kokusu yok gunduz 2 kere karnım sertleşti normale döndü sadece inanılmaz derecede sırt ağrım var karnımda azcık ağrıyor oramda da kemiklerim ince ince sızlıyor
Kızlar merhaba geçmişi okumadan haberleri vereyim dedim.
Bugün nst de sancım çıktı. öğlen yemek ye gel tekrar çekelim dediler. öğleden sonra yine sancım çıktı. Şu an çok erken değil mi sancı için. Dr da yarın sabah aç ve hazırlıklı gel tekrar nst ne bakalım ona göre karar verelim dedi. Eğer hemen sezeryan yaparsa kendimi hiç hazır hissetmiyorum. eşimde şok oldu telefonda. Birde ben ağladım şoktan. Bari 36. haftaya girseydik. dr 17 haziran diyince kızmıştım erkenden alıcak diye ama şimdi o tarihten de mi erken olucak ne :18: karnımda hala ağrılar var ama ishalden mi sancıdan mı anlamıyorum kiNeyse dua edin kızlar en azından önümüzdeki haftaya p. tesiye falan kalsında bende biraz kendimi hazır hissedeyim. Hemde daha eşim burda değil. planlı olması gerekti. İnş. eşim gelmeden acil bişey çıkmaz
Herkese slm kızlar dün açlıktan pek aklım başımda değildi...Ben eşimle ayrılmaya karar verdim...Artık yanlız doğuma gideceğim ve yalnız buyuteceğim bebeğimi en doğru karar bu çok düşündüm...
Herkese günaydıın kızlar....
gunaydın kızlarrr erkenciyiz bayaben bugun doktora gitcem bakalım açılma varmı diye bakcak lekelenmem olmuştu çok az 2 gun üsüste kızıma gel gel dedim oda gelmeye başlayınca korktum az daha buyusun kuveze ihtiyacı olmasın inş.şimdide gelme diyorum akıllı kızımm dinler beni inş.
git bakalım ne var ne yok canım..ya şu saatten sora doğsa da küweze filan girmez canım mirak etme senn
gunaydınn kıslarr,dun akşam benımde kasılmam cok oldu hanı boyle bı sertlesıyor toplanıyor ona dıyoruz dımı kasılma
mırabelle sen hangı sehırdeydınn canımm
evet canım kasılma o oluyor
ankaradayım
kusura bakma ya ıyıce balık hafızalı oldum mırablle,senle aynı hastaneye mı gıdıyorduk dıyee hepp unutuyorumm off ya
yok canım ne kusuru bendede var odurumlar
ankaradamıydın sende ben akropole gidiyorum
ohh be cok sukur buldumm senii :) bende akrapole gıdıyorum bızde görüşelimm barıı senın sat kaçtı ne zaman alacak dooktor yanı sezeryan mı kım doktorun bulent bey benımkı
günaydın kızlar, hayırlı cumalar, haftanın son günü ohhhhhh yarın yatcez