canım benim ne şanslısın ki 2 doğum şeklini de yaşadın,kızını sağ salim kucağına aldın. en yakın zamanda doğum hikayeni bekliyoruz. Bugün Özge sen Esra ablayı nerden tanıyorsun, bebeğine yorum yapmışsın dedi,şaşırdım ben de.kk dan tanıdığımı söyledim.Senden bahsettik biraz. Yalnızız demişsin, yakışıklı bir oğlun ve melek gibi bir kızı olan insan yalnız kalır mı? Biz de seni ve minişini sarıyor,kocaman öpüyoruz.Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.
Oyle ama ben ağladığım da karnımı hissetmiyorum minik mink pıt pıtlar korkuyor ya da üzülüyor belki de ne hakkım varki onu da üzmeye sebep ne başımdaki koca musveddesi...Olmasın daha iyi benim için artık tek şey bebeğim onun için yaşayacağım...Kimse de ses yukseltemez çocuğumun yanında babası dahi olsa silerim...Az önce aradı bakalım ne diyecek diye açtım gene küfür gene hakaret sıcaklardan beyni sulandı iyice sanki o hamile bana bu kadar vicdansız yaklaşan adam bebeği de takmaz bağırır çocuğum sonra panik atak olur
Herkese slm kızlar dün açlıktan pek aklım başımda değildi...Ben eşimle ayrılmaya karar verdim...Artık yanlız doğuma gideceğim ve yalnız buyuteceğim bebeğimi en doğru karar bu çok düşündüm...
Herkese slm kızlar dün açlıktan pek aklım başımda değildi...Ben eşimle ayrılmaya karar verdim...Artık yanlız doğuma gideceğim ve yalnız buyuteceğim bebeğimi en doğru karar bu çok düşündüm...
ya kıslar bişi sorcam çok utanç verici amaiç çamaşırınız hafif ıslanıyor mu?amniyon sıvım sızmıyodur inşallah bide 1-2 damla aktığı oluyo wc den kalkarken bacağıma bugun ilk kez oldu böyle bişiy gerçi,temizlenmeme rağmen poffff
Canım bendede aynı durum oluyo lavaboda felan böle beyaz gibi hafif yoğun bi sıvı...bazen iç çamaşırımı günde 3 kere değiştirsem yeri var yani
ayyy cevap için çok sağol canım benimohh rahatladım biraz..az kaldı ya doğuma paronaya
oldum iyce valla
ne demek tatlım rica ederiminşallah zamanında gelir kuzularımız
Daha önce yazdıklarını da okudum canım bu zor döneminde zor şeyler yaşıyorsun.Anladığım kadarıyla kocanın gerçek bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var.Kendine olan güvensizliğini senin üzerinde güç göstererek kapatmaya çalışıyor ama başaramayınca da çocuk gibi ağlıyor.Arkadaşların söylediklerine katılıyorum canım sen güçlü bir kadınsın yazdıklarından bu anlaşılıyor.Ama yine de bence doğumu beklemelisin arkadaşların da dediği gibi.Eğer kocanı seviyorsan ve onun da seni sevdiğine inanıyorsan tedavi olması için onu ikna etmelisin.Değmez diyorsan da doğumdan sonra karar ver canım...Herkesin sınavı başka oluyor,Allah yardımcın olsun...
ya kıslar bişi sorcam çok utanç verici amaiç çamaşırınız hafif ıslanıyor mu?amniyon sıvım sızmıyodur inşallah bide 1-2 damla aktığı oluyo wc den kalkarken bacağıma bugun ilk kez oldu böyle bişiy gerçi,temizlenmeme rağmen poffff
Gırtlağıma yapışan adamı seviyorum demeyi kendime yakıştıramıyorum...Yanıma da yakıştıramıyorum...Çoçuğumun yanına baba olarak bile yakıştıramıyorum...Beni seviyor kendince belki ama çocuğa daha bi çorap almadı her şeyi arkadaşlarım hediye alıyor kıyafetlerinide ben aldım...O da korkuluk gibi...Hiç heyecan yok demek ki...Bana gecen diyor ki özel hastane de doğurma devlet hastanesinde doğur ben 9 aylık olmuşum çalışmışım etmişim karşıma geçmiş bilmiş bilmiş konuşuyor ne yandan tutsam elimde kalıyor bu ilişki...Yani bizim aramızdaki herşey bitmiş de benim yeni gözüm açılıyor işte....
Allah hakkınızda hayırlısını versin canımHerkese slm kızlar dün açlıktan pek aklım başımda değildi...Ben eşimle ayrılmaya karar verdim...Artık yanlız doğuma gideceğim ve yalnız buyuteceğim bebeğimi en doğru karar bu çok düşündüm...
canım nts ye tok karnına gideceksin hemşire birde bana şey demişti tatlı bişeyler ye meyve suyu falan iç demişti
sağolun arkadaşlar, kahvaltı yapıp gidecektim de emin olamadım işte..Kesinlikle tok git bebeğin iyilik halini anlayamıyorlar açken. tok gelin diyolar. bana yarın için aç gel dediler çünkü sancıya bakacaklar. açlık tokluk farketmiyormuş sancı için. acil ameliyat falan gerekirse diye bana aç gel dedi.
ya ben de yarın doktora soracaktımya kıslar bişi sorcam çok utanç verici amaiç çamaşırınız hafif ıslanıyor mu?amniyon sıvım sızmıyodur inşallah bide 1-2 damla aktığı oluyo wc den kalkarken bacağıma bugun ilk kez oldu böyle bişiy gerçi,temizlenmeme rağmen poffff
canım Allah yardımcın olsun, ne güzel hayırlısıyla kucağına aldın ya..Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.
sevindim canım senin adına :)MRB KIZLAR
çok şükür bugün ağrım sızım yok da gelebildim..
2 gündür sancılarla uğraşıyorum gece gündüz doğuruyorum sandım ama geçti..
salı günü adet sancısı gibi ağrılarım ve bel ağrımvar diye dra gitmiştim o akşamda yine açık pembe bi akıntı gelmişti..korkmuştum..o gün gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı yanlız kalp atışları zaman zaman yavaşlıyormuş hareket ettiği içinmiş bi problem olduğu için değil dendi..yatıracaklardı istemedim sabahtan yine gelirim dedim kaçtım hastaneden resmen..dün sabahtan gittim yine nst ye alındım kan-idrar tahlilleri falan..bişey çıkmadı şükür..hatta kanım 10 a düşmüştü 12 ye çıkmış...öğleden sonra yine nstye baağladılar yine bişey çıkmadı...yat dinlen hiç kalkma dedi dr..1-2 hafta daha sabret diye konuşuyorum kızımla..37 olsaydın alıverirdik diyor dr..ne kadar acımasız..ben 1 gün 1 gündür dursun diyorum o alıverirdik diyo ya sanki pazardan karpuz alıyo...
neyse benden haberler böyle...merak edenler olmuştur belkii..şükür doğurmadım..
doğuran varmı???
aynı ağrılar bende de var bugün, hatta dedim eşime ben doğurcam galiba..Selam kızlar nasılsınız? ben vantilatörle kanka oldum az önce zar zor indirdim dolap tepesinden. gece uyuyamadım sıcaktan eşimde battaniyeye sarılıp yatıyo bu sıcakta kaldır bugün dedim ağladım nerdeysegece üşüyom diyo bu gece camı açtım rüzgar girsin diye, beyefendi üstünü açıp benim tarafıma itiyo battaniyeyi değdikçe tekmeleyesim geldi
adet olcakmışım gibi hissediyorum kızlar neden acaba sıcaktan filan mı ki bilemedim:26:
canım naaptın bilmiyorum ama bi telefon edip sorsan iyi olur sanki..diye yazacaktım tam..inşallah bekler bebişin zamanını. Allah yardımcın olsun canım..slm yeniden kızlar kahverengi leke olmuştu ama cok az aradım doktoru şimdi acılma kanaması gibi bahsediyosun bugun yarın mutlaka gel dedi korkuyorum ya bebeğim küçük gelmesin hemen 2300 du bir hafta önce ve doktor kucuk demişti
Daha doğurmadım ama dr um neredeyse bugün sancım var diye d,rek ameliyathaneye sokacaktı:) Neyse yarın sabah gel duruma göre ayarlarız dedi ama aç gel dediğine göre sancım ciddi demekki. İnş. önümüzdeki hafaya kalır bu doğum işi. 40 haftamı doldurmak isterken şu başıma gelene bakın.Bari yengeç burcu olsaydıMRB KIZLAR
çok şükür bugün ağrım sızım yok da gelebildim..
2 gündür sancılarla uğraşıyorum gece gündüz doğuruyorum sandım ama geçti..
salı günü adet sancısı gibi ağrılarım ve bel ağrımvar diye dra gitmiştim o akşamda yine açık pembe bi akıntı gelmişti..korkmuştum..o gün gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı yanlız kalp atışları zaman zaman yavaşlıyormuş hareket ettiği içinmiş bi problem olduğu için değil dendi..yatıracaklardı istemedim sabahtan yine gelirim dedim kaçtım hastaneden resmen..dün sabahtan gittim yine nst ye alındım kan-idrar tahlilleri falan..bişey çıkmadı şükür..hatta kanım 10 a düşmüştü 12 ye çıkmış...öğleden sonra yine nstye baağladılar yine bişey çıkmadı...yat dinlen hiç kalkma dedi dr..1-2 hafta daha sabret diye konuşuyorum kızımla..37 olsaydın alıverirdik diyor dr..ne kadar acımasız..ben 1 gün 1 gündür dursun diyorum o alıverirdik diyo ya sanki pazardan karpuz alıyo...
neyse benden haberler böyle...merak edenler olmuştur belkii..şükür doğurmadım..
doğuran varmı???
Bu hamileliğimde bende zorlanıyorum nedense. Allah bize yardım etsin. İnş. bebeklerimiz uslu olurdaAllah hakkınızda hayırlısını versin canım
sağolun arkadaşlar, kahvaltı yapıp gidecektim de emin olamadım işte..
ya ben de yarın doktora soracaktım
benim çamaşırım sürekli nemli
bir de bembeyaz bi sıvı geliyo arada
yine idrar yolları iltihabı yada mantar sandım
offf ya ne zormuş hamilelik..
Daha doğurmadım ama dr um neredeyse bugün sancım var diye d,rek ameliyathaneye sokacaktı:) Neyse yarın sabah gel duruma göre ayarlarız dedi ama aç gel dediğine göre sancım ciddi demekki. İnş. önümüzdeki hafaya kalır bu doğum işi. 40 haftamı doldurmak isterken şu başıma gelene bakın.Bari yengeç burcu olsaydıhayırlısı bakalım. önceden planlı olsunda eşim yanımda olabilsin razıyım artık.
Bu hamileliğimde bende zorlanıyorum nedense. Allah bize yardım etsin. İnş. bebeklerimiz uslu olurda
zorluk bu kadarla kalsa...
canım nasıl kokusu var mı rengi berrak mı kasıntın var mı bunlara cevap verebilirsen yardımcı olabilirim