancı)oluyor canım.Kasılma esnasında ağrı sızı sancı hissetmeyebilirsin.Ama bir yere uzanıp ne kadar sürede bir karnının setleştiğine bakabilirsin.KOrkulacak bir durum yok bu haftalarda canım.Ama aralıklarının düzensiz olması şartıyla.Ben 24. haftamdan beri kasılma hissediyorum bu güne kadar geldik çok şükür.30. haftalardan sonra daha sık oluyor.Düzensiz aralıktaysa sorun olmuyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…