2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy canım benim, zaten calısmasam da ben de en gec 8 deyince uyanıyorum da yine de evde olmak güzel diye dediydim, pot mu kırdım ayol, enseye tokatı yemişim

ivet :85: ossun erken kalksanda evde olmak benim yerimede keyif yaparsın :13::98::103::122::124::119::116::129:

günaydinnn cici anneler ve cici bebislerrrr
bakin bende bugün erkenciyim :))) hayret dimi öglen 12 e kadar uyuyan ben simdi ayaktayim pehh

canım salı günü rapor anlamında son ama haziran snuna kadar gel diyo kökten çıkacağım için ama çalışamayacağım güvenemiyorum kendime

yani o zaman zorlama kendini boşuna sonrada çalışmayacakmışın bu iş yerinde madem raporunu alırsın rapor paranı alır keyfine bakarsın sonrası allah kerim

GÜNAYDIN KIZLAR...
VEEEEEEEEE BEBİŞLERRRRRRRRR

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...RABBİM KİMSELERİ DARDA KOYMASIN....HERKESİN İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR VERSİN....RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...

herkese gunaydın hayırlı cumalar kızlaaar
ay bugun hava kapalı ne guzeeeel
dısarı cıkıcam yaaa süpeer

günaydın kıslar
hayırlı cumalar

sabah bişe sormak için bakkalımıza uğradım ordakı abla
ayy mıden inmiş senın doğum yakın dedi
dedım teemuz 15 e daha var temmuz başı bile olsa daha erken
yok yok sn doğurursun göbeğin düşmüş

sabah sabah sinirimi bozdu

GÜNAYDIN KIZLAR...
VEEEEEEEEE BEBİŞLERRRRRRRRR

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...RABBİM KİMSELERİ DARDA KOYMASIN....HERKESİN İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR VERSİN....RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...

günaydinnn cici anneler ve cici bebislerrrr
bakin bende bugün erkenciyim :))) hayret dimi öglen 12 e kadar uyuyan ben simdi ayaktayim pehh

günaydınnnn :97::97::97:

günaydın kızlar, hayırlı cumalar, haftanın son günü ohhhhhh yarın yatcez

Herkese Günaydın

günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri hepinize hayırlı cumalar

gunaydınn kıslarr,dun akşam benımde kasılmam cok oldu hanı boyle bı sertlesıyor toplanıyor ona dıyoruz dımı kasılma

mırabelle sen hangı sehırdeydınn canımm

GÜNAYDIN MİNNOŞLAAARRR !!!
erkenciyiz her zamanki gibiii :86::86:

bu arada günaydın herkese

Herkese günaydıın kızlar....

Kızlar ben şimdi wc ye girdim oramdan sarı ama akıntı gibi değil su gibi bi şey sızıyor amnıyon sıvısı bumu yoksa

gunaydın dunyanın en guzel anneleri
umarım kuş gibi rahat bi gun geciririz agrısız kasılmasız
serin rahat daha ne diyeyim

sedacım nasıl olduuuunnn

Herkes herşeyi söylüyor..karşıdaki insanın psikolojisini düşünen yok..onun için boş ver takma kafana ..banada söylediler...karnın aşağıda duruyor...birsürü boş laf....sen bebeğinle keyfine bak.....

birtutambaharat EVET CANIM SANA SORMUŞTUMDA ALINTIDA FARKLI ÇIKIYOR BENİMKİDE NASIL Bİ MATEMATİKSE 36 DİE HESAPLIYOM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…