2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana bir fikir verir misiniz, gürün gökpınar var sivasta, merkeze 3 sat, eşimin okulu geziye gidiyor, bizi de davet ettiler cumartesi günü için, 3 saat gidş dönüş, bir de orada dolaşma falan...değişiklik istiyorum ama gözüm de kesmiyor, bir de ögrenciler de var ve lise ögrencisi, üstelik hepsi güzel sanatlar lisesi, sürekli şarkı türküyle gider geliriz...kafam kaldırır mı ki, gitsek mi sizce:26:

ya bana yarım saatlik yol bile çok zor gelio artık arabayla...yanihem sıcak hem yollar acaip bunaltıyo beni..eğlenceli olabilir ama rahatsız olursın canım sonra işkenceye döner yolculuk..o yüzden ben olsam gitmezdim..

kızlar şimdi dr dan geldik veeeeeeeeee 22 HAZİRAN 2011 ALLAH IN İZNİ İLE ANNE OLUYORUM... sabah saat 9 da yatışım yapılacak... doğumumuz epidural sezeryan ile olacak... oğlum hala minik ancak 2500 gr olmuş doğumu da 2800 civarı olur dedi dr.. gelişimi iyi dedi sadece minyon olacak ama sen sütünle onu büyütürsün annesi dedi... aslında oğlum dönmüş ama dr um da daha önceki ameliyatım ve düşüklerim sebebiyle sezeryanın daha doğru olacağını söyledi... sürekli yat dinlen son günlerde dışarı falan da çıkma dedi... nasıl bir heyecan anlatamam inşallah sadece 12 gün sonra yavruma kavulucam..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aaaaayyy cok sevindim süpeeer:KK9::KK9::KK9:
allah sağlıklı bi sekilde kucagına almayı
nasip etsin kurban olsunlar ona cok guzel
bi şey yaaaa:KK66::KK64::KK66::KK64::KK66:

aynen beydacım şimdi napıyorum biliyomusun oturdum düşünüyorum ben bu 12 gün ne meşgale bulsam da vakit geçirsem die... okumak istediğim kitaplar vardı onlara başlıcam... başka türlü zaman geçmez çünkü.....

evet zaman geçmez bencede...:97:sen yapmak istediklerini sırala yap evde..kitap okumak iyi fikir bence de..bebiş doğduktan sonra vakit bulamazsın hem..:emir_bebek:

kizlar benim tansiyonum cokk yüksek.... 167/105...
pazar günü yine yüksekldi böyle hastaneye gittim orada normal cikti.. doktorda senin alet bozuktur belki dedi... dünden beride hafif yüksekti 150/95 felan... acayip bi basagrimda var... ama doktorum malesef 160/100 ü gecmedikce tehlikeli degil dedi...o yüzden bende dün bas agrisini cektim az önce ölctüm yine yüksek. gitim komsudan tansiyon aleti aldim onunkiylede ölctüm benimkiyle hemen hemen ayni... sadece bir iki sayi farkediyor... mesela benimki 167/105 ölcüyor onunki 163/102
ayaklarimda sis dünden beri... zaten preeklempsi yüzünden 1 hafta yatmistim hastanede... ama yinede doktorlar yok bas agrin migrendir, havalardandir yok tansiyon aletin bozuktur diyip duruyor... bence siz türkiyede olmanin keyfini cikarin kizlar burada saglik imkanlari cokk aha kötü doktorlarin birseyden anladigi yok... tansiyon ölcmek icin ne saglik ocagi nede eczane var... benim gidebilecegim tek hastane dogum icin kayit yaptirdigim hastane. ve oda malesef evime 1 saat uzaklikta ben gidene kadar hersey normale dönüyor....
düsünün yaa normalde son haftalarda herhafta kontrol olur benim 12 temmuza kadar randevum bile yok... hemde gebelik zehirlenmesi gecirmeme ragmen randevm yok sadece kendimi kötü hissedersen gel diyorlar... adam akilli ilgilenen yok acaba benmi cok evham yapiyorum suanda bile bunlari yazarken gözlerim karariyor... esim 1 saat sonra isten gelicek hastaneye gidicez

bence sizler cokkk sanslisiniz türkiyede isteedgin yere git... kontolünü yap.. bizim burada kadin doktorunu bile degisemiyorsun... hele hamileyken hicc degisme sansin yok dogumu yapana kadar orna gitmek zorundasin.... dogum yapacagin hastaneyide degisme sansin yok mecburenn bu ilgisiz doktorlarla devam edicem... dua edin kizlarr herkese hayirli cumalar

selam kızlar, nasılsınız:KK69:

ayy bugün hava bayağı serinledi ama acayip basınç var demekki çünkü başım çok ağrıdı:KK53:

gunaydın canım akıntıların ne durumda

Sabah baktım kuruydu...İnsallah senin bebiş biraz daha bekler gerçi 36.haftayı doldurmuşsun...Korkma doğsa bile artık normal kabul ediliyor bu haftadan sonra yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...Bi de kucağımıza alsak ben de sabırsılanıyorum artık kucağıma almak için....

pazar günü yine yüksekldi böyle hastaneye gittim orada normal cikti.. doktorda senin alet bozuktur belki dedi... dünden beride hafif yüksekti 150/95 felan... acayip bi basagrimda var... ama doktorum malesef 160/100 ü gecmedikce tehlikeli degil dedi...o yüzden bende dün bas agrisini cektim az önce ölctüm yine yüksek. gitim komsudan tansiyon aleti aldim onunkiylede ölctüm benimkiyle hemen hemen ayni... sadece bir iki sayi farkediyor... mesela benimki 167/105 ölcüyor onunki 163/102
ayaklarimda sis dünden beri... zaten preeklempsi yüzünden 1 hafta yatmistim hastanede... ama yinede doktorlar yok bas agrin migrendir, havalardandir yok tansiyon aletin bozuktur diyip duruyor... bence siz türkiyede olmanin keyfini cikarin kizlar burada saglik imkanlari cokk aha kötü doktorlarin birseyden anladigi yok... tansiyon ölcmek icin ne saglik ocagi nede eczane var... benim gidebilecegim tek hastane dogum icin kayit yaptirdigim hastane. ve oda malesef evime 1 saat uzaklikta ben gidene kadar hersey normale dönüyor....
düsünün yaa normalde son haftalarda herhafta kontrol olur benim 12 temmuza kadar randevum bile yok... hemde gebelik zehirlenmesi gecirmeme ragmen randevm yok sadece kendimi kötü hissedersen gel diyorlar... adam akilli ilgilenen yok acaba benmi cok evham yapiyorum suanda bile bunlari yazarken gözlerim karariyor... esim 1 saat sonra isten gelicek hastaneye gidicez

bence sizler cokkk sanslisiniz türkiyede isteedgin yere git... kontolünü yap.. bizim burada kadin doktorunu bile degisemiyorsun... hele hamileyken hicc degisme sansin yok dogumu yapana kadar orna gitmek zorundasin.... dogum yapacagin hastaneyide degisme sansin yok mecburenn bu ilgisiz doktorlarla devam edicem... dua edin kizlarr herkese hayirli cumalar

canım üsme kendini nolur belki de biz değil de sen sanslısındır haaa:KK59: sonuçta hamileliğin ve doğumun normal bir süreçte devam ediyor... dr un ciddi bir risk oluturcak durumda zaten seni eve göndermezdi... rahat ol kendini üzme ki bebeğin de üzülmesin canım... İnşallah asıl sen hepimizden kolay bir doğum yapıverirsin tatlım,....:KK19: sana da hayırlı cumalar...

zaten senin de çarşamba çatı muayenesi falan yapar ama sezeryana kesin karar verdiysen yaptırma hiç bana yapmadı mesela.... senle zaten 2 gün var aramızda bence gün alırsın gibime geliyo....:KK19:

evet asudem 12 günümüz kaldı artık.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun insallah hepimiz su gibi tertemiz kolaycık bir doğum yapalım insallah....:KK19:

evet banada gün verir gibime geliyo oleyyy :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

canım cok gecmis olsun
sağlıgın yerinde olsun karamsar
olma canım

kızlar şimdi dr dan geldik veeeeeeeeee 22 HAZİRAN 2011 ALLAH IN İZNİ İLE ANNE OLUYORUM... sabah saat 9 da yatışım yapılacak... doğumumuz epidural sezeryan ile olacak... oğlum hala minik ancak 2500 gr olmuş doğumu da 2800 civarı olur dedi dr.. gelişimi iyi dedi sadece minyon olacak ama sen sütünle onu büyütürsün annesi dedi... aslında oğlum dönmüş ama dr um da daha önceki ameliyatım ve düşüklerim sebebiyle sezeryanın daha doğru olacağını söyledi... sürekli yat dinlen son günlerde dışarı falan da çıkma dedi... nasıl bir heyecan anlatamam inşallah sadece 12 gün sonra yavruma kavulucam..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım face de dediğim gibi tekmeleri bugün ilk kez göbeğin üstünde hissettim sabah eşime de dedim bu döndü heralde diye... ama hala göbek deliğime çalışıyor o ayrı:KK9: zaten dr hep yat dedi hiç bişey yapma dedi...
nst de çekildi onda da sorun yok şükür... kalp atışı normal sancı yok... bir daha kontrol de yok direk doğuma gidicem artık... ayyy eve geldiğimden beri ağlıyorum kızlar yaaa:KK5: hala inanamıyorum 9 ay ne çabuk geçti:nazar::nazar: ama şimdi 12 gün geçmicek onu da biliyorum...:KK47:

Maşallah Eymen'imize :nazar::nazar::nazar:
Çok az kalmış yaa :18: Heyecan yaptım bende seninle iyi mi?
22 Haziranda işteyim Hastanenin doğumdan sonra e-bebek olayı varmı canım?

aneem tugcal doğurcak mıı:KK64::KK64::KK64::KK64:Allah yardımcın olsun tugcal. sağlıkla gelicek miniğimiz inşallah

okunduk geldik biz...
kadını yakalamak ne mümkün öğleden sonra yine gezmesi var...
duaya başlar başlamaz sancı girdi göğsüme...ne güzel sizde böyle sorunlar yok..

dün dişçiye gittim. kanal tdavisine başladı. iki defa daha gitcem. dişçiye de doktora da sordum. özel ilaçlarla sakıncası yokmuş. dayanacak acı değildi yoksa dayancaktım. bugün bile hala acıo ama dünkü gibi değil. bi de dün yoruldum sanırım kasıklarım çok ağrıdı. bi de doktor yürüyüş yap dio ama ben yapamıom ya. karnımın altları kasıklarım acıo. sizde var mı böle bişi:26:

kızlar sela okunuyor ben biraz kuran okiim dua ediim hepimiz için cuma saatinden sonra girerim yine... şimdilik öpüldünüz çok çok kocaman...:KK19::KK19:

canım üsme kendini nolur belki de biz değil de sen sanslısındır haaa:KK59: sonuçta hamileliğin ve doğumun normal bir süreçte devam ediyor... dr un ciddi bir risk oluturcak durumda zaten seni eve göndermezdi... rahat ol kendini üzme ki bebeğin de üzülmesin canım... İnşallah asıl sen hepimizden kolay bir doğum yapıverirsin tatlım,....:KK19: sana da hayırlı cumalar...

canım cok gecmis olsun
sağlıgın yerinde olsun karamsar
olma canım

kızlar sela okunuyor ben biraz kuran okiim dua ediim hepimiz için cuma saatinden sonra girerim yine... şimdilik öpüldünüz çok çok kocaman...:KK19::KK19:

sagolun kizlar... ama belirsizlik icinde olmak gercekten cok sinir bozucu... bence bu hamilelik beni iyice karamsar yapti ...... birazdan hastaneye gidicem basim felaket agriyor...
dualrin icinde sagol bebisim Rabbim kabul etsin... öptm

kızlar bende ağustos annesiyim tugsal seni okuyunca heyecan yaptım bizimde yaklaşıyo artık sizlerden sonra sıra bizde:KK66: allah kurtarsın sağsalim doğur inş.:nazar:

dün dişçiye gittim. kanal tdavisine başladı. iki defa daha gitcem. dişçiye de doktora da sordum. özel ilaçlarla sakıncası yokmuş. dayanacak acı değildi yoksa dayancaktım. bugün bile hala acıo ama dünkü gibi değil. bi de dün yoruldum sanırım kasıklarım çok ağrıdı. bi de doktor yürüyüş yap dio ama ben yapamıom ya. karnımın altları kasıklarım acıo. sizde var mı böle bişi:26:

geçmiş olsun canım bende yaptırmıştım 6. ayımın içinde kanal tedavisiyle dolgu ağrırsa parol kullanabilirsin demişti diş ağrısı hiç bişeye benzemiyo gerçekten

geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilemedim bende ama karamsar olmamaya çalış

X