2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kokusu yok gunduz 2 kere karnım sertleşti normale döndü sadece inanılmaz derecede sırt ağrım var karnımda azcık ağrıyor oramda da kemiklerim ince ince sızlıyor

belki igrenc gelicek ama...... benim eltim nerden duyduysa amniyon sivisinin tadinin sekerli oldugunu söyledi.... bende gecenlerde süpheledim oda bana tadina bak dedi... ben tabi öyle yapmadim eczaneden test aldim böyle pembe bi kagit, siviya koyunca rengi pembe kalirsa idrar mavilesirse amniyon sivisi.... bilmiyorum canim sen bu ara strestesin ya dikkat et kendine... ama sizim sizim gelen amniyon sivisi tehlikeli degil birden gelirse o zaman hareketsiz kalman lazim ama yinede bence cok ayakta dolanma onun olup olmadigini anlaman icin ped koy sivi nekadar birikiyo takip et bakalim..... eger fazlaysa bence hastaneye git degilse büyük ihtimalle idrar kaciriyorsundur...

gunaydın kızlarrr erkenciyiz baya :KK6::KK6:ben bugun doktora gitcem bakalım açılma varmı diye bakcak lekelenmem olmuştu çok az 2 gun üsüste kızıma gel gel dedim oda gelmeye başlayınca korktum az daha buyusun kuveze ihtiyacı olmasın inş.şimdide gelme diyorum akıllı kızımm dinler beni inş.:KK1:

Kızlar merhaba geçmişi okumadan haberleri vereyim dedim.
Bugün nst de sancım çıktı. öğlen yemek ye gel tekrar çekelim dediler. öğleden sonra yine sancım çıktı. Şu an çok erken değil mi sancı için. Dr da yarın sabah aç ve hazırlıklı gel tekrar nst ne bakalım ona göre karar verelim dedi. Eğer hemen sezeryan yaparsa kendimi hiç hazır hissetmiyorum. eşimde şok oldu telefonda. Birde ben ağladım şoktan. Bari 36. haftaya girseydik. dr 17 haziran diyince kızmıştım erkenden alıcak diye ama şimdi o tarihten de mi erken olucak ne :18: karnımda hala ağrılar var ama ishalden mi sancıdan mı anlamıyorum ki:KK43: Neyse dua edin kızlar en azından önümüzdeki haftaya p. tesiye falan kalsında bende biraz kendimi hazır hissedeyim. Hemde daha eşim burda değil. planlı olması gerekti. İnş. eşim gelmeden acil bişey çıkmaz:KK58:

erken doğum mu canım öncede ayın 17 si demiş haftayada ayın 13 ü oluyor önceden mi belliydi yani anlamadım ki :44:

Herkese slm kızlar dün açlıktan pek aklım başımda değildi...Ben eşimle ayrılmaya karar verdim...Artık yanlız doğuma gideceğim ve yalnız buyuteceğim bebeğimi en doğru karar bu çok düşündüm...

canım dur bir sinirle öle ani kararlar verme haksız olabilir yaptıklarıda hiç doğru değil ama bi doğumunu yap ondan sonra bence ailende yokmuş bu günlerinde iyi kötü bari o olsun yanında böle şeler olmasın valla üzülüyom :KK14:

gunaydın kızlarrr erkenciyiz baya :KK6::KK6:ben bugun doktora gitcem bakalım açılma varmı diye bakcak lekelenmem olmuştu çok az 2 gun üsüste kızıma gel gel dedim oda gelmeye başlayınca korktum az daha buyusun kuveze ihtiyacı olmasın inş.şimdide gelme diyorum akıllı kızımm dinler beni inş.:KK1:

git bakalım ne var ne yok canım..ya şu saatten sora doğsa da küweze filan girmez canım mirak etme senn :KK8:

git bakalım ne var ne yok canım..ya şu saatten sora doğsa da küweze filan girmez canım mirak etme senn :KK8:

inş. canım hiçbirimizinkine gerek kalmaz kışın bi ark. doğum yaptı 3 hafta erken beklettiler dışarda soluk almakta zorlanmıştı morarıyodu. sağlıklı sıhhetli gelsinler inş.:KK3:

gunaydınn kıslarr,dun akşam benımde kasılmam cok oldu hanı boyle bı sertlesıyor toplanıyor ona dıyoruz dımı kasılma:KK1:

mırabelle sen hangı sehırdeydınn canımm

günaydın kızlar:)

birçoğunuz sıcaktan şikayetçi olmuşsunuz valla bazen özeniyorum size çünkü buraya hala yaz gelmedi çünkü siz klima falan dedikçe tatil aklıma geliyor içim içime sığmıyor inşallah bebeğim akıllı olurda 1 haftacık bile olsa eşim beni tatile götürür.

gece bel ağrımdan rahat uyuyamadım heryerim ağrımış ama ben bu ağrılarla aslında mutlu oluyorum çünkü bebişim gelecek:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bugün kontrolü olan arkadaşlar varmış inşallah hepiniz hayırlı mutlu güzel haberlerle dönersiniz kendinize iyi bakın bebişleri çok seviyorum:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

ohh be cok sukur buldumm senii :) bende akrapole gıdıyorum bızde görüşelimm barıı senın sat kaçtı ne zaman alacak dooktor yanı sezeryan mı kım doktorun bulent bey benımkı:KK1:

canım görüşelim inş ben iki hafta daha calışcam tabi kızım gelmek istemesse :KK3:yok benimki nurten hanım bayan olsun istedim aslında bir ark. 10 aylık oğlu var doktoru oydu gecen hafta bir ark daha ışıl hanımda sezeryanı oldu oda çok memnun hastaneden bülent bey çok iiyiyimiş gercekten methini bi sürü kişiden duydum dr um sezeryan demedi bende demedim akışına bıraktım son ana kadar normal bekleriz uygunsuz bir durum olursa sezeryan tabi gerekli dedi bakalım sat 1 ekim benim 8 temmuz görünüyo herkes memnun hastaneden inş. bizde oluruz :KK49:sen sezeryanmı istiyosun

X